2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bunu bende duymuştum bıyerden amma velakın ıkımızde 2011 de yenılenmişiz o nasıl olcekDD

sevda ne halı silkelemesi ? hamile olduğunu unuttun mu...boş ver süpür gitsin kocan silekelsin

canımcım çocuk odamdadakı halım şagymıdır ne zıkkımdır hergun sılkelenmek istıyo küçük birşey ondan bişe olmaz inşallah
benım kızım vvar bıde o bıraksa yatacvam akşama kadar amma nerdeeeee
benım yerıme siz dınlennın tatlım

Allah hepınızın iyiliğini versın emi benımd etabisi
yarın bu yazdıklarımı okuyun anam hangı sayfayı açtırysam erkekmi kızmı cınsıyet konuşmusşunuz sadece bend eyanı
bu ne yaaaaaaaaaaaa yarın tek kelıme etmek yok ona göre başka konu bulun anam çıldırdı karılar:

Dilek sakin ol canım bi yaşadık böyle bir hikayeyi ben yıllarca kedili köpekli çiftlik gibi bir yerde büyüdüm.Bende endişe duydum ve test istedim dün neticesi temiz çıktı.Seni rahatlatacak kısmı anlatayım.Kuzenim yakalandı tokso ya oda panikledi ama aatlattılar şimdi bebeğe bulaşıcak diye kesin bişey yok.bizim bebek görsen maşallla sapasağlamm.çok sağlıklı doğdu şu an 3 yaşında ve sorunsuz şükür.Bu hastalığı sadece sen geçiriyor olabilirsin önce sakin ol.Birde hepimiz kabul edelimki olacaksa önüne geçilmiyor allah onları bize bağışlasın duamız seninle olucak dilerim temiz çıkar atlatırsın..

Bizdede Geline iş yaptırılmaz.Ama biz çok şükür iyilerle denk düştük onlarda oturmayan tipler .Ama yinede her aile üyesi damada da gelinede muhakkak itinalı davranır ama samimiuetsizlik olmaz o yüzden aillerinden çok bizle muhabbette olurlar sağolsunlar....

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım ben cumartesi günü de öğlene kadar çalışıyorum malesef biraz işlerim var eğer burda olursanız görüşürüz fıstıklar öpüyorum sizi

evet malesef ben de öğlene kadar çalışıyorum. En çok da c.tesileri zoruma gidiyor işe gelmek

Allaha çok şükür canım sen nasılsın benim sadece göğüslerim büyüyo sanırım çok kaşınıyor eğer böyle devam ederse doğuma kadar yandım çamaşır bulamıcam kendime

aman kaşıma cnm. çatlamasın.krem kullanmaya başla. benimde öyle valla. karnım göğüs ve bacaklarımın üst kısmında acayip kaşıntı oluyor. bende daha almadım ama mustela yı alıcam. bu hafta alırım inşallah.

ben varımmmmmm günaydınn ama hafta sonuya kımse uğramaz

Günaydın canım nasılsın. Ben hasta olcam galiba dün akşam komşularla dışarıda otuduk bayağı. Bir de neredeyse hergün başım ağrıyor

Allaha çok şükür canım sen nasılsın benim sadece göğüslerim büyüyo sanırım çok kaşınıyor eğer böyle devam ederse doğuma kadar yandım çamaşır bulamıcam kendime

günaydın mehtapcım aynen 2 hafta önce çamaşır aldım hatta 1 numara büyük aldım ama içine zor sığıyorum Gidip şimdi büyük alsam bi türlü bedenimde alsam bi türlü napıcam bilemiyorum

aynen canım ya bişey yaptığımızda yok zaten çoğu firma kapalı napalım artık katlanıcaz bi süre daha

Evet bizim de birşey yaptığımız yok oturuyoruz öyle. Gerçi ben neredeyse hergün oturuyorum ama neyse

Napım çok tembelim buraya alışamadım bir de üzerine hamilelik

günaydın mehtapcım aynen 2 hafta önce çamaşır aldım hatta 1 numara büyük aldım ama içine zor sığıyorum Gidip şimdi büyük alsam bi türlü bedenimde alsam bi türlü napıcam bilemiyorum

canım bana şuan da 90 kullanıyorum ama yanlardan taşma yapıyor bu hızla devam etmez demi bu 2,hamileliği olannlar sevdaaa yardım et bana

benim şimdilik sadece göğüslerim kaşınıyor ama dayanamıyorum kaşıyorum valla :78: gerçi giysilerimin üstünden ama çoook tatlı kaşınıyor bende alıcam en kısa zamanda krem

canım bana şuan da 90 kullanıyorum ama yanlardan taşma yapıyor bu hızla devam etmez demi bu 2,hamileliği olannlar sevdaaa yardım et bana

canımkızımda hamıle oldugumu öğrenemden bi sutyen almıştım ıkı sonra öğrendım hamıleyım 90 dı 1 ay sonra çok sıktılar ay 9 ayımda 100 takıyodum sonra ıyıce şişiyolar sütten ozmanda daha bı buyuyolar benımkıler emzırmeden çıktıgı için şuan küçüldüler ama yıne 100 takıyom yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…