ooo kızımı verdim getti ozaman benim yefrumda çok yorulmaz hem böle paylaşımcı olmak leğzımm dimihamarat damat
düşünsene benimki senden önce tahmini belli oluyomuş çıldırırsın artık
olurda oğlum olursa seninkinin cinsiyeti belli olana kadar senle ne kadar çok uğraşacağımı bilyon dimi tuni
nayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, bu cümle bile tüylerimi tiken tiken yapmaya yetti...tabikide hayır öle bişi olmucak...
ben haftaya gıdıyorum dra benımkı sizden erken belli olcak ohh sefam olsun
kız erkek idda etmıyım sonunda morarmakta var
ben haftaya gıdıyorum dra benımkı sizden erken belli olcak ohh sefam olsun
kız erkek idda etmıyım sonunda morarmakta var
peki benimkinin erken belli olabilme ihtimalini düşündünmü hiç
daktır bana 2li testte tahmini bişi sölerse senden önce öğrenmiş olabilirim yefrummm
haftaya ben gidicem benimki belli olacak hehe :86:
nasıl ya nasıl ya...hemen notlarıma bakıom..evettt sevda 24 ekimde dr a gidicek dio notlarım..ne iş nasıl haftaya dr a gidion??? nasıl nasılll
haftaya ben gidicem benimki belli olacak hehe :86:
alakası yok cnm ya. benim patronlarımın ikisinin de eşleri aynı zamanda hamileydi. bitanesi inanılmaz güzelleşti. bi tanesiyse acayip sivilcelendi yüzü felan şişti. herkes çirkinleşene kızın olacak diğerine oğlun olacak derken. o çirkinleşenin çok yakışıklı bir oğlu diğer güzelleşeninde çok güzel bir kızı oldu.
hehehebu gidişler en son petuş öğrencek heralde
kıyamammmm
ya haftaya ıkılı tesın sonuçlarını almaya çağırdı dr ordan başka doğum vıne gıdıcem ordakı dr bılıyomuş soyluyomuş bı baksın banada Allah rızası için nıye bukadar acele edıyosam ne bılım gelıyolar işte
seninki nasıl belli olcak canımmmm 12 haftalık oluyongerçi belli olmaz olurmu olur
olmucak öyle şeylerseydişehirde içli köfte bile yok..hıhhh
ben o zmn benim toktoru furcam gerçektenhaftaya ben gidicem benimki belli olacak hehe :86:
evet cnm bende buraya yazı yazmaya aşeriom onu anladım yani.Kızlar maşşallahınızvar ara sıra okumaya çalışıyorum kilodan girdiniz cinsiyetten çıktınız hızınıza yetişmek çok zor valla bende çalışmaya çalışıyorum ama burası insanda bağımlılık yapıyor resmen bişşey yazamasamda açık tutuyorum siteyi
ya haftaya ıkılı tesın sonuçlarını almaya çağırdı dr ordan başka doğum vıne gıdıcem ordakı dr bılıyomuş soyluyomuş bı baksın banada Allah rızası için nıye bukadar acele edıyosam ne bılım gelıyolar işte
ama bu haksızlık
ikili testimi konyada yaptırcam yawrumm burda yapmıyolarr
konyadada herşeycik var çok şükürkiiçli köftüde neymişş
aaaa cok ılgınc.hayırlısı artık 11 gun sonra bır daha kontrol var.belkı onda netlesır.ıkılı testımızıde olcaz.ınsallah guzel sonuclar alırız.
2011 Perde Modelleri » Bebek Odası Perde Modelleri 2011 | En İyi Perde - Online Perde Satış
bayıldımmmmm bunlara yaaaaaaaaaaaaaa
yawrular sohbetinize gerçekten doyum olmuyo ama benim çıkmam gerek şimdi..markete gidecem sonra gelicem yemek yapcam akşama yemeim yok kocişimde erken gek bugün..işim bitince gelirim gene kuzular öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?