2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bissde geldikkk kızımlaa

ya ben bebek şekeri bakmaktan mahvoldum,ya bu internette çok pahalı.veremem o kadar paraa tanesi 5 tl falan.yuhhhh benim bulunduğum şehirde ufak bir yer yok malzeeme satan yer.istanbulda olanları kıskanıyorummmm fikir verin

bebek sekerleri bmx42 bu site malzeme satıyor canım,fiyatlarıda uygun

gözün aydın şekerrr
kimi böyle kıpırdamamasından dertli,benim kızımda dün gece yatağa girer girmez party vermeye başladı,uyuyamadım 4'e kadar
nefeste alamıyodum zaten kaç kere kalktığımı bilmiom walla

13.yiğenim dünyaya geldi bugün maşallah ona ablamın 3.çocuğu benim daha ilk olacak darısı bizlere inş.

oooğğ gözünüz aydın,kalabalık aileleri severim
darısı başımıza inş..

tmm cnm boş bırakılmıyor enteresan

elchin ve kk_bayansu hoşgeldinizzz cicişler :)

elchin davetsiz misafirini sordum ama görmedin ne etti o minik pislük gittimi evden?

yav bişey sorucam, dün aile hekimimlen tanıştım, kendisi bana ille demir hapı yazalım dedi. bi hap mide bulantısı yapıyordu demir hapı mıydı o? yapıyosa içmiim şimdi gece içerim...

yav bişey sorucam, dün aile hekimimlen tanıştım, kendisi bana ille demir hapı yazalım dedi. bi hap mide bulantısı yapıyordu demir hapı mıydı o? yapıyosa içmiim şimdi gece içerim...

demir hapı ya kabızlık ya mide ağrısı yapıyor.
bide açken içip 2 saat kadar bişey yememen lazım
ben o yüzden gece wc ye kalkınca içiyorum

aaa hemen geldi mi? sadece uye olmazk yeterli mi paketi almak için? yoksa?
evet
ya zaten bu ülker çok iyi çalışıyor.
bebek fuarlarında filan: nestle,milupa,bebelac 1 kullanımlık numune mama verirken ben ülkerinkini görünce şok olmuştum
bez çanta içinde
1 büyük paket toz mama
1 şişe kavanoz maması
1 mama tabağı
1 mama kaşığı
vermişlerdi.

elchin ve kk_bayansu hoşgeldinizzz cicişler :)

elchin davetsiz misafirini sordum ama görmedin ne etti o minik pislük gittimi evden?

hoşbulduk kuzum

kızlar ben idrar sonucumu almaya gidiyorum doktora göstereyimm...gelince görüşürz öpüyorum sizi

haydii görüşürüz,inşallah geçmiştir kuzu

bende azcık temizlik yapıyım gelirimm :***********

kolay gelsin tatlım,çabık gel

yii yawrım yiii,önünden alan mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…