konusu geçince merak ettim sorayım dedim aldığım cevapla yıkıldım
okulun damına fırlattık dedi annem yaaa
cANIm çok güzelll bende beyazdan yanayım kesinlikle..güzel sağlıklı günlerde kullansın inş. kuzucukkk
konusu geçince merak ettim sorayım dedim aldığım cevapla yıkıldım
okulun damına fırlattık dedi annem yaaa
ben de bunu beğendim . üstüne de pembe çiçekler falan düşünüyorum. belki renk bir ton daha açık olabilir. Nasl sizce
Eki Görüntüle 304167
anlamadım yaf:26:
bizimkiler derken bütün nisan yavrularını kastettim. hani aralıkta şubatta doğum yapanlar olcek ya onlarınki soğuğa denk geliyo onu didiydim:26:
Benim oglus ekim sonu dogdu cok cektim soguktan banyo yaptirirken elekttikli ac aman usumesin hemen giydir bi de o zaman domuz gribinin meshur oldugu donemlerdi hic disari cikamadik hamilelik de sicaga geldigi icin zor oluyo bu seferkini planli bi sekilde nisana getirdim insallah daha rahat edicem.
kızlar biz galiba yataştan bunu alcaz, ama yatağı böle değil büyüyenlerden..nasıl sizceEki Görüntüle 304164
bi okul bi de hastane modası warmış 80'lerde
okula öğretmen olsun,hastaneye de doktor olsun die atarlarmış..
herikisinde de hademe olabileceği kimsenin aklına gelmiomuş demekki
ben de bunu beğendim . üstüne de pembe çiçekler falan düşünüyorum. belki renk bir ton daha açık olabilir. Nasl sizce
Eki Görüntüle 304167
Eki Görüntüle 304167
:52
kızım hademeler bile kpssyle alınıyolar artıkk..
anneme çok yazık dedim yaaa örrttmende olmadım daktırda olmadım..
neyseki öğretmene vardım
sade ,güzel.ama bence kız çocuk seçeneği çok ,daha cıvıl cıvıl pembişli falan olabilir.birde mobilyacılar bunu birebir yapabilir mi?benim yaptıran bir kaç arkadaşım memnun değil.en iyisi orjinal al dediler bana.bunlar nacizhane fikirlerim yanlış anlama sakın.sonuçta bir sürü para vericez nerdeyse bir maaşımızdan fazla.
güzell
bizim beşiğimizde böyle komidinli ve altları çekmeceli,çok iyi oluyor..fekatt beşiği büyük olunca bebek odası takımına ne gerek varki?
zaten 3 yaşında genç odası alıyosun
ben kabeye yolladım oğlumun göbüşünü annem umreye gitmişti orda olsun istedim
bunda da öyle yapmayı nasipe der İnşallah Rabbim
benim oğlum 3.5 yaşında ve hala bizimle yatıyor
ondan ayrılamıyorum
yani başka oda da yalnız yatmasına içim el vermiyor
akşama kadar görmüyorum akşam yanımd aolsun istiyorum
yanlış olduğunu vs biliyorum ama
ona görede biz kendimize dikkat ediyoruz :)
ona bir baza aldım bizim yataga birleştirdik
ama miniğim yüzüme dokunmaya alışık bırakmıyor bir türlü
gece uyanıp hopppp aramıza geliyor
2. oğlumuna yanımda yatıracağım yine onun beşiğinide yatağa birleşenlerden istiyorum bulabilirsem
nette bir resim görmüştüm bulursam eklerim
kız kardeşim annemlerle yatmaya alışıktı ilkokula başlamıştı hala yanlarına giderdi
ayırmak zor olacak ama 2.ninde uykuları düzene girene kadar beraber yatarız
sonra ayırırım odalarını
kardeş kardeş yatarlar inşallah
:52
kızım hademeler bile kpssyle alınıyolar artıkk..
anneme çok yazık dedim yaaa örrttmende olmadım daktırda olmadım..
neyseki öğretmene vardım
ehh,ordan yırtmışsın sende
benim göbeğin üstüne elektrik dreğğmi diktiler acaba,eşimde bende teknikeriz
valla mobilyacı birebir yaparım dedi onun yalancısıyım. neden yanlış anlayayım canım fikirler önemli bizler için :)) ben renkli istemiyorum sade istiyorum. renk olayını dekorla falan veririm. inşallah 2. çocuk olduğunda ayrı oda takımı alamk istemiyorum. hem renkli mobilye alınca ona eşya uydurmak zor olur.
bayansucum dolap almam şart. evde hiç eşya koyacak yerim yok benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?