2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım 2 3 kaşık ögürerek yiyiyor sonra gür hepsini kusuyor bende kusmasındiye rondoya cekiyorum mecburiyeten istemesemnde

canım 2 3 kaşık ögürerek yiyiyor sonra gür hepsini kusuyor bende kusmasındiye rondoya cekiyorum mecburiyeten istemesemnde

Ben de yeterki yesin kusmasın diye hep blenderden geçirerek verdim.Zaten iştahsız,bu şekilde hiç beslenemeyecek diye düşündüm ama artık pütürlüye yavaş yavaş alışsın istiyorum.Bu şekilde yemeye alışırlarsa ileride daha zor olabiliyormuş.Zaten iştahsız bebek yeterincre yoruyor,bide seçici olursa halim ne olur bilmiyorum.
Dün başladım hafif pütürlüye ama dediğim gibi kustu kusacak yüreğim ağzımda devam ettim.Önceki günlerde kustuğuda oldu tabi ama başka türlü nasıl alıştırırım bilmiyorum :44:

biraz acelecimi davranıyoruz acabaya bende pütür meselesıne taktım pütürlü bıraksam nefes borusuna kaçar korkusu yaşıyorum bırakmasam alışamıyccak hepmi blandırdan geçicem dıyorumm sabah hazırladığım kahvaltısını baya pütürlü bırakıyorum ama yınede içine çay gırıyor tabı herşey yumuşacık oluyorr pek pütürlü sayılmaz ceviz doğruyorum bıçakla küçük küçük onları bile ayırıp sanki dişi varmış gıbı ezmeye çiğnemeye çalışıyorr dışıvar bıtanecık bu arada ama daha minicik diş bi işe yaramazki üstte yok cevizleri çiğneye çiğneye yutuyorr çorbaları meyvelerii canı çıkıncaya kadar geçiyorum blandırdan sanırım bı sure daha böle dvm edıcmmm eline meyvada pek vermıyorum boğazına kaçar dıyee

kızlar ben bişey merak edıyorum durum sizlerdede aynımı diye benım oğlum hiç yabancı seçmiyor geçen gun eşimin teyzesi geldi ben kahve yapmaya gidince oğlumu uyutmuş doyurmuştum kahve yapıp gelince uyutçaktım ben ama bi geldim uyumuş bile yanı sürekli gördüğü nsan değil ama kucağına alıp bahtanesıne sarınca uyumuş kalmış zaten ya bu şekilde uyuyo yada bırlıkte yatınca bukadar uyumlu olmasıı benı bazen üzüyor kıskanıyorum snaırım nebilim başka çocuklar annesı için ağlar yanında ister ama bızımkınde hiç öle bişi yok süreklide yanındayım işe gitsem yada bırakıp dışarıda gezsem falan ama yok doğduğundan berii yapışık gibiyizz annesi olduğumun farkındamı değil bilmiyorum ıkımız yalnızken oyunlar oynuyoruzz gülüyoruz falan sürekli onunlayım zaten hanı zamna ayırmıyoda değilim bazen kafamda büyütüyorum üzülüyorum saçmalıyormuyum acaba benyaa

mrblar kızlar pütürlü olayına ben de tam olarak geçmedim ama eline ekmek filan veriyorum yesin diye o kadar elmayı da mesela soyup bi kısmını ben ısırıp o ısırdığım yerden yemeye çalışıyorlar çorbalarına ekmek doğruyorum biraz lokmalarını büyütmeye çalışıyorum özellikle kızım biraz öğürüyo kaşığa çok koyunca

canım benim ikizlerim var oğlum çok düşkün bana işe gelirken ya da odadan çıkdtığım zaman ağlıyo gerçi bizim aileden hemen hemen hepsinin arkasındada ağlıyo ama kızım hiç öyle deil sadece babası ve teyzesinin gideceğini anladğı zaman ağlıyo benim gideceğimi anladığı zaman ellini bana doğru uzatıyo ama ağlamıyo benim ardımdan benim de buna canım sıkılıyo sanırım bende kıskanıyorum bu arada oğlum kimsede ağlamaz yabancı olsun olmasın kızım ilk gördüğü insanda acaip ağlıyo kalabalık olunca özellikle erkek çok olunca nedendir bilmiyorum

Canim bu bence uzulecek degil sevinilecek bi durum.her cocugun anneye baglanis sekli farklidir yani ogretmenlik okurken aldigim psikolojik derslerden bunu ogrendim.bazi cocuk anne ayrildigi an aglar.mesela benim kizim oyle.gozleri hep beni ariyo.biri kucagina alinca yuzume bakip agliyo.inan bu daha zor.mesela ikinci donem ise baslicam dusunuyorum bakiciya nasil alisacak.en azindan senin bebisin uyumlu demek ki.o seni ayirt edemedigi icin degil guvenli baglandigi icin aglamiyo.yani onu birakmayacagini geri gelecegini blio

slm kızlar zombi gibiyim miray sabah 6 dan beri mız mız mız ağlayıp duruyo uyumuyoda bağırıp çağırıyor sadece calpol verdim sonunda üsten diş patlamış ağrı yapıyor sanırım eşimde nöbetten çıktı uyuyamıyor adamcağızne dişmiş beeeee

canım üzülme ya hallolur banka üstüne yatamaz sonuçta çözülür inşallah en kısa sürede

canım ne güzel işte ya sana dinlenmeye fırsat kalır biraz miray kapıdan dışarı çıktığımı görsün basıyo yaygarayı babasında bile uyumuyo biraz dursa bende dinlenicem hep kucağımda oluncada bunalıyo insan

canım ahsen babasının kucagında ben karşı koltukta bile otursam aglıyor albeni diye oda çok zor şükret bence ahmet efe babaanne dede kalablık ortama alışkın bence ondan bizimkiler tek alıştı garipliyor bence ama bu durum daha zor

allah yardımcınız olsun canım işsizlik zor inşallah en yakın zamanda iş bulur

Sağol Canım AMİİİNNNNNNNN.. Bulmasına buluyorda çok az ücret veriyorlar ya insaff adam 6 dan akşam 8 ne kadar ateşin başında 25 30 tl veriyorlar bugün başlicak inşallah.. - Dönerci ustası

Canım çok şükür benim kızım hiç zorlanmadı..

canım sen adliyede mi çalışıyorsun bende adliyede çalışıyorum habercin varsa ekleyelim konuşalım :)))

Avukat katibiyim cnımm. Gıcık bir iş yaa sen ne iş yapıyorsun ????

Diğer arkadaşların bebişleri yemiyormuş senin bebiş e denedinmi pütürlü belki yer.. Canım bu onuncu defa dile getirişim belki sıkıldınız ama bizim dr ne kadar erken alışırsa o kadar iyi olur yoksa büyüdükçe zorlanırsınız dedi bende blendırdan geçiriyordum sakın yapma dedi tel süzgeçten geçirki çiğneme alışkanlığı gelişsin denedim allaha şükür duru hiç zorlanmadı büyük parça geldimi ağzına tükürüyordu sonra devam ediyoruz.. BENCE BAŞLAMALISIN..

AHHHH AHHH hiç sorma bende dertliyim o konuda aynı odadaysak emekleyip yanıma gelir bazen odadan çıktığım zaman birazcık mızıldanır o kadar, kalabalık ortamda beni aramaz bazen yengesine nenelerine bile daha çok atılıyor bende üzülüyorum hele hele yengesi bakarken ben işten eve gittiğim zaman dönüp yüzüme bakmazdı ağladığım bile olmuştur tabiki onların önünde değil. Ben EMZİRMEDİM daha doğrusu kendisi bıraktı ondanmı acaba diye düşünüyorum..n Sen emzirdinmi..

gündüz ıkımız yalnızız en fazla 2 saatkalıyor dedesının babanesının yanındaa öle çokta bırakmıyor normaldee ben odadan çıkınca ağlıor ama ozaman yalnız kaldığına ağlıyorr yanında başka biri olsa umrunda bile değilim arkamdan byby yapıyo odaya girincede alkış yapıyoo benı farkediyo ama çok düşkünlüğü yok daha bikaçkez gördüğü birinin kucağında uyuması şaşırttı benı eşimin teyzeside herkes bakabilecek bu çocuğaa hiç insan ayırmıyor dedii önümüzdeki yıl bende işe başlıycam tmm ozaman güzel işe giderken ağlayıp üzülmesını istemem yavrumun ama ne bilim biraz kalabalık içinde beni istemesını kucağıma gelmesını isterdimm bugune kadar gördüğüm bebekler hep böyleydi belkıde buyüzden tuhaf geliyorr

bende öyle çok sürekli emziremedim ilk 3 ay iyi emdi zarzor 5ayı tamamladık sonra bıraz çekip verdimm 7 aya kadar emdi sayılır 2 saat memedekalırdı emdiği zamn doymuyordu herhalde oysakı diğer göğsum akardı hep değişirdim ama nasıl oluyorsa bır türlü doymuyordu oyuzden mamaya geçtik sarılığıda uzamıştıı ılk bır ay ozamanda bıraz mama vermiştim böylebölye ıyıce bıraktı ama haklısın emen bebekler anneye daha bağımlı oluyor keşke eemseydi hatta dün akşamm biraz denedım emmeye çalışıyorr 5 ay sonra aklı başına geldi herhalde ee bu seferde sütt yok

Ben de bir ara bu duruma takmıştım, 7/24 bir arada olmamıza rağmen babasını görünce ben yokmuşum gibi davranıyordu oğlum seslensem bakmıyordu hatta benden sıkılıyor mu diye düşünüyordum ama bazı insanları yadırgayabiliyor özellikle de yabancı gördüğü erkeklerden hoşlamıyor. Bayanlarda ise benim kucağımda ise sorun yok ya da kendi başına oturuyorsa gülüyor bakınıyor ama kucaklarına aldıklarında ağlayabiliyor ancak önce bir süre benim kucağımda kalıp o yabancıya biraz alışırsa gidiyor ama nedense annelik güdüsü mi bilemiyorum oğlum hep beni sevsin hep bana aşık bağlı olsun istiyorum biraz bencilce oldu ama onu öyle çok sevdiğimden kıskanıyorum başkalarına ilgi gösterince. Ayne dediğin gibi ben de saçmalıyorum ama elimde değil diye düşünüyordum. Artık büyüdükçe bizden bağımsızlaşacaklar kendi kendilerine vakit geçirecekler ancak oyun çağına gelince oyun arkadaşı arayacaklar.

şimdiki çocuklar özgüvenle doğuyor herhaldee kımsenın kucağında ağladığını görmedim sadece yaşlı kadınlardan korkuyor birazz bakıp bakıp dudak büküyor sonra unutuyorr kucağına alsa ölee ağlamıyor

Üzülsekmi ? sevinsekmi ? benim kızmda bana fazla düşküe değil..

Hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun bizimki tekte kaldıı..

inşallah tez zamanda bulur canım ya dua et bol bol Allah bir kapı açar:26:

Amin canım.. Valla gece gündüz dua ediyorum hayırlısı bakalımm..

Bizimkide babaya daha çok düşkünnnn..

Valla canım benim kızmda aynııı insan istiyorkiii üstüne atılsınn birazz..

deli anneler anneleri olduğumuzu bilmez olurlarmı, benim kızımda yabancılık çekmiyor, bozuluyormuyum bozuluyorum ama bir yandanda iyi bir şey şimdi bebekler ama ileride bir ortamda annesinin paçasından ayrılmayan çocuk olsalar daha mı iyi, özgür olsunlar, bir de bunlar çok fena ihtiyaçları oldumu dibimize gelirler, mesela benim kız babasıyla oynar oynar beni sallamaz ama karnı acıktımı altını krletti mi ağlayarak emekleyerek bana gelir, uyanır yatağına giderim güler falan onu almadan odadan çıkarım bilerek bir çığlıkla ağlarki her şeyi biliyor onlar..

Canım seninki yine iyi emmiş benimki 1,5 aylıken istemedi sağdım sonrasında süt gelmedii.. Bu kadar erken bırakacağını bilsem hayatta o acıları çekmezdim göğüs uçlarım çatladı kanadı bağıra bağıra emzirirdim boşa gitti hepp..

beni herkesle aldatıyoo bende onu başka bebeklerle aldatçam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…