2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
valla ne desem vazgeçmiyor. başka isimler söylüyorum. mesela doruk hoşuma gider. tamam kartal doruk olsun diyor. napıcam ben yaa. vazgeçmiyor. kendi fanatikliği yüzünden çocuğun hayatına müdahale ediyor. oğlumda fanatik olacağı için sorun yok mutlu olacak oğlum diyor. :53::53:

tatlım mesela ben tam bi futbol cahiliyimdir.. aklıma ilk gelen araba markası oldu:61:
yani bi de böyle söyle bakalım eşine.. belki soğur bu fikirden.. yane hem eski arabalar üstelik..ferrari falan havalı da.. bilemedim valla.. etkileyici bi sahne de senin yaşaman dileğiyle..

tatlım mesela ben tam bi futbol cahiliyimdir.. aklıma ilk gelen araba markası oldu:61:
yani bi de böyle söyle bakalım eşine.. belki soğur bu fikirden.. yane hem eski arabalar üstelik..ferrari falan havalı da.. bilemedim valla.. etkileyici bi sahne de senin yaşaman dileğiyle..

evet bunu söyle ve arkasına ağla...kahrolsun iice:))):27:

zeytinn ben doğurmam walla o çocuğu..bence şimdiden anlaş yani..senin dediğin olmasın taam ama onun dediğide olmasın ortak bişi olsun...benim eşim bi ara dedesinin ismini istiodu hasan die allah çıldırdım yani ben görmedim tanımam etmem o zmn bende babamın ismini koycam uzağa nie gidyoz dedeye kadar, babamın ismide wallahi abdüsselam..yani bence ailelerden çok artık çocukların ilerde ne hissedeceği önemli..

oturup sinirden ağladığımı biliyorum ben sırf bu mevzu yüzünden. bende sinirlenince oda sinirlenip bağırıyo ne koyarsan koy felan diye. benim taktığım bi isim yok zaten. beraber bakalım karar verelim diyorum. yok benim tek bi hayalim var tek bişey istiyorum oda oğlumun adının kartal olması diyor. çıldırıcam artık yaa. allahın gücüne gitmesinde sırf bunun için inşallah kızım olur diye dua ettiğimi biliyorum.:43::43:

arkadaşlar ben acil bi soru sorucam bana özel mesaj atmış bir arkadaş ben ona cevap veremiyorum yeni üye olduğum için onu forumda bulabilirmiyim.arkadaş arama falan varmı yada kendisi bu mesajı okursa ben ona burdan yazıyım sorusunun cevabını napıyım.

oturup sinirden ağladığımı biliyorum ben sırf bu mevzu yüzünden. Bende sinirlenince oda sinirlenip bağırıyo ne koyarsan koy felan diye. Benim taktığım bi isim yok zaten. Beraber bakalım karar verelim diyorum. Yok benim tek bi hayalim var tek bişey istiyorum oda oğlumun adının kartal olması diyor. çıldırıcam artık yaa. Allahın gücüne gitmesinde sırf bunun için inşallah kızım olur diye dua ettiğimi biliyorum.:43::43:

hayatımda en nefret ettiğim şeydir abartılar duygular..veya bişeylerin abartılarak yaşanması, yapılması...eşinide tebrik etmek cnm bunu başarmış, allah biliyor ya gönlüne göre verir inşallah..

ikisinde de kız çıkıyor bende bakalım ultrosonda ne çıkacak :) kısmet, hayırlısı bakalım ne çıkarsa bahtımıza :16::16::16::16:[/QUOTE]

hayırlısı bakalım canım.

arkadaşlar ben acil bi soru sorucam bana özel mesaj atmış bir arkadaş ben ona cevap veremiyorum yeni üye olduğum için onu forumda bulabilirmiyim.arkadaş arama falan varmı yada kendisi bu mesajı okursa ben ona burdan yazıyım sorusunun cevabını napıyım.

canım kontrol paneli var profilin yanında sağ üstte ona tıkla okuduğun mesajı tıkla ordan cevap yazabilirsin

hayatımda en nefret ettiğim şeydir abartılar duygular..veya bişeylerin abartılarak yaşanması, yapılması...eşinide tebrik etmek cnm bunu başarmış, allah biliyor ya gönlüne göre verir inşallah..

allahım bu benim kocişin içine kaçmış şeytanı çıkarsın inşallah da bende rahat rahat isim düşüneyim bebişime. oğlum olmasını çok isterim aslında ama çocuğa öyle biisim koymak kesinlikle istemiyorum.bakalım doğuma kadar ne değişecek.

canım inşallah eşin bu inadından vazgeçer ama vazgeçmez de koyarsanız sana diyeceğim tek şey bu tartışmalardan çocuğunuzun haberi olmasın.çünkü benim ikinci ismimi öyle tartışarak koymuşlar.ben bile bu tartışmaların içinde kaldımçocukken.annemin istemediği ismimi yıllarca kimseye söylemedim.hatta hitap edildiğinde dönüp bakmıyordum bile o kadar yabancıydım yani.iki isim olunca çocuğa istediğiniz isimle değil iki ismini birden söyleyerek hitap etmelisiniz bence.benim iki ismim var çocuğuma kesinlikle tek isim koymayı düşünüyorum.

kızlar bişey sormak istiyorum size. doktorunuz grip aşısı olmanız konusunda birşey söyledi mi. benim bünyem biraz zayıftır çabuk hastalanırım. grip aşısı oluyordum daha önce hasta olsamda ayakta atlatıyodum o yüzden. doktoruma sordum ben aşı olayımmı diye. olma dedi. onun yerine bol bol c vitamini tüket dedi.
yengeme vurmuştu doktoru grip aşısı.
beni bugün bi öksürük tuttu sürekli öksürüyorum. inşallah hasta olmuyorum dur. boğazlarım kaşınıyo sürekli. benim asistan boğazım ağrıyo deyip duruyodu bugün hepten sesi gitmişti eve gönderdim bende hem dinlensin hemde bana bulaşmasın diye. acaba ondan kapmış olabilirmiyim.:44::44:

kızlar bişey sormak istiyorum size. doktorunuz grip aşısı olmanız konusunda birşey söyledi mi. benim bünyem biraz zayıftır çabuk hastalanırım. grip aşısı oluyordum daha önce hasta olsamda ayakta atlatıyodum o yüzden. doktoruma sordum ben aşı olayımmı diye. olma dedi. onun yerine bol bol c vitamini tüket dedi.
beni bugün bi öksürük tuttu sürekli öksürüyorum. inşallah hasta olmuyorum dur. boğazlarım kaşınıyo sürekli. benim asistan boğazım ağrıyo deyip duruyodu bugün hepten sesi gitmişti eve gönderdim bende hem dinlensin hemde bana bulaşmasın diye. acaba ondan kapmış olabilirmiyim.:44::44:

tatlım geçenlerde sağlık ocağına gitmiştim.. o zaman sordum ben doktora aşı meselesini.. olma dedi o da.. ama bi arkadışımın doktoru kendisi tavsiye etmiş.. kararsız kaldım ben de.. ama kuşburnu marmelatının gribe birebir olduğunu biliyorum.. kendimi grip olacak gibi hissettiğimde bile önlüyordu gerçi esasen her gün yemek gerekirmiş.. gribe karşı dayanıklılık sağlıyormuş. kardeşim tokatta öğrenci o getirmişti geçen sene bolca.. eşimle faydasını gördük.. aklında bulunsun..

canım inşallah eşin bu inadından vazgeçer ama vazgeçmez de koyarsanız sana diyeceğim tek şey bu tartışmalardan çocuğunuzun haberi olmasın.çünkü benim ikinci ismimi öyle tartışarak koymuşlar.ben bile bu tartışmaların içinde kaldımçocukken.annemin istemediği ismimi yıllarca kimseye söylemedim.hatta hitap edildiğinde dönüp bakmıyordum bile o kadar yabancıydım yani.iki isim olunca çocuğa istediğiniz isimle değil iki ismini birden söyleyerek hitap etmelisiniz bence.benim iki ismim var çocuğuma kesinlikle tek isim koymayı düşünüyorum.

seninle aynı fikirdeyim canım. benimde kardeşimin 2 ismi var. babam öğretmen ilk ismini öğrencileri onu istiyor diye koymuştu. çok sinir bozucu. ama biz hiç ilk ismini söylemedik. okuldada öğretmenleri ilk ismiyle hitap edince çocuk dönüp bakmıyodu. öğretmenleri diyodu hayret bi olay bu çocuk bu kadar zeki ama neden seslenince cevap vermiyor. bende dedim bilmiyorki çocuk ilk ismini. his söylemedik biz. 2 isim hep karışıklık. aslında eşim kendinden pay biçmeli kendisinin 3 ismi var nüfus kağıdında her yerde sorun yaşıyo bu yüzden. yok dede adı yok başka isim felan tam 3 ismi var kendisi 3. yü kullanıyor hep.

bence aşı olma ya ben hiç güvenmiyorumo aşılara.geçen yıl da hani haberlerde bi olay çıktıya bu aşıyla alakalı.c vitaminini tüket kendine iyi bak meyve sebzene dikkat et derim.

kızlar bişey sormak istiyorum size. Doktorunuz grip aşısı olmanız konusunda birşey söyledi mi. Benim bünyem biraz zayıftır çabuk hastalanırım. Grip aşısı oluyordum daha önce hasta olsamda ayakta atlatıyodum o yüzden. Doktoruma sordum ben aşı olayımmı diye. Olma dedi. Onun yerine bol bol c vitamini tüket dedi.
Yengeme vurmuştu doktoru grip aşısı.
Beni bugün bi öksürük tuttu sürekli öksürüyorum. Inşallah hasta olmuyorum dur. Boğazlarım kaşınıyo sürekli. Benim asistan boğazım ağrıyo deyip duruyodu bugün hepten sesi gitmişti eve gönderdim bende hem dinlensin hemde bana bulaşmasın diye. Acaba ondan kapmış olabilirmiyim.:44::44:

bak ya..dr a bişi sorcaktım diorum bende..bunu sorcaktım unuttum...bende her yıl oluyodum ama bu yıl danışim dedim unuttum...

tatlım geçenlerde sağlık ocağına gitmiştim.. o zaman sordum ben doktora aşı meselesini.. olma dedi o da.. ama bi arkadışımın doktoru kendisi tavsiye etmiş.. kararsız kaldım ben de.. ama kuşburnu marmelatının gribe birebir olduğunu biliyorum.. kendimi grip olacak gibi hissettiğimde bile önlüyordu gerçi esasen her gün yemek gerekirmiş.. gribe karşı dayanıklılık sağlıyormuş. kardeşim tokatta öğrenci o getirmişti geçen sene bolca.. eşimle faydasını gördük.. aklında bulunsun..

banada olma dedi de.yengem çok iyi bi doktora gidiyordu.bayada ünlü bi doktor. ona doktoru kendisi yaptırınca bende acaba bende olsam mı diye kararsız kaldım.bol bol meyve falan tüketirim artık. kuşburnu marmelatı nerden bulurum ki acaba. teyzem yapardı önceden hep.oda burda değilki kayseride. :44:

bence aşı olma ya ben hiç güvenmiyorumo aşılara.geçen yıl da hani haberlerde bi olay çıktıya bu aşıyla alakalı.c vitaminini tüket kendine iyi bak meyve sebzene dikkat et derim.

ya cnm ne kadar kendimize baksakta çalışınca birisi grip olsa herkese geçiyo. bide hamilelikte iyice hassas bünye. ondan korkuyorum. neyse artık meyve felan bakıcaz artık. inşallah grip olmayız hiçbirimiz.

bak ya..dr a bişi sorcaktım diorum bende..bunu sorcaktım unuttum...bende her yıl oluyodum ama bu yıl danışim dedim unuttum...

sor bakalım cnm sana ne diyecek doktor. benimki izin vermedi. olacaksan da geç kalmaman lazım eylül bitti. telefonu varsa ara sor kontrolüne daha zaman varsa.

valla hasta kimseye yaklaşmıyordum.yine de hastalandım geçen yıl.artık hep uzak dururum diyorum. inşallah hastalanmayız.

Back
X