Merhaba.. ben de 11+5 im.. ilk kez yazıyorum bu topiğe..
Sağlık ocağına ben de kaydolmadım.. ama hiç aramadılar da..
Hamilelik süresince hangi aşılar oluyor? Bunları doktorumuz da hatırlatmaz mı bize?
merhaba arkadaşlar
bende nisan annesiyim inşallah. sağlık ocağına kaydımı yaptırmamıştım bende yeni evlendiğim için ama beni aradılar ve hamileymişsiniz gelin kaydınızı yapalım dediler. çok şaşırdım nasıl öğrendilerse. acayip biri ilgi bundan sonra hep görüşelim falan filan. benim eşimin bilgilerini aldılar telefonumu.
dr umun bana verdiği listede yazıyor tetenoz aşısı. şimdi kaçıncı ayda hatırlamıyorum ama hatırlatırım yine dedi. onun dışında hamilelik boyunca hiçbir aşı yok kızlar.
merhaba arkadaşlar
bende nisan annesiyim inşallah. sağlık ocağına kaydımı yaptırmamıştım bende yeni evlendiğim için ama beni aradılar ve hamileymişsiniz gelin kaydınızı yapalım dediler. çok şaşırdım nasıl öğrendilerse. acayip biri ilgi bundan sonra hep görüşelim falan filan. benim eşimin bilgilerini aldılar telefonumu.
dr umun bana verdiği listede yazıyor tetenoz aşısı. şimdi kaçıncı ayda hatırlamıyorum ama hatırlatırım yine dedi. onun dışında hamilelik boyunca hiçbir aşı yok kızlar.
günaydınn sabah şekerlerii
ne zaman kaynattınız bu kadar oku oku bitiremedim 4 sayfadan sonrasını okumadım napiimm:86:
petuuuuşşş göbeğin çok tatlı çıkmış yaaaa ne güzel benimkide 5 aylıkkenmi çıkcak acaba kimse hamile olduğumu anlamadan doğuracağım galbaaa
hoşgeldiniz...alla alla nassı bilyolar gebeş olduğumuki aceba????
aşı olarakda benim bildiğim 20. haftada tetenoz aşısı var, ben beklom bakem kendi dr um hatırlatcakmı, hatırlatmazsa kırcam kafasını, ben ona hatırlatcam..
sbilyanacım günaydın, he he aynı durumdayız bende bundan önceki iş yerimde 7 yıl çalışmıştım cnm. buraya başladım 5. ayda pıtlattım şimdi 8. ayım ama bendede bi rahatlık var kovsalarda amannn diom yani..ev kredimiz var bu arada, ama amannn satarız evi diom:))) relax cnm
tetanoz aşısını 2 kez olunacak diye duydum öyle mi?
canım tebrik ederim.. ve çok sevindim güzel haberlere.. o sağlık ocağı nerdeymiş öyle ya.. özel hastaneler bile o kadar ilgili olmayabiliyor.. ben de gittim kayıt yaptırmaya ama fiyaskoydu resmen.. süt meselesini de hiç söylemediler.. tel numarası zaten beklemiyorum.. ve dahası tetenaz aşısı ellerinde yokmuş ama sağlık bakanlığı 2 aya kadar gönderirmiş ben büyük ihtimalle faydalanırmışımolmadı kendim alırmışım eczaneden ama onlar ÜCRETSİZ yapabilirlermiş.. yaaa.. istanbuldayım ben..ondan bu kadar laçka galiba.. sen nerdesin..
sbilyanacım günaydın, he he aynı durumdayız bende bundan önceki iş yerimde 7 yıl çalışmıştım cnm. buraya başladım 5. ayda pıtlattım şimdi 8. ayım ama bendede bi rahatlık var kovsalarda amannn diom yani..ev kredimiz var bu arada, ama amannn satarız evi diom:))) relax cnm
tetanoz aşısını 2 kez olunacak diye duydum öyle mi?
günaydın yefrum...saol saol saol..hee çıktı artıkın benimki ben bu ay krdi kartı ektrem 20 sinde kesinsin kendime cicişler alcem walla..zaten sonra bayramda var, annemlerde ilk kez görcek süslenip püslenip öyle gidcem ziyarete onları...sen kabuğunda kurucen bu gidişle, azcık ye bakem
merhaba arkadaşlar
kızlar özel hastaneye de gitsek özel doktor muanehanesine de.. sağlık bakanlığının gebelik takip sistemine onlar bildirmek zorundaymış.. TC kimlik numaramız ile falan SAT kaç haftalık olduğumuz, herhangi bi hastalık vs var mı hepsini sistemee giriyorlar.. sebebine gelince, en kötü senaryoları düşünüyorlar.. olmadık şeyler de mesela, diyelim ki kaza geçirildi herhangi bi hastaneye gidildi.. o hastane biliyor ki sen bilmem kaç haftalık hamişsin.. bu nedenle de aile hekimleri bu sistemden takip edip hemen aramaları gerekiyor.. aramazlarsa para cezası varmış.. iyi bi şeymiş yane..
ya bazen kafam bulanıyor.. yapmayı atladığım birşey olursa diye çok endişeleniyorum diye??
Gözün aydın canım herşeyin yolunda olduğuna sevindim. Ben de c.tesi giderim sonuçlar çıktıysa bakalım. Hem bir daha görürüm bebişimi özledim onu.
benimde kafamm çok bulanıyor düngece keremcemin adını düşün düşün bi türlü aklıma getiremedimm...geceleri uykum gelene kadar bebişime isim düşünüyorum da ahh bi cinsiyeti belli olsa işim kolaylaşıcak daha erken yatıcam
bana sağlık ocağında ki hemşire biz 1 dozu hamileyken öneriyoruz diğer dozları bebeğinizle size doğum dan sonra yapıcaz dedi ama ben daha doktorumla konuşmadım ama hemşirenin açıklamaları gayet iyi geldi kendide gebeliğinde öyle yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?