2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

senin yerin rahatmış :)
kıskandım :)

bend eşimdi uyuyacam az kaldı gözle rgidiyooo

inşallah sorunsuz geçer canım
sakin olmaya ve düşünmemeye çalış

çok sağol bitanem canım daha ben 9+6 dayım ama baş popo uzunluğu 37 mm olmuş 48 mm olunca yapılabiliyormuş haftaya gel dedi kısmetse haftaya yaptırcam

bende pazartesi gideceğim
ücretsiz yaplıyor dedi test için
özel hastane ama ssk ile anlaşması varmış

çok sağol bitanem canım daha ben 9+6 dayım ama baş popo uzunluğu 37 mm olmuş 48 mm olunca yapılabiliyormuş haftaya gel dedi kısmetse haftaya yaptırcam

hmm. ben 10+1 de gitmiştim. 2 hafta sonra gel yapalım testlerini dedi. 7 ekimde gidicem bidaha. inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar. sağlıkla alırız kucağımıza meleklerimizi.

annesi öyle korkutma bebişi hepsi sağlıklı bak bu zamana kadar tutundular artık bırakmazlar alıştılar bize tabi bizde onlara benimde bundan önce düşüğüm vardı bunda da kanamam olunca çok korktum çok üzüldüm doktorum sen üzülünce o da üzülüyor dediği an daha pozitif bakmaya başladım o yüzden hepsi sağlıklı olacak bebişlerimizin pozitif düşünüyoruz tamam mı tatlım

işte şebocum kırkında derken bende kendimi toparlayınca demek istedim zaten kırk gün evde oturcaz diye bişey yokki hihihihhi gezeriz heralde yoksa bitmez o kırk gün

cnm maşallah bebiş daha küçüçük bence 11.hafta dolduktan sonra git ikili teste o zamana kadar kocaman olucak :)

tamam canım bekliyorum napimm.. bakarsın bende giderim bi haftasonu...

inşallah tatlım.... bende normal istiyorum ama bazen korku geliyor işte... allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah...

evet geç geç biz öğrencez
en geç biz dogurcaz
oooo
3 ekime aldım randevu eşimde gelmek
istiyordu

evet en geç biz öğrencez aman geç olsunda güç olmasın canımcım
benimde randevum 3 ekimde inş. hayırlı haberlerle geliriz..
sende mide bulantısı kasık ağrısı v.s ne durumdasın şeker??

hmm. ben 10+1 de gitmiştim. 2 hafta sonra gel yapalım testlerini dedi. 7 ekimde gidicem bidaha. inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar. sağlıkla alırız kucağımıza meleklerimizi.

amin canım inşallah burda bebişlerimizin cinsiyetlerini isimlerini konuşacağımız günlerde gelecek

elimden geldiğince pozitif bakmaya çalışıyorum ve evet bebişlerde etkileniyomuş o yüzden çok düşünmemeye çalışıyorum Allahım mübarek ramazan ayında verdi korur bebişlerimizi inş. herşeyin hayırlısı olsun inş...
ilkinden dolayı bana progestan verdi kanamam falan yok ama tedbir olarak verdi hala kullanıyorum sanırım son kutum bida kullandırmaz inş. sende kullanmışmıydın canım?

amin canım inşallah burda bebişlerimizin cinsiyetlerini isimlerini konuşacağımız günlerde gelecek

inşallah canım yaaa insan nasıl duygulanıyor dimi daha bi kaç hafta öncesinde acaba kesesi varmı acaba kalbi atıyormu diyoduk şimdi cinsiyet diyoruz

işte şebocum kırkında derken bende kendimi toparlayınca demek istedim zaten kırk gün evde oturcaz diye bişey yokki hihihihhi gezeriz heralde yoksa bitmez o kırk gün

oturcaz elçincim valla en az 20 gün kesin bence ama :) 40 ı çıkınca o gün hep gezmek lazım bebek büyüdü artık diye off şimdi güzel günlerimiz bir arkadaşım yeni doğum yaptı kızcağaz banyosunu 5 dk da yapmış uykusuzluk bir sürü şey

yokk kızz bizim burda doğuran oturmuyo öyle sadece geceleri çıkılmaz biliyorum ama yoksa akşam ezanı okunana kadar sefam olsun gezerim inşallahh yani benim herifcim bişey demezse

he hee cnm bende cuma söyledim iş yerine cumaya kadar herkes zayıfladın sen sanki diodu....söyleyince göbüşü bi bıraktım bırakış o bırakış, patladı gitti, darısı başına inş:::

İstanbulda oturmayanlar ne yapıcak.......
telefonu internet adresi yokmu??????

no panic kuzum o zmn gelsin ben organize ederim, siz gelemiyorsanız ben gönderrim size..no panic

inş. kuzumda sen nolcan böyle..canımsın biraz rahatla bak hiçbişi olmucak inş. böyle panic yaptıkça şu güzel anların tadını çıkaramıon..allaha emanet bebişlerimiz..

ayyyy bilirim o kaynarı ya biz 4 kardeşiz annem doğursada kaynar içsek derdik:) sırf kaynar için annem doğursun die beklerdik

evet en geç biz öğrencez aman geç olsunda güç olmasın canımcım
benimde randevum 3 ekimde inş. hayırlı haberlerle geliriz..
sende mide bulantısı kasık ağrısı v.s ne durumdasın şeker??

4 ekimde yazarım ben buraya durumları cünkü
3ünde akşam 4,30 da randevum
valla şişkinlik dışında hiç bir problemim yok
bulantı falan
hani hamile oldugumu anlamıyorum bile
ama işte şişkinlikte beni öldürüyor

kızlar bu arada facebook hesabı acılmıs galiba
bende eklemek isitorum grubu grubun linkini yollarmısınız

yokk kızz bizim burda doğuran oturmuyo öyle sadece geceleri çıkılmaz biliyorum ama yoksa akşam ezanı okunana kadar sefam olsun gezerim inşallahh yani benim herifcim bişey demezse

inşallah cnm bi gelsin o günlerde gezmeye halimiz kalırsa gezeriz bende duramam ama emin olamıyorum şimdiden

canım benim gittiğim özel hastane daha önceden yapıyordu ama şuan dışarıya yönlerdiriyormuş sanırım bende ssk da yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…