hamile misin acaba diyip iğrenç bi espri yapmak istiyorum
geçmiş olsun canım dinlen biraz kraker filan ye belki tansiyonun düşmüştür.
gelsin ama o günler eşim sanırım bi daha çocuk istemicek ona tam bi eziyet oldu sesinide çıkarmıyo ama suratından anlaşılıyor ama hep benim yüzümden evde hiç bi iş yaptırmayınca böyle oluyor şimdi zor geliyoraz kaldı az acuk daha sık dişini
hee doğru canım mide düzene girince bağırsaklarda normal çalışmasına başladıyoközellikle bişi yemiom ama bulantılar vs. geçince sulu yemek yemeye başladım, suyu daha çok içiyorum vs. onlarında illaki faydası olyodur
kızlar iyi akşamalr.midem çok fena bulanıyor bide başım dönüyor..((((((((((
:)) kendini söktü ama rengini bi thaf yaptı, yazmıoda hiç yan etkide nettende bakmadımda,elevit kullananlar olaydan sonra şöyle bi baksın ltf p..kunun rengine, benimki resmen siyah oldu, elevitten die düşünyom ama teyid etmedim henüz:44:
3 aydan sonra ilk kez yemek yaptım nasıl mutluyum anlatamam ayrıca evimi topladım çamaşır attım ve sonunda oturdum..doktorumuz temizliği yasakladı anneeeee diye telefona sarılmama az kaldı yardım için
aynı şehirdeyse yapıverir nolcak ya.ben de gidip bi yemek yapsam fena olmaz yani.basit bişiy yapmalıyım.geçen hafta sonu eşimle yapmıştık temizliği.bu hafta atlattı valla.gene bana kaldı.
doktor süpürge falan açma (süpürgem ağır zaten)temizlik falan bırak dedi ben de fazlası ile tembelleştim sanırım 2 aydır kendi evimin temizliğini yapmaz oldum eşim annem, kayınvalidem sağolsun.evet canım yakınız annemle eşim süpürsün kardeşim ya da annem silsin ben de toz alırım artıkay sonunda abla gelecek zaten temizliğe
doktor süpürge falan açma (süpürgem ağır zaten)temizlik falan bırak dedi ben de fazlası ile tembelleştim sanırım 2 aydır kendi evimin temizliğini yapmaz oldum eşim annem, kayınvalidem sağolsun.evet canım yakınız annemle eşim süpürsün kardeşim ya da annem silsin ben de toz alırım artıkay sonunda abla gelecek zaten temizliğe
elchın canım nasıl oldun merak ettim seni çok iyisin demi
ben dr dan geldim kızlarrrr
bebeğim maşallahh iyiymiş allahım nazardan korusun ama lekem devam ediyo ve dr hep yatacaksın dedi düşük tehlikesi olabilirmişallahım korusun iki tane iğne verdi onları vuruncam
3 aydan sonra ilk kez yemek yaptım nasıl mutluyum anlatamam ayrıca evimi topladım çamaşır attım ve sonunda oturdum..doktorumuz temizliği yasakladı anneeeee diye telefona sarılmama az kaldı yardım için.akşam kocacığıma rica ediim de süpürüversin bari evi
bebeğim maşallahh iyiymiş allahım nazardan korusun ama lekem devam ediyo ve dr hep yatacaksın dedi düşük tehlikesi olabilirmişallahım korusun iki tane iğne verdi onları vuruncam
Anladım bitanem yakın olsak gelirdim yardıma inan ki...benim de annemin bi arkadaşı bu işi yapıyor onu alıyorum bayramlardan falan önce..benim eşimden başka kimsem yok istanbulda 1 gün 85 lira temizlik.zaten benim ev 90 metrekare.metrekaresi 1 lira gibi bişiy yani.benim de en kısa zamanda birini bulmam lazım.
luckyincidentimmm
nasılsınnnnn
allaha şükür canım iyiyim lekem var yine ama bebeğim iyiymiş çok şükür ultrasonda 13+3 görünüyo 7cm olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?