inş hepimiz için iyi olur cnm hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin allah
kızlaaar biz geldik fazla kalamıycam yemek hazırlıcaz ama doktordan geldik kesemizi,bebeğimizi gördük dahası dünyanın en güzel ritmini dinledik binlerce milyonlarca şükür6 hafta 5 günlük olmuşuz bizz her şey yolunda şimdilik şükür progestan verdi kesenin altında azcık kan çizgisi görmüş de ama genelde olur hiç takma kafana önemli olan büyümemesi dedi dualarınızı hiç eksik etmeyin ne olursunuz bayramdan sonra tekrar randevumuz var haber vereyim dedim öpüyoruz kocaman
doğum tarihi 9 nisan dedi doktorumuz...
Kızlar, bende ara sıra kahferengi akıntı oluyordu, bu gün de kasık ağrısından sonra yine geldi leke, doktorumu aradım kanaman ola bilir acil gel hastaneye dedi. Dünyam karaldı sanki ya bişey olur Allah korusun..Nasil hastaneye getdim bir Allah bilir. Doktorum baktı ciddi bişey yok dedi, acilde bir injeksion vurdular buukadar..
tam bu arada da bebeyimi gördüm, kalp atışını da duydum Allahıma çok şükürler olsun bu günü bana verdi ya!!! Okadar mutluyu okadar sevinliyim bütün problemleri unutdum!!!Hayata yeniden geldim sanki. Biz şimdilik 6 hafta 2 günlüküz :)
Dikkat edin kahferengi akıntı olsa mutlaka doktorunuza gidin!
kızlar merhaba bende hamile olduğumu dün öğrendim reglım 5 gün gecıkmıstı :)
ben ıkı tane bebegımı kaybettım ilki 10 haftalık ıkıncısı 7 aylık
hemofililiyim mthfr 677 ct mutasyonu var ıkıncı bebegımıkaybettıkten sonra anlaşıldı....ama hem
hematologumun hemde kadın doğumcumun yardımlarıyla inşallahh bu sefer sağlıklı bı gebelık gecırıcem :)
böyle işte bend eburdayım artık 9 ay 10 gün daha doktora gidemedım dun cok yrogundum bu akşam ıns :)
clexanımı yazcka doktor bende kullanmaya başlicam :) biz beklemıyoduk sürpriz oldu
ama iyiki folik asit içiomusum ara ara :) baska kım var
hayırlı olsun cnm aramıza hoşgeldin:93:
hemofililiyim mthfr 677 ct mutasyonu var ıkıncı bebegımıkaybettıkten sonra anlaşıldı....ama hem
hematologumun hemde kadın doğumcumun yardımlarıyla inşallahh bu sefer sağlıklı bı gebelık gecırıcem :)
böyle işte bend eburdayım artık 9 ay 10 gün daha doktora gidemedım dun cok yrogundum bu akşam ıns :)
clexanımı yazcka doktor bende kullanmaya başlicam :) biz beklemıyoduk sürpriz oldu
canm tebrik ederim, seni başka bir topicten hatırlıyorum.. inşallah kucağımıza alıcaz bu sefer bebeklerimizi, bende aylar once tüp bebekle kimyasal gebelik yaşamıştım, ikinci denemeyi yapacaktık ekim ayında sürpriz oldu bize :)) adetin 5 gun gecikmiş benimde yaklaşık 5 gun gecikmiş oluyor ama ben adetten 1 gun once öğrendim. benm sat 17 temmuz
merhaba herkese
sanırım ki inş ben de aranızda olucam..
sat 14 temmuz
bir hafta gecikti adetim.sabah kan verdim 2 buçukta belli olucak
evde 4 tane test yaptım silik ikinci çizgi gün geçtikçe daha belirdi.
Allah isteyen herkese versin..Rabbim bütün anne adaylrını ve bebişlerini korusun..
Kızlar, bende ara sıra kahferengi akıntı oluyordu, bu gün de kasık ağrısından sonra yine geldi leke, doktorumu aradım kanaman ola bilir acil gel hastaneye dedi. Dünyam karaldı sanki ya bişey olur Allah korusun..Nasil hastaneye getdim bir Allah bilir. Doktorum baktı ciddi bişey yok dedi, acilde bir injeksion vurdular buukadar..
tam bu arada da bebeyimi gördüm, kalp atışını da duydum Allahıma çok şükürler olsun bu günü bana verdi ya!!! Okadar mutluyu okadar sevinliyim bütün problemleri unutdum!!!Hayata yeniden geldim sanki. Biz şimdilik 6 hafta 2 günlüküz :)
Dikkat edin kahferengi akıntı olsa mutlaka doktorunuza gidin!
günlerimiz yakın:)
inş herşey güzel olur..
Kıssslar herkese selamlar,
hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder allah inşllh..bende 2 kaybım var kalp atışı birinde oldu birinde hiç goremedik ve kan phtılaşması cıktı adetimin 25.gununde hamile oldgumu ogrendim ve karnımdan her gun igne yapmaya basladım ayrıca bir aspirin ve folik asitle berbaer...simdi 6+1 ım 5+3 teyken kese ve yolk sac goruldu bu hafta sonuda doktora tekrar gıdecem bakalım kalp atısı gozukecekmi?size sormak istedim herkesde farklıdır tabii de işte soriim yınede benim goguslerim hıc sismedi ama bii ara sızlandı o da gecti 3-4 gundur de bulantım basladı iştahım kapandı..gece yatıyorum sabah uyandıgımda bulantım kesilmiş gibi oluyor bi yandan sevinıyor bi yandan da uzuluyorum acaba bir sorunmu var dıeama yataktan kalkıp 10-15 dk gecince tekrar bulantılar baslıyor...simdi bu goguslere taktım...bulantı varsa sorun yok dıolar ama hiç bulantı yaşamayan da var sorunsuz geciyor allak bullak oldum
evett ınsallahhh :)
merhaba hayırlı olsun aynı zamnada geçmiş olsun benımde ıkı kaybım var ne yazıkkı 10 haft ve 7 aylık
bende de kan pıhtılaşması var ıgneme daha başlamadım bu akşam ıns baslıcam :)
inşallah kalp atıslarındıa görürüsünüz :) bulantı vars asğalıklı yoska sğalıksız diye bısey yok
ılkbebegımde 10 haftaya kadar 1 gr bulantım olmadı ıkıncı bebegımde ıse 5 ay bulantıdan bısey yıyıp içemedim
yanı bu bebege göre depğişiyo maalesef onu kafaya takmayın siz ama bulantı çok zor inş bulantım olmaz
die dua edıyorum bendee :)
herkeselere nmerhabalar hala test yapmadım 3 gün sonrayı bekliorum garnti olsun ma öyle hissedioru sizinle olcam az kaldı
aynen cnm bende bulantı konusunda sana katılıyorum dogru fikirlerin..sana da cok gecmiş olsun vakit kaybetmeden hemen iğnene basla ...goguslerin şişmemesi bıkaç gun sızlayıp durmasına ne dıosun..dıger ilk gebeliğimde sişmiş daha sonra inmişti...
merhabaa.. bende Nisan 13 doğumum görünüyor. umarım sağlıklı ve normal yaparım doğumu.. ilk hamileliğim ve çok heyecanlı olmanın yanı sıra çok paniğim.. medicalpark bahçelievler e gidiyorum ama doğum fiyatları uçuk diyorlar. fiyat konusunda bilgisi olan varmııı???
inşallah sağlıklı bir gebelik dönemi ve evladığını sağlıklı bir şekilde kucağını almayı nasip eder Allah ım.. senin adına bende çok sevindim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?