benimde tüp bebek olduğu için bende tutamıyorum jel kullanıyorum sabahları çünkü ama kewndimi suç işliyomuş gibi hissediyorum
Merhaba
pzt günü doktora gittim 5+6 çıktı, ancak adet günlerim düzensiz olduğu için biraz daha küçük olabilir dedi. Kese göründü.1 hafta sonraki muayenede kese içinde fetüsü inş görebileceğimizi söyledi. SAT 24 haziran doğum günü için bu tarihi mi baz alıcaz?????
icini ferah tut cnm insallah bu bebegini saglikla kucagina alirsin allah hepimizin melegini korusunmerhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım sat 13 temmuz 5+2 yim. bugün keseyi gördük inş. kalp atışlarını da duyarız. daha önce 17 haftalıkken düşük yaptım. çok korkuyorum lütfen dua edin bunu da kaybetmek istemiyorum
kızlar oruç tutuyor musunuz doktor bana kendini kötü hissetmiyorsan tut dedi. zaten ilk üç ay bebek annenin deposundan besleniyormuş. şurda 10 gün kaldı bırakmak istemiyorum........
Insallah hepiniz bebeyinizin kalp atisini duyasiz! Bu cok güzel bi hiss! Tesekkur edirem beni desteklediyiniz ichin, akintim azaldi,bir tek yorgunluk,sinir olanda oluyor bazen. Biseye rahatsiz oldum, 6 hafta 4 günlük olduk ama bulantim daha yok.bu normalmi?
genelde oluyomus ama benim buna firsatim olmuyo bi bunalim takilamadimslm kızlar nasılsınız moraller nasıl?
kızlar benim uyku düzenim tamamen bozuldu geceleri hiç uyuyamıyorum (bulantıdan ve bebeği düşünmekten)
ya aklımdan çıkmıyor ufaklık bana uyku vermiyor. birde bu aralar çok duygusal oldum her şeye kırılabiliyorum her şeyi yanlış anlıyorum sizde de var mı öyle ruh değişiklikleri..
folik asiti hemen kullanmaya basla cnm ileriki aylarda duruma göre demir verir drlar arti kasilmalarda magnezyum kullanabilirsin kizimda cok oluyodu kullaniyodum simdi yok kullanmiyorumİyi akşamlar kızlar!
Günüm yoğun keçdiyi için hiç kendime sağlığıma zaman ayıramıyorum malesef.. Gün sonu çok yorgun oluyorum, zar zor bişeyler yemeye çalışıyorum ki,bebegim aç kalmasın :)
Bişey sorcam- hap kullanıyormusuz? Vitaminlere ne zaman keçicez?
Kalp atışlarını duyduk şimdi sonrakı kontole ne zaman gedim, ne kotrolu olcak?
Doktorda okadar heyecanlıoluyorum ki, her şey sormayı unutuyorum. Sağlık ocağına da gidemedim daha.. Ora da kayt yaptırmam lazımmış.
Anneler daha son bir soru-canınız bişeyler istiyormu? Ya benim istediklerim burada yok malesef.. okadar kendi yemeklerimizi özledim ki, eşim beni o yüzden memleketime yollamayı düşünüyor.Uzun yola çıkmak da erken aylarda olmazmış..
günaydın cnm sadece ikimiz varız galibaherkese iyi hafta sonlarııı günaydınlarrrrrrrrrrrrr hanımlarrrrrrrrr
günaydın cnm sadece ikimiz varız galiba
Günaydın arkadaşLar, ben de aranıza yeni katıLdım :) Biraz sürpriz oLdu benim için, bugün bu konuya daLIşım. Kaç gündür ha geLdi ha geLecek diye pedLi gezerken, ağrıLardan uyuyamazken; meğer 5 haftaLIkmış minikim :) Henüz babasının haberi yok, şehirdışında. Bense sabah aLtıdan beri forumdayım. Bir de okul öncesi öğretmeni ve çocuk geLişimi uzmanıyım ama sanki hiç bir şey biLmiyorum. Heyecandan hepsi uçtu akLımdan :) ÖyLe bir topic var mı biLmiyorum ama acep eşime nasıL söyLesem? Düşünmek ve sabretmek için 3 günüm var :) Yardımcı oLur musunuz?
Günaydın arkadaşLar, ben de aranıza yeni katıLdım :) Biraz sürpriz oLdu benim için, bugün bu konuya daLIşım. Kaç gündür ha geLdi ha geLecek diye pedLi gezerken, ağrıLardan uyuyamazken; meğer 5 haftaLIkmış minikim :) Henüz babasının haberi yok, şehirdışında. Bense sabah aLtıdan beri forumdayım. Bir de okul öncesi öğretmeni ve çocuk geLişimi uzmanıyım ama sanki hiç bir şey biLmiyorum. Heyecandan hepsi uçtu akLımdan :) ÖyLe bir topic var mı biLmiyorum ama acep eşime nasıL söyLesem? Düşünmek ve sabretmek için 3 günüm var :) Yardımcı oLur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?