Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Günaydın kızlar sabah tesadufen devlette randevu bulup hastaneye gittim bebiş 21 cm olmuş 20 haftalık dedi sağlıklı şükür kaç gündür hareket etmiyor diyordum meğerse içerde kıpır kıpırmis 😂 hareket hissetmiyorum diyen arkadaşlar siz de endişelenmeyin bebişler haberimiz olmadan büyüyor ♥️♥️
Oyy minnoş günün şekeri 😍😍 hareketlerini saatlerce izleyebiliriz sağlıkla gelsin hepsii 😍😍 ben de bugün gidicem 1 aydır göremiyordum 🤗 çok heyecanlııı 😍😍

Cok sagol canım Allah razı olsun..
Ne güzel canim aman olmasin zaten leke meke hicbir hamile yaşamasın... 28 de olursun insallah sende.

Evet canım çıktı ön sonuçlarımız temiz geldi çok şükür Allahıma. Kesin sonuçlarımız da ayni sekilde temiz güzel gelecek inanıyorum amin🙏🙏🥰
Bende inanıyorum canım temiz gelecek sonuçların Allah’ın izniyle 🤲 Gönlünü ferah tut üzme ne kendini ne bebeğini. Sonra insan kendine kızıyor niye bebeğimi strese soktum diye 😩

Oyy minnoş günün şekeri 😍😍 hareketlerini saatlerce izleyebiliriz sağlıkla gelsin hepsii 😍😍 ben de bugün gidicem 1 aydır göremiyordum 🤗 çok heyecanlııı 😍😍
Güzel haberlerle dön balım muhakkak bize de yaz 😘 bı ay da baya uzun sureymis iyi dayaniyosunuz kızlar 😂 gitcen bi bakcan kocaman olmuş

Günaydın kızlar sabah tesadufen devlette randevu bulup hastaneye gittim bebiş 21 cm olmuş 20 haftalık dedi sağlıklı şükür kaç gündür hareket etmiyor diyordum meğerse içerde kıpır kıpırmis 😂 hareket hissetmiyorum diyen arkadaşlar siz de endişelenmeyin bebişler haberimiz olmadan büyüyor ♥️♥️
Maşallah süphanallah canım 🧿 Peki benim az önce hareket yok 2 gündür diye ASM den gelmiş olmam şoku 🤣 neyseki benimkide içerde gümbür gümbürdü 🙈🤪

Maşallah süphanallah canım 🧿 Peki benim az önce hareket yok 2 gündür diye ASM den gelmiş olmam şoku 🤣 neyseki benimkide içerde gümbür gümbürdü 🙈🤪

Ayy biz bu analar, kız küçük daha bebişler, ben de bazen hiç hissetmiyorum yavrum daha 16 haftalık kıyamam ben ona ya 🥲 uyuyordur herhalde, bizi nasıl telaşlandırıyorlar

Yaaa kuzular var ya hop ediyor yüreğimizi de onlarınki maşallah içerde keyifteler ☺️

Merhaba 13.haftada bebiş poposunun üstüne oturduğu için doktorum tahmin bile yürütemedi 🤓15.haftada ise bacak arası pozisyonu uygundu ve yüzde yüz erkek dedi ama forumda o kadar sonradan değişen cinsiyet okudum ki kafam çok karıştı sizce pipi olarak görünen kordon olabilir mi lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• fd58a507-f4ff-409c-a91b-ce4fa69f4e4f.webp
    fd58a507-f4ff-409c-a91b-ce4fa69f4e4f.webp
    32 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba 13.haftada bebiş poposunun üstüne oturduğu için doktorum tahmin bile yürütemedi 🤓15.haftada ise bacak arası pozisyonu uygundu ve yüzde yüz erkek dedi ama forumda o kadar sonradan değişen cinsiyet okudum ki kafam çok karıştı sizce pipi olarak görünen kordon olabilir mi lütfen yardımcı olun
Kuzum kabak gibi açık pipisi 😂 maşallah maşallah Kordon değil

Bence çok net erkek 🥳

Ben de geç gidenlerdenim hem merak ediyorum, hem de gitmeye korkuyorum öyle değişik bir ruh hali işte 🤣
Ben her seferinde dualarla giriyorum muayeneye de sukurlerle cikiyorum 🤲 hayranım size 😂 keşke ben de böyle olabilsem ama tekmeler bı baslarsa ben de sizin gbi olurum diyorum doktor cagirsa da gitmem artk 😂

Kızlar bugün 16+6im. Perşembe doktora gittim benim plasenta önde 16+3te bebeğim 14cm 165 gram ve ben iki gündür bebeğin hareketlerini hissediyorum bence. Özellikle böyle su gibi akıyor belli bir bölgede sertleşiyor sonra baloncuk patlıyor gibi birden pıt. Bu böylemi yoksa ben psikolojikmen mi böyle hissediyorum. Ama bagırsak gaz hareketi gibi değil. Böyle günde belki iki üç kere oluyor
Evet kuzum bebişin 🥺🥰

Merhaba, bende 100% erkek diyorum herşey çok net belli bence😄

Gözün aydın canım güzel haberler almışsın. Kaç gr olmuş acaba? Ben de merak ediyorum 19. Haftadayım. En son 1 ay önce gitmiştim.

Back
X