Sağol canım inşallah o hasta olmaz, ben bile yetişkin halimle çok acı çekerken Allah korusun minicik bebekler o acıları çekmesinler. Sen çalışıyorsun galiba bebeğine kim bakıyorgeçmiş olsun umarım bebeğin de hasta olmaz çok zor yaa ..
geçmiş olsun umarım bebeğin de hasta olmaz çok zor yaa ..
Selam canım, ben de seni kaç gündür göremiyordum demek annendeydin, keşke annemle aynı şehirde olsaydım uzakta olunca gitmek bir dert, ben epidural normal doğum yapmıştım ama onunla mı ilgili yoksa belimde problemmi var bilemiyorum dediğin gibi ağrılarım var özellikle sırtımın yan boşluklarında oluyor zaten geçen hafta yerden oğlumu kaldırırken belim tutulmuştu gece de kaç defa kalkıyoruz onlar için sürekli ağırlık kaldırmak belimizi zorluyor. Ben de geçen ay regl olmuştum çok fena belim ağrıdı. Maşallah senin oğluşun zaten biraz ağır dikkat et kendine aslında sırt kaslarını güçlendirecek egzersizler yapmak gerek. Geçmiş olsunselam kızlar geçmişi okuyamadm pek,metemin çorbası ocakta ,at gibi koşturuyom gene aşağı yukarıama okuduğum kadar bi arkadaşın bebeği kolunu incitmiş çk üzüldm valla çk geçmiş olsn ya.bazen benimde aklıma öle manyakça şeyler geçer,ya merdivenden düşürürsem ya kucağaımdan düşerse diye tüylerim dikilir valla,bende bi kaç gündür annemdeydm,bugün geldm .iyi geldi açıkcası insan yüzüne hasret kalmışım valla.gelen giden muhabbet derken kafam dağıldı biraz,yoksa evde zaman geçmek bilmiyo.kızlar bii sorcm ben epidural sezeryanla doğum yaptm,benim sırtımda gezen bi ağrı var ama sabit değil bazen belime iniyo sanki bazen sırtımda geziyo anlamadm sizdede öle oluyomu?bide böbreklerim ağrıyo sanki sırtımın boşluklarına yakın kısmı,valla kendimi hastalıklı gibi hissediym resmen,kocam bile hiç derdin bitmiyo,hergün biyerin ağrıyo diyo ama gerçekten öle doğumdan sonra resmen dökülüyorm arkadaş,bide doğumdan sonra insan yenilenrmiş derler,bense resmen çöktüm ya,her gün bi yerim ağrıyo.bu arada regli de oldm nihayet,ama regli olmamla migrenim geri döndü ya,2 gün kafamı kaldıramadm resmen ağrıdan.
Sağol canım inşallah o hasta olmaz, ben bile yetişkin halimle çok acı çekerken Allah korusun minicik bebekler o acıları çekmesinler. Sen çalışıyorsun galiba bebeğine kim bakıyor
Lilypie - First Birthday ticker scene selection
Canım ben çizelgeyi bu linkten yaptım bir dene takıldığın yer olursa yardımcı olurum, zaten orada yönlendiriyor sen bebeğin doğum tarihini giriyorsun filan
Kuzucuklarımız adaş yanii :) canım bende kendim yıkayıp bornozu takıyordum sırtıma ama havalar serinleyince olmuyor 3 defa küvette yıkadık annem yanımda onunla yıkıyoruz..
Benim kızımda 1,5 aylıkken memeyi bıraktı zaten sütüm azdı mamayla besleniyor ya bende kan tahlili yaptırmak istiyorum ama çalıştığım için dr a apar topar gidip geliyoruz eşimde yok. Bilmemki damla yerine pekmezmi veryim off ya anne olmak ne kadar zor onumu yapsamşöulemi yapsam hangisi daha iyi. :18::18:
ben kafanı karıştırmayayım bence herkes çocuğu için en doğru olanını hisseder.
demos çizelgeni hala yapamdınmıı birlikte yapalım istersen efe uyanmadan
Aynen canım 5 ay boyu hiç ayakta falan sallanmadı devamlı battaniyede salladık , bileğimde sinir sıkışması oluşmuş,başlarda bataniyenin arasında salıyordum son 2 aydır filan ayagımda oda en fazla yarım saat
selam arkadaşlar
benim bebeğimin de dişi çıkıyor artık , cumartesi topllanıp kutlayacağız, diş buğdayı vari bişi.
bebeğim rahat ama dehşet iştahı düştü, zaten bir saatte yedirirdim.
Artık şebeklikleri de sallamıyor ağız devamlı büzük, yoğurttan bile nefret eder oldu ki bayılırdı):. yeni tekniklerimiz; kesinlikle iki eline de bir şeyler vermek oyuncak değil ilgilenmiyor, çocuk kanalı malesef açmak, veee en önemli teknik ben yemeğini verirken kızım iki elini yediği kaseye daldırarak yediklerini mıncıklayıp iki eli arasında geçiş yapıyor.
ha birde sıvı yiyecekleri normal yemek kaşığı kullanıyorum, bardaktan içer gibi, zaten bizim yemeğimizde çay,tatlı yemek kaşığı mutlaka bulunur hepsi denenir, olmadı bardaktan içmeye olmadı kaseyi ağzına dayamaya geçilir(
o gün hiç yemediyse yeni karışımımı dayıyorum, meyveden zaten hoşlanmayan hanım bunu içiyor(,
Karışımım;Bir kestaneyi çizip cezvede kuru pişiriyorum, yarım cevizle dövüyorum, evdeki meyveleri suyunu sıkıp bu ezdiklerimle karıştırıp elekten geçiriyorum, işe yarıyor.
diyetisyene başladıııım. 4. gün(
selam kızlar, bizim daha diş falan yok, ayrıca benim kızım hala dönmüyor, çünkü yerde hiç yatmıyor, desteksiz azda olsa oturabiliyor veya ayakta..sanırım bu bebe dönmeden falan yürüyecek..öyle isterdimki yerde yatsın yuvarlansın, kendi kendine oynasın ama nafile..bu çocuk bütün heveslerimi kursağımda bıraktı benim..emzirme zaten içimde kaldı, ama Allah nasip ederde 2. olursa asla sağlık problemi yoksa kucağıma almayacam..bunda kalbi delik ağlamasın diye aldık ve bir dahada indiremedik..iyi olsunda ne yapayım dönmesin, yatmasın..
selam kızlar, bizim daha diş falan yok, ayrıca benim kızım hala dönmüyor, çünkü yerde hiç yatmıyor, desteksiz azda olsa oturabiliyor veya ayakta..sanırım bu bebe dönmeden falan yürüyecek..öyle isterdimki yerde yatsın yuvarlansın, kendi kendine oynasın ama nafile..bu çocuk bütün heveslerimi kursağımda bıraktı benim..emzirme zaten içimde kaldı, ama Allah nasip ederde 2. olursa asla sağlık problemi yoksa kucağıma almayacam..bunda kalbi delik ağlamasın diye aldık ve bir dahada indiremedik..iyi olsunda ne yapayım dönmesin, yatmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?