Acaba diş mi çıkaracaklar canım, aynen benim de belim ağrıyor üstelik nezleyim de, hayırlısıyla atlatsak bu dönemleribizde aynıyız canım ya ne uyku ne yemek ne oyun hep mızmız hep kucakta gezdiriyorum zaten fıtığım var ölüyorum bel ağrısından uyku desen yok bende sürekli halsiz yorgun ve sinirli geziyorum pfff
yerim seni beeennmerhaba kızlarr nasılsınız bakalım sukur ıyıyız bız..annemler geldı bugun guzel bı gun gecırdık.. dedesıyle resım cekıldı oglum paylasayım dedım.uzun zaman gorusmeyınce cocuk da yabancılıyor uzun zaman alısmadı annemde üzüldü unutmuş benı dedı durdu..
Eki Görüntüle 555581
Acaba diş mi çıkaracaklar canım, aynen benim de belim ağrıyor üstelik nezleyim de, hayırlısıyla atlatsak bu dönemleri
benim oğlum da destwksiz oturuyo,oyuncakşarıyla oynuyor ama YÜZÜSTÜ İSTERSE DÖNEBİLDİĞİ HALDE dönmüyor,bana çevremdekiler emeklemeden direk yürüyecek galiba diyolar,yani desteksiz oturması gelişiminin normal olduğunu gösteriyor canım,her bebek yuvarlanmazmış ya da dönmezmiş,öyle diyolar
iyi akşamlar oğlumdabendehastayız önce ben grip oldum onada ben bulaştırdım sanırım zaten sureklı bırlıkteyız bulaşmaması ımkansızdı öksürüyor cnm oğlum bugun sbaahtan doktora götürdük asist diye bır şurup verdı bırde burun spreyı tonimer adıı başladık kullanıyoruz bakalım inşallah hemen atlatırr allahtan fazla öksürmuyoo o öksürdükçe ağlıcam geliyoo allahın gücüne gıtmesın ama oğlum hiç hasta olmasın hep ben olayım dıyorumm bütün hasta bebekelerr tez zamanda şifa bulurlar inşallah
canım ben de öyle düşünüyorum, oğlum kendini öne atıyor ama ağırlığından dolayı rahat rahat dönemiyor, senin oğlun da tombikti galiba onun da etkisi oluyor sanırım...
gecmiş olsun ikinizede ıhlamur filan için efeyede iyi gelir sanada canım gösü yumuşar kuzunun üzülme olacagı varmış cam fanusada koysak olacak oluyo
Geçmiş olsun canım aynen ben de nezleyim düzelemiyorum ki bir türlü dinlenemiyorum çünkü, oğlum uyumuyor yemiyor hep huysuz bugünlerde geceleri daha da artıyor. Ben maskeyle emzirmeye çalıştım ama 5. gün bunaldım artık maskeden yüzüne öksürüp hapşırmazsak, nefes vermezsek birşey olmaz herhalde. Zaten ne kadar sakınsak da herşey olacağına varıyor. Bol adaçayı, bol mandalina ve tavuk çorbası yine de ayağa kalkmamı sağladıkızlar güya nezleyim diye maskeyle emzircektim,çekip çıkartıyor emerken,oyun oynuyo maskeyle
maskesiz emziriyorum artık napim,henüz nezle falan olmadı,umarım olmaz
Geçmiş olsun canım, inşallah hafif ve kolay atlatırsınız, benim de tam geçmedi ama Allaha şükür hafifledi ve çok korktum oğluma bulaşır diye çok tedbir aldım ama bilemem tabi sonuçta aynı evdeyiz aynı havayı soluyoruz. Allah acil şifalar versin ikinizedeiyi akşamlar oğlumdabendehastayız önce ben grip oldum onada ben bulaştırdım sanırım zaten sureklı bırlıkteyız bulaşmaması ımkansızdı öksürüyor cnm oğlum bugun sbaahtan doktora götürdük asist diye bır şurup verdı bırde burun spreyı tonimer adıı başladık kullanıyoruz bakalım inşallah hemen atlatırr allahtan fazla öksürmuyoo o öksürdükçe ağlıcam geliyoo allahın gücüne gıtmesın ama oğlum hiç hasta olmasın hep ben olayım dıyorumm bütün hasta bebekelerr tez zamanda şifa bulurlar inşallah
kızlar güya nezleyim diye maskeyle emzircektim,çekip çıkartıyor emerken,oyun oynuyo maskeyle
maskesiz emziriyorum artık napim,henüz nezle falan olmadı,umarım olmaz
çok geçmiş olsun canım limon sık iç iyi geliyo bana inşallah kolay atlatırsınız bendende miraya bulaşmıştı bulaşmaması mümkün değil ki kucağıma almazsam ağlıyoiyi akşamlar oğlumdabendehastayız önce ben grip oldum onada ben bulaştırdım sanırım zaten sureklı bırlıkteyız bulaşmaması ımkansızdı öksürüyor cnm oğlum bugun sbaahtan doktora götürdük asist diye bır şurup verdı bırde burun spreyı tonimer adıı başladık kullanıyoruz bakalım inşallah hemen atlatırr allahtan fazla öksürmuyoo o öksürdükçe ağlıcam geliyoo allahın gücüne gıtmesın ama oğlum hiç hasta olmasın hep ben olayım dıyorumm bütün hasta bebekelerr tez zamanda şifa bulurlar inşallah
günaydın canım montlar nedense öyle ya bedenleri dar yapmışlar kollar bana olacak nerdeyse en iyisi ahsenle git canım ben miraya giydirip baktımgünaydın anişler
ahsen le ugraşmaktan yeni yazabildim ama zaten gelen giden yok
sabah erkenden uyandık kahvaltı yaptık altını degiştireyim derken bize süpriz hazırlamış küçük hanım banyo yaptık giyindik geldik
kızlarya git gide iyiye gidecegine ahsen sanki daha da geç yemeye başladı sizdede öylemi
dün ahsenle şevvale mont aldık ama ahseni ablama bıraktık denememiştim 1 yaş aldım rahat altan birşeyler giydiririm diye
ama dar geldi koları çok çok uzun ama beden yelekle bile olmadı
iyi akşamlar oğlumdabendehastayız önce ben grip oldum onada ben bulaştırdım sanırım zaten sureklı bırlıkteyız bulaşmaması ımkansızdı öksürüyor cnm oğlum bugun sbaahtan doktora götürdük asist diye bır şurup verdı bırde burun spreyı tonimer adıı başladık kullanıyoruz bakalım inşallah hemen atlatırr allahtan fazla öksürmuyoo o öksürdükçe ağlıcam geliyoo allahın gücüne gıtmesın ama oğlum hiç hasta olmasın hep ben olayım dıyorumm bütün hasta bebekelerr tez zamanda şifa bulurlar inşallah
günaydın anişler
ahsen le ugraşmaktan yeni yazabildim ama zaten gelen giden yok
sabah erkenden uyandık kahvaltı yaptık altını degiştireyim derken bize süpriz hazırlamış küçük hanım banyo yaptık giyindik geldik
kızlarya git gide iyiye gidecegine ahsen sanki daha da geç yemeye başladı sizdede öylemi
dün ahsenle şevvale mont aldık ama ahseni ablama bıraktık denememiştim 1 yaş aldım rahat altan birşeyler giydiririm diye
ama dar geldi koları çok çok uzun ama beden yelekle bile olmadı
merhaba kızlarr nasılsınız bakalım sukur ıyıyız bız..annemler geldı bugun guzel bı gun gecırdık.. dedesıyle resım cekıldı oglum paylasayım dedım.uzun zaman gorusmeyınce cocuk da yabancılıyor uzun zaman alısmadı annemde üzüldü unutmuş benı dedı durdu..
Eki Görüntüle 555581
Kızlar zıllı kızım mememı almıyor napıcam tavsıyenız varmı bıberonu cugg cugg cekıyo memede kendını gerı atıyo bu arada 4 ayın ıcındeyız
son birkaç günde güzel paylaşımlar olmuş, anneler biraz duygusallaşmış gibi geldi bana... bu arada oğluşumun büyüdüğünü görüp üzülüyorum bi yandan sevinirken... bu hallerini de özleyeceğim çok tatlı şimdii...
bu arada kızıma mont aldım teyzeleri bakın bakalım beğenecek misinizEki Görüntüle 555231 Eki Görüntüle 555232
cnm 8yıl sonra meleğine kavuşan benım senı çok iyi anlıyoum snaırı m bu konuyu ılk defa paylaşıyorsunn alllahım tez zamanda şifa versın sağlıkla buyusun yavrun bütün bebekler inşallah dönmememsını kafana takma benımkide 7.ayda başladı
gunaydın kızlar sağlıklı mutlu günler dılıyorum dun oğlumu her ay olduğu gıbı kontrole götürdüm ölçümlerı yapıldı herşey normal artık 3 ayda bır getır dedıı doktorda bıktı bendenn :) sonrada 9 aylık oluncada getırde bır kan sayımı yapalım dedi tabı ben hemen endişeyle sordum yoksa kansızmı doktor beydedım çünkü oğlumun gözlerının alt kısmına baktı hayır rengı soluk değil gayet normal görünüyor ama ben 9 aylık olunca kan sayımı yapılmasını istıyorumm dedi bende hep yaptırsam kan sayımı dıyordum içimden sonrada doktor gerek görmuyorsa bişiyoktur deyip vazgeçiyordum her ay kontrole gıtmıyorsanız bence 9.ay sizde bı kan sayımı yaptırın henuz yaptırmamaış olanlar varsaa birde hala dişleri yok benım oğlumun dişlerini sordumm 15 aya kadar yolu varr can sıkıcak bı durum yok dedii sanırım daha hiç bi belirti yok damaklarının beyazlamasından falan anlaşılıyormuşyaa öle olsa anlardı herhalde hiç dememdi yakındır falan bakalım nezaman çıkçak çok merak edıyorum dişli halini
cepten takıpteyım amma yazamıyorum sımdı actım pcyı.ilk actıgım sayfa burası..sizlere cokk alıstım kızlar.hepınızı merak edıyorum uzun zaman bakamazsam..hasta bebeklere ve annelere gecmıs olsun..1 -2 ay sonra bı rutıne gırerız ve daha az hasta oluruz dıye dusunuyorum..önceki gün demır ılacını verdım emirhana..allahım ertesı gun hıc olmadıgı kadar huysuzlastı öldürdü benı resmen ne yatmak ıstedı ne kucakta durdu..cok rahatsız oldu bugun vermedım yavrum gene eskı duzenıne kavustu..bugun tekrar doktora gıttım sordum ne kadar guzellkı her yenı seye verdıgı tepkıyı bellı edebılıyor dedı..eger corbalarına kıyma atıyor ve yumurta sarısı verıyorsan ılacı verme ozaman dedı..yok kızlar yaa ben devam etmeyecem bu ılaca..en az 9 aylık olsun bakalım sımdılık zaten her turlu gıdadan yıyor acıgımızı bu sekılde kapatmaya calısacam...sonra pekmezı sordum 8.ayını doldurmadan verme dedı..ona baslamamıstım boylelıkle onuda vermek ıcın bekleyecem..bu arada ek gıda ıle ılgılı arastırma yapıyorken bır dr un soyle dedıgını okudum.bır bebek ıcın gunde yedıgı bır tane kabak dolması onun o gunluk tum ıhtıyacını karsılıyormus kızlar..oncekı gun tesadufen tattırmıstım cok sevmıstı kalktım bugun ona ozel yaptım içiyle bırlıkte verdım..ahsen gıbı benım oglanda basını sallıyor bız sallayınca.baybay yap hadı gıdıyoz dıyınce baslıyo elını sallamaya..bırde atınca duvara yapısan bı oyuncagı vardı abımızın orumcek adam.onu cok sevıyor.nerde oğlum adam deyınce hemen basını kaldırıp duvarı gosterıyor.bızde hıc ındırmıyoz orumcek adam duvarın ortasında sallanıp duruyordedıgınız gıbı evlat dunyanın en tatlı varlığı..bende ıstemeden emıre hamıle kalmıostım karnımda 6 aylık olmustu ben hala bır turlu adapte olamamıstım kabul edememıstım sımdı ıse ölüyorum yollarına..yapışık ikiz olduk sıpamla allah hepımızın yavrularını korusun:116::119:
saolun kızlar ama benim kızım çok hareketli malesef, belkide dönmemeside rahatsızlığı yüzündendir bilemiyorum..sevmiyor yüzüstü..sıkışıyor belkide bilemiyorum..benim kızım tüp bebek tedavisi ile 5 yıl sonra oldu :) o bizim gözbebeğimiz :) birde sağlık problemleri olunca iyice üstüne düştük..kalbinde üfürüm olarak doğdu, akciğere giden damarın birinde darlık var ama çok şükür iyi, daha küçükken 5-6 kez çok ağladığında tıkanıp nefessiz kaldı elimde..o zamanlar kabus gibiydi..ona üzüntüden benim sütüm kesildi emziremedim, 2.5 ay sarılığı sürdü..benim için çok zor günlerdi ama çok şükür daha iyi..Eğer delik küçülmeseydi aynı kalsaydı veya genişleme olsaydı kızım ameliyat olacaktı ama son kontrolünde azda olsa küçülmüş..bir dahaki kontrolü nisan 25de, o zaman 1 yaşında olacak inşallah..Rabbim hediye olarak bize hayırlı bir haber almayı nasip eder inşallah...kontrolleri ankarada oluyor, ben doğudayım, burdaki doktorlar bilmiyor ve bende sormadım açıkcası ondan olabilirmi bu dönmeme olayı diye..hakkımızda hayırlısını versin Rabbim..herkesin evladı kıymetli ama geç bulunca ve tedavi ile olunca insan daha bir titriyor üstüne..bir arakadaşında sanırım 8 yıl sonra olmuştu oda biliyordur bu durum ne kadar zor( çok duygulandım valla ağlayacam :) Rabbim ağlatmaz inşallah
Selamlar kızlar. Bizim ön sol alt dişimiz patladı onun yanındakide şiş gibi..
Kahvaltı olayını oturttuk ama corba yoğurt filan pek sevmiyor zorla birkac kacık yedirebiliyorum anca.. yerlerde sürükleniyor emeklemiyor bayaği sürünüyor..
Burnumuz akiyor ve hapşuruyoruz ıhlamuru sevdik inşallah ilerlemeden atlatırız..
Kızlar siz sebzeleri nasıl pişiriyorsunuz düdüklüdemi ,buhardamı, normal tenceredemi ??????
bu arada geçen hafta yazmıştım kızımın kukusunda sivilce gibi birşeyler çıktı diye. geçmeyince dr a götürdüm. mantar kremi verdi 5 gün kullan geçmezse gel idrar enfeksiyonu da buna sebep olabilir dedi. 2.günde ciddi azalma oldu yani mantarmış. dedim ben yanlış yada eksik birşey mi yapıyorum acaba yani hemen hergün banyo yaptırıyorum. günde 3-4 kez kakasını yapınca da suyun altında yıkıyorum. yok dedi sabunla yıkamaktan falan olmaz,ama kakayı yıkarken sabun kullanma dedi. veee sanırım benim atladığım kısım şu: altını açık bırak bazen havalansın dedi. ben açık bırakmıyodumçünkü sağa sola dönüyor alt açma bezini çekiştiriyor veeee sonunda olmayacak bir yere çişini yapıveriyor zaptedemiyorum o yüzden kurulayıp kremleyip hemen bezini bağlıyordum. aklınızda olsun kızlar havalandırmak lazımmış günde birkaç kez. dün akşam havalandırıken üzerinde oynadığı küçük bir yorgan vardı onun üzerine işedi allahtan kaloriferleri yaktılar da hemen attım makineye kurudu bile
bu arada hasta olan tüm anne ve bebeklere geçmiş olsun...
Bu bilgi için teşekkür ederim canım ya duru nun poposundada sürekli sivilce gibi şeyler çıkıyor ama gelip geçiyor bendemi götürsem dr a. Bende hiç havalandırmıyorum benim nedenim duru o kadar gazlı bir bebekki üşütür diye açmıyorum hiç , 7,5 aylık oldu ama gaz sancıları geçmedi mosmor kesiliyor ağlamaktan sabah 5 te yine ayaktaydık ağlıya ağlıya birhal oldu kuzum ne yapacağım bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?