benim şimdilik sadece göğüslerim kaşınıyor ama dayanamıyorum kaşıyorum valla :78: gerçi giysilerimin üstünden ama çoook tatlı kaşınıyor bende alıcam en kısa zamanda krem
evet malesef ben de öğlene kadar çalışıyorum. En çok da c.tesileri zoruma gidiyor işe gelmek
Peki başağrısı çeken var mı 3 gündür başağrım var(
kızlar halinize şükredin bakiim ben cumarteside tam gün çalışıorumm....
haklısın canım allah kolaylık versin sana
Kızlar günaydınlar hepicinizeee dün ikili tarama testini aldık şükür ki sorun yokmuş :) çok mutlu olduukk gergin bi bekleyişti... Bide kan hapı verdiler bana dün sanırım onu içmemden kaynaklı ağzımda kötü bi tat var sizinde oluyor mu öyle ??
Kızlar günaydınlar hepicinizeee dün ikili tarama testini aldık şükür ki sorun yokmuş :) çok mutlu olduukk gergin bi bekleyişti... Bide kan hapı verdiler bana dün sanırım onu içmemden kaynaklı ağzımda kötü bi tat var sizinde oluyor mu öyle ??
sende izmirdenmişsin canım neresindensin bende izmirdenim
evet canıımm evlenmeden önce bucadaydım şimdi karabağlardayım canım sen nerdensin??
bende karabağlardayım işyerimde karabağlarda canım nereye gidiyorsun doktora bide 2'li testini nerde yaptırdın
ikili tarama testini alsancak devlet hastanesinde yaptırdım hayatım kontrollerede gazi hastanesi serdar aydın'a gidiyoruz.. Tavsiye üzerine gittik.. Sen nereye gidiyorsun kontrole..
Kızlar benim aklıma bir şey takıldı cevap verirseniz çok sevinicem, benim ufaklık 12+6 da 6.2 cm di boyu ağırğıda 77 gr
internetten baktığım kadarıyla 12. haftada 11 cm civarı oluyormuş, bizimki neden böyle küçük acaba diye merak ettim, sizlerin bebişlerin boyları ne durumda ?
canım bende egepolde gökalp bey var ona gidiyorum sanırım yeşilyurt devlet hastanesinde yaptırıcam 2'li testide ama ben geldim test yaptırmak istiyorum denince yapıyorlarmı bide benim izin almam biraz zor oluyor kısmetse 13 ekimde gidicem tahlile sen alsancakta hemen yaptırabildinmi tahlilini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?