2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım kızılayda hangi mağaza ismini yazarmısın, başka varsa bildiğiniz güzel mağazalar onlarıda yazarmısın lütfen, kayınvalidem ankarada bende ankaraya gelcem alışveriş için ondan soruyorum :)))

slm kizlar, sabah doktordaydim.bir clinic de genel ultrason muayenesine girdim.su ana kadar hic bir testi yaptirmamistim.ilkini ilk doktorum yuzunden kacirmistim.ikincisini yeni doktorum önermedi.genel ultrasona girersen daha cok sey görür ve ögrenirsin demisti.bu gün beklerken cok stres oldum.benim gibi gelenler vardi hatta bir rus kari koca girip ciktiktan sonra hicde hos olmayan haberler almislardi ki.kadin cok kötü agliyordu.eside teselli etmeye calisiyordu.o kadar kötü oldumki ayaklarim geri geri gitti siram geldiginde.
dualar ettim ,umarim hersey sonunda onlar icinde guzel olur.cok aci birsey.annelik ,anne baba olma duygusu her millette ayni sevinci ve hüznü veriyo.

Allaha cok sukur benim bebegim cok iyiymis cok guzel seyler söylendi.o kadar detayliydiki 1 saat boyunca beyin beyincik omurga böbrekler safra kesesi kalbi kalbinin odaciklari ayak parmaklarina tek tek kemiklerine kadar hepsine detaylica baktilar.böbreklerdeki suyu.kan akisini bile gördüm.inanilmaz bir duygu.bebisimin cd sini ve fotolarini aldim.sanki bir melek karnimda o kadar guzel ve masum duruyorki.bakmaya doyamiyorum.Allah nazardan saklasin.

gözünaydın canm evt insan iyi olduğunu duydukça şöyle sanki üstünden bir yük kalkmış gibi seviniyor insan

İnternet sitesini gönderiyorum canım. İletişim kısmına bakarsan orada adres ve harita var. Benim de kayınvalidem buldu bu mağazayı :)

cankaya toptan tuhafiye,bebek kiyafetleri,bebek gerecleri,bebek arabasi,oyun parki,besik,hamile logusa gecelik,emzirme sutyeni,emzirme atleti,tulum,pijama,mama sandalyesi

Gözün aydın canım için rahatlamıştır. Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin.Ne Güzel izler durursun. Ben her ultrasyona gittiğimde kameraya çekiodum izle izle doyamıyor insan.

selammm fıstıklarımmmm
bugün herkes iyidir inşallah,öpüyorum hepinizi

missaltincim göbişin toplu ve güsel maşşallah

Kızlar benim mide yanmalarımda çok ciddi arttı,
Nasıl çözümler buldunuz yanmalarınıza ?

soda içince yatıştırıyo midemi önce soda içiyorum baktım geçmedi sonra biraz süt içiyorum eğer o da işe yaramazsa yatmadan 10 dk önce rennie'nin tabletini emiyorum,anında kesiyo.Bazen soda ya da süt işe yararken bazen yaramıyor,belli olmuyo yani.İlacı son seçenek olarak alıyorum,zaten doktor 3 kereden fazla alma dedi,eğer tüm gün ve akşam da yanma oluyorsa artık yatana kadar farklı şeyler deneyip,ilacımı en son alıp yatıyorum rahat uyuyayım diye.Mide yanması çok zor oluyomuş gerçekten,ve hamileliğin sonlarına doğru artıyomuş kızlar

canım,maşallah bebeğine
Allah hepsini nazarlardan korusun

arkadaşlar aşağı yukarı hepimiz aynı haftalardayız bu zamana lkadr kaç kilo aldınız 21 haftada ben 7 kilo aldım zaten kilom yüksektii canım sıkılıorr

ilk tartıldığımda doktorda 52 kg gelmiştim ,geçen haftaki muayenede 56.5 geldim,aç karnına ,sabah gitmiştim doktora,az önce tartıldım,tok karnına 58 geldim.Herhalde şu anda 57 kg olmuşumdur diye tahmin ediyorum,sabah açken tartılmayı unutuyorum kaç gündür,akşamları tartılmak hiç iyi fikir değil zaten,o şişkinlikle 2-2.5 kg atıyo resmen

Güzelmiş canım sen en pahalısını beğenmişsin o zaman kazık yememişsin :) Güle güle giysin bebişin.

tşkler canm aslında mağazada çeşit çeşit koydu önüme kız tek tek fiyat sormadım hepsi aynıdır heralde dedim sonra küçük kızımında ısrarıyla bunu beğendim ama evt 10 lular içinde en pahalısı heralde ben birde 5li falan oluyo ya belki bir tanede öyle alıcam çok fazlaya gerek yok ama 2-3 tane daha battaniye ayaklı altlardan bir kaç tane daha kollu ve yarım kollulardan 3-5 tane daha alıcam en çok lazım olan şeyler bir de çok fazla küçük almamak lazım 1 ayda bile hemen bebişler büyüyo haberiniz olaa deneyimli bir anne olarak tavsiyeler gızlarrrr

o kadar farkedermi yaaa
o zaman ben 60 kg değilim çünkü genelde akşamları gidiyorum muayneye

o kadar farkedermi yaaa
o zaman ben 60 kg değilim çünkü genelde akşamları gidiyorum muayneye

valla bende sabah akşam da farkediyor,evdeki tartıyla doktordaki de 1 kg farkediyo.geçen hafta evde tartıldım 55.5 geldim,40 dk sonra falan doktorda 56.5 geldim,ikisi de dijital tartı aslında ama neden farkediyo bilmiyorum.hemşire biz burdakini baz alıyoruz dedi ,eğer akşam çok ydiysen ve de sıvı aldıysan resmen 2 kilo atıyo tartıda.istersen sabah aç karnına bir de akşam tartıl,görürsün bak farkı

Olsun içine sineni ve beğendiğinizi almışsın. Hastane çıkışı çok almaya gerek yok deniyor ama zaten eve gelincede 1-2 ay da olsa onları giyecek. O sadece hastanede giyeceği kıyafetleri olmayacak. Ben o yüzden 20li aldım ve hastanede 2 gün kalacak olursam lazım olur diye düşündüm. Hastane çıkışının içinde 2 tane zıbın var ben 1 tane daha fazladan aldım ilk zamanlar onu daha çok giyeceği için yedek olsun istedim. Diğer tulum çıtçıtlı badileri 0-3 ay olarak az aldım daha çok 3-6 ay aldım çünkü dediğin gibi çok çabuk büyüyorlar bir de erkek bebek daha iri olur genelde.

şehzade anneleri bişi sorcam,oğluşunuzu bebekken sünnet yaptıracak mısınız?Çok tavsiye ediliyo,kanama falan da olmuyomuş,neresnin acıdığını falan bilmediği için de anlamıyomuş bebek,hatta arkadaşım çocuk doktoruna danışmış,doktor arkadaşıma büyüdüğünde sünnet olunca,çocuk tuvaletini yapmaya bile korkuyo,gözünde çok büyütüyo ,bu nedenle travmatik bile olabiliyor,ben öneriyorum demiş.Başka bir arkadaşım da çok önerdi.Sizin düşüncenz ne?Yaptırsam mı diyorum,nasılsa ha 2 aylıkken ha 4-5 yaşında ha 8 yaşında sünnet olcak sonuçta :26:

hııı,bende ki tartıda toktordakinden 1 kg az tartıyor canım ama benim bu aralar iştaam açıldı yaaa
hele ekmek hiç yemeyen bennn,kızartıp kızartıp ekmek yiyorum sabahlarıyedikçe yiyesim geliyor walla içime fil kaçmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…