2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım sat 13 temmuz 5+2 yim. bugün keseyi gördük inş. kalp atışlarını da duyarız. daha önce 17 haftalıkken düşük yaptım. çok korkuyorum lütfen dua edin bunu da kaybetmek istemiyorum

Merhaba
pzt günü doktora gittim 5+6 çıktı, ancak adet günlerim düzensiz olduğu için biraz daha küçük olabilir dedi. Kese göründü.1 hafta sonraki muayenede kese içinde fetüsü inş görebileceğimizi söyledi. SAT 24 haziran doğum günü için bu tarihi mi baz alıcaz?????

kızlar oruç tutuyor musunuz doktor bana kendini kötü hissetmiyorsan tut dedi. zaten ilk üç ay bebek annenin deposundan besleniyormuş. şurda 10 gün kaldı bırakmak istemiyorum........

benimki tüp bebek olduğu için bir sürü iğnem ilacım var.bir de tutunma için beslenme çok mühimmiş.bu yüzden tutmuyorum.

benimde tüp bebek olduğu için bende tutamıyorum jel kullanıyorum sabahları çünkü ama kewndimi suç işliyomuş gibi hissediyorum

sm kizlar,
ben hem yeni hem eskiyim =))) 2011 subat annesi olmayi beklerken ocak annesi oldum kizim 7 aylik olacak ve ben yine hamileyim =)) biraz plansiz oldu ama saglik olsun su an 8+1im ve muhtemel dogum tarihi 1 Nisan =)

sat 24.06ysa nasil 5+6 oluyosun anlamadim
benim sat 26.06 ve ben 8+1im

icini ferah tut cnm insallah bu bebegini saglikla kucagina alirsin allah hepimizin melegini korusun
kızlar oruç tutuyor musunuz doktor bana kendini kötü hissetmiyorsan tut dedi. zaten ilk üç ay bebek annenin deposundan besleniyormuş. şurda 10 gün kaldı bırakmak istemiyorum........

benim doktorum tutma dedi gecen yilda tutamadim hamislikten dolayi cok borc birikti ama maksat saglik olsun

kizimda bi kere bile bulanmadi midem ama simdi hafiften oluyo hemde gün boyu, olmadigi icin sevin tadini cikar hic ii olmuyomus bu bulantilar
genelde oluyomus ama benim buna firsatim olmuyo bi bunalim takilamadim

folik asiti hemen kullanmaya basla cnm ileriki aylarda duruma göre demir verir drlar arti kasilmalarda magnezyum kullanabilirsin kizimda cok oluyodu kullaniyodum simdi yok kullanmiyorum

su aserme denilen olay bende olmuyo =))) ben haftaya ucakla gidiyorum almanya-tr yolcusuyum=) düsük tehlikesi yoksa bi zarari olmaz diye düsünüyorum ama yinede doktora sormakta fayda var

günaydın cnm sadece ikimiz varız galiba

Günaydın arkadaşLar, ben de aranıza yeni katıLdım :) Biraz sürpriz oLdu benim için, bugün bu konuya daLIşım. Kaç gündür ha geLdi ha geLecek diye pedLi gezerken, ağrıLardan uyuyamazken; meğer 5 haftaLIkmış minikim :) Henüz babasının haberi yok, şehirdışında. Bense sabah aLtıdan beri forumdayım. Bir de okul öncesi öğretmeni ve çocuk geLişimi uzmanıyım ama sanki hiç bir şey biLmiyorum. Heyecandan hepsi uçtu akLımdan :) ÖyLe bir topic var mı biLmiyorum ama acep eşime nasıL söyLesem? Düşünmek ve sabretmek için 3 günüm var :) Yardımcı oLur musunuz?

tebrik ederimmmmm benimde hiç beklemediğim zamanda geldi büyük sürpriz oldu. bence cok sewdiğniz arkadaşlarınızı ewe davet et hepsini tembihle pasta yaptır üstüne minik şekerden bebekler koydur sürpriz bir kutlama olsun eşine ( bir arkadaşım aynısını yaptı eşine)

hoşgeldin canım aramıza allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bende eşime sürpriz yapmak istiyordum ama tuvalete elimde poşetle girince hemen anlamış tabi tek çizgi mi çift çizgi mi diye tuvaletten çıkar çıkmaz durdurdu beni benden hevesliymiş valla neyse bi çift patik alıp hediye paketi yapıp eşine vereblirsin

SAğoLun arkadaşLar, güzeL fikirLerinizi birLeştirmeyi düşünüyorum. Pasta ve patik :) Ah sabredebiLsem güzeL bir bayram hediyesi oLacak ama çok varrr.
Sürpriz bir şekiLdee hayatımıza girmeLeri çok güzeL. Allah hepimizin yardımcısı oLsun.

bnde evlilik yıldonümümüzde ögrendim bebişimi cok özel oldu patikte olabilir testide paket yapabilirsin bn asıl 3 gün nasıl sabredeceksin onu merak ediyorum bn herkeze soylemek istiyorum da bi keseyi goreyim diyorum ama soylememek içinde zor tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…