mngyi sec canım gelince 5 tl vericen hepsi bu e-bebek bunu bende anlamadım sen mngyi sec
ya ben bebek şekeri bakmaktan mahvoldum,ya bu internette çok pahalı.veremem o kadar paraatanesi 5 tl falan.yuhhhh benim bulunduğum şehirde ufak bir yer yok malzeeme satan yer.istanbulda olanları kıskanıyorummmm fikir verin
yafrularımm dün akşamdan beri kımıl kımıl bişiler hissediyorum şimdi müzikte açtıydım 2 defa daha oldu böle göbüşümde bişilerrşimdi bişi yok eminim süreklide olmıcak zaten
ayyy inş. benim tosbaamdır o yaaa
13.yiğenim dünyaya geldi bugünmaşallah ona ablamın 3.çocuğu benim daha ilk olacak darısı bizlere inş.
kuzum gönderdiğim linkteki forumu doldura basıyorum ben tekrar senin dediğin mağazaya bakmak için ama forumu önceden doldurduğunuz için teşekkürler diyo açmıyo..alla alla neki o yaa..mağaza dediği şey olmasın kargo falan nebilim bana hiç mağaza falan sormadı yada boş bırak bakalım nolcak..
tmm cnm boş bırakılmıyor enteresan
kitlenmiş bi yere yazdıgımıda görmuyoo kızzzz mngyi secsene duymuyon mu beniiiiiiiiiiiii
yuuk ben para virmem
kızlar ben idrar sonucumu almaya gidiyorum doktora göstereyimm...gelince görüşürz öpüyorum sizi
dur dur hemen uye oluyum ama piskeviti ben yirim
canım bunadamı faceten üye olmak gerekiyo??
bizdede eşim sildi süpürdü pisküüütü canım
yav bişey sorucam, dün aile hekimimlen tanıştım, kendisi bana ille demir hapı yazalım dedi. bi hap mide bulantısı yapıyordu demir hapı mıydı o? yapıyosa içmiim şimdi gece içerim...
evetaaa hemen geldi mi? sadece uye olmazk yeterli mi paketi almak için? yoksa?
yap valla havada süperbende azcık temizlik yapıyım gelirimm :***********
açımmmmm
elchin ve kk_bayansu hoşgeldinizzz cicişler :)
elchin davetsiz misafirini sordum ama görmedin ne etti o minik pislük gittimi evden?
kızlar ben idrar sonucumu almaya gidiyorum doktora göstereyimm...gelince görüşürz öpüyorum sizi
bende azcık temizlik yapıyım gelirimm :***********
açımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?