mide bulantım yok benim henüz.iştahsızlığım mevcut. bi de gazım.
duamm nasıl gidiyor. bende tüp bebekle hamile kaldım. merak ediyorum sende ne gibi değişimler var.rabbim bebeklerimizi korusun.
ay canım ya bende iştahsızlık var süt içmiyorum gaz yapıyor diye bulantı bendede yok tansiyonum düşüyor gaz zaten bendede çok fazla oluyor
fazla ayakta kalırsam çok çabuk yoruluyorum
kızlar siz apıkopal içiyormusunuz vitamin
günaydın cnm.benim p.tesi ilk muayenem olacaktı dayanamadım bu gün gittim.hamd olsun ki keseyi gördük.doktor ilk resmini de verdi.çok korkuyordum kes yok dicek diye.tekrar kan verdim sonucunu bekliyorum 3 te göstermeye gidicem.inş her şey yolundadır.korkular devam ediyor.
ruyanaz sen nerde yaptırdın tüp bebeğini.birde sen bant kullanıyor musun;?
hanımlar günaydın ben bu sabah biraz ateşli uyandım ya sabah kalktığımda ılık bir duş aldım ama henüz ateşim düşmedi( bildiğim kadarıyla yüksek ateş bebek için zararlıymış düşük tehlikesi bile olabilirmiş umarım daha fazla yükselmez ateşim kızlar ne yapsam ya bilmiyorum umarım bebişim iyidir (
folbiol ben de kullanıyorum.kızlar bunun dışında neler yiyip içiyorsunuz folik asit alımı için ekstra birşey yapıyor musunuz?
ya bende dayanamıyorum. hastanem 23 ağustosa gün verdi. diğer doktorda önümüzdeki salı 16. ama günler bana hiç geçmiyor ya. gözün aydın canım. hadi bir aşama daha kaydettin. gözün aydın
çok teşekkürler cnm ya baya zormuş.valla doktor ultrason cihazını karnıma koyduğunda kalbim ağzımdan çıkacakmış gibi çarpıyordu.inş hepimiz için tüm sonuçlar iyi olur.
merhaba herkese günayydınnasılsınız bugün
ben 2 aydır folbiol içiyorum yanına vitamin verdi doktor
kısmetse önümüzdeki salı bizimde kontolümüz var
canım ben memorialda yaptırdım. ben vajinal jel kullanıyorum. birde kan sulandırıcı iğne. coraspirin. yok yok yani
hanımlar günaydın ben bu sabah biraz ateşli uyandım ya sabah kalktığımda ılık bir duş aldım ama henüz ateşim düşmedi( bildiğim kadarıyla yüksek ateş bebek için zararlıymış düşük tehlikesi bile olabilirmiş umarım daha fazla yükselmez ateşim kızlar ne yapsam ya bilmiyorum umarım bebişim iyidir (
ben folbiol içiyorum tek. tansiyon için biraz tuzlu ayran iç. ayaktada çok durma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?