teşekkür ederim canım pek bir degişiklik yok
başım çok kötü egildigimde başım yere akıyor sanki inşallah gecer
9aylik oldu canım ama bana çok bağlı. Ek gidaya ilk gectigimde her seyi yiyodu ama uzun zamandir bisey yemek istemiyor. Corba muhallebi meyve her sey çöpe gidiyor. Bir de bi huyu var yatmadan once emecek. Dun de uyku vakti gelince uuyut demiştim kadina bişey yemedigi icin uyumamis bir de memeyi aramış aglamis. Bugün yine biberon denedim yok ağzına deyince bile ağlıyor. Kadinla daha önce ben varken birlikte olmuştu. Dun ilknkez bas basa kaldilar. Ders Programı biraz daha iyi ayarlanmaya calisacak ama sonucta 4-5 saat bensiz kalmasi lazım. Napacam bilmiyorum. Gecd boyunca düşündüm. Alisir mi acaba. Bugun meme vermedim gelmis göğsümu cekistirip agliyo yine emzirmedim kucağıma geldi göğsüme yatip uyudu. Agladim ben de öyle görünce.
teşekkür ederim canım pek bir degişiklik yok
başım çok kötü egildigimde başım yere akıyor sanki inşallah gecer
Şu aktarlarda satılan kurutulmuş gibi olan lavanta çiçeği değil mi canım, sen bir dene işe yarıyorsa ben de deneyimKızlar dün yine uykusuz bir gece geçirdik duru hanımın ağlama krizi tuttu bu aralar yine sıklaştı.. Annem aradı az önce çocuk dr u çıkmış tv de dinlemiş demişki gece huzursuz olan ve sürekli ağlayan bebeklerin yastıklarına lavanta çiçeği koyun mışıl mışıl uyur ve çiçeği kaynatım suyu evde gezdirince mikroplar da öluyormuş ben bugün alıp denicem işe yararsa tavsiye ederim....
Ya birde duru çok hareketli ben izlerken bile yoruluyorum ya dün yeminederimki yarım saat 1 dk durmadan odanın içinde dolaşıp durdu yürüme çabaları devam ediyor 10 defa düşşe 10 defa kalkıyor yoruldumda şöyle oturayım demiyormama yerken bile sürekli hareket halinde babası kılıklı sizlerde durumlar nasıll..
canım çok çok geçmiş olsun.Bu havaların ne zaman ne yapacağı belli olmuyor,şimdi nasılsın.Annen yakınındaydı bugün çağırsaydın yardımcı olsaydı sana.Ahsen le ne yapıyorsunuz bu durumda?
istemeye istemeye de olsa uykusuz anneler grubuna ben de katıldım.bir buçuk haftadır oğlumun uyku düzeni alt üst oldu.Ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama gece 1 defa kalkan oğlum gitti başkası geldi sanki.Gece kaç defa kalkıyor kaltığında ne kadar uyanık kalıyor sayamıyorum artık.ilk gün saydım on defa kalktı.en sonunda sinirlendim açtım ışığı oyun oynamaya başladık.üstünü değiştirdim mamasını yedirdim,gözünden nasıl uyku akıyor beyefendinin.yanımızda yastık vardı ben başımı koydum o başını koydun yanıma.derken gözler kapandı başladı uyumaya ama benimde hazırlanma vaktim gelmişti.kalktım ben hazırlandım tam eşim beni bırakacaktı ki uyandı sıpam.ogün bugündür ne uyku düzeni kaldı ne yemek.okulda resmen zombi gibi geziyordum.baktım okulda öğrenci yok gelende eğlence olsun diye geliyor bende rapor aldım,evimde oturuyorum.Diş diye düşündüm ama yok birşey.Diğer dişlerimizde bu kadar sıkıntı yaşamamıştık.
yemek konusuna gelince baktım yemiyor zorlamadım hiç normalde 4 saate bir yedirirdim ben de süreyi uzattım yeri geldi yedi saat ağzına birşey almadığı oldu,canı istemiyor dedim kendimide sıkmadım.Baktım acıkınca nasıl yiyor.Bence bebeğim yemek yemiyor diyen herkes bunu uygulamalı.sonuç süper oluyor.
çok zor gercekten dün gece eşim bakıtı ahsene aman diyo nekadar çok kalkıyor dedim nasılmış ben bakarken horul horul uyurken iyiydi
Merhaba kızlar. Ada'nın kusması düzeldi hafta sonu, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruz.
Cumartesi doğum günüm diye dışarı çıkalım dedik hava alalım gezelim. Boğazımı üşüttüm. Çok kötüydüm. Annemi çağırdım iki gü n kaldı. Hasta hasta ev işi yemek vs. dinlenemedim. Ada gık dese beni çağırıyor. Uykusu gelmiş annesi üstü kirlenmiş annesi susamış annesi. En son da kapı çalıyor kapının yanında kendisi bana diyor kapı çalıyor diye. Sinirlendim artık bağırdım çalıyorsa aç ben mi geleyim sen yanıındayken kapının dedim, elimde de hala iş vardı yani. Çağırdığıma bin pişman oldum. Hastayım ya bırak dinleneyim dimi. Bir tane bardağı al da makineye koy yok tezgaha bırak git. Yemekten kalktık halsizim geçtim oturdum koltuğa eşimle devam ettiler. Yarım saat geçmiş yemek biteli sofra olduğu gibi duruyor. Yani illa söylemem mi lazım bunu ? Ben başladım sızlana sızlana toplamaya en sonunda geldi iki tabak kaldırdı lütfen :) Dün akşama kadar kaldı tam yemek yapacağım ben gidiyorum diyor. Dedim kızı tut biraz da yemek yapıcam ye öyle gidersin. Yok aç değilim dedi. Kızdım iyi dedim eşim gelince yaparım git. Anladı kızdığımı kaldı biraz daha.Yani hastalık bir yandan sinir harbi bir yandan mahfoldum resmen bunaldım. Boğazım düzeldi biraz daha iyiyim şimdi.
Bu arada Ahsenim çok geçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşmeni dilerim. Bebek varken hasta olmak çok daha fazla yoruyor insanı.
Ahsenim ve fundela çok geçmiş olsun.bizdede kizimin 5.dişi çıkıyor bu nedenle uyku ve iştah az gibi bakalım
Ahsenim ve fundela çok geçmiş olsun.bizdede kizimin 5.dişi çıkıyor bu nedenle uyku ve iştah az gibi bakalım
çok geçmiş olsun canım çocukla hasta olmak iki kat işkence valla canım benim annemde kalp hastası bende ona kıymadıgım için daha yoruluyorum tek olsam ekmek arası birşeyler yerim ama annem olunca kahvaltı yemek daha yoruluyorumbugün ahsen 45 dakika uyumuşta dinlendim yoksa yok saat 1 den beri ac acına oturuyor ne uyku ne yemek bu halsizligin üstüne birde onu dert ediyorum allah yardımcımız olsun
Sağolun kızlar daha iyiyim şimdi.
Ada bu aralar alt dudağı emer gibi hep içeride. Bir de bizim ağzımıza takmış durumda elini sokup içeriyi karıştırmaya çalışıyor deli kızım.
Babası öğlen yemeğe geliyor. O giderken bir yapışıyor ki yakasına sormayın. Çok bilirmiş gibi dudakları büzüştürüyor üstünden alınca. :))) sokağa çıkayım diyor resmen cadım.
He bir de masaya otururken almıyoruz onu. Kendisi emekleye emekleye geliyor bizi görünce. Alın beni diye paçalarımıza yapışıyor. :))
canım ya zor gerçekten eşin dostun olsa ama oda yok Allah sana kolaylık versin.çınar ayakta sallamayıdamı sevmiyor? elif bazen emerken uyumuyor ama hemen sersemliyor ben hemen ayağıma alıyorum yüzünüde tülbentle örtüyorum alıştı artık hemen uyumaya başlıyor kalkmaya çalışıyo bazen ellerinden tutunca tülbenti açamıyor yani senin anlayacağın çeşitli uyku yöntemi deniyorumKızlar bügün kendimden nefret ediyorum vicdanım da hiç rahat değil nasıl oldu bilmiyorum oğlumun uyuyacağı zaman yaptığı huysuzlukları artık hepiniz biliyorsunuzdur uykusu gelse yorgunluk belirtileri gösterse bile yatağa koyduğum an bütün uyku kaçıyor ve bir süre sonra çığlıkla ağlamaya başlıyor bunu yeni öğrenmiş yaklaşık 1 aya yakın her uyku saati benim için kabus uyutmasam da yorgunluktan huysuzlaşıyor hiçbirşey yapmak istemiyor sabahın 7.30 da uyanmışız zaten gece de 6-7 defa kalkıyor uyku nedir bilmez oldum eve hapsolmuşuz, üstüne uykusu geldi huzursuzlandı gözlerini ovuşturup esniyor kulaklarını çekiyor filan aldım emzir salla filan mayışmış tam yatağa koydum hemen ters dönüp oynamaya başladı sonra ağlamaya çığlık atmaya benim de sinirlerim çok bozulmuştu bu uyutma sıkıntısından sıkıldım hem gittim çocuğa çok kötü bağırdım hem de ellerine vurdum çok şiddetli değil ama sonuçta şaka ya da oyun değildi sonra yataktan kaldırınca da sert bir hareket yapmamak için kendimi çok sıktım sonra da başladım ağlamaya, yazık hem ona acıyorum hem kendime, savunmasız bir bebeğe yaptıklarıma bakın, hem de annem gibi bir anne olmayacağım demiştim, annem çocukken çok döverdi bizi,o yine çocukken dövmüş daha oğlum bebek, vicdanım hiç rahat değil umarım oğlum bana küsmemiştir onu çok seviyorum hatta herkesten korumaya çalıştım bu zamana kadar gözüm hep üstünde ama ben nasıl bunu yaptım bilmiyorum. Anneme yalvarıyorum gel biraz yanımda kal, senden hiçbir beklentim yok sadece yalnızlık bunalttı beni diyorum ama o da sen gel diyor ben de kendi evimde daha rahatım, şimdi yanına gitsem kardeşim sigara içiyor ve ayakkabılarıyla halılarda yürür onu uyarıp sinirlerim bozulacağına evimde daha rahat ederim.
Bu arada Herkesin kandilini kutlarım, Allah herkesin gönlüne göre versin
gerçekten çok zor oluyordur eminim Allah yardımcın olsunnkızlar çokkkkkk kötüyüm..bugün ilk kez kızımı bakıcıyla yalnız bıraktım..saat 12.30 gibi bıraktım 15.00a kadar.hiç durmamışş ağlamış..benim kız emzik ve biberon almadı..emiyo mama corba falan da bir iki kaşık alır sonra bırakır. kadın diyoki hiçbir şey yediremedim neler neler yaptım bir kaşık alıyo sonra yemiyo ağlıyo..emmek istediği için karnı da aç uyumamış ağlamış..kadın nerdeyse ben buna bakamam diyecekti..napacağımı şaşırdım 2. dönem okula başlıycam artık.bu hep böyle ağlıyacak mı..gittim beni gördü hemen gülüp kucağıma atıldı bakıcıya bağırıyo laf sayıyo resmen..içim yandı çok kötü oldum.biberonA alışsa belki daha rahat olur en azından emme isteğini giderir.nasıl alıştırcam biberona ara sıra deniyorum ama almıyo..offfff vicdan azabı çekiyorum resmen bunalıma girdim iyice..okuldayken aklım sürekli onda olacak..o ağlarken ben nasıl rahat ederim..
Canım çok geçmişolsun bugün nasıl oldun?kızlar çok kötüyüm resmen bütün eklem yerlerim agrıyor akşam acile gittik iğne vuruldum agrı kesici antibiyotik verdi doktor emziriyorum içmeyeyim dedim ama çok sancım var gecen balık kızarttım camı açtım kızartırken demek üşüttüm bünyemde zayıftır hemen şifayı kaptım inşallah ahsene gecmezahsen hanımı sallamaya bile takatim yok ama ısrarla uymadı babası salıyor halen üf gece ne yapacam bilmiyorum mamada yemedi karnı tok olsa hiç degilse belki az kalkardı başım çatlıyor sanki
Merhaba kızlar. Ada'nın kusması düzeldi hafta sonu, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruz.
Cumartesi doğum günüm diye dışarı çıkalım dedik hava alalım gezelim. Boğazımı üşüttüm. Çok kötüydüm. Annemi çağırdım iki gü n kaldı. Hasta hasta ev işi yemek vs. dinlenemedim. Ada gık dese beni çağırıyor. Uykusu gelmiş annesi üstü kirlenmiş annesi susamış annesi. En son da kapı çalıyor kapının yanında kendisi bana diyor kapı çalıyor diye. Sinirlendim artık bağırdım çalıyorsa aç ben mi geleyim sen yanıındayken kapının dedim, elimde de hala iş vardı yani. Çağırdığıma bin pişman oldum. Hastayım ya bırak dinleneyim dimi. Bir tane bardağı al da makineye koy yok tezgaha bırak git. Yemekten kalktık halsizim geçtim oturdum koltuğa eşimle devam ettiler. Yarım saat geçmiş yemek biteli sofra olduğu gibi duruyor. Yani illa söylemem mi lazım bunu ? Ben başladım sızlana sızlana toplamaya en sonunda geldi iki tabak kaldırdı lütfen :) Dün akşama kadar kaldı tam yemek yapacağım ben gidiyorum diyor. Dedim kızı tut biraz da yemek yapıcam ye öyle gidersin. Yok aç değilim dedi. Kızdım iyi dedim eşim gelince yaparım git. Anladı kızdığımı kaldı biraz daha.Yani hastalık bir yandan sinir harbi bir yandan mahfoldum resmen bunaldım. Boğazım düzeldi biraz daha iyiyim şimdi.
Bu arada Ahsenim çok geçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşmeni dilerim. Bebek varken hasta olmak çok daha fazla yoruyor insanı.
ahsenim fundela çok geçmiş olsun..
bizde hafta sonu avmye gidelim dedik otoparktan geri döndük miray saat 11 de mama yemişti gittiğimizde 3 falandı arabada bir kustu koltuk montum üstüm başım miray zaten baştan aşağıya battı doğduğundan beri ilk kez böyle kustu eve döndük yıkadık bidaha kusmadı noldu anlamadım:44:
dokuz buçuk aydır ilk defa yaşadım bu sıkıntıyı.hep burada sorarlardı arkadaşlar ne yapabilirim diye ben de cevap veremezdim yaşamamışım ki böyle bir durumu. Şimdi benim başımdaGeçer diyorum elbet.Oğlum uyandıkça ona değilde eşime sinirleniyorum o niye uyuyor ben böyle uyanıkken.Neyse birkaç gün yardım etti de gönlümü almış oldu.
Şu aktarlarda satılan kurutulmuş gibi olan lavanta çiçeği değil mi canım, sen bir dene işe yarıyorsa ben de deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?