aaaahhh ahhh yatta dinlen bari ne güzel evdesin. bende çalışıyorum bugün sadece eşim de değil
selam kizlar nasilsiniz.herkeze guzel bir haftasonu diliyorum.disari cikarsaniz benim yerimede gezin.ben evdeyim malesef.esim bugunde calisiyor.
ben yaptırdım sonucu dün aldım ama bana cinsiyetle ilgili bişi söyleyen olmadı canımcım yaa ama burda öğrenen arkadaşlarımızda var :)
kızlar az önce çatlak kremimi almış bulunmaktayıımmmmustela aldım inşallah iyi gelir.
normal fiyatı 1 tanesi 79tl . internette buldum 3 al 2 öde kampanyası vardı eczanemizde.com da ordan aldım 3 tane 155 tl ye.
aycicekcim 12+4 gün ama doktor kız gibi gözüküyor dedi bende sasırdım kız erkek farketmez ama olabilirmi acaba:))
mrh canım iyiyiz sen nasılsın. Ben bugün gezicem kısmetse bol bol kıslış almaya gidicem artık pantolonların rahatsız ediyor çok
aycicekcim 12+4 gün ama doktor kız gibi gözüküyor dedi bende sasırdım kız erkek farketmez ama olabilirmi acaba:))
Mehtapozan ben özel mesaj atamıyorum, çok teşekkür ederim canım tekrar. Ben de İzmir Urla'dayım, ufak hemşehrimi öpüyorum :)
Bu arada ben elevite başladığımdan beri acayip zinde hissediyorum kendimi, dipçik gibiyim :) 3 aydır süren miskinlik, uyku hali iki gündür yok oldu evi alt üst ettim, devam edeyim temizliğe, kolaylıklar ve sevgiler herkese..
Mehtapozan ben özel mesaj atamıyorum, çok teşekkür ederim canım tekrar. Ben de İzmir Urla'dayım, ufak hemşehrimi öpüyorum :)
Bu arada ben elevite başladığımdan beri acayip zinde hissediyorum kendimi, dipçik gibiyim :) 3 aydır süren miskinlik, uyku hali iki gündür yok oldu evi alt üst ettim, devam edeyim temizliğe, kolaylıklar ve sevgiler herkese..
valla canıımm ne yalan söyliyim bende burdan okuduğum kadarıyla arkadaşlar öyle yazıyorlardı:) inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeişini
oh oh gez canim ne guzel alisverisemi gidiyon.ben daha cikmadim alisverise.simdilk iyi kiyafetler rahat ediyorum.ama ileriki aylar bende cikarim
ultrasonda banada erkek gibi duruyor dedi daha 11 haftalıkken en iyisi ve net olarak 4. ayda belli oluyormuşşş :) hadi hayırlısıııı olsun
amin cnm inşallah hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla alırız kucağımıza zaten ben daha şimdiden 5 aylık hamile gibi duruyorum bir anda göbişim kocaman oldu kiloda aldım acaba normalmidir karnın bu kadar cabuk cıkması?
canim insallah faydasini gorursun.bana arkadaslarim catlayacagi varsa zaten catliyo sen ne yapsanda demislerdi.ben hic bir sey kullanmiorum simdilik.tembellik ediyorm.
ne yalan söyleyeyim bende öyle düşünüyorum. ama ben krem kullanayım çatlarsa da elimden geleni yaptım çatladı derim. psikolojimi rahatlatıyorum yani. hiç bişey yapmadım belki kullansam krem iyi gelirdi demek istemiyorum da o yüzden.
canım eşinin adı soyadı ne eğer 83 doğumluysa kesin tanırım bu arada facedeki grupta olmayan arkadaşlar sevda arkadaşımız geldiğinde söylersenin yardımcı olur
kızlar selamlar herkese biz doktordan geldik herşeymiz normal çok şükür... en kalınlığımız ölçüldü normaliz.... testimizin sonuçlarını haftaya alacağız inşallah onda da bişi çıkmaz... cinsiyetimiz belli oldu ama azıcık meraklanın :))))))))))) yazıcam sonra şimdi accık gezmelere gidelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?