günaydın kızlar
evet ve gribe yakalanmış bulunmaktayım bogaz burun full tıkalı
birde baş ağrısııııı offfff
kız mı geliyor acepevet işte evtttt, banada hep güzelleştin diolar:)))
benimde saçlar beyazlıyo yaben gayet çirkinim valla
saçlarım bembeyaz oldu 3 aydır
sivilce oldu biraz ama leke falan yok
bebiş nerde duruyo haberim yok
cumartesi bakarım onada
sivilceler varda ondan ötesi lekelerya bende sanki yeni ergenleşiyomuşum gibi sivilceker çıkmaya başladı ve kendimi çok paspal hissediyorum hoş evden dışarıda çıktığımda yok ama napsam kendimi beğenmez oldum bu aralar acep benim kızımmı olcekkine
alakası yok cnm ya. benim patronlarımın ikisinin de eşleri aynı zamanda hamileydi. bitanesi inanılmaz güzelleşti. bi tanesiyse acayip sivilcelendi yüzü felan şişti. herkes çirkinleşene kızın olacak diğerine oğlun olacak derken. o çirkinleşenin çok yakışıklı bir oğlu diğer güzelleşeninde çok güzel bir kızı oldu.
12. Haftaya kadar birşey olmazmış korkmaa.Zaten 12 den sonra bulantıların azalır. Ben de çay içiyorum ondan canım sıkılıyor. açık içiyoruum ama olsun. İşyerinde getiriyorlar ben de hayır diyemiyorum. Ama artık içmemeliyim. Sizler içiyormusunz. Onun haricinde süttü yoğurttu herşeyi rahat rahat yeyip içiyorum. Kilo almaya başladım bile benim pek bulantım olmadığı için.
günaydıınn evett hamileyken çalışmak cidden ayrı bir zor gelior insana.. cidden biz çalışan gebişlere allah kolaylık versiinn
kimyonu sütümle karıştırıp vermiştimhemen sizlerle bir bilgi paylaşmak istiyorum kızlar annem aradı şimdi ben unuturm sen not et ni yere diditvde izlemiş esra erol demiş kendi bebeğinede yapıyomuş
bebeğin gazını kolay çıkarabilmesi için
-1 çay kaşığı kimyon
-1 fincan suda kaynatılacak ama saatlerce değil hafif fokurdamaya başladığında altı kapatılıp soğumaya bırakılacak
soğuduktan sonra 1 çay kaşığı bebeğe içirilecek
içirdikten hemen sonran pıt pıt gazı çıkarmaya başlıyomuş
kalanıda isteğe göre anne içebilirmiş
eğer çok gaz sorunu olan bi bebekse bu uygulamayı sabah akşam yapabilirmişsiniz
bilginize kıslarr
günaydın kızlar
evet ve gribe yakalanmış bulunmaktayım bogaz burun full tıkalı
birde baş ağrısııııı offfff
Kızlar hamileliğin başından beri geçmeyen tam boynumla yüzümün arasında sivilcemsi şeyler var.Ayrıca göbeğimin etrafındaki tüyler sanki koyulaşmaya başladı.Sizde de var mı bu tür şeyler ?
Kızlar hamileliğin başından beri geçmeyen tam boynumla yüzümün arasında sivilcemsi şeyler var.Ayrıca göbeğimin etrafındaki tüyler sanki koyulaşmaya başladı.Sizde de var mı bu tür şeyler ?
benimde tüylerim çok koyulaştı.. ve sanki daha hızlı çıkıyormuş gibi bi halleri var.. :) ama gebelik döneminde tüylerin koyulaşmasının normal olduğunu duymuştum ben..
kötü şeyleri asla düşünmek yok..kızlaarrr ikili tarama testini yaptırdınız mı ben sonucu yarın almaya gidicem açıkçası çok korkuyorumm... umarımki bebişim çok çok sğlıklıdır...
kötü şeyleri asla düşünmek yok..sağlıklı neşeli şanslı hayırlı evlatlar gelecek allahın izniyle.. korkmak yok.. yarın güzel haberlerini bekliyoruz.. hemen yaz ama..
ben esmer bi hatunum..hamilelikten evvel epilasyonu abartmıyorum 3-4 güne bir yapmak zorunda kalıyordum.. hemen çıkıyordu.. şimdi uzamıyor çıkmıyor.. ay ne şanslıyım o zaman ben..
ya bendede şu hamilelik çizgisimi ne diolar ya o var..ablam demişti çok erken belirginleşio die..ilk başlarda bakıodum varmı yokmu aa sanki bişi var falan die, ama şimdi bariz bi .izgi var kasıktan göbeğe doğru ve sanki her geçen gün göbek deliğime yaklaşıo bu çizgi??:44:
Sivilce çıkınca kızın olacak derler ama Zeytin anlattığı örnek olayla bu tezi çürütmüş :44:
kesinlikle katılıyorum bi komşumda ve kuzenimde şahit oldum.. hele komşumun.. allahım kızı tanıyamadım 1 ayda ne hale gelmişti.. burnu bi garipti, yüzünde ne sivilcesi lekeler çiller.. saçlar dökülmüş.. herkes kız beklerken hayatımda gördüğüm en güzel erkek çocuğunu doğurdu.. sapsarı saç mavi göz peynir gibi ten.. şimdi 3 yaşında ve kesinlikle çook yakışıklı bi bebek..
petuşa duyrulur.. güzelleştim şehzade doğuracam demesin boşunaalllah gönlüne göre versin tabe..
valla canımcım seninkide büyük şans ben gebelikten önce lazere gidiyordum bacaklarımda falan hiç kalmamıştı şimdi onlarda çıkıyo hemde daha fazlaa
günaydın kızlarr
biz dün 2li testin sonuçlarını aldık normalmiş herşey dr iyi dedi.
tekrar ultrasonda baktı %80 kız dedi ama kesin değil alışveriş için daha erken 4.aya kadar beklicez dedi.
Sağlık ocağına kayıt yaptırmyaa gittik çok ilgilendiler şaşırdım. 20.haftada tetenoz aşı yapılyormuş en son lisede olmuşuz o yüzden bebek te bağışıklık kazansın die 20. hafta da yapılacakmış hiçbir zararı yokmuş nedensiz bebek ölümlerinin birçoğu bu sebepten oluyormuş.
Doğumdan 3ay önce ve sonrasında süt vereceklermiş.
Hemşire telefonun verdi bi sorun olduğunda arayabilirsiniz diye sanki özel gibi 2li testin sonuçları kötü çıktığında üniversite hastanesinden randevu alıp bizi oraya yönlendiriyorlarmış ayrrıntılı ultroson için vs vs ...
En azından eve çok yakın olduğu için iyiki gitmişiz tavsiye ederim .
evet evet duydum ben onu hatta lazere gideyim diyordum.. hiiç gitme boşuna bi doğum yap ondan sonra demişlerdi.. oluyormuş öyle.. hade ben şanslıyım da kuzucum sen de çook şanssızmışsın yaf..o kadar para ve zaman harcamışsın.. amaaaaaaan boşver değer bence yavrulara
günaydın kızlarr
biz dün 2li testin sonuçlarını aldık normalmiş herşey dr iyi dedi.
tekrar ultrasonda baktı %80 kız dedi ama kesin değil alışveriş için daha erken 4.aya kadar beklicez dedi.
Sağlık ocağına kayıt yaptırmyaa gittik çok ilgilendiler şaşırdım. 20.haftada tetenoz aşı yapılyormuş en son lisede olmuşuz o yüzden bebek te bağışıklık kazansın die 20. hafta da yapılacakmış hiçbir zararı yokmuş nedensiz bebek ölümlerinin birçoğu bu sebepten oluyormuş.
Doğumdan 3ay önce ve sonrasında süt vereceklermiş.
Hemşire telefonun verdi bi sorun olduğunda arayabilirsiniz diye sanki özel gibi 2li testin sonuçları kötü çıktığında üniversite hastanesinden randevu alıp bizi oraya yönlendiriyorlarmış ayrrıntılı ultroson için vs vs ...
En azından eve çok yakın olduğu için iyiki gitmişiz tavsiye ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?