Bizimkisi bu setin aynısı sadece lacivert yerine grisini aldık biz. Grinin resmini bulamadım internette.
İdil Baby İdil Baby 20 li Hastane Çıkışı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Bizimkisi bu setin aynısı sadece lacivert yerine grisini aldık biz. Grinin resmini bulamadım internette.
İdil Baby İdil Baby 20 li Hastane Çıkışı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
slm kizlar, sabah doktordaydim.bir clinic de genel ultrason muayenesine girdim.su ana kadar hic bir testi yaptirmamistim.ilkini ilk doktorum yuzunden kacirmistim.ikincisini yeni doktorum önermedi.genel ultrasona girersen daha cok sey görür ve ögrenirsin demisti.bu gün beklerken cok stres oldum.benim gibi gelenler vardi hatta bir rus kari koca girip ciktiktan sonra hicde hos olmayan haberler almislardi ki.kadin cok kötü agliyordu.eside teselli etmeye calisiyordu.o kadar kötü oldumki ayaklarim geri geri gitti siram geldiginde.
dualar ettim ,umarim hersey sonunda onlar icinde guzel olur.cok aci birsey.annelik ,anne baba olma duygusu her millette ayni sevinci ve hüznü veriyo.
Allaha cok sukur benim bebegim cok iyiymis cok guzel seyler söylendi.o kadar detayliydiki 1 saat boyunca beyin beyincik omurga böbrekler safra kesesi kalbi kalbinin odaciklari ayak parmaklarina tek tek kemiklerine kadar hepsine detaylica baktilar.böbreklerdeki suyu.kan akisini bile gördüm.inanilmaz bir duygu.bebisimin cd sini ve fotolarini aldim.sanki bir melek karnimda o kadar guzel ve masum duruyorki.bakmaya doyamiyorum.Allah nazardan saklasin.
canım kızılayda hangi mağaza ismini yazarmısın, başka varsa bildiğiniz güzel mağazalar onlarıda yazarmısın lütfen, kayınvalidem ankarada bende ankaraya gelcem alışveriş için ondan soruyorum :)))
canım baktım idi baby nin sitesine acaba kazıkmı yedim diye ama benim aldığım set sitede de aynı fiyat bunun açık mavili beyazlısını aldım ben
İdil Baby
slm kizlar, sabah doktordaydim.bir clinic de genel ultrason muayenesine girdim.su ana kadar hic bir testi yaptirmamistim.ilkini ilk doktorum yuzunden kacirmistim.ikincisini yeni doktorum önermedi.genel ultrasona girersen daha cok sey görür ve ögrenirsin demisti.bu gün beklerken cok stres oldum.benim gibi gelenler vardi hatta bir rus kari koca girip ciktiktan sonra hicde hos olmayan haberler almislardi ki.kadin cok kötü agliyordu.eside teselli etmeye calisiyordu.o kadar kötü oldumki ayaklarim geri geri gitti siram geldiginde.
dualar ettim ,umarim hersey sonunda onlar icinde guzel olur.cok aci birsey.annelik ,anne baba olma duygusu her millette ayni sevinci ve hüznü veriyo.
Allaha cok sukur benim bebegim cok iyiymis cok guzel seyler söylendi.o kadar detayliydiki 1 saat boyunca beyin beyincik omurga böbrekler safra kesesi kalbi kalbinin odaciklari ayak parmaklarina tek tek kemiklerine kadar hepsine detaylica baktilar.böbreklerdeki suyu.kan akisini bile gördüm.inanilmaz bir duygu.bebisimin cd sini ve fotolarini aldim.sanki bir melek karnimda o kadar guzel ve masum duruyorki.bakmaya doyamiyorum.Allah nazardan saklasin.
Kızlar benim mide yanmalarımda çok ciddi arttı,
Nasıl çözümler buldunuz yanmalarınıza ?
arkadaşlar aşağı yukarı hepimiz aynı haftalardayız bu zamana lkadr kaç kilo aldınız 21 haftada ben 7 kilo aldım zaten kilom yüksektii canım sıkılıorr
Güzelmiş canım sen en pahalısını beğenmişsin o zaman kazık yememişsin :) Güle güle giysin bebişin.
ilk tartıldığımda doktorda 52 kg gelmiştim ,geçen haftaki muayenede 56.5 geldim,aç karnına ,sabah gitmiştim doktora,az önce tartıldım,tok karnına 58 geldim.Herhalde şu anda 57 kg olmuşumdur diye tahmin ediyorum,sabah açken tartılmayı unutuyorum kaç gündür,akşamları tartılmak hiç iyi fikir değil zaten,o şişkinlikle 2-2.5 kg atıyo resmen
o kadar farkedermi yaaa
o zaman ben 60 kg değilim çünkü genelde akşamları gidiyorum muayneye
tşkler canm aslında mağazada çeşit çeşit koydu önüme kız tek tek fiyat sormadım hepsi aynıdır heralde dedim sonra küçük kızımında ısrarıyla bunu beğendim ama evt 10 lular içinde en pahalısı heralde ben birde 5li falan oluyo ya belki bir tanede öyle alıcam çok fazlaya gerek yok ama 2-3 tane daha battaniye ayaklı altlardan bir kaç tane daha kollu ve yarım kollulardan 3-5 tane daha alıcam en çok lazım olan şeyler bir de çok fazla küçük almamak lazım 1 ayda bile hemen bebişler büyüyo haberiniz olaa deneyimli bir anne olarak tavsiyeler gızlarrrr
valla bende sabah akşam da farkediyor,evdeki tartıyla doktordaki de 1 kg farkediyo.geçen hafta evde tartıldım 55.5 geldim,40 dk sonra falan doktorda 56.5 geldim,ikisi de dijital tartı aslında ama neden farkediyo bilmiyorum.hemşire biz burdakini baz alıyoruz dedi,eğer akşam çok ydiysen ve de sıvı aldıysan resmen 2 kilo atıyo tartıda.istersen sabah aç karnına bir de akşam tartıl,görürsün bak farkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?