hoşbuldum guzum mucuu mucuuu
aynı nihan ev işleri duruyor ben oturuyorum bide kocişime kızdım bişey yapasım yok
kuşum benim evim temiz ohhhhhhhh bugün pek işim yok ütü var sadece onuda akşam yaparım
yahu ben akşamları 6 aylık gibi olyom zaten...uyurken hava yastığında gibiyim..karnım o derece şişio ya..eşimin eşofmanlarıda çekiom lastiği yumuşak die asteriks gibi olyom ya(2012 hamiş modasına başladım ben evde)..normalde bende göbek hep vardı ama içime çekyodum göbeğimi yani ben kendimi bildim bileli böyleyim, şimdi çekemiom ya bi normal göbek fırlıo bide gaz dolyo bide akşam dahada şişyo..fena:26:
benimde öle genel ya ortalık toplancak yatak duruyor hala bide yemek yapıcam ne yapsam yaaa hergün ne yapcam diye düşünmekten bıktım
kuşum benim evim temiz ohhhhhhhh bugün pek işim yok ütü var sadece onuda akşam yaparım
uyanamadın kuzum heralde3. sıradasınya hehehehehe
merak etme canım benimde aynı. gören şaşırıyo 11. haftamdayım deyince. rahat 5 6 aylık var
:) ama listeyi yeni yapmışsın cnm eline sağlık geçen gün baktım yoktum
ben topladım yatağımı filan dün yemek yapmadım kociş dışardan getirdi bugünde kayınvalideme giderim ohhh mis hehehehe o iştende yırttım iştee
yok tatlım dün doğum tarihlerine göre sıraladım sadece varmışsındırneyse sonuçta şimdi varsın hemde 3. sıradan milletvekili adayı olarak
kızlar bu arada şerbetin üstüne hafif kavrulmuş çam fısıtğı atarsanız 3-5 tane daha lezzetli oluyor
aa supermış aklımda bulunsun
cnm plastik bardak satan siteler var fakat öyle süslü püslü yok hiç
elçin hoşgeldin cnm
bu arada sana sitemim neden listeye eklemedin beni
kızlar ben bayılırım şerbete annem harika yapar ev mevlüdümüzde belki 1 litreden fazla içmiştim inşallah bebektede annem yapıcak valla canım istedi şimdi
iş yerinde nerede uyuyorsun yahuuuoooh sefanız olsun valla.. ben hafta içi her sabah 6:30 da uyanıyorum:84: kiminiz kahvaltısını yeni yapmış ben öğle yemeğimi yeni yedimama yemeği hiç beğenmedim ve uykum var.. ne yemek ne içmek tek istediğim uyumak (bazen iş yerinde uyuyorum valla yarım saat kadar )
merak etme canım benimde aynı. gören şaşırıyo 11. haftamdayım deyince. rahat 5 6 aylık var
yok tatlım dün doğum tarihlerine göre sıraladım sadece varmışsındırneyse sonuçta şimdi varsın hemde 3. sıradan milletvekili adayı olarak
kızlar merhaba
oo siz daha kahvaltı yapmıssınız ben şimdi öğlen yemeğimi söylüycemm
cinsiyetler kacıncı haftada belli oluyor
doktorum beni geçenki gittiğim randevudan 1 ay sonrasına cagırdı yani
8 ekimde gitcem
8 inde gittiğimde 10+6 olcam
bnde diyomki 1 inde gidim 9+6 yken
bidakine zaten 1 ay sonrasına cagırcak
29 ekim oluyo oda o zamanda 13+6 olcak
herhalde o zaman öğrenmiş olurum
liste kacıncı sayfada acaba?
tatlım bildiğim kadarıyla 20. hafta ve sonrası daha kesin oluyormuş..
ama 29 ekimde gittiğin zaman tahmini bişey söyler doktorun sanıyorum..
topikte bazı annelerin tahmini belli oldu bile..
aynen benimde baya bi var yani hamiş kıyafetleri ile geziyorum... bu sabah aynada kendi kendime sen baya baya kadın oldun şu kıyafetlere bak.. hep bol bol bekarken para verseler giymezdin ama baaak şimdi nasıl giyiyorsun diye
evet ya baktım bende ama yok süslüsünden( kendim yapsam hiç beceremem öle elişi işlerini.... istanublda satılıyormuş ama en azından telefonu olsa öyle sipariş ederdim ama bulamadım...
ben de bi kere içmiştim çok lezzetli gerçektan bide kıpkırmızı olsada içsek yaw... illa lohusa şerbeti şekeri ile mi oluyormuş normal şekerle olmuyor muymuş....
aynen benimde baya bi var yani hamiş kıyafetleri ile geziyorum... bu sabah aynada kendi kendime dedim sen baya baya kadın oldun şu kıyafetlere bak.. hep bol bol bekarken para verseler giymezdin ama baaak şimdi nasıl giyiyorsun diye
aslında o kocaman göbüşleri bebek şişirmiyor tamamen gaz sağolsun. bebişlerimiz daha 4-5 cm anca. ama şiş görünce mutlu oluyoruz :86: insanoğlu ne acayip dimi. hamiş değilken azıcık göbek çıksa saklamak için uğraşıp dururuz. ama hamiş olunca daha en başında bile belli olması hoşumuza gidiyor. göbüşleri gere gere geziyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?