2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bizde aynıyız canım ya ne uyku ne yemek ne oyun hep mızmız hep kucakta gezdiriyorum zaten fıtığım var ölüyorum bel ağrısından uyku desen yok bende sürekli halsiz yorgun ve sinirli geziyorum pfff
Acaba diş mi çıkaracaklar canım, aynen benim de belim ağrıyor üstelik nezleyim de, hayırlısıyla atlatsak bu dönemleri

yerim seni beeennanne al beni der gibi bakmış kıyamambizimkide kimseyi görmeyince herkese yabancı oluyo napsın çocuk akraba yokki burda unutuyo herkesi
montumuzuda beğenmişsin teşekkürler teyzesi
Acaba diş mi çıkaracaklar canım, aynen benim de belim ağrıyor üstelik nezleyim de, hayırlısıyla atlatsak bu dönemleri

bende yle düşünüyorum canım bi çıksaydı şu dişler

canım ben de öyle düşünüyorum, oğlum kendini öne atıyor ama ağırlığından dolayı rahat rahat dönemiyor, senin oğlun da tombikti galiba onun da etkisi oluyor sanırım...

son birkaç günde güzel paylaşımlar olmuş, anneler biraz duygusallaşmış gibi geldi bana... bu arada oğluşumun büyüdüğünü görüp üzülüyorum bi yandan sevinirken... bu hallerini de özleyeceğim çok tatlı şimdii...

iyi akşamlar oğlumdabendehastayız önce ben grip oldum onada ben bulaştırdım sanırım zaten sureklı bırlıkteyız bulaşmaması ımkansızdı öksürüyor cnm oğlum bugun sbaahtan doktora götürdük asist diye bır şurup verdı bırde burun spreyı tonimer adıı başladık kullanıyoruz bakalım inşallah hemen atlatırr allahtan fazla öksürmuyoo o öksürdükçe ağlıcam geliyoo allahın gücüne gıtmesın ama oğlum hiç hasta olmasın hep ben olayım dıyorumm bütün hasta bebekelerr tez zamanda şifa bulurlar inşallah

gecmiş olsun ikinizede ıhlamur filan için efeyede iyi gelir sanada canım gösü yumuşar kuzunun üzülme olacagı varmış cam fanusada koysak olacak oluyo

kızlar güya nezleyim diye maskeyle emzircektim,çekip çıkartıyor emerken,oyun oynuyo maskeyle
maskesiz emziriyorum artık napim,henüz nezle falan olmadı,umarım olmaz

gecmiş olsun ikinizede ıhlamur filan için efeyede iyi gelir sanada canım gösü yumuşar kuzunun üzülme olacagı varmış cam fanusada koysak olacak oluyo

ewt cnm sağol çok haklsın sabahtan beri ıkıkere yaptım nerdeyse bır bıberon içirdim 200cc ıhlamurr az öksürüyorr çok şükür ilerlemesin dıye verıyorum zaten ıhlamurdan başka bişide yapamam sonuçta ufaklar daha

kızlar güya nezleyim diye maskeyle emzircektim,çekip çıkartıyor emerken,oyun oynuyo maskeyle
Geçmiş olsun canım aynen ben de nezleyim düzelemiyorum ki bir türlü dinlenemiyorum çünkü, oğlum uyumuyor yemiyor hep huysuz bugünlerde geceleri daha da artıyor. Ben maskeyle emzirmeye çalıştım ama 5. gün bunaldım artık maskeden yüzüne öksürüp hapşırmazsak, nefes vermezsek birşey olmaz herhalde. Zaten ne kadar sakınsak da herşey olacağına varıyor. Bol adaçayı, bol mandalina ve tavuk çorbası yine de ayağa kalkmamı sağladı

Geçmiş olsun canım, inşallah hafif ve kolay atlatırsınız, benim de tam geçmedi ama Allaha şükür hafifledi ve çok korktum oğluma bulaşır diye çok tedbir aldım ama bilemem tabi sonuçta aynı evdeyiz aynı havayı soluyoruz. Allah acil şifalar versin ikinizede

Gecmis olsun hepinize, oğlumla ben de atlattık ama ben de bazen yorgunluktan nezle gibi oluyorum hala... Iki defa hastalandim kizlar, ikisinde de oğlum benden önce hastalandığı icin cok fazla önlem alamadim, ikimiz hasta hasta dolaşıyoduk, öpüyodum filan, hatta oğlumdan bana geciyodu belki de... Sen de cabucak iyileşirsin insAllah... Bizim saglikli olmamız daha önemli ki onlar da hasta olmasınlar, hem de hastayken bakmak cok zor oluyo bebise...

günaydın anişler
ahsen le ugraşmaktan yeni yazabildim ama zaten gelen giden yok
sabah erkenden uyandık kahvaltı yaptık altını degiştireyim derken bize süpriz hazırlamış küçük hanım banyo yaptık giyindik geldik
kızlarya git gide iyiye gidecegine ahsen sanki daha da geç yemeye başladı sizdede öylemi
dün ahsenle şevvale mont aldık ama ahseni ablama bıraktık denememiştim 1 yaş aldım rahat altan birşeyler giydiririm diye
ama dar geldi koları çok çok uzun ama beden yelekle bile olmadı

çok geçmiş olsun canım limon sık iç iyi geliyo bana inşallah kolay atlatırsınız bendende miraya bulaşmıştı bulaşmaması mümkün değil ki kucağıma almazsam ağlıyo
günaydın canım montlar nedense öyle ya bedenleri dar yapmışlar kollar bana olacak nerdeyse en iyisi ahsenle git canım ben miraya giydirip baktım

Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum...

Hayırlı olsun canım kalıplar tutmuyorkii inan benim 2 yaş için kıyafet aldığım oluyor kalıplar küçük denemeden almamak lazım...

Gözün aydın canım çoookk imrendim ve üzüldüm bende isterdimkii kızım dedesini tanısın bilsin ama kısmet değilmiş babam vefat edli 4 yıl oldı :2: :2: :2:..

Kızlar zıllı kızım mememı almıyor napıcam tavsıyenız varmı bıberonu cugg cugg cekıyo memede kendını gerı atıyo bu arada 4 ayın ıcındeyız

Canım almak istemiyorsa yapacak birşey yok benimki 1,5 aylıkken biraktı sağıp verdim ama sütüm kesildi...

Ayy hiç sorma bende kızıma bakıp bakıp büyümüş yaa diyorum biz oo günlerin tadını hiiiçç çıkartamadık malesef kızım 7 /24 ağladığı çin sürekli bir telaş içindeydik bir baktıkki büyümüş..

bu arada kızıma mont aldım teyzeleri bakın bakalım beğenecek misinizEki Görüntüle 555231 Eki Görüntüle 555232

Hayırlı olsun pekte yakışmış kuzumuzaa ..

Canım daha öncede sormuştum sen okumadın heralde, klomenle hamile kalanlar topiğinde varmıydın ????? bende pko luyum benimde 1,5 yıl sonra oldu sanki topikten hatırlıyor gibiyim

Canım bende hiç kan tahlili yaptırmadım ama sürekli aklımda, bizimde dişlerde tık yok sadece kaşıyoruz :)) dört gözle bekliyorum..

Yaa hangi dr a inanacağımızı şaşırdık bende pekmez i sordum bizimki verebilirsin dedi 1 haftadır veryorum..

Canım acil şifalar diliyorum kurban olduğum allahım hepimizin çocuklarını bağışlasın , inşallah güzel haberlerini alırsın. Benim kızımda tedaviyle oldu bizimki çok uzun sürmedi ama sıkıntılı bir süreçti hiç olmicak sandım kimselere belli etmezdim ama hergün ağlardım çok şükürki hiç beklemediğim bir anda geldii allahım acılarını göstermesinn..

Dişiniz hayırlı olsun bizde sürünüyoruz komando misali dişlerde tık yok , geçmiş olsun umarım ilerlemez..

Kızlar siz sebzeleri nasıl pişiriyorsunuz düdüklüdemi ,buhardamı, normal tenceredemi ??????

Kızlar siz sebzeleri nasıl pişiriyorsunuz düdüklüdemi ,buhardamı, normal tenceredemi ??????

aslında buharda pişirmeyi tavsiye ediyorlar ama bir türlü alamadım şu buhar eleklerinden. ben az suda tencerede pişiriyorum. ağzını da kapatıyorum suyun hepsini emiyor sebzeler en azından suyu da ziyan olmuyor. malum bir sürü vitamin suda kalıyor yoksa.

bu arada geçen hafta yazmıştım kızımın kukusunda sivilce gibi birşeyler çıktı diye. geçmeyince dr a götürdüm. mantar kremi verdi 5 gün kullan geçmezse gel idrar enfeksiyonu da buna sebep olabilir dedi. 2.günde ciddi azalma oldu yani mantarmış. dedim ben yanlış yada eksik birşey mi yapıyorum acaba yani hemen hergün banyo yaptırıyorum. günde 3-4 kez kakasını yapınca da suyun altında yıkıyorum. yok dedi sabunla yıkamaktan falan olmaz,ama kakayı yıkarken sabun kullanma dedi. veee sanırım benim atladığım kısım şu: altını açık bırak bazen havalansın dedi. ben açık bırakmıyodum çünkü sağa sola dönüyor alt açma bezini çekiştiriyor veeee sonunda olmayacak bir yere çişini yapıveriyor zaptedemiyorum o yüzden kurulayıp kremleyip hemen bezini bağlıyordum. aklınızda olsun kızlar havalandırmak lazımmış günde birkaç kez. dün akşam havalandırıken üzerinde oynadığı küçük bir yorgan vardı onun üzerine işedi allahtan kaloriferleri yaktılar da hemen attım makineye kurudu bile

bu arada hasta olan tüm anne ve bebeklere geçmiş olsun...

Bu bilgi için teşekkür ederim canım ya duru nun poposundada sürekli sivilce gibi şeyler çıkıyor ama gelip geçiyor bendemi götürsem dr a. Bende hiç havalandırmıyorum benim nedenim duru o kadar gazlı bir bebekki üşütür diye açmıyorum hiç , 7,5 aylık oldu ama gaz sancıları geçmedi mosmor kesiliyor ağlamaktan sabah 5 te yine ayaktaydık ağlıya ağlıya birhal oldu kuzum ne yapacağım bilemiyorum..

hay allah ya niye geçmedi ki acaba, çok zor oluyordur yavruya da size de. benim duru'mun da ilk aylarda olmuştu. ben hiç ilaç vermedim. kimyon tohumu aldım aktardan. 1 kahve fincanı suya 1 çay kaşığı kimyon tohumu koyup cezvede kahve pişirir gibi bir taşım kaynatıp altını kapatıp süzdüm. ılıyınca gün içinde birkaç kez 1er çay kaşığı verdim. kalanını da kendim içtim (mama destekli de olsa beslenmenin çoğu anne sütüydü o zamanlar) o baya rahatlatıyordu yavrumu. allah yardımcınız olsun. inşallah geçer biran önce de rahatlar yavrucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…