Geçmiş olsun canım, kendini suçlama öyle bir anda hareket ediyorlar ki ışık olsa bile engel olamayabiliyoruz, Allah korumuş, umarım bir daha yaşamazsınız benim de en büyük korkum bazen yatakta altını değişirken öyle bir ters dönüyorki yuvarlanarak ve hemen yatağın ucuna gidip kendi aşağıya atlamak istiyor tutmasam uçacak. Kendi evimiz gibi hiçbir yerde rahat edemeyiz tabi ama arada bir değişikliğe ihtiyacımız var belki evde de olsan buna benzer bir kaza başına gelecekti kimbilir. Allah tekrar yaşatmasın böyle korkularımerahaba kızlar cuma gecesu oyle bı sey oldu kı 40 yılda bır arkadasımıza gıdelım dedık esımle neyse yemek yendı ben cocugu aldm uyutmaya yatak odasında sallıyorum yatagın ustune anadızı besıgını koydum amaoda zıfırı karanlık bızım ev olsa yerde sallarım ve gece lambası olur ama ne ısık var ne de yerde halı mecbur parke cızılmesın dıe yataga aldık bızım kız uyumadı ama her seyb 5 dk.da oldu ben de onu kucagıma almak ıcın yatak ucuna cektım uyumuyo madem gotureyım bıaz bakınsın dedım oda karanlık ısık arkamda tam bastım arkamı donup bı gumburtu yerde halı olmayan yere tam 1 metreden dustu yavrum ne agladım kendı dr.unu hastanesını aradık gece beyın cerrahı ancak numunaedlerde olur dedı atladık haydarpasa numuneye tomografı ıcın uyut dıolar uyuyo da o cıhazın gurultusune uyanıyo mecbur benle beraber gırdı tomografı cıhazına ama yasadıgım vıcdan azabının haddı hesabı yok ayaklarım kırılsaydı da evde otursaydım evdekı duzenı hıcbıyerde bulamıyosun bcocuk cuma gecesı 5e kadar hastanede gozlem odasında kaldı tabı hıc uyumadı bızımkı tık ola uyanıyor ısık ve seste 24 saaerlendırın t gecse de uyumuyor dun acısını cıkardı gunduz 5 saat uyudu ama dun gece 1 den 4 e kadar uyanık kaldı bugun hıc uyumadı 2 saattı uyuyo anlasılan gene uyku yok yasadıgım korkuyu anlatamam allahım korusun oraya bı bebek getırdıler hemen yatıs yaptılar beyınde kanama ve kafatası kırık yarabbım dedım o anneye sabır bebege sıfa ver
canım mirayın ayaklarıda çok küçük annesine çekmiiş benim ayaklarda 35 :86:bez bebek patikleri oluyo ya onlarda giydiriyorum bide çarık çorap deniyo ya hani altı biraz daha kalın onlardan 19 numaraya ölçtüm yarısına geliyo ayakları
kızlar oğlum 1 haftadır falan geceleri sık uyanıyodu,yani tam uyanmasa da hafif uyanır gibi oluyo,beşğini hafif sallayınca tekrar dalıyodu falan,gündüzleri de ara ara ağlıyodu,sanırım 2. dişimiz geliyo,çünkü diş etinde hafif bi yarık oluşuyo gibi,bakalım 1 hafta 10 güne patlar heralde
bir de oğlum benim geri geri gidiyo,sizde de var mı böyle bi durum,geri gidip en son ya kanepeye ya da koltuğa sıkışıp kalıyo,sinirleniyouzaktaki bi şeye ulaşmak istiyo ama tersine gittiği için ona da ulaşamıyo .Ama bi kaç gündür ileriye bir iki deneme yapmaya başladı,sanırım emeklicek,ben emeklemez artık diyodum ama sanırım beni yanıltacak,bir de ayağa kalkmaya çalışıyo ama henüz başaramadı.Burda bebklerin sinirli olduklarından bahsedenler var,benim oğlum da şu 1-2 haftadır istediği olmadı mı hemen ağlama modunda,diyelim eline bi şey aldı ama ona uygun değil,elinden alınca sinirlenip ağlıyo,ya da ben odadan çıkayım benim peşimden ağlıyo,abzen hiç bi şey yokken birden sinirleniyo yada mzımızlanıyo ağlama moduna geçiyo,neden böyle oldular acaba yaa?1-2 ay öncsine kadar gayet sakin bi bebekti oğlum,bir de bunların 2 yaş sendromu var ki evlerden ırak bi durummuş,ingilizcede "terrible two" =felaket 2 diyolar,düşünün artık
elif emeklemeye başladıya geri geri gitmekten daha zor elifi hep bi yerlerden topluyorum korkuyorum bide ayağa kalkmaya çalışıyo lüzumsuz yerlerden vuracak kafasını diye,banyo yaptırdık giydirene kadar ters su içinde kaldım kaçıyor küçük hanımSağol canım, inşallah kısa sürede çıkar dişleri, aslında hareketlendikleri zaman işimiz çok daha zor olmaya başladı bir an bile yalnız bırakamıyorsun zaten zorla uyutuyorum ve çok uyuyan bir bebek değil yoruluyorum Allah kaza göstermesin de bu süreçte en büyük dileğim
sendemi 35 sende bendensin çok zor ama ayakkabı bulamıyo insan :) elifin şimdilik iyi gibi duruyo ama inş ilerde dğişmezcanım mirayın ayaklarıda çok küçük annesine çekmiiş benim ayaklarda 35 :86:bez bebek patikleri oluyo ya onlarda giydiriyorum bide çarık çorap deniyo ya hani altı biraz daha kalın onlardan 19 numaraya ölçtüm yarısına geliyo ayakları
yok cnm ya çıkmıyor uzun ya elifin var tamam çıkmıyor aama ayağında da tam durmuyor sürtüne sürtüne yarya geliyor en azından en idareli duran o18 numaranın önünde 1 parmak boşluk kaldı rengini çok begenmedim
bizim altkat boş yerler çok soguk oluyor ondan ayakabı istiyorum ama denk gelmedi
çarık çorabı bende gördüm ama sanki hemen ayagından çıkar gibi duruyor ev botu aldım hiç ayagında durmuyor hemen çıkıyor
kızlar oğlum 1 haftadır falan geceleri sık uyanıyodu,yani tam uyanmasa da hafif uyanır gibi oluyo,beşğini hafif sallayınca tekrar dalıyodu falan,gündüzleri de ara ara ağlıyodu,sanırım 2. dişimiz geliyo,çünkü diş etinde hafif bi yarık oluşuyo gibi,bakalım 1 hafta 10 güne patlar heralde
bir de oğlum benim geri geri gidiyo,sizde de var mı böyle bi durum,geri gidip en son ya kanepeye ya da koltuğa sıkışıp kalıyo,sinirleniyouzaktaki bi şeye ulaşmak istiyo ama tersine gittiği için ona da ulaşamıyo .Ama bi kaç gündür ileriye bir iki deneme yapmaya başladı,sanırım emeklicek,ben emeklemez artık diyodum ama sanırım beni yanıltacak,bir de ayağa kalkmaya çalışıyo ama henüz başaramadı.Burda bebklerin sinirli olduklarından bahsedenler var,benim oğlum da şu 1-2 haftadır istediği olmadı mı hemen ağlama modunda,diyelim eline bi şey aldı ama ona uygun değil,elinden alınca sinirlenip ağlıyo,ya da ben odadan çıkayım benim peşimden ağlıyo,abzen hiç bi şey yokken birden sinirleniyo yada mzımızlanıyo ağlama moduna geçiyo,neden böyle oldular acaba yaa?1-2 ay öncsine kadar gayet sakin bi bebekti oğlum,bir de bunların 2 yaş sendromu var ki evlerden ırak bi durummuş,ingilizcede "terrible two" =felaket 2 diyolar,düşünün artık
yi geceler güzel anneler.benim kafam çok karışık.olmam gereken adet günüm bugündü.3 gün önce test yaptım hafif silik çıktı sonra başka marka test aldım daha net çıktı.bir gün sonra tekrar dün yaptığım 2. testi yaptım hiçbişi çıkmadı nerdeyse.çok zor görünüyor nerdeyse.sonra hemen ardından dün yaptığım ilk testle aynı markayı yaptım daha ilk yaptığıma göre daha belirgin 2.çizgi çıktı.bugün tekrar üst üste ayne marka testi yaptım.ilki daha silik 2.si biraz daha koyu ama dün yaptığıma göre rengi daha açıktı.bildiğiniz test manyağı oldum.böyle bişi başına gelan var mı?kafayı yemek üzereyim.hepsinde 2.çizgi silik olarak var ama kimi daha koyu kimi daha açık.bu nedemek şimdi.üstelik aynı markalar.ya korkuyorum hamile olamamaktan değil zaten planlı bi gebelik değildi.dış gebelikten korkuyorum
kızlar ayakabı olarak ne giydiriyorsunuz bebişlerinize patik tarzımı yoksa normal ayakkabıya geçtinizmi
gecen baktım ortopedik ama dibi yumuşak katlanabilir tarzda ayakabılar giydirin diyordu ama ahsenin ayakları çok kücük elazıgda en küçük 18 numara buldum o bile büyük geldi
Canım bildiğim kadarıyla dış gebelikte testlerde ve kan testlerinde hamilelik görülüyor hatta gebelik kesesi de görünüyor ama kese yanlış yerde oluyor o yüzden kalp atışı oluşmuyor, sen öncelikle kan testi yaptır sonra ultrasonla muayene olmadan endişelenmeyi geceler güzel anneler.benim kafam çok karışık.olmam gereken adet günüm bugündü.3 gün önce test yaptım hafif silik çıktı sonra başka marka test aldım daha net çıktı.bir gün sonra tekrar dün yaptığım 2. testi yaptım hiçbişi çıkmadı nerdeyse.çok zor görünüyor nerdeyse.sonra hemen ardından dün yaptığım ilk testle aynı markayı yaptım daha ilk yaptığıma göre daha belirgin 2.çizgi çıktı.bugün tekrar üst üste ayne marka testi yaptım.ilki daha silik 2.si biraz daha koyu ama dün yaptığıma göre rengi daha açıktı.bildiğiniz test manyağı oldum.böyle bişi başına gelan var mı?kafayı yemek üzereyim.hepsinde 2.çizgi silik olarak var ama kimi daha koyu kimi daha açık.bu nedemek şimdi.üstelik aynı markalar.ya korkuyorum hamile olamamaktan değil zaten planlı bi gebelik değildi.dış gebelikten korkuyorum
Maşallah canım, gözünüz aydın bahar gelsin artık duruyu tut elinden anne kız gezmeye gidinSelam güzel anneler nasılsınız geçmişi okuyamadım.
Kızlaarrrr duru yürümeye başladı:119: :119: çok mutluyum çok vidyo yükleyebilirsem yüklerim....
Dün 10 aylık oldukk..
Maşallah canım, gözünüz aydın bahar gelsin artık duruyu tut elinden anne kız gezmeye gidin
merahaba kızlar cuma gecesu oyle bı sey oldu kı 40 yılda bır arkadasımıza gıdelım dedık esımle neyse yemek yendı ben cocugu aldm uyutmaya yatak odasında sallıyorum yatagın ustune anadızı besıgını koydum amaoda zıfırı karanlık bızım ev olsa yerde sallarım ve gece lambası olur ama ne ısık var ne de yerde halı mecbur parke cızılmesın dıe yataga aldık bızım kız uyumadı ama her seyb 5 dk.da oldu ben de onu kucagıma almak ıcın yatak ucuna cektım uyumuyo madem gotureyım bıaz bakınsın dedım oda karanlık ısık arkamda tam bastım arkamı donup bı gumburtu yerde halı olmayan yere tam 1 metreden dustu yavrum ne agladım kendı dr.unu hastanesını aradık gece beyın cerrahı ancak numunaedlerde olur dedı atladık haydarpasa numuneye tomografı ıcın uyut dıolar uyuyo da o cıhazın gurultusune uyanıyo mecbur benle beraber gırdı tomografı cıhazına ama yasadıgım vıcdan azabının haddı hesabı yok ayaklarım kırılsaydı da evde otursaydım evdekı duzenı hıcbıyerde bulamıyosun bcocuk cuma gecesı 5e kadar hastanede gozlem odasında kaldı tabı hıc uyumadı bızımkı tık ola uyanıyor ısık ve seste 24 saaerlendırın t gecse de uyumuyor dun acısını cıkardı gunduz 5 saat uyudu ama dun gece 1 den 4 e kadar uyanık kaldı bugun hıc uyumadı 2 saattı uyuyo anlasılan gene uyku yok yasadıgım korkuyu anlatamam allahım korusun oraya bı bebek getırdıler hemen yatıs yaptılar beyınde kanama ve kafatası kırık yarabbım dedım o anneye sabır bebege sıfa ver
Eki Görüntüle 623240 Eki Görüntüle 623241 Eki Görüntüle 623242
bayağadır ekleyememişim hazır uyuyoken yükliim dedim benim yaramaz pıtırcığımm
Merhaba kızlar nasılsınız bugün... biz biraz daha iyiyiz cok sükür ilaclari kullanıyoruz ama disleri yüzünden oğlumun huzursuzluğu devam ediyor tamamlayana kadar rahat yok bize..
Eki Görüntüle 623228 Eki Görüntüle 623229 dun oğluma arkadaşıma götürdüm onun kızı efeden 2 ay buyuk yavrum ılk defa kendı akranında çocuk görünce bi sevındıkı sormayın hep sevmeye çalışıyo eliyle saçlarına dokunuyo falanama kızda hiç pas vermedı oğlum elledıkçe kızdı arkadaşımla sohbetı bıraktık onları izliyoruz en sonundada oyuncağı yıcektı kafasına oğluşum neyseki yetiştik daha bilemıyor kızlar dokunarak sevılmekten pek hoşlanmaz
bugun oglum yataktan düştü..yenı yatırmıstım 10 dakka olmadı hıc boyle yapmazdı hemen uyanmıs apalamıs atlamıs yataktan asagı..geldım yerde oturuyodu nasıl aglıyor ama yanı aglayamıyordu bıle nefessız kaldı cok korktum..kac gundur kendını atmaya kalkıyodu bellıydı bunu yapacagı..ya ben bu oglanı besıgıne yatıramıyorum uyanıverıyo hemen..gecede 1 hafta ugrastım gecen.. sabaha kadar sallattırdı kendını ve yanıma yatmak ıstıyor koala gıbı yapısıyor mubarek..sımdı korktuya baya bı atmaz kendını yataktan.. bu acıyı unutanakadar..bıde bana dıyokı attıı attıı..bıseyı atınca attıııı dıyor ya kendını atmıs asagıı hem aglıyor hem attııııı dıye bagırıyor....
Geçende farketmedim halının üstündeydi koltuk altlarını yastıkla kapattım bir kitaba bakayım dedim kaşla göz arasında yastıkların arasına girmiş bende oyuncağı dişliyor sandım gittim bir baktım elinde kablo ve onu dişliyor Allah korusun odada hiç tek bırakamıyorum wc ye giderken arabasına bindiriyor yanımda götürüyorum bir de terlik delisi oldu terliklerime koşuyor onları almak istiyor. Duru anlıyor mu hayır filan dediğinizde
yi geceler güzel anneler.benim kafam çok karışık.olmam gereken adet günüm bugündü.3 gün önce test yaptım hafif silik çıktı sonra başka marka test aldım daha net çıktı.bir gün sonra tekrar dün yaptığım 2. testi yaptım hiçbişi çıkmadı nerdeyse.çok zor görünüyor nerdeyse.sonra hemen ardından dün yaptığım ilk testle aynı markayı yaptım daha ilk yaptığıma göre daha belirgin 2.çizgi çıktı.bugün tekrar üst üste ayne marka testi yaptım.ilki daha silik 2.si biraz daha koyu ama dün yaptığıma göre rengi daha açıktı.bildiğiniz test manyağı oldum.böyle bişi başına gelan var mı?kafayı yemek üzereyim.hepsinde 2.çizgi silik olarak var ama kimi daha koyu kimi daha açık.bu nedemek şimdi.üstelik aynı markalar.ya korkuyorum hamile olamamaktan değil zaten planlı bi gebelik değildi.dış gebelikten korkuyorum
Selam güzel anneler nasılsınız geçmişi okuyamadım.
Kızlaarrrr duru yürümeye başladı:119: :119: çok mutluyum çok vidyo yükleyebilirsem yüklerim....
Dün 10 aylık oldukk..
maşallah minik kızına... darısı bizim bebişlerimizin başına inşallah
Dün 10 aylık oldukk..
Dün 10 aylık oldukk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?