Amin tatlım dualarımız seninle hiiç sıkma o güzel canını
rakamlarıda bekliyorum bi ara
evet cnm önceden 2 favri kadın tipim vardıkuzummm ben eminim Allahım bebişlerimizi koruyoo hamilelikte muhakkak sıkıntılar yaşıcaz 4 4lük sanmıyorum geçeceğini ilk bebeğimiz hemde.. dualarımız hep birbirimizle hamilelerin duası kabul olurmuş :) birbirimize böle destek oldukça daha rahat geçicek hamileliğimiz inş. canım benim
kızlarr ben dün akşam göbüşümde pıt pıt bişeyler hissettim kocişimin elinide koydum oda hissetti şaşırdı adamceğiz ama ben anlayamadım acaba bebişimmi değilmi dye:)) tam göbek deliğimin oralarda emin olamadım sizce bebişimmidir?? hissedenler göbüşün neresinde hissediyo kasıklarda falan olmaz heralde dimi
günaydınlarrr
ii haftalar...
cnm dr una söyle destek vitamin tarzı bişi yazıo..
benimde kalçam ağrıodu çok söylemiştim.dr bebek kilo aldıkça ve tutundukça ağırlığı kemiklere vurur dedi..aynı anda bi kaç bişi yazdığı için hangisini buna yazdığını çok çözemedim ama sanırım magnezyum tozunu yazdı..
cnm 7/24 arayabilirsin, hiç rahatsızlık duymam, keşke arasaydın hatta çok ihtiyacım vardı hafta sonu konuşmaya sizlerden biriyle(
yağmur 319 gr olmuş teyzesi, maşallah, çok ii dedi dr umuz..plesenta yukarı çıkmamış aynı yerdeymiş ama şimdilik bi tehlikesi yokmuş, çıkmasını beklicez, yapcak bişi yok..onun dışında yağmurun kalbinde "kalsiyum birikmesi" varmış..dr 100 bebekten 10 unda olur, haftalar ilerledikçe geçme ihtimali çok yksek dedi..bende mal gibi hiç sormadım neden olur, nasıl geçer, geçmezse nolur die..her dr a gittiğimde hipnotize olmuş gibi oluyorum, mala bağlayıp geliyorum resmen..eve geldim aaa bu ne demek..nete baktım kalsiyum çökmesi die bişi var aynı şey sanırım ama ondada detaylı bişi çıkmadı...dr dedi sakın korkmayın bu önemli bişi değil hatta ii bişi aslında bunu farketmemiz şimdi biz sürekli bakcaz, yani kalbinde gözden kaçabilecek hiç bişi olmucak dedi..2 hafta sonra detaylı ultrasona gircez, sonrada 2 hafta sonra yeniden kontrole...
hafta sonu çok üzülüp ağladım ama şimdi daha makulum...
Arkadaşlar benim göbiş aldı başını gidiyor yaff herkes diyor bu ne şimdiden 62 ile hamile kaldım şuan 70 oldum:18:maşallh iştahım çok açık sizde durumlar nasıl? ya bide bugün işe giderken otobüste kustum sadece otobüste oluyor ya üfff18+3 olduk hissedemiyorum bebeğimi acele mi ediyorum
bir doktor olması harika olur du gerçektennnn :)yok cnmcım ya ndeen yanlış anlim..
burda yazoyoruz, çiziyoruz, birbirimize destek oluyoruz ne güzel..keşke konunun uzmanları olsakda bi kalemde rahatlatabilesek birbirimizi..
evet ya sahii nie forumda hiç nisan 2012 annesi olacak kadın doğum toktoru yok, toktor yok hııı:44::44::44:
bir sorsak o cevaplasa ne güzel olur demii
saol cnm, amin inş..dua ediyorum
8 kilo alınmış..benim toktor olsa kesin diyet verirdi sana
ben 20. haftadayım 3 kilo almışım bebikde 319 gr, suyuyla elan bence çocğu onun yani:))
...ama 73 le hamile kaldım şu anda 76 ım.. mevcut kilona göre kilo toplamda alman gereken kilo 7 ile 18 arasında değişyomuş..
ben kilolu old. için dr max. 9-12 arası dimişti..şimdilikte ii gidiomuşum
havuza gitmek sanada bebişine de iyi gelecektirpetuşcum canını sıkma, dr ne güzel erkenden farketmiş, hem arkadaşlara katılıyorum önemli bişi olsa üstünde durur ne yapman ya da yapmaman gerektiğini anlatırdı. bebeğinin eşinin altta olması gibi bişi bu zamanla geçer inş...
kızlar bu arada cinsiyet öğrenen herkesi tebrik ediyorum, 4 hafta önce ben de kız olacağını öğrendim ama hala içime tam sinmedi çarşamba randevum var artık netleşir herhalde
ben de 62 ile kaldım ama iştahım o denli açık ki sürekli tıkınıyorum dayanamıyorum canım her gördüğüm şeyi çekiyo şimdi 69 kiloyum
perşembe günü havuza başlamayı düşünüyorum spor iyi gelir inş...
arkadaşlar selamm
umarım herkes iyidir,şöyle geçmişe hızlı hızlı baktım işim var ne yazık çıkmam lazım birazdan...
izmirli,mistrall ve tabüküü parissss kızlarınız hayırlı olsun
petuşummm canım,inşallah geçici bir durumdur bebeimmm
benim randevumada 8 gün kaldı,umarım beni bekleyen kötü bi haber yoktur
listemiz bir hayli güzelleştibknz,http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/476359-2012-nisan-annelerinin-yeni-takip-listesi.html
diğer arkadaşlarrr hepiniz iyi bakın kendinizeee,ben didiyom byeeeeeee
arkadaşlar selamm
umarım herkes iyidir,şöyle geçmişe hızlı hızlı baktım işim var ne yazık çıkmam lazım birazdan...
izmirli,mistrall ve tabüküü parissss kızlarınız hayırlı olsun
petuşummm canım,inşallah geçici bir durumdur bebeimmm
benim randevumada 8 gün kaldı,umarım beni bekleyen kötü bi haber yoktur
listemiz bir hayli güzelleştibknz,http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/476359-2012-nisan-annelerinin-yeni-takip-listesi.html
diğer arkadaşlarrr hepiniz iyi bakın kendinizeee,ben didiyom byeeeeeee
evet cnm önceden 2 favri kadın tipim vardı
1. cisi ist. da araba kullanabilen kadın, 2. si pıt die uğraşmadan hamile kalabilen kadın...
şimdi yeni favori kadın tipim;
1. cisi ist. da araba kullanabilen kadın, 2. si hamile kaldığımı hiç anlamadım bile pıt die bilmeden doğurdum dien kadın...
cnm ben gayet net hissediyorum artık hatta bakınca dışardan göbekim titrio, görünyo hareket ettiği..
ama göbek deliğime yakın değil daha aşağıda kalıo:44::44:
selam herkeze kizlar.islerimi bitirdim biraz takilayim dedim.
PETUSCUM;canm skma canini.onemli bir sey degildir ins.
carsamba gunu randevu var.ins ogrenecez bebisimin cinsiyetini.ya 18 haftam bitti halen hissedemiyrm bebisimin hareketlerini.aksamlari bazen pit pi
bi seyler oluyo karnimda ama gazmi bebekmi ayirt edemiyorum
kadiscim 1 kişi güncelleyebilio sanırım listeyi ya(
ayy bide bişi daha dicem kızlar...ben yrn sağlık ocağına gidicem
dr um dedeiki özelde yapmıolarmış bu tetenoz aşısını; özeldeki teteonoz aşılarında difterimi ne bişi bişi var dedi, hamilelere yapılamaz dedi..
hamilelere yapılan tetenoz aşısınıda devlet bi tek sağlık ocaklarına veriomuş.
ilk dozunda bugünlerde yapılması gerekyomuş, dr um onların seni araması gerekirdi ama aramamışlar sen git didi
bende yrn iş yerime yakın olana gidcem, hem kaydımı aldırcam oraya hemde aşıyı sorcam, sizinde bilginize canlarım..
aynen benimde canım yaa kalp atar gibimi sanki böle ??
yeaa hevesini kırmim kuzum ama o öle kalp atması gibi değil..yani bak 3-5 gün sonra farklı bi pıt hissedcen aradaki farkı o zmn anlıcan...anlatamıom ama bebikin pıtı daha değişik bişi sankim...ama bilmom senin şehzade belkide öle pıtlıodur hee:))hahah süpermiş favri kadın tipleri hakketen benimde bu haftasonundan sonra tek favori kadın tipim hiç bi sıkıntı çekmeden pıt diye bebişini fırtlatan vee rahat rahat nefes alıp uyuyabilen kadın tipi yemin olsun
ya benim göbek deliğimin oralarda kalp atar gibi pıt pıt bişeyler oldu dün akşam 4-5 defa eşiminde elini koydum oda aynısı dedi hatta kalp atıyo gibi orda didi ama ben bilemedim bebişmi değilmi diye
selam herkeze kizlar.islerimi bitirdim biraz takilayim dedim.
PETUSCUM;canm skma canini.onemli bir sey degildir ins.
carsamba gunu randevu var.ins ogrenecez bebisimin cinsiyetini.ya 18 haftam bitti halen hissedemiyrm bebisimin hareketlerini.aksamlari bazen pit pi
bi seyler oluyo karnimda ama gazmi bebekmi ayirt edemiyorum
yeaa hevesini kırmim kuzum ama o öle kalp atması gibi değil..yani bak 3-5 gün sonra farklı bi pıt hissedcen aradaki farkı o zmn anlıcan...anlatamıom ama bebikin pıtı daha değişik bişi sankim...ama bilmom senin şehzade belkide öle pıtlıodur hee:))
hoşgeldin cnm..saolasın inş. öledir ya
az kaldı çrş ya hadi hayırlısı bakalım
evet canim.bide elimi karnima koyunca daha cok hissediyorum aksamlari.pit pit pit.ama omudur gaz midir bilmiyorum
canım evet bana daha bugün gene dedi sağlık ocağındaki hemşire 20. haftada tetanoz vurulacaksın diye ..
evet cnm...canım evet bana daha bugün gene dedi sağlık ocağındaki hemşire 20. haftada tetanoz vurulacaksın diye ..
hadi yaaneyse bekleyelimde görelim bakalımm benim kuzu ozaman babası gibi biraz sakin sanırım sabırsızlıkla bekliyorum kuzumu hissediceğim günü yaa içim daha rahat olcek ozaman
aynen kuzum benimde öleydi ama bak petuş ne diyo öle kalp atması gibi olmuyomuşbirazda psikolojikmi ne neyse göriciğiz bakalım şurda Allahın izniyel 1-2 hafta sonra bizde inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?