2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlarr ben dün akşam göbüşümde pıt pıt bişeyler hissettim kocişimin elinide koydum oda hissetti şaşırdı adamceğiz ama ben anlayamadım acaba bebişimmi değilmi dye:)) tam göbek deliğimin oralarda emin olamadım sizce bebişimmidir?? hissedenler göbüşün neresinde hissediyo kasıklarda falan olmaz heralde dimi

evet cnm önceden 2 favri kadın tipim vardı
1. cisi ist. da araba kullanabilen kadın, 2. si pıt die uğraşmadan hamile kalabilen kadın...
şimdi yeni favori kadın tipim;
1. cisi ist. da araba kullanabilen kadın, 2. si hamile kaldığımı hiç anlamadım bile pıt die bilmeden doğurdum dien kadın...

cnm ben gayet net hissediyorum artık hatta bakınca dışardan göbekim titrio, görünyo hareket ettiği..
ama göbek deliğime yakın değil daha aşağıda kalıo:44::44:

arkadaşlar selamm
umarım herkes iyidir,şöyle geçmişe hızlı hızlı baktım işim var ne yazık çıkmam lazım birazdan...
izmirli,mistrall ve tabüküü parissss kızlarınız hayırlı olsun
petuşummm canım,inşallah geçici bir durumdur bebeimmm
benim randevumada 8 gün kaldı,umarım beni bekleyen kötü bi haber yoktur
listemiz bir hayli güzelleştibknz,http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/476359-2012-nisan-annelerinin-yeni-takip-listesi.html
diğer arkadaşlarrr hepiniz iyi bakın kendinizeee,ben didiyom byeeeeeee

canım doktorum bana uzak
sağlık ocağınna gideyim dedim çok kalabalıktı
bugün kaldı yarın gideceğim
büyük ihtimal magnezyum iyi gelmiştir sana da
dinlenince iyi ama oturduğumda ayakta kaldığımda
dayanılmaz

canım sıkma canını
bazen doktorlar sesli düşünebiliyorlar
madem ilerde geçme ihtimali yüksek neden şimdiden söyleyip seni evhamlandırıyo
üzülme ne olur
Rabbime emanet et
o en iyisini bilir

canım çok almışsın
daha yolun başındasın
diyete başlamalısın
doktorun bişey demiyor mu

bir doktor olması harika olur du gerçektennnn :)
3 kilo normal bencede
ben tartılamaya korkuyorum çünkü annem burda ve hergün istediğim ve benim yapamadığım ağır yemekelri yapıyor
gerçi dikkat etmeye çalışıyorum ama
almış olmam çok yüksekkkk
havuza gitmek sanada bebişine de iyi gelecektir
keşke bende gidebilsem

saol datlım...sen bizi bugünlerde ihmal edion ya neyseeeee...

liste harika olmuş canım
ellerine sağlık

kızlar bu kilo işinide düzene sokalım ne dersiniz
her pazartesi kilolarımı güncelleyelim herkez tartılıp yazsın ne dersiniz
gerçi
listeyle uğraşmak için tek kişi yeterli olmaya bilir
bend yardımcı olurum
ii olmaz mı
hiç olmazsa düzenli kilo almış oluruz

hahah süpermiş favri kadın tipleri hakketen benimde bu haftasonundan sonra tek favori kadın tipim hiç bi sıkıntı çekmeden pıt diye bebişini fırtlatan vee rahat rahat nefes alıp uyuyabilen kadın tipi yemin olsun
ya benim göbek deliğimin oralarda kalp atar gibi pıt pıt bişeyler oldu dün akşam 4-5 defa eşiminde elini koydum oda aynısı dedi hatta kalp atıyo gibi orda didi ama ben bilemedim bebişmi değilmi diye

selam herkeze kizlar.islerimi bitirdim biraz takilayim dedim.

PETUSCUM;canm skma canini.onemli bir sey degildir ins.

carsamba gunu randevu var.ins ogrenecez bebisimin cinsiyetini.ya 18 haftam bitti halen hissedemiyrm bebisimin hareketlerini.aksamlari bazen pit pi
bi seyler oluyo karnimda ama gazmi bebekmi ayirt edemiyorum

kadiscim 1 kişi güncelleyebilio sanırım listeyi ya(

ayy bide bişi daha dicem kızlar...ben yrn sağlık ocağına gidicem
dr um dedeiki özelde yapmıolarmış bu tetenoz aşısını; özeldeki teteonoz aşılarında difterimi ne bişi bişi var dedi, hamilelere yapılamaz dedi..
hamilelere yapılan tetenoz aşısınıda devlet bi tek sağlık ocaklarına veriomuş.
ilk dozunda bugünlerde yapılması gerekyomuş, dr um onların seni araması gerekirdi ama aramamışlar sen git didi
bende yrn iş yerime yakın olana gidcem, hem kaydımı aldırcam oraya hemde aşıyı sorcam, sizinde bilginize canlarım..

aynen benimde canım yaa kalp atar gibimi sanki böle ??

canım evet bana daha bugün gene dedi sağlık ocağındaki hemşire 20. haftada tetanoz vurulacaksın diye ..

yeaa hevesini kırmim kuzum ama o öle kalp atması gibi değil..yani bak 3-5 gün sonra farklı bi pıt hissedcen aradaki farkı o zmn anlıcan...anlatamıom ama bebikin pıtı daha değişik bişi sankim...ama bilmom senin şehzade belkide öle pıtlıodur hee:))

hoşgeldin cnm..saolasın inş. öledir ya
az kaldı çrş ya hadi hayırlısı bakalım

hadi yaa neyse bekleyelimde görelim bakalımm benim kuzu ozaman babası gibi biraz sakin sanırım sabırsızlıkla bekliyorum kuzumu hissediceğim günü yaa içim daha rahat olcek ozaman

evet canim.bide elimi karnima koyunca daha cok hissediyorum aksamlari.pit pit pit.ama omudur gaz midir bilmiyorum

aynen kuzum benimde öleydi ama bak petuş ne diyo öle kalp atması gibi olmuyomuş birazda psikolojikmi ne neyse göriciğiz bakalım şurda Allahın izniyel 1-2 hafta sonra bizde inş.

hadi ya kalp atmasi gibi degilmi.psikolojik heralde:)neyse 1 ,2 kafta daha beklicez artik

canım evet bana daha bugün gene dedi sağlık ocağındaki hemşire 20. haftada tetanoz vurulacaksın diye ..
evet cnm...
ben özelde de yapıolardır die umut ediyodum, hiç sağlık ocağına gitmeyi planlamıodum.
benim gibi çakallık yapanların bilgisine yani.özelde yapmıolarmış
veya benim hastanemde yapmıolarmış en azından:))

yefrum ya ruhunda psikopatlık varsa oda fayda etmio..
hop hop zıp zıp...bu sbh yapmadı...haydeee piskopata bağla bakalım neden yapmadı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…