2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Selam canım, ben de seni kaç gündür göremiyordum demek annendeydin, keşke annemle aynı şehirde olsaydım uzakta olunca gitmek bir dert, ben epidural normal doğum yapmıştım ama onunla mı ilgili yoksa belimde problemmi var bilemiyorum dediğin gibi ağrılarım var özellikle sırtımın yan boşluklarında oluyor zaten geçen hafta yerden oğlumu kaldırırken belim tutulmuştu gece de kaç defa kalkıyoruz onlar için sürekli ağırlık kaldırmak belimizi zorluyor. Ben de geçen ay regl olmuştum çok fena belim ağrıdı. Maşallah senin oğluşun zaten biraz ağır dikkat et kendine aslında sırt kaslarını güçlendirecek egzersizler yapmak gerek. Geçmiş olsun

Sağol canım inşallah o hasta olmaz, ben bile yetişkin halimle çok acı çekerken Allah korusun minicik bebekler o acıları çekmesinler. Sen çalışıyorsun galiba bebeğine kim bakıyor

Amin canım amin. Evet çalışıyorum 2 ay yengesi baktı sağolsun, eşim yurtdışına gidince annem bende kalmaya başladı ohhh ne rahat canım çıkıyordu getir götür çocuğu uykusundan et sabahın köründe çok şükür rahatladık biraz.

merhaba kızlar ne zamandır nete giremiyorum takip edemiyorum sizleri, oğlum bu aralar iyi de yine de bir koşturmaca içindeyiz vakit nasıl geçiyo anlamıyorum, akşam olunca uyku basıyo zaten geceleri halaa sık kalkıyoruz ne zaman düzelecek bu uyku problemi bilen var mı... oğlum kendi kendine oynama alışkanlığı kazandı çok şükür ama bişeylere uzanırken devriliyo ve kendi başına oturabildiği halde hala sağına soluna dönme çabası göstermiyo, devrilip de rahatı bozulunca da basıyo çığlığı, ben gidip de onu düzeltene kadar... bu aralar oğlumun da burnu akıyo çok hastalanmadığı için doktora götürmedim serum fizyolojik damlatıyorum ama hiç hoşlanmıyo... ben de de kırgınlık var ve bahsedilen bel ve sırt ağrısı, sol boşluğumda ağrı bende de var, on kiloluk çocuğu geceleri ayağımda yatar pozisyonda sallamaktan olduğunu düşünüyorum çünkü çok kucakta dolaştırmıyorum... belli bir yemek düzeni oluşturmadık henüz ama çoğu yemekleri ona uygun olarak tattırmaya çalışıyorum, asıl besin kaynağı hala benim sütüm ancak en iyi uyurken emiyo kızlar sizde de var mı böyle bir durum... üst dişleri hala çıkaramadık ama oğlum ısırmak için yüzüme doğru saldırıyoo... bizden haberler böyle yarın yedi aylık oluyoruz hayırlısıyla... tüm hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsun, ayrıca rabbim tüm annelere sabır versin...

selam arkadaşlar
benim bebeğimin de dişi çıkıyor artık , cumartesi topllanıp kutlayacağız, diş buğdayı vari bişi.
bebeğim rahat ama dehşet iştahı düştü, zaten bir saatte yedirirdim.
Artık şebeklikleri de sallamıyor ağız devamlı büzük, yoğurttan bile nefret eder oldu ki bayılırdı):. yeni tekniklerimiz; kesinlikle iki eline de bir şeyler vermek oyuncak değil ilgilenmiyor, çocuk kanalı malesef açmak, veee en önemli teknik ben yemeğini verirken kızım iki elini yediği kaseye daldırarak yediklerini mıncıklayıp iki eli arasında geçiş yapıyor.
ha birde sıvı yiyecekleri normal yemek kaşığı kullanıyorum, bardaktan içer gibi, zaten bizim yemeğimizde çay,tatlı yemek kaşığı mutlaka bulunur hepsi denenir, olmadı bardaktan içmeye olmadı kaseyi ağzına dayamaya geçilir(
o gün hiç yemediyse yeni karışımımı dayıyorum, meyveden zaten hoşlanmayan hanım bunu içiyor(,
Karışımım;Bir kestaneyi çizip cezvede kuru pişiriyorum, yarım cevizle dövüyorum, evdeki meyveleri suyunu sıkıp bu ezdiklerimle karıştırıp elekten geçiriyorum, işe yarıyor.
diyetisyene başladıııım. 4. gün(

başlarda bataniyenin arasında salıyordum son 2 aydır filan ayagımda oda en fazla yarım saat
Aynen canım 5 ay boyu hiç ayakta falan sallanmadı devamlı battaniyede salladık , bileğimde sinir sıkışması oluşmuş,
cevredekiler ayağa alıştırmma diyor ama ben bu günleri göresiye ne çektim, ben imki bu ara ayakta itiraz ediyor yarım
saat, 1 saat sallamam sürüyor uykusu 30 dakika r
esmen 31 olmuyor

Canım dişleriniz hayırlı olsun darısı başımıza..

selam kızlar, bizim daha diş falan yok, ayrıca benim kızım hala dönmüyor, çünkü yerde hiç yatmıyor, desteksiz azda olsa oturabiliyor veya ayakta..sanırım bu bebe dönmeden falan yürüyecek..öyle isterdimki yerde yatsın yuvarlansın, kendi kendine oynasın ama nafile..bu çocuk bütün heveslerimi kursağımda bıraktı benim..emzirme zaten içimde kaldı, ama Allah nasip ederde 2. olursa asla sağlık problemi yoksa kucağıma almayacam..bunda kalbi delik ağlamasın diye aldık ve bir dahada indiremedik..iyi olsunda ne yapayım dönmesin, yatmasın..

Canımm çok geçmiş olsun üzüldüm allah sağlık sıhat versinn.. Valla bizimde dişlerimizde tık yok görüntü var ama çıkmadı birtürlü, benimkide yuvarlanmaya başladımı hızını alamıyor. ama hiç ayakta duramıyor oturtuyorum tıkk devriliyor bilmemkiii..

geçmiş olsun. ama zaten kalbinde delik olanların çok aktivite yapmaması lazım diye biliyorum. bizim ilkokulda sınıf arkadaşımız vardı. beden eğitimi derslerinde otururdu, rporu vardı. belki de çocuk içgüdüsel olarak kendini koruyordur diye düşündüm. :44: dr a sordunuz mu ne diyor?

bu arada az evvel kızıma kahvaltı yedirdim. dün yazmıştım yumurta olunca yemiyor diye. bu sabah pekmezi 1 çay kaşığı yerine 1 tatlı kaşığı koydum ve süzgeçten geçirdim karışımı çünkü yumurta pütürlü kaldı ezemedim. veeee sonuçyediiii sebze yemeğini hazırlıycam birazdan:semizotu,tavuk,patates,havuç,soğan,irmik,zyağ. inşallah yedirebilirim.

diş bizim de yok henüz ama bu sabah pek huysuz ve kulaklarını çekiştirip duruyo:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…