2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
beni niye aramadılar he niye? daha erken degil mi hediye için kuzum ilk hediyeyi dogum tarihinde gondercekler die biliyodum

valla bilmiyomki kuzum ben 1 hafta önce üye olmuştum baktım bugün aradılar 16sından sonra alabilirmişim 19u gibi falan öle dediler
ararlar belki bugün bekle bakalım

ben primaya değil milupaya üyeymişim :) neyse primayıda hallettik baska hedaye gönderen siteler varmı acep?

kızlar nasıl sizce hem magnetli hem biblolu .Eki Görüntüle 306276
deniz yıldızı çok güzel bi konsept...ama bunların kenarları çok çabuk kırılyo.
düğünde dernekte alıom..daha eve getiremedn çantamda bi kanadı kırılmış oluo
13.yiğenim dünyaya geldi bugün maşallah ona ablamın 3.çocuğu benim daha ilk olacak darısı bizlere inş.
allah bağışalsın cnm..allah analı babalı büyütsün..
doğum fotoğrafçısı araştırıyorum
ne kadar pahalılar yaaaaa

ben o işi bi profestonele yakın foto çeken bi arkadaşımı ayarlayarak hallettim ya..
doğuma yakın makinayı eşim alacak...doğum sonrasınada o yetişecek..
tabi normal doğum olursa ve hafta içi olursa işten nasıl izin alır gelir bilemiom

ne var ki başka hadi araştıralım nerde beleşe bişey var orda menzil-tuni :) petuş uye olmaz nasılsa o harcamayı seviyo beleşçi deel :)

YA YOK OLABİLİR BEN KARŞI DEĞİLİM:)
AMA PRİMAYI FACE DE BEĞENMEK LAZIM, ŞİMDİ ARKADAŞLAR GÜLER BANA PRİMAYI BEĞENMİŞ DİE..
AFİŞE EDEMİOM KENDİMİ ONDAN ÖTÜRÜ YANİ...
TUNİYE GELSİN HEDİYELERDE EĞER DEĞER BİŞİSE BENDE BEĞENİRİM NAPİM..

bu arada bugün hem çalışyom(inanmıyacaksınız ama aylık denetim raporu hazırlıom felan yani), hem bi yandan şeker bakıom hemde biberon araştırması yapıom..
akşama bu konuda geniş bi özetle karşınızdayım , bekleyin beni, okiiiiiiii

biss de geldik burdayız pc başında kahvaltı yapıyoruz

ben bunu yapmaya kalksam kesin bi sakatlık yaparım bence:)))))
önce zaten o bölgeyi tespit etmem benim bayağı bi kafa yormamı gerektirir..
youtube'da çizimli anlatımı var bu masajın çok yaralı yapmak gerek

cnm geçmiş kendi iş yıllarımı hatırladım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. ben de idrar yolları problemim yüzünden bol su içerdim sonra o pis tuvalete gidip tekrar mikrop kapmamak için oturmadan işimi halletmeye çalışırdım. dr'dan izin ayarlamaya bak sen...

içimde bi kıpırtı var hayrolaaa
nihayet

anlaşıldı artık elimiz gıçımızda gezecez
valla ben mantar için fitii zor atıyorum koluma kramplar giriyo
bu bana heçç uygun olmaz yetişmiyo yani elim
kızlar bu masajı hamilelikte eşler uyguluyo yani dr'lar öle tavsiye ediyo, zorlamayın kendinizi boşuna

senin oğlan şimdi babası da yanınızda değil ya o yüzden dr'a sinirlenmiş içeriden müdahale edemediği için köpürmüş, olduğu yerde duvarları tekmeliyodur

13.yiğenim dünyaya geldi bugün maşallah ona ablamın 3.çocuğu benim daha ilk olacak darısı bizlere inş.
maşşallah cnm hayırlı olsun kalabalık aile iyidir

doğum fotoğrafçısı araştırıyorum ne kadar pahalılar yaaaaa
kocam fotoğrafçı doğumda o çekcek fotoları ama pek güvenmiyorum ona talimat vermekten doğuramam, hem bebeğini görünce atar o makinayı bi kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…