iş yerinde nasıl uyuduğum merak konusu olmuş
he he.. masaların üç bir tarafında platformlar var.. sağım solum ve önümdeki görmüyor..
arkamda da duvar var.. müdürüm ve şefim biliyor hamiş olduğumu.. dolasıyla yine de çekinerek de olsa masaya kafamı koyduğum gibi uyuyorum.. bi kaldırıyorum kafamı yarım saat geçmiş.. ya ben ayakta uyuyorum zaten.. hiiç gerek yok masaya..evde olanların uyuyamamasına şaşırıyorum ben de yahu.. evde olsam yataktan hiç çıkmam herhalde
inşallah sorunsuz geçer canıminş. canım yaa ay o lafı bende duymak istiyorum düşükten değilde kalbinin durmasından çok korkuyorum doktor deseki böle bi tehlike yok dünyalar benim olacak (ilk bebeğimin kalbi durmuştu) şimdiye kadarda bi tehlike yoktu çok şükürde işte ben evhamlanıyorum Allah korusunAllahım kuzularımızı kucağımızada hayırlısıyla almamızı nasip etsin inş.
çok sağol bitanem canım daha ben 9+6 dayım ama baş popo uzunluğu 37 mm olmuş 48 mm olunca yapılabiliyormuş haftaya gel dedi kısmetse haftaya yaptırcam
canım senle aynıyızz inş. ekimin sonunda öğreniriz bebişlerimizin cinsiyetlerini
çok sağol bitanem canım daha ben 9+6 dayım ama baş popo uzunluğu 37 mm olmuş 48 mm olunca yapılabiliyormuş haftaya gel dedi kısmetse haftaya yaptırcam
inş. canım yaa ay o lafı bende duymak istiyorum düşükten değilde kalbinin durmasından çok korkuyorum doktor deseki böle bi tehlike yok dünyalar benim olacak (ilk bebeğimin kalbi durmuştu) şimdiye kadarda bi tehlike yoktu çok şükürde işte ben evhamlanıyorum Allah korusunAllahım kuzularımızı kucağımızada hayırlısıyla almamızı nasip etsin inş.
inşallah cnm o günleri görelim bende mevlüt okutucam işte o zaman dağıtmayı düşünüyorum kurabiyeleri zaten
şerbet bebek doğduktan sonra hemen yapılıyorki her gelene ikram ediiyor
cnm birde benim bildiğim kırkından önce okutmak lazım ki mevlütü 40 inda 40 ini çıkartmak için gezmek lazım :) derler ya bi kırkı çıksın o manada deniliyor diye biliyorum
rica ederim cnm
işte sade süslemeler olabilir şimdi aklımda hiçbirşey yok ilerleyen zamanlarda yine konuşuruz cnm nasıl olsa önümüzde çok zaman var
tamam canım bekliyorum napimm.. bakarsın bende giderim bi haftasonu...yani illahi vardır aslında tatlım ama gitmek ve sormak gerekiyor..
işim ve evim uzak aslında oraya ama bi haftasonu gitmek istiyorum aslında..
sorarım mutlaka tel numarası ya da gönderip göndermediklerini..
haber veririm buradan mutlaka..
ama zamanını bilemiyorum.. nisandan önce kesin ama
inşallah tatlım.... bende normal istiyorum ama bazen korku geliyor işte... allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah...göbüş çıktıkça insana gurur veriyor anne havasına giriyoruz ya iyice. eserimiz bebeğimiz
aksine bende biran evvel gelse şu doğum zamanı diyorum. içimde hiç korku yok. inşallah normal doğum olur diye dua ediyorum şimdiden. eğer ilerde duygularım değişmezse hiç korkum yok.inşallah da hep böyle devam eder.
evet geç geç biz öğrencez
en geç biz dogurcaz
oooo
3 ekime aldım randevu eşimde gelmek
istiyordu
hmm. ben 10+1 de gitmiştim. 2 hafta sonra gel yapalım testlerini dedi. 7 ekimde gidicem bidaha. inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar. sağlıkla alırız kucağımıza meleklerimizi.
annesi öyle korkutma bebişi hepsi sağlıklı bak bu zamana kadar tutundular artık bırakmazlar alıştılar bize tabi bizde onlara benimde bundan önce düşüğüm vardı bunda da kanamam olunca çok korktum çok üzüldüm doktorum sen üzülünce o da üzülüyor dediği an daha pozitif bakmaya başladım o yüzden hepsi sağlıklı olacak bebişlerimizin pozitif düşünüyoruz tamam mı tatlım
amin canım inşallah burda bebişlerimizin cinsiyetlerini isimlerini konuşacağımız günlerde gelecek
işte şebocum kırkında derken bende kendimi toparlayınca demek istedim zaten kırk gün evde oturcaz diye bişey yokki hihihihhi gezeriz heralde yoksa bitmez o kırk gün
amin canım inşallah burda bebişlerimizin cinsiyetlerini isimlerini konuşacağımız günlerde gelecek
oturcaz elçincim valla en az 20 gün kesin bence ama :) 40 ı çıkınca o gün hep gezmek lazım bebek büyüdü artık diye off şimdi güzel günlerimiz bir arkadaşım yeni doğum yaptı kızcağaz banyosunu 5 dk da yapmış uykusuzluk bir sürü şey
ne gaz ne gazz bu ne diyorum bazen içimden yaratık çıkacak sanki :))
çok seviyorum göbişimi işyerinde henuz söylemedim ama kendi içimde yaşıyorum duygularımı kendimce göbek büyüdükçe gururlanıyorum.. hele kocişime ayy baksana nasıl olduum diyee bi tafralardayım sorma :)))
bu 9 ay öyle böyle geçecek bunlar ne kadar sıkıntılı bir dönem olsada dayanılmayacak kadar değil... asıl doğum olayı beni korkutan, aklıma geldiği an korkudan yutkunamıyorum....
İstanbulda oturmayanlar ne yapıcak.......
telefonu internet adresi yokmu??????
inş. canım yaa ay o lafı bende duymak istiyorum düşükten değilde kalbinin durmasından çok korkuyorum doktor deseki böle bi tehlike yok dünyalar benim olacak (ilk bebeğimin kalbi durmuştu) şimdiye kadarda bi tehlike yoktu çok şükürde işte ben evhamlanıyorum Allah korusunAllahım kuzularımızı kucağımızada hayırlısıyla almamızı nasip etsin inş.
canım ya 13. haftada geçer derler birde
Rabbim bizi kurtarsın bu durumdan inşallah
ben önceden kocama hiç yaklaşamadım
ama bu hafta iyiyim şükür kokusu o kadar rahatsız etmiyo
ama hala yemek yapamıyorum
biizm burda kaynar yapılır
adanada
çoookkk güzel olur ben kendi kaynarımı içememmiştim bol cevizli olur ceviz gaz yapar diye
bugünlerde canım çekiyo azcık yapacam kendime göre malzemeleri alıp
ama süslü bardak falan ben uğraşamam yaaaa
hiç bana göre değilll
evet en geç biz öğrencez aman geç olsunda güç olmasın canımcım
benimde randevum 3 ekimde inş. hayırlı haberlerle geliriz..
sende mide bulantısı kasık ağrısı v.s ne durumdasın şeker??
yokk kızz bizim burda doğuran oturmuyo öyle sadece geceleri çıkılmaz biliyorum ama yoksa akşam ezanı okunana kadar sefam olsun gezerim inşallahh yani benim herifcim bişey demezse
sadece benımkı bellı oldu yanı cınsıyet
canım benim gittiğim özel hastane daha önceden yapıyordu ama şuan dışarıya yönlerdiriyormuş sanırım bende ssk da yaptırıcamsenin yerin rahatmış :)
kıskandım :)
bend eşimdi uyuyacam az kaldı gözle rgidiyooo
inşallah sorunsuz geçer canım
sakin olmaya ve düşünmemeye çalış
bende pazartesi gideceğim
ücretsiz yaplıyor dedi test için
özel hastane ama ssk ile anlaşması varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?