2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım şifre değiştiri buldum ama yeni şifre almak için eski şifreyi istiyo bende onu unuttum uzun zaman oldu çünkü
az daha araştırayım bakalım
yani başka pcden girmeye kalksam giremicem foruma

mail adresine mail atıyolar şifreyi ilk üye olunca,o duruyodur belki .birde oraya bak.ben ordan bulmuştum.

canım şifre değiştiri buldum ama yeni şifre almak için eski şifreyi istiyo bende onu unuttum uzun zaman oldu çünkü
az daha araştırayım bakalım
yani başka pcden girmeye kalksam giremicem foruma

gunaydın cnm,

yönetici kısmı var herhalde oraya mail at cvp yazarlar hmen sana..

kıskanma bebem seninde dağ gibin kayganan var
bu gelişinde sevmedim pek onu(

ayyyy ipek benimde şu günlerde en büyük tasam bu..
herşey bitmiş bi şekeri kalmış gibi..
sen nasıl rüyanda beni görüosan bende sürekli bebek şekeriş görüom..
cnm o kolay..
ben kısmetse ocak ortası-ocak sonu gibi eminönüne gidip bakıcam..
şimdi netten fiyat model vs. bakıorum..oorda daha hesaplı oluomuş.
sen beğen bi modeli..ben bakarım sana eminönünden, varsa o modelden fiyatı uygunsa ben göndertirim sana..

bu gece bende rüyamda şeker görcem galiba,sabahtan beri baka baka internetten şaşı oldummm.ya son aylarda uğraşamam ,akmaz kokmaz dursun hazır hazır.zaman çabuk geçiyo.netten bakayım olmazsa sana yollarım parayı modeli seçerim,sana zahmet artık.bak bir site buldum fena değil gibi
Hazr Bebek ekeri / Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet

Günaydın herkese..Umarım iyisinizdir pek burayı takip edemiyorum malesef yetişemiyorum gün içinde pek evde olmadığım için.Gelince de sayfalar çok olmuş oluyo okuyamıyorum...Bi göbek ekleyelim dedim dün akşamdan :)))

anlaşıldı artık elimiz gıçımızda gezecez

içimde bi kıpırtı var hayrolaaa
alllaaaa
tembel oğlan uynadımı aceba

sen beğen yafrum, sonrasını hallederiz..bende aynı fikirdeyim.
ocakda altın günüm var..o parayla halldicem bende o olayı..sonra gidemem taa eminönlerine:)

alllaaaa

ocakda altın günüm var..o parayla halldicem bende o olayı..sonra gidemem taa eminönlerine:)

aferimmmmmm paşayaaa

yafrularımm dün akşamdan beri kımıl kımıl bişiler hissediyorum şimdi müzikte açtıydım 2 defa daha oldu böle göbüşümde bişilerr şimdi bişi yok eminim süreklide olmıcak zaten
ayyy inş. benim tosbaamdır o yaaa

yaşlı ve huysuz geldi:))
kurulmuş gibi aynı şeyleri tekrar edip durdu...pufff taam taam demekten içim şişti:))

kaç yasındakı ?hepsi oyle anam bızımkı de duymus acıklama yapmama ragmen her ultrson lafı ettigimde zararlı değilmı ?uff puff acıklıyorum ya sana ...yok yok ben duydugumu dıorum hanı dıor ama...laf kalmıyor herhalde konusacak...aynı seyleri tekrar tekrar sende dıımı halen..gecen gune onuda mı goturdun ?siz yokken ne napıo kıss evde sıkılmıyormu???

alllaaaa

ya ama kafam karıştı çok baktım ondan heral.biblolular güzel ama hatıra olması adına magnetli olsun istiyorum.çubuklularda çok şirin duruyooo ,hepsini istiyommmm hepsiniiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…