deli anneleranneleri olduğumuzu bilmez olurlarmı, benim kızımda yabancılık çekmiyor, bozuluyormuyum bozuluyorum ama bir yandanda iyi bir şey şimdi bebekler ama ileride bir ortamda annesinin paçasından ayrılmayan çocuk olsalar daha mı iyi, özgür olsunlar, bir de bunlar çok fena ihtiyaçları oldumu dibimize gelirler, mesela benim kız babasıyla oynar oynar beni sallamaz ama karnı acıktımı altını krletti mi ağlayarak emekleyerek bana gelir, uyanır yatağına giderim güler falan onu almadan odadan çıkarım bilerek bir çığlıkla ağlarki her şeyi biliyor onlar..
beni herkesle aldatıyoo bende onu başka bebeklerle aldatçam
Eki Görüntüle 589448 içimden geldi uyuyor şimdi uyurken bile özlüyor insan
ayrıca koç burcuysa bebekleriniz, aşırı bağlılık falan beklemeyin, bencil olur koçlar..
süt demişken benim kızda 3 ay güzel emdi, 3-5 ay arası sadece sağarak verdim, 5-6 ay arası tekrar emdi 6 aydan sonra emmedi yine sağarak 7. aya kadar verdim, 1 aydır bıktığım için sağmadım..8 aylık doktor kontrolünde doktor bana kızdı emmiyorsa sağıp ver az miktarda olsa dedi yalnız benim sütüm tamamen bitti 1 hafta önce 2 haftalığına hastane tipi süt pompası kiraladım ama sağamadım zamanda bitiyor, bu gün başladım 3 saatte bir her göğsü 15 dakika kuru kuru sağıyorum, bakalım gelecekmi gelirse paylaşırım..
kızlar ahsende 5 dakika dışarı gitsem hemen aglar hani bazen bırakıp çıksam döndügümde kucagıma aldıgımda gelip beni koklamassa rahatlamaz resmen burnunu yüzüme dayayıp kokluyor hani bu şimdilik hoşuma gidiyor ama ilerleyen zamanlarda bukadar bagımlılık sıkar bence inşallah zamanla gecer resim bile çektim ama başım açık yoksa koyardım
Kızlar siz bebişlerinize ne tür oyuncaklar aldınız gelişimi için oyuncak fiyatları çok yüksek yaa az önce baktımda 50 tl ve üstüübende boy boy halka aldım renkli bir çubuk var ona geçiriliyor 06 1 yaş içinmişş 23 tl..
buda benim kızın 8 aylık hali..
buda benim kızın 8 aylık hali..
Kızlar siz bebişlerinize ne tür oyuncaklar aldınız gelişimi için oyuncak fiyatları çok yüksek yaa az önce baktımda 50 tl ve üstüübende boy boy halka aldım renkli bir çubuk var ona geçiriliyor 06 1 yaş içinmişş 23 tl..
oy maşallah en sevdigim kızlarda şort çok yakışmış kızıma
Maşallah kuzumagenç kız olmuşlar bunlar yaaa.. Senin şortunu sevsinlerrrr..
Eki Görüntüle 589485 Eki Görüntüle 589486 Eki Görüntüle 589487
Bunlarda bizim bayramdan kalma fotolar durunun tek olarak yoktu bende ikimizi ekledimm.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?