canım ne bılım 3 cocuk mecbur yetısmek zorundasın..ıkısının derslerı yemeklerı kıyafetlerı okul hıc bır hatayı affetmıyor ev desen temızledıkten sonra derler ya ucunu bırakınca bı dagılırsa toparlamak cook zor oluyor bende sureklı koşuşturuyorum..belkı tecrubelerımden dır emırhanı bır duzene oturttum .2 saat uyur 2 saat uyanık cok sık beslenır bu sebeple gunluk corbası yogurdu gece maması bunları mecbur hazırlıyorum yemeklerımı o uyurken koyuyorum ocaga.pişerkende forumu takıp edıyorum canım

cocuklar evı pek dagıtmaz sadece odalarına pek sıgamıyorlar dolaplarını da kızım masllah el becerısı cok ıyı ayırır katlar..bazen camasırlarımı bıle serıyor..eşimde hafta sonları genel temızlık yaparım cok yardım eder..annem hamılelıgımın son ayında ben yatalak kaldıgım ıcın

bende kalmıstı..eşim ona el surdurmedı temızlıkte.annem sasırıp kalıyordu benden daha ınce ınce temızlık yapıyor dıyordu..gercekten oyle cunku hamılelıgımde hepsını öğrettım.ben ıstemeden benı hamıle bıraktıgı ıcın cezalıydı

sımdıde alıskanlık oldu cumartesı öğle gelır gelmez baslıyor her yerı kaldırmaya.dıyorum yapma ya temız.. yok dıyor canım ıstedı bı süpüreyım evı.

boyle ıste canım.yanı bıraz bızım evde toplayan cok bırde ben fazla takıntılıyım galıba..iş varsa ben beklersem hastalanıyorum

..cocuklarda kucuk degıller artık oğlum 11 kızım 9 yasında..sende ılerleyen yıllarda bakarsın termınator gıbı olmussun sımdı daha yenısın

öpüyorum canım