2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Yaa ne bilek canım :18: :18: başka bebekleri görüyorum annelerini görünce çıldırıyorlar benim arkadaşım tuvalete bile gidemezz oda gider arkasından düşün benimkii peehh peehhh pehhhhhh işten eve gidiyorum istiyorumki üstüme atlasın yüzüme bakarr gülerr sonra başını çevirir ama 2 3 kez odaya girdim hiçç ilgilenmedim baktı baktı emekleyerek yanıma geldi annemde günah al eline dedi bende banada günah dedimmmm.. kötü anneee kötüüü

ayrıca koç burcuysa bebekleriniz, aşırı bağlılık falan beklemeyin, bencil olur koçlar..

süt demişken benim kızda 3 ay güzel emdi, 3-5 ay arası sadece sağarak verdim, 5-6 ay arası tekrar emdi 6 aydan sonra emmedi yine sağarak 7. aya kadar verdim, 1 aydır bıktığım için sağmadım..8 aylık doktor kontrolünde doktor bana kızdı emmiyorsa sağıp ver az miktarda olsa dedi yalnız benim sütüm tamamen bitti 1 hafta önce 2 haftalığına hastane tipi süt pompası kiraladım ama sağamadım zamanda bitiyor, bu gün başladım 3 saatte bir her göğsü 15 dakika kuru kuru sağıyorum, bakalım gelecekmi gelirse paylaşırım..

koç burcu cnm babasıda koç babasına doğum günü hedıyesı geldı benım oğlum eşim 4 nisan oğlum 2 nisan koçlar zor insanlarr bende bazen çeksemmi dıyorum ama bunuda düzenli yapmak gerçek
bebek 2 saatte bır emer 2 saatte bır pompayla nasıl uğraşsın insan ama inşallah gelirrr

kızlar ahsende 5 dakika dışarı gitsem hemen aglar hani bazen bırakıp çıksam döndügümde kucagıma aldıgımda gelip beni koklamassa rahatlamaz resmen burnunu yüzüme dayayıp kokluyor hani bu şimdilik hoşuma gidiyor ama ilerleyen zamanlarda bukadar bagımlılık sıkar bence inşallah zamanla gecer resim bile çektim ama başım açık yoksa koyardım

Kızlar siz bebişlerinize ne tür oyuncaklar aldınız gelişimi için oyuncak fiyatları çok yüksek yaa az önce baktımda 50 tl ve üstüü bende boy boy halka aldım renkli bir çubuk var ona geçiriliyor 06 1 yaş içinmişş 23 tl..

Şu anda burda olsan senin saçını başını yolardımm .. Benimkide bazen beni yalarrrr.... Ya ne olacak zaten erkek yokkiiii topikte merak ettimm..

canım şimdilik pek birşey almadık ahsene 1 2çıngırak ve diş kaşıyıcı dışında ablasının eskileriyle idare ediyor
duru hanım iyi günlerde oynasın yeni oyuncaklarıyla

ben de aldım onlardan şu an sadece ağzına sokuoy hepsini, bir tane tuşlu piyano çakması bir şey var kedi köpek sesi çıkarıyo düğmelerii falan var ışıklı, çıngıraklı renkli bezden top var, şarkılı bez telefon var, bir kaç puset süsü oyuncak var kelebek arı falan kanatlarının içine naylon koymuşlar hışır hışır ediyo, bukadar hepsini ağzına alıyo şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…