İnternet sitesini gönderiyorum canım. İletişim kısmına bakarsan orada adres ve harita var. Benim de kayınvalidem buldu bu mağazayı :)
cankaya toptan tuhafiye,bebek kiyafetleri,bebek gerecleri,bebek arabasi,oyun parki,besik,hamile logusa gecelik,emzirme sutyeni,emzirme atleti,tulum,pijama,mama sandalyesi
o kadar farkedermi yaaa
o zaman ben 60 kg değilim çünkü genelde akşamları gidiyorum muayneye
şehzade anneleri bişi sorcam,oğluşunuzu bebekken sünnet yaptıracak mısınız?Çok tavsiye ediliyo,kanama falan da olmuyomuş,neresnin acıdığını falan bilmediği için de anlamıyomuş bebek,hatta arkadaşım çocuk doktoruna danışmış,doktor arkadaşıma büyüdüğünde sünnet olunca,çocuk tuvaletini yapmaya bile korkuyo,gözünde çok büyütüyo ,bu nedenle travmatik bile olabiliyor,ben öneriyorum demiş.Başka bir arkadaşım da çok önerdi.Sizin düşüncenz ne?Yaptırsam mı diyorum,nasılsa ha 2 aylıkken ha 4-5 yaşında ha 8 yaşında sünnet olcak sonuçta :26:
ben geçen bi gün test ettim bunu..akşam yemekten sonraki kilom ile sbh uyanıncaki kilom arasında 2 kilo 100 gr fark vardı..
kızlarrrr
eşim,sewgilüm,minik böcüüm...geçenlerde içleri süt dolduğu için memiklerden uzak durduğunu ziraa ilk hamileliğim gibi beni sağmak istemediğini itiraf etti
eyiymiş, mazeretide buldu hurşikler...temelli işlerine gelir oldu bu durum
yawww argadaşş..bakıyorum bakıyorum en son ben yazmışım,böyle sohbet mi olur..hepiniz işi mi çıktı huuuuuuuu,küserim
yav ben sorunun cevabını merak ettim hangi detarjanı tavsiye etti dr???Gülben ergenn prog denk geldim bebek ve gebelik ile ilgili konuşuyorlardı telefona bi bayan bağlandı 4 gün sonra doğum yapacakmış bebeğin uyku setini kıyafetlerini yıkıyorum nasıl deterjan kullanıyım dedii ben yılbaşından sonra yıkayıp yerleştirmyi düşünüyordum acaba erken mi olur biraz daha beklemeli miyim birde erkek olacakmış bebeği adını da duhan koyacaklarmış erkek annelerine fikir olsun kuran da bir surenn adıymış
inanmıyacaksın ama ben rapor hazırlıoyorum...kafam dosyanın içinde..
gözümde nette bebek şekeri arıowayyy arkadaş ne kaa baktım bu şekerlere, hala karar verebilmiş değilim...hala gönlümü çelen bişi çıkmadı karşıma
Valla bende hem burnumu siliyom hem önümde dosyam arada işliyorum hem de netteyim...Çok yoruldum kızlar yaa bu nezle ne böle ya çeşme gibi burnum kıpkırmızı oldu bi yandan oğluşum tekme atıyorÇok bitkiniiiiiiiim saat 5 olsa da çıksam üf ya
yav ben sorunun cevabını merak ettim hangi detarjanı tavsiye etti dr???
biz geçen arkadaşın bebikine yaptık çok cici bişi, birazdan fotosunu yüklerim
kızlarrrr
eşim,sewgilüm,minik böcüüm...geçenlerde içleri süt dolduğu için memiklerden uzak durduğunu ziraa ilk hamileliğim gibi beni sağmak istemediğini itiraf etti
kızlar benim göbek deliği gittikçe başkalaşım geçiriyor,dışarı fırtlamasına az kaldı,biçimsiz tuhaf bi görünüşü var
Eki Görüntüle 307023
Eki Görüntüle 307024
Eki Görüntüle 307025
Eki Görüntüle 307026
sonuncuyu flaşlı çektim pırıltıının anlaşılması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?