2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
az kaldı az acuk daha sık dişini
gelsin ama o günler eşim sanırım bi daha çocuk istemicek ona tam bi eziyet oldu sesinide çıkarmıyo ama suratından anlaşılıyor ama hep benim yüzümden evde hiç bi iş yaptırmayınca böyle oluyor şimdi zor geliyor

yoközellikle bişi yemiom ama bulantılar vs. geçince sulu yemek yemeye başladım, suyu daha çok içiyorum vs. onlarında illaki faydası olyodur
hee doğru canım mide düzene girince bağırsaklarda normal çalışmasına başladı

hamile misin acaba diyip iğrenç bi espri yapmak istiyorum
geçmiş olsun canım dinlen biraz kraker filan ye belki tansiyonun düşmüştür.

ben güldüm valla

3 aydan sonra ilk kez yemek yaptım nasıl mutluyum anlatamam ayrıca evimi topladım çamaşır attım ve sonunda oturdum..doktorumuz temizliği yasakladı anneeeee diye telefona sarılmama az kaldı yardım için.akşam kocacığıma rica ediim de süpürüversin bari evi

Son düzenleme:

tamam en kısa zamanda ...... renk bilgisi veririm:84:

3 aydan sonra ilk kez yemek yaptım nasıl mutluyum anlatamam ayrıca evimi topladım çamaşır attım ve sonunda oturdum..doktorumuz temizliği yasakladı anneeeee diye telefona sarılmama az kaldı yardım için

aynı şehirdeyse yapıverir nolcak ya.ben de gidip bi yemek yapsam fena olmaz yani.basit bişiy yapmalıyım.geçen hafta sonu eşimle yapmıştık temizliği.bu hafta atlattı valla.gene bana kaldı.

aynı şehirdeyse yapıverir nolcak ya.ben de gidip bi yemek yapsam fena olmaz yani.basit bişiy yapmalıyım.geçen hafta sonu eşimle yapmıştık temizliği.bu hafta atlattı valla.gene bana kaldı.

doktor süpürge falan açma (süpürgem ağır zaten)temizlik falan bırak dedi ben de fazlası ile tembelleştim sanırım 2 aydır kendi evimin temizliğini yapmaz oldum eşim annem, kayınvalidem sağolsun.evet canım yakınız annemle eşim süpürsün kardeşim ya da annem silsin ben de toz alırım artık ay sonunda abla gelecek zaten temizliğe

benim eşimden başka kimsem yok istanbulda 1 gün 85 lira temizlik.zaten benim ev 90 metrekare.metrekaresi 1 lira gibi bişiy yani.benim de en kısa zamanda birini bulmam lazım.

luckyincidentimmm
nasılsınnnnn

ben dr dan geldim kızlarrrr

bebeğim maşallahh iyiymiş allahım nazardan korusun ama lekem devam ediyo ve dr hep yatacaksın dedi düşük tehlikesi olabilirmiş allahım korusun iki tane iğne verdi onları vuruncam

çok geçmiş olsun canım o iğneden bende kullandım sonrasında sıkıntım kalmadı Allahın izniyle sende en kısa zamanda daha da iyi olacaksın tatlım

Süper, aynen benim eşim de sağolsun, hiç bişi yaptırmıyor. Ben sadece makineye çamaşır atıyorum. ve kuruyanları topluyorum :)
Gerisi hep ona ait :)

şükür iyimiş bebişin canım sevindim tatlım
sende yorma kendini artık dinlen bol bol

benim eşimden başka kimsem yok istanbulda 1 gün 85 lira temizlik.zaten benim ev 90 metrekare.metrekaresi 1 lira gibi bişiy yani.benim de en kısa zamanda birini bulmam lazım.
Anladım bitanem yakın olsak gelirdim yardıma inan ki...benim de annemin bi arkadaşı bu işi yapıyor onu alıyorum bayramlardan falan önce..
luckyincidentimmm
nasılsınnnnn

canımm iyiyim senn???

çok geçmiş olsun canım.doktoru dinle hiç kalkma o zaman.bebeğin her şeyden önemli.neyseki düşük tehlikenin geçmesine az kaldı.Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…