darısı bana canımsonunda buzlu cama dönüşen camlarımı sildim eve bir ışık geldi
iyi akşamlar arkadaşlar
bugün kahvaltıya anneme gitik öğleden sonrada misafiri vardı epeyi kalabalıktı çok huzursuzladı ahsen sürekli bagırdı agladı nasıl herkes gitti sustu rahatladı tek alışmış küçük hanım kalabalıkta resmen çıldırdı başım agrıdı akşam yemegede duracaktım ama resmen pert oldum döndük evimizebiraz kafamızı dinleyelim nekadar dinleye bilirsek küçük hanımla
annem ahsene kıymalı şehriye çorbası yaptı yazdan olmamış ham domates bodrumda saklamış kızardıkça yiyiyolar ondanda rendeledi naneli filan harika olmuştu ama ahsen yutamadı midesini nasıl bulandırıyor bidaha rondodan geçirdimki yedi nolacak bu kız
Aynen canım annem beni de Adanaya çağırıyor sürekli ama ben de kendi evimde rahat edebilirim ancak evde yine kendimize göre hayatımız var annemin evi bile olsa bu rahatı bulamam. Biri gelecek biri gidecek zaten ancak çınarla ilgilenecek gücüm var kendimi bile bir kenara bıraktım yeterki yavrum sağlıklı huzurlu ve mutlu olsunannem hep gel kal burda diyor ama dediğin gibi bidüzen oturtmuşum çok zor geliyor bi başka yerde olmak kızsada kalamam vim benim güzel evim her ne kadar temizliğe ve toparlanmaya ihtiyacı olsada
Maşallah canım duru hanım hızlıymış, merak ediyorum çınar bana mı çekecek öyle olursa 18 aydan sonra yürümüştümSelam eyy geçlikk. kızlar yorgunluktan uykusuzluktan kafayı yicemm bıraksalar 2 gün uyurum ve işler yoğun öldüm öldüm
Kıızzllaarr duru yürümeye çalışıyor 2 adım attı biryere tutunmadanbakalım gerisi gelecekmii.. Biz hiç zorlamıyoruz çekyete tutunarak kalkıyor sonrada ayakta durmaya çalışıyor çokk şaşırdık çokk ben görünce çığlık attım zavallım korktu..
Canım yeşil soğan değil kuru soğan :) acı ama seviyor. limona bayılıyor nasıl bişeyse anlamadım gitti :)
canım evden çıkmakla iyi yapmışsın aslında böyle kalabalığa gire gire alışacak ahsende ama zaman işte
bencede eline kendi yiyebildiği şeyler ver havuç,ekmek , elma gibi blki alışır
darısı bana canım
herkes iidir umarım bu aralar çok giremiyom nete kayınvalide peder bide çocuk yetişemiyom offfffffffffff .......kaç gündür aklıma takılıyo fırsat bulup yazamadım. aranızda bebeğine inek sütü içiren varmı (sadece süt pirinç unu ile karışmış olan değil)
sonunda buzlu cama dönüşen camlarımı sildim eve bir ışık geldi
herkes iidir umarım bu aralar çok giremiyom nete kayınvalide peder bide çocuk yetişemiyom offfffffffffff .......kaç gündür aklıma takılıyo fırsat bulup yazamadım. aranızda bebeğine inek sütü içiren varmı (sadece süt pirinç unu ile karışmış olan değil)
canım sureklı içtiğinde kansızlık yapabılır..ben pirinç ununu sütle yapıyorum bu aralar devam sütünü içmek ıstemıyor inek sütünü istıyor resmen ben gunde 3 kez versem ıcecek...ama vermıyorum zorluyorum devam sütünü içsin diye..sen inek sütümü vermeyı düşündün?
evet limona bayılıyorlar,daha bi kaç aylıktı ,o dönem çok hıçkırıyolar malum,neredeyse 40 dk falan oldu hala hıçkırıyo bizimki,ben yoruldum o hıçkırırken,artık dedik azcık limon yalatalım diline,ben bekliyorum ağlıcak ya da yüzünü ekşitecek falan,ay şapur şupur yaladı limonu,kaldım öyledaha 2 aylık mı neydi
Günaydın kızlar. Uyku tutmadı beni, uyuyamadım bütün gece. Dün kredi çektik borçlarımızı kapatmak için. Akşam da dışarı çıktık hava alalım diye. Çıkmışken atm'den kartları yatırayım dedim, demez olaydım. Atm parayı yuttu, 1400 tl. Bankayı aradık ilgilenmediler doğru düzgün, yarın arayın falan dediler. İçime oturdu resmen. Yorgunluktan ölüyorum resmen ama gözüme bir damla uyku girmiyor.
Ben de korkuyorum zeyneple kalabaliga girmeye. Yabanci birini gorunce feryst figan..evde hep yslniziz yabanilestii
Maşallah canım duru hanım hızlıymış, merak ediyorum çınar bana mı çekecek öyle olursa 18 aydan sonra yürümüştüm
sen bir de çalışıyorsun çok zor canım yaa kızında hareketli Allah kolaylık versin, milupanın gece çayını verdim 2 hafta kadar bi işe yaramadı içinde anason da var, papatya çayı da uyku getirirmiş güya benim kız 20 günlüktü, evde papatya var doğal hem de ben kaynattım bunu süzdüm yarım çay bardağı içirdim o da içti, cezvenin dibinde kalanı bi tattım anaaaaaaammmmm lavaboya zor koştum zehir gibi okadar acı olmuşki, ondan sonra ağlamaya başladım ya bir şey olursa milleti aradım soruyorum acısı 1 saat ağzımdan gitmedi, bizimki o gece hiiiiiççç uyumadı normalde bayılması lazımdı sökmez bizimkilere..
annem ahsene kıymalı şehriye çorbası yaptı yazdan olmamış ham domates bodrumda saklamış kızardıkça yiyiyolar ondanda rendeledi naneli filan harika olmuştu ama ahsen yutamadı midesini nasıl bulandırıyor bidaha rondodan geçirdimki yedi nolacak bu kız
kac gundur yazamadım cepten okuyorum nede guzel kaynattınız kıslar ya.bende actım pc yı vakıt bulur bulmaz..demos 84 kızın yakında yürüyecek masallah benım kızda 9 aylıkken yurumustu..bacak kadar boyuyla evde yürüyen bı canlıçokk tatlı oluyor ınan
Ay Allah ım alemsiniz siz ya :)
Elif in düşmeleri bizim için çok önemli başını çarpmaması gerekli ondna ben çok korkuyorum bi sefer koltuktan düştü poposunun üstüne o ağlamadı yavrum ben ağladım
oh en sevdigimden bende şevvalin dogum gününde yapmıştım mercimekli börek ellerine saglıksende bi hışımla giriş canım benim gibi bidaha yaza silerim artık
çok yoruldum ya miray uyudu cuma gece misafim gelecek börek sarıp buzluğa attım yarında pasta yaparım belim koptu ya
bir kilo yufkadan mercimekli börek sarıp attım buzluğa bayağa misafir ağırlar yanına bi tatlı bide salata çeşidi tamamsizde sarıp atın kızlar rahat oluyor doğumdan öncede ablam sarmıştı bana gelenlere hazır geldi
canım tek süt için çok erken ben mamasını yapıyordum sütle ama ahsende kansızlık çok oldugu için doktor izin vermeyince suya döndümherkes iidir umarım bu aralar çok giremiyom nete kayınvalide peder bide çocuk yetişemiyom offfffffffffff .......kaç gündür aklıma takılıyo fırsat bulup yazamadım. aranızda bebeğine inek sütü içiren varmı (sadece süt pirinç unu ile karışmış olan değil)
canım bu konularda bilgim yok ama üzülme sorun olmaz inşallahGünaydın kızlar. Uyku tutmadı beni, uyuyamadım bütün gece. Dün kredi çektik borçlarımızı kapatmak için. Akşam da dışarı çıktık hava alalım diye. Çıkmışken atm'den kartları yatırayım dedim, demez olaydım. Atm parayı yuttu, 1400 tl. Bankayı aradık ilgilenmediler doğru düzgün, yarın arayın falan dediler. İçime oturdu resmen. Yorgunluktan ölüyorum resmen ama gözüme bir damla uyku girmiyor.
Yine yorucu bir güne başladık allah yardımcımız olsunn kızlar...
Canım eşim geldii sağ salim ama birtürlü iş bulamıyorr.. :2:c:2:
Bi sana bi kandime çok gülüyorum yaa oynarken nasıl uyuya kalıyorsungerçi, hoş bende adliyeye icraya giderken yolda uyıcam diye korkuyorum.. Canım bizimki 40 kı çıkmadan 3 4 defa düştü bende nasıl olduğunu anlamadım ilkin sonra çözdük ayaklarını hareket ettirdiği için kayıyormuşş..
Hele 2 aylıkken olanı faciaydı gece bir uyandım duru yok yere bir baktım yüz üstü kapaklanmış gıkk yokk ben bağırmaya başladım avazım çıktığı kadar anne kızım öldüü anneeee kurtar diyeeo an hiç komik değildi tabii abim annem ablam uyku sersemi koştular ablamda salakk bağıracağına çocuğu kaldırsana diyor bi kaldırdım hanım efendii horull horull uyuyor betonun üstünde insan düşmüş ağlamazmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?