canım sonuç ne oldu okadar çok konuşmuşsunuz ki 42. sayfadan sonrasını okuyamadım valla, inş. hayırlısıyla tutmuştur bebeğin..aceba bi mucize beni bulurmuki yarin gorebilirmiyim ki.dun biraz kanammada oldu su an ara ara devam ediyo zaten..cok uzgunum kizlar,cok buyuk bi sinavdan geciyorum onceki tedavilerimde hep pozitif di ama 6 haftalik ikizlermi ve 9 haftalik bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum.ve ben tum bunlari 1 yilin icinde yasadim..rabbim kimseyi boyle sinamasin
hadi hayırlısı senin oğluşun da küçükmüş benimki de 19 aylıkMerhaba ben 2010 Eylül annesiyim; fakat bu ay gecikmem oldu, hamile olabilirim 2.'ye oğlum daha 11 aylık, bakalım yarın test yapacağım, hayırlısı olsun, pozitifse buradan devam...
ben tutamıyorum kullandığım ilaçlar var bir de baş dönmesi ve bulantım oluyor sakız çiğniyorum paso :soruç tutuyor musunuz bayanlar?
ben çok istedim olmasını ikincinin hemen, hiç korunmadık anca 19 ayda oldu :)bende 2010 mayıs annesiyim bi kızım var benımde nekadar cessaretlıymişiz hanımlar ıkı küçük bebeyle nasıl başedicez am guzel olucak inşallah :) bende folik asit kullanıyorum ilk 3 gun tuttum grip oldugum için ara verdım yarından sonra devam edicem oruçlara bi aksilik çıkmassa borcum çok çunkı bunlarda borçn olmasın
merhaba benin oğlumda 2010 ocak doğumlu ve bende nisan 2012 anne adayıyım off hala alışamadım ya tuhaf gelio valla:)
hayırlısı olsun sağlıcakla gelsinler inşallah
İyi akşamlar kızlar Allahım dualarımızı kabul etsin bu mübarek ayda Her ne kadar sizleri fazla tanımasamda isimlerinizi bilmesemde buradaki tüm anne adaylarına ve anne olmak isteyen arkadaşlarıma sağlıklı bebişler versin yüce Rabbim Nisan ayında sorunsuz bi şekilde kucağımıza alalım inşallah Buarada bişey sorucam geceleri ben çok irkiliyomusum uyurken eşim söyledi ayrıca arada sağ yada sol kasığım rahmim kasılıyo mide bulantım yok henüz ama iştahım kapandı Karnımda zaten gaz şişkinliği var bir de göğüslerim kaşınıyor arada sizce mormal mi bunlar ??
İyi akşamlar kızlar Allahım dualarımızı kabul etsin bu mübarek ayda Her ne kadar sizleri fazla tanımasamda isimlerinizi bilmesemde buradaki tüm anne adaylarına ve anne olmak isteyen arkadaşlarıma sağlıklı bebişler versin yüce Rabbim Nisan ayında sorunsuz bi şekilde kucağımıza alalım inşallah Buarada bişey sorucam geceleri ben çok irkiliyomusum uyurken eşim söyledi ayrıca arada sağ yada sol kasığım rahmim kasılıyo mide bulantım yok henüz ama iştahım kapandı Karnımda zaten gaz şişkinliği var bir de göğüslerim kaşınıyor arada sizce mormal mi bunlar ??
Kızlar herkese merhaba,
Bugün hiç beklemediğimiz halde hamile olduğumu öğrendim.Sizlerden bilgi almak istedim.İnternetteki gebelik hesaplama sitelerine göre 4 haftalık hamileyim.Doktora hemen mi gitmeliyim yoksa keseyi görmek için beklemem gereken bir süre var mı?
canımm inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza miniklerimizi, dr gittinmi hiç? kaç haftalıkmışsın?
ben oğlumda çok irkiliyodum herşeye sıçrıyodum bunda başlamadı henüz normal sanırım hassaslaşıyor hormonlar, kasılmalar bnede de oluyor dün iftara misafirlerim vardı çay faslında bi ağrı girdi soluma benim bütün moralim sıfır oldu bişi olcak korkusu hiç geçmez artık doğana kadar rabbim korusun onları inşaallah, bende bir de inanılmaz baş dönmesi var gün içinde zor kendimi toparlıyorum o derece doktora gidip sormam lazım bu baş dönmesi nedir diye bayılırım mayılırım oğlanın yanında allah korusun kendime gelene kadar evi başıma indirir
canım o şişkinlik bendede var sanki 4aylık hamileymişim gibi. gaz canım o :))) bende 6 haftalık hamileyim. daha doktoragitmedim. gitsem keseyi görebilirmiyim. kalp atışlarını duyabilirmiyim.
benim ilk hamileliğimde (aralık 2010'da 10 haftalıkken kürtajla sonuçlandı) karnım gazdan çok şişiyordu sanki 4 aylık hamile gibi dolanıyordum ortalıkta bu sefer karnımda şişlik yok sadece her zamanki gibi yemek yiyince şişiyor:76: ama benim göğüsler bomba oldular sütyensiz yürüyünce canım çok acıyor tutma gereği duyuyorum Allahtan küçük göğüslüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?