2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....


  • Ankete Katılan
    181

canım jeli sürünce 10 dk. uzan birde yürümen gerekiyor. iyice emilsin diye. benim hiç geri gelmedi. bide yapmadan önce termometre gibi salla. sıkması ve gitmesi kolay olsun. benim folbiolum yüksekti zaten tahlilerde. eleviti kesmişlerdi. görümcen hangi doktora gidiyordu. ben okmeydanındaydım.
 

SEMRA hnm varmış ona gitti.annem de okmeydanında oturuyor aslında ama ben oraya gitmedim.
 
SEMRA hnm varmış ona gitti.annem de okmeydanında oturuyor aslında ama ben oraya gitmedim.

allah yardımcısı olsun. ben ilk denememde oldu çokşükür. sen nerde yaptırdın? rabbime binlerce şükür. ama ben hamile kalabiliyordum canım.
 
arkadaşlar bir şey sorucam.doktor keseyi gördü ultrason çıktısı verdi ama kaç haftalık göründüğünü söylemedi.bu o kağıtla anlaşılır mı sizce?
 
günaydın güzel anneler normalde bulantılar hemen mi başlıyor ben 6 .haftadan sonra diye duydum bilgisi olan var mı?
 
arkadaşlar bir şey sorucam.doktor keseyi gördü ultrason çıktısı verdi ama kaç haftalık göründüğünü söylemedi.bu o kağıtla anlaşılır mı sizce?

kesenin mm. falan vardır. üstte altta yazılar vardır. ama ben hiç bilmiyorum yorumlamasını.
 
arkadaşlar bir şey sorucam.doktor keseyi gördü ultrason çıktısı verdi ama kaç haftalık göründüğünü söylemedi.bu o kağıtla anlaşılır mı sizce?

duamm bildiğim kadarıyla yanıtlamak istedim sorunu sana verilen çıktıda muhtemelen D1:...mm yazar 6. haftaya kadar gebelik haftasını kese boyundan takip edebiliyorlar ben denedim günü gününe doğru çıktı. hesaplama işlemi şöyle (....mm+30)/7 sonuç kaç haftalık hamile olduğunu bilmiyorsan bile belirler.

Bir başka yöntem bir çok doktor da beklenen adet gününden 2-3 gün sonra kese boyu ancak 2-4mm dir demiş. Ve her gün 1.1 ya da 1,2mm artmalı kese ölçüsü demiş böyle bir hesap da yapabilirsin. (Ama daha fazla da artabiliyor tabi)
 

teşşkkür ederim cnm.
 
günler geçmek bilmiyor 7. haftada gitmek istiyorum dr.a bebeği de kalp atışları da görüyüm diye...ama zaman geçmiyor..
 
merhaba kızlar ben çarşamba günü gidicem doktora tam 7 haftalık olmuş oluyo hem keseyi görmeye hemde bebeğimin kalp atışlarını duyarım diye düşünüyorum merak ettiğim bişey var bu ilk kontrolüm olucak ultrasonlamı bakıyolar yoksa alttan mı muayne yapıyolar?
 

karından bakarlar canım ultrasonla, alttan ultrason sadece ilk haftalarda bebeği veya keseyi daha iyi görmek için 7. haftada karından görülür, ben de o yüzden gitmiyorum şimdi gitsem alttan falan bakar hiç istemiyorum onu, o yüzden 7 haftalıkken gidecem ben de hem kalp atışlarını da duyarız Allahın izniyle..
 

sevindim valla bende hiç istemiyorum alttan muayene inşallah sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…