2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım sonuç ne oldu okadar çok konuşmuşsunuz ki 42. sayfadan sonrasını okuyamadım valla, inş. hayırlısıyla tutmuştur bebeğin..
Merhaba ben 2010 Eylül annesiyim; fakat bu ay gecikmem oldu, hamile olabilirim 2.'ye oğlum daha 11 aylık, bakalım yarın test yapacağım, hayırlısı olsun, pozitifse buradan devam...
hadi hayırlısı senin oğluşun da küçükmüş benimki de 19 aylık
oruç tutuyor musunuz bayanlar?
ben tutamıyorum kullandığım ilaçlar var bir de baş dönmesi ve bulantım oluyor sakız çiğniyorum paso :s
ben çok istedim olmasını ikincinin hemen, hiç korunmadık anca 19 ayda oldu :)
merhaba benin oğlumda 2010 ocak doğumlu ve bende nisan 2012 anne adayıyım off hala alışamadım ya tuhaf gelio valla:)
hayırlısı olsun sağlıcakla gelsinler inşallah

esraaaa hoşgeldinnnnn derya bennn kaderde burda buluşmak ta varmış

Kızlar herkese merhaba,

Bugün hiç beklemediğimiz halde hamile olduğumu öğrendim.Sizlerden bilgi almak istedim.İnternetteki gebelik hesaplama sitelerine göre 4 haftalık hamileyim.Doktora hemen mi gitmeliyim yoksa keseyi görmek için beklemem gereken bir süre var mı?

İyi akşamlar kızlar Allahım dualarımızı kabul etsin bu mübarek ayda Her ne kadar sizleri fazla tanımasamda isimlerinizi bilmesemde buradaki tüm anne adaylarına ve anne olmak isteyen arkadaşlarıma sağlıklı bebişler versin yüce Rabbim Nisan ayında sorunsuz bi şekilde kucağımıza alalım inşallah Buarada bişey sorucam geceleri ben çok irkiliyomusum uyurken eşim söyledi ayrıca arada sağ yada sol kasığım rahmim kasılıyo mide bulantım yok henüz ama iştahım kapandı Karnımda zaten gaz şişkinliği var bir de göğüslerim kaşınıyor arada sizce mormal mi bunlar ??

amin canım Allah razı olsun kasık ağrıları bendede var adet dönemi geçrııyoruzya normal herkeste var o göğüslerde şişkinlik gaz hepsi normal kafanı takma canım

canımm inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza miniklerimizi, dr gittinmi hiç? kaç haftalıkmışsın?
ben oğlumda çok irkiliyodum herşeye sıçrıyodum bunda başlamadı henüz normal sanırım hassaslaşıyor hormonlar, kasılmalar bnede de oluyor dün iftara misafirlerim vardı çay faslında bi ağrı girdi soluma benim bütün moralim sıfır oldu bişi olcak korkusu hiç geçmez artık doğana kadar rabbim korusun onları inşaallah, bende bir de inanılmaz baş dönmesi var gün içinde zor kendimi toparlıyorum o derece doktora gidip sormam lazım bu baş dönmesi nedir diye bayılırım mayılırım oğlanın yanında allah korusun kendime gelene kadar evi başıma indirir

mrb hoşgeldin aramıza:)
kese 6 haftalıkken tam net görebılırsın öncesınde gıdersen ufak tam belıorgın görülmeyeb ılıyo
6 haftalıkken git hatta 7 kalpatışlarınıda duy bıaraz daha bekle ben 10 gun önce girmiştim kese pek bellı değildi 10gundur kafa yoruyorum nıye değildi acab birşeymi var dıye :)

doktora gittim 5+1 daha benim doktorum geç döllenme olmuş dedi hesaplayıcıya göre 1 hafta gerideyim Keseyi gördük pazartesi günü gel bebişe bakalım dedi Bende baş dönmesi yok henüz ya da tansiyonum genelde düşük alışkın olduğumdan anlayamıyorum sağlıklı olsunlarda canım 9 ay boyunca ve sonrasında hep tetikte olucaz Allahım hepimize güç bebişlerimize de sağlık versin Burada paylaşarak destek olucaz inşallah Bol bol ayran iç ya da çikolata ye benim tansiyon problemim olduğundan dolapta hep ayran bulundururum dışarıya çıktığın zamanda pet şişede yanında bulundur işe yarıyor görüceksin

canım o şişkinlik bendede var sanki 4aylık hamileymişim gibi. gaz canım o :))) bende 6 haftalık hamileyim. daha doktoragitmedim. gitsem keseyi görebilirmiyim. kalp atışlarını duyabilirmiyim.

gazdanmmis demek ki ben keseyi bile daha gormedim doktorum alttan muaneyi onermiyorum dedi.15 inde gel bakalim dedi ama yine de erkenmis.bende 20 sinde gidicem belki kalp atislarinida duyabilirim insallah.

insallah bu kez bebegini saglikla alirsin kucagina bende ilkini 4 haftalikken kaybettim.ben goguslerimin durumuna inanamiyorum sistikce sisiyolar hatta damarlarim belirginlesti.valla ayni durumda olmamiz beni sevindiriyor normaldisi bisey yok demek ki

merhaba bayanlar
dün kan testi yaptırdım ve hamileyim
sat 8 temmuz beklenen doğum 12 nisan
ve adanadan katılıyorum

hayırlısı olsun hakkımızda
sağlıklı bebeklerimiz olsun
doktorda muayene olmadım henüz kese biraz daha büyüsün diye bekliyorum
kacıncı hafta rahat görünürmüş

6. ve 7 haftalarda daha rahat görülüyo canım
hoşgeldin bu arada hayırlı olsun bebişin

Bende Allah izin verirse nisan annesi olacağım.Tüp bebk yoluyla hamile kaldım Rabbim inşallah hayırlı bir evlat nasip eder banada tüm isteyenlerede ..

günaydın kızlar benimde 8 temmuzdu salı günü doktora gittik 204 çıktı ama kese yoktu haftaya görürüz inşallah mide bulantısı olan varmı yada belirtileri

duamm nasıl gidiyor. bende tüp bebekle hamile kaldım. merak ediyorum sende ne gibi değişimler var.rabbim bebeklerimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…