eşimle korunmuyoruz ve 2 aylık evliyim yaklaşık 1.5 haftadır sol kasığımda seyirme var belimin ortası ağrıyor her gün adet olcakmışım hissi var ara ara olup geçiyor. bu gece gebelik testi yaptım ama negatif çıktı.. 2 gün snra adet olmalıyım sizce ne olabilir?korkuyorum...
inşallah ya iyi hberler almak istiyorum yarın olmam lazım eğer olmazsam birkaç gün sonra tekrar yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum..çünkü anne olmayı çok istiyorum...
kızlar aranızda bebişiniz ve kalp atışlarını 5. hafta içinde gören varmı.ben şu an 5 haftalık gözüküyorum.salı günü kontrole gitmeyi düşünüyorum bebiş gözükürmü acaba??
kızlar aranızda bebişiniz ve kalp atışlarını 5. hafta içinde gören varmı.ben şu an 5 haftalık gözüküyorum.salı günü kontrole gitmeyi düşünüyorum bebiş gözükürmü acaba??
geç döllenmedir belki cnm.bende adetime 10 gün kala beta hcg yaptırdım 0,20 çıktı hamile deilim diye kolonoskopiye bile girdim çok ağır antibiyotikler kullandım meğer oluşmakta olan bi gebelik varmış.adet günümde bidaha yaptırdım 370 çıktı ve 2 gün arayla 3 katı artarak yükseldi şu an 2012 nisan annesi olarak gözüküyorum.keseyi gördüm inşallah bebişde görürüm darısı senin başına..
cnm beni doktor 5+4 te keseyi görmek için çağırdı tam 7 haftalık olduğumuz günde duydum kalp atışlarını çok şükürbence şimdi doktora gittiğinde keseyi görebilirsin
cnm ben keseyi dün gördümde çok küçüktü 3 mm idi.doktor 2 haftaya kadar ancak görürüz bebeği dedi ama ben sabırsızlanıyorum işte.yani bebişi görmeden gebe deilim gibi geliyo sanki
kızlar az önce az miktarda da olsa bi lekelenme oldu bende. adetin son günü renk beyaza dönecekken açık kahve olur ya işte o renk ve az birşey. ama telaşlandım yarın da randevum var bu durumda acaba dr alttan muyane mi yapar hazırlıklı mı gideyim? jilet beni mahvediyo, o çileyi boş yere 1 hafta çekmek istemiyorum...
benim kesemde 7mm idi pazartesi doktora gittiğimde. bayramdan önce cuma günü görmek istiyorum dedi inşallah kalp atışını duyarız gittiğimizde. yoksa bayram bana zehir gibi geçecek.
bu arada ilk defa biraz önce midem bulandı.
ve birşey sorcam sizlere sizde de oluyormu? geceleri hep gerinme ihtiyacı duyuyorum. uyurken. sizdede mi oluyor kızlar. endişeleniyorum.
canım bana doktorum hafif lekelenmelerin oalbilir bu durumda gelmene gerek yok ama kanama tarzı olursa gel dedi.. bence endişelenme. birde alttan bakabilir yani hazırlıklı git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?