ya gezme gezme dediniz ben resmen ev gezmesine aşerdim..sbh dan buyana sağa sola mail atım, pzr günü bana gelsenize yer içer laflarız die, kimseyi bulamadım ya, pufff
pıff bendede var 5 yıldır bitmeyen bi master, af çıktı yine başvurdum..bu sefer çocuk olcak ya kesiinnn biterwalla seni bilmemde ben habire çocuk doğurup evde master yapmak için okumuşum
emaaaannnn ben alıştım artık eşim evlendiğimiz günden beri ayağını yere vuruyo çalışmıcanda çalışmıcannnn zaten bundan sonra çok zor çocuklar büyüyünce belki
valla pazartesi günü doktora gidiyim bebişimin sağlıklı haberlerini aliyim inş. daha çok gezcem yeter artık evde paspal paspal oturmaktan bıktım
havalarda yavaş yavaş soğuyo gerçi ama ben sanki baya bi üşüyo gibiyim onun dışında ateş yada herhangi bişeyim olmadı çok şükür hapşırmalara devam ama son gaz...ben evde çorabın üstüne patik giyiyorum sende al yanına giy şekerim nolcakta
dündü ama ben akşam sölediğim için herkes bugün kutluor ne farkeder bebeim bugün 24 yıl 1 gün gitti ömürdenn..
sağollll teşekkürler tatlımmm
günaydın canım bugün çok bunalım bir havası var istanbulun ağlamaktan rimelleri aktı yine
ne iyi kızz eşin kınaya fln geliomu ben sevmem pek kına gecesi düğün vs. eşim nefret ederöyleki hayatında hiç halay çekmemiştir
normalde oda pek hazetmez tanımadığı birinin düğününe gitmeyi falan hiç sevmez ama eğer tanıyosa ohh oturtabilene aşkolsunama bu aileyi seviyo ondan geldi uzaktı zaten yalnızda gidemezdim saolsun..
seydişehirdede çok kasvetli sıkıcı bi hava var esiyo baya yağacak sanırım...ben seviyorum böle havaları
kızlarrrrrr52:
dün demiştim ya bizimki sigarayı bırakmıo dieeee...:86:
lafımı geri alıyorum çünkü dün bi sigara almış filtresinde kapatma simgesi var basınca mentollü oluyo biliosunuzdur belki ben ilk kez gördüm onunla sigaradan soğumak yavaş yavaş naneli şekere geçiş yapmakmış niyeti günahını almışım bırakmaz die kuzucuğumunnn
pıff bendede var 5 yıldır bitmeyen bi master, af çıktı yine başvurdum..bu sefer çocuk olcak ya kesiinnn biter
tuni benide götür yanında kuzi..walla bende iim ya acayip gezmek istiom, 3 aydır evde yatıom ya hafta sonları nerdeyse???
dogum günün kutlu olsun tatlımm ailenle nice uzun yıllaraa
benim en sevdiğim sigara ondan başkasını içemiyorum desem
yani hamilelikten önce hamileyken içmedim içmeyide düşünmüyorum
cnm sanki mentollü sigara daha bi bağımlılık yapar gibi geldi..ama bilemedim..kızlarrrrrr52:
lafımı geri alıyorum çünkü dün bi sigara almış filtresinde kapatma simgesi var basınca mentollü oluyo biliosunuzdur belki ben ilk kez gördüm onunla sigaradan soğumak yavaş yavaş naneli şekere geçiş yapmakmış niyeti günahını almışım bırakmaz die kuzucuğumunnn
gel kuzim gezelim valla ama seydişeeerde bi pok yok ben istanbula geleyim orda gezek bol bol..benim baba tarafı hep orda zati halalar amcalar kuzenler küçükçekmecedeler..ben ramazandan beri hergün evdeyim gittiğim en uzak yer mahallenin marketi
ahha bide dün kına var işte
kızlarrrrrr52:
cnm sanki mentollü sigara daha bi bağımlılık yapar gibi geldi..ama bilemedim..
gel kuzi gezeriz bol bol...evet ya bende hamilelikten buyana gittiğim en uzak yer hastane sanki..böyle gün olsun istiom kısır pasta börek yiyim istiom...puff
gel kuzi gezeriz bol bol...evet ya bende hamilelikten buyana gittiğim en uzak yer hastane sanki..böyle gün olsun istiom kısır pasta börek yiyim istiom...puff
nasıl bişeymiş o yaa bende ilk defa duydum... ama bırakmak için bir adım atmış oda güzel bi gelişme bence
nekadar sürede bırakıcakmışki o filtreyle ??
wuhuuuu kısır börek pastamı aman Allahımmm :18::18: kısır şuan bana çok cazip geldi nedense çokta severim zaten hımmmmmhehe aynı yerde olsaydık hepimiz gün yapardk ne gözel olurdu
valla pazartesi günü doktora gidiyim bebişimin sağlıklı haberlerini aliyim inş. daha çok gezcem yeter artık evde paspal paspal oturmaktan bıktım
havalarda yavaş yavaş soğuyo gerçi ama ben sanki baya bi üşüyo gibiyim onun dışında ateş yada herhangi bişeyim olmadı çok şükür hapşırmalara devam ama son gaz...ben evde çorabın üstüne patik giyiyorum sende al yanına giy şekerim nolcakta
filtreye basmasan normal sigara filtreyi sıkıştırınca pıt die ses gelio eşim bana çek dedi tabi şok oldum bi çektim yok sigara tadından eser yok naneli şeker ağzındayken nefesini çekersinde boğazında soğukluk hissedersin ya aynı durum yane:97:
kızlar face yazdım ama buraya da yazayım dedim, dr dan geldim bebek kıpır kıpırdır. 10+6 gözüküyor.. ikili testi haftaya yapalım dedi dr. kalp atışlarını tekrar dinletti resmen terapi gbi geliyor bana yeniden şarj oldum valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?