2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Ben de korkuyorum zeyneple kalabaliga girmeye. Yabanci birini gorunce feryst figan..evde hep yslniziz yabanilestii

Canim ben bu rondo hikayesini okadar dinledimki daha ilk ek besinlerini pputurlu verdim cignemeyi ogrendi.ama doktorlaracele etmeyin cocuk hazir oldugunda ve gerektigi zaman cigner diyorlar.yani kafana cok takma ama ara sira denemeler yap.eline ekmek fslan ver.eger tamamen birakip hep rondodan gecirirsen o zaman cigneme aliskanligini edinemez bence.

annem hep gel kal burda diyor ama dediğin gibi bidüzen oturtmuşum çok zor geliyor bi başka yerde olmak kızsada kalamam vim benim güzel evim her ne kadar temizliğe ve toparlanmaya ihtiyacı olsada
Aynen canım annem beni de Adanaya çağırıyor sürekli ama ben de kendi evimde rahat edebilirim ancak evde yine kendimize göre hayatımız var annemin evi bile olsa bu rahatı bulamam. Biri gelecek biri gidecek zaten ancak çınarla ilgilenecek gücüm var kendimi bile bir kenara bıraktım yeterki yavrum sağlıklı huzurlu ve mutlu olsun

Maşallah canım duru hanım hızlıymış, merak ediyorum çınar bana mı çekecek öyle olursa 18 aydan sonra yürümüştüm

evet limona bayılıyorlar,daha bi kaç aylıktı ,o dönem çok hıçkırıyolar malum,neredeyse 40 dk falan oldu hala hıçkırıyo bizimki,ben yoruldum o hıçkırırken,artık dedik azcık limon yalatalım diline,ben bekliyorum ağlıcak ya da yüzünü ekşitecek falan,ay şapur şupur yaladı limonu,kaldım öyle daha 2 aylık mı neydi

darısı bana canım

sende bi hışımla giriş canım benim gibi bidaha yaza silerim artık

çok yoruldum ya miray uyudu cuma gece misafim gelecek börek sarıp buzluğa attım yarında pasta yaparım belim koptu ya
bir kilo yufkadan mercimekli börek sarıp attım buzluğa bayağa misafir ağırlar yanına bi tatlı bide salata çeşidi tamam sizde sarıp atın kızlar rahat oluyor doğumdan öncede ablam sarmıştı bana gelenlere hazır geldi

herkes iidir umarım bu aralar çok giremiyom nete kayınvalide peder bide çocuk yetişemiyom offfffffffffff .......kaç gündür aklıma takılıyo fırsat bulup yazamadım. aranızda bebeğine inek sütü içiren varmı (sadece süt pirinç unu ile karışmış olan değil)

biz vermiyoruz canım doktorlar 1 yaşına kadar yasaklıyor, ishal, kabızlık ve kansızlıktan dolayı..

sonunda buzlu cama dönüşen camlarımı sildim eve bir ışık geldi

ayyy kış günü negerek var hayatta işim olmaz seneden seneye yeter

şaka bir yana valla burda çok yağmur yağar, benim camlar sürekli kirleniyo cepheden galiba, direk çamur oluyo bahçeli bir yer burası ben de silmiyorum ne silcem durmadan yağıyo zatenn

güle güle kirlenmesin canım hep temiz kalsın inş

canım sureklı içtiğinde kansızlık yapabılır..ben pirinç ununu sütle yapıyorum bu aralar devam sütünü içmek ıstemıyor inek sütünü istıyor resmen ben gunde 3 kez versem ıcecek...ama vermıyorum zorluyorum devam sütünü içsin diye..sen inek sütümü vermeyı düşündün?

evet canım versem mi diye düşünüyorum formül mamalar beni korkutuyor aptamil kullanıyorum mesela içindeki kanola yağı yüzünden çok tereddütte kalıyorum bende senin gibi pirinç unu ile muhallebi yaptım onu sulandırıp içirdim bi kaç kere biberonla ama sütte çok ağır geliyo dediğin gibi daha çok küçük bizim bebeler...

Günaydın kızlar. Uyku tutmadı beni, uyuyamadım bütün gece. Dün kredi çektik borçlarımızı kapatmak için. Akşam da dışarı çıktık hava alalım diye. Çıkmışken atm'den kartları yatırayım dedim, demez olaydım. Atm parayı yuttu, 1400 tl. Bankayı aradık ilgilenmediler doğru düzgün, yarın arayın falan dediler. İçime oturdu resmen. Yorgunluktan ölüyorum resmen ama gözüme bir damla uyku girmiyor.

Ben ilk verdiğimde ağlamıştı şimdi yüzünü buruşturmadan şapur şuputr yiyorr

Ben hiç vermedim canım..

Bana borç deme canım oturur ağlarım. Eşim bir türlü iş bulamıyor kafayı yiceğiz.. Canım benimde başıma geldi patronun kartını öderken parayı yuttu ben şubeye girdim iki satırlık dilekçe imzalattılar paranın hesaba yada karta aktarılması için sıkma canını ama uygulama heryerde aynımı onu bilemem...

Ben de korkuyorum zeyneple kalabaliga girmeye. Yabanci birini gorunce feryst figan..evde hep yslniziz yabanilestii

Benimkide beni sinir ediyor kırk kat yabancının kucağına hiç düşünmeden atlarr.. Bizim aile çok kalabalık yengeleri, amcaları, neneleri vs. belkide ondandır..

Maşallah canım duru hanım hızlıymış, merak ediyorum çınar bana mı çekecek öyle olursa 18 aydan sonra yürümüştüm

Canım bilmemkii ama kızımın babasına çektiği çok belli ben tembelim oo çok hareketli çalışkan..

Evet canım gerçekten çok zor oluyor... Aynen gelen giden bana anason çayı ver uyur diyordu ben inadımla vermedim dr tavsiye etmedi diye , denemediğimiz şey kalmadı işe yaramayınca kuzu kuzu verdim banamısın demedi ama bir gaz çıkardı aklın hayalin durur zart, zurt, pıs tıss sonra sürekli vermeye başladım.. Doktorada siz tavsiye etmediniz ama verdim mecburen dedim sersemletyor dedi , sersemlemiş hali varmı deyince kadın gülerek bu içmiş halimi diye takıldı..

Duru da çok seviyor şehriye çorbasını.. Canım büyüdükçe daha zor oluyormuş alışmaları ama çocuk yutamıyorsa yapacak birşey yok tabii..

İnanki dün akşam aklıma geldin dilekcan ne zamandır yok diye. hoşgeldin.. Umarım canım devamı gelirr... annemin vay haline o zaman..

Alışırsın canım bende çok ağlamıştım normal geliyor artık. Tabiki sizin durumunuz farklı umarım hemen atlatırsınız..

oh en sevdigimden bende şevvalin dogum gününde yapmıştım mercimekli börek ellerine saglık
canım tek süt için çok erken ben mamasını yapıyordum sütle ama ahsende kansızlık çok oldugu için doktor izin vermeyince suya döndüm
canım bu konularda bilgim yok ama üzülme sorun olmaz inşallah
Yine yorucu bir güne başladık allah yardımcımız olsunn kızlar...

günaydın canım

Merhaba kızlar...oğlum 27 nisan doğumlu ama başından beri mayıs annelerini takip ettim hep.
Bizde de pütür yiyememe problemi var.Öğün bitene kadar ha kustu ha kusacak diye yüreğim ağzıma geliyor.
Sizlerde durum nedir ?

canım sen adliyede mi çalışıyorsun bende adliyede çalışıyorum habercin varsa ekleyelim konuşalım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…