2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
sağolasın canım ya sorayım bende ama benim akıntım hiç olmadı

canım walla bilemedim artık idrar yolu enfeksiyonum var antibiyotik mi iyi geldi yoksa fitil mi kesti bilmiyorum ama doktoruna danış ilaçla düzelecek madem niye çekiyouz ben bayağa çektim

canım korkutma hemen kendini. bana o bayan dedi bütün gece kaşınmış doktoru arayınca hemen gel demş doktor.
serum falan vermşler.. son aylarda ihmal etmeyelim diye söyledim. teleşlanmamak lazm hemen :))[/QUOTE]

sağol canım şimdi bunuda takardım ben:1:

Son düzenleme:
bu takip listesindeki bilgiler güncelleniyomu yahu hala 1 kilo alanı vr böle bişi olabilirmi keseydi bebekti derken en az 3 kilo almak lazım bn 6.5 kilo almısım yüzölcümün arttı valla arkadan önden herbi yerden genişledim iyice takmaya basladım bu durumu 20 haftadn sonra ucup gidiyo bu kilo:25:

bu takip listesindeki bilgiler güncelleniyomu yahu hala 1 kilo alanı vr böle bişi olabilirmi keseydi bebekti derken en az 3 kilo almak lazım bn 6.5 kilo almısım yüzölcümün arttı valla arkadan önden herbi yerden genişledim iyice takmaya basladım bu durumu 20 haftadn sonra ucup gidiyo bu kilo:25:

ben 8 kg aldım canım sana moral olsun:1:

olay almakta degil böyle 1 2 kilo alanı duyunca demek o kadar az alınıyo bn ne cok yedim dikkat etmedm gibime gweliyo :)

aynen ya benimde orası çok ağrıyor. ayakkabılarımı çıkarırken yürüken sanki ordaki kaslarım acıyor gibi...pantolonumu giyip çıkarırken ayaklarımı kaldıramıyorum hemen orası acıyor. neden acab vajina kendini doğumamı hazırlıyor

bende de war aynı sıkıntı yürürken oturup kalkarken cok agrıyo ama sanırım benm kasıklarım idrar yolunda enfeksıyon warmıs antıbıyotık werdı kullansam mı bılmıyorum?bı de hemsıre erken doğum olabılır falan dedı cok korkuttu beni :(

o agrı bndede oluyo tuvalete sıkısınca kasıgıma agrı giriyo yada ani kalktıgım zamn

bebilerimiz büyüyo artık normal cnm kasılma bn gebelkorg dan takip ediyorum haftalık gelişmeleri orda okuyunca normalmiş dei pek tedrgin olmuyorum 25 hafta bebişlerin en cok kilo aldıgı haftaymıs her haftas yaklasık 90gr alıyo 25. haftada 150 alıyomus bide bu aralar soguk soguktan korumamız lazım kendimizi

bende de war aynı sıkıntı yürürken oturup kalkarken cok agrıyo ama sanırım benm kasıklarım idrar yolunda enfeksıyon warmıs antıbıyotık werdı kullansam mı bılmıyorum?bı de hemsıre erken doğum olabılır falan dedı cok korkuttu beni :(

benim ki çatı kemiği ile alakalı sanırım tam tüylerin çıktığı yer ağrıyor yürüyüş yapınca özellikle çok ağrıyor.
ayrıca idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon çıktı doktor bir ilaç verdi tek doz suyla karıştırıp içiyorsun. bence enfeksiyon varsa ilacını kullan bebeğe de zararı var. ben de direndim geçer diye ama geçmedi akıntım daha da arttı. şimdi fitil kullanoyum hemen kesildi akıntım.

kızlar magnezyum eksikliği için maden suyu içmek iyi geliyormuş.
bacağına falan kramp girenler içsinler..
ben mide yanmalarım başladığından beri içiyorum mideye de faydası oluyor.
ama meyveli içmek yok!

ben hamile kalınca doktorum iç demişti.ama havalar soğukya canım maden suyu içmek istemiyor..
hamilelik demek eşit ağrı demekmiş. doktorum demişti.
dua edin kızlar yarın doktora gidiyorum ve çok korkuyorum bir sorun yoktur inşallah. bebişimide çok hissedemiorum ya ondan da endişeleniyorum bazen. alaha emanet yavrularımız. sağlıcakla kucağımıza alalım inşalah.

ben hamile kalınca doktorum iç demişti.ama havalar soğukya canım maden suyu içmek istemiyor..
hamilelik demek eşit ağrı demekmiş. doktorum demişti.
dua edin kızlar yarın doktora gidiyorum ve çok korkuyorum bir sorun yoktur inşallah. bebişimide çok hissedemiorum ya ondan da endişeleniyorum bazen. alaha emanet yavrularımız. sağlıcakla kucağımıza alalım inşalah.

iyi haberlerle gel canm inşallah.. korkma da ayrıca :))

iyi haberlerle gel canm inşallah.. korkma da ayrıca :))

sağol canım. ya ama korkmamak elimde değil. allahım inşallah herşey yolunda gider..
şöyle doğum anılarımızı yazsak. önceden çok okurdum. allahım herkese bu mutluluğu tattırsın inşallah sağlıcakla.

selam hanımlarrr nasılsınız bakalımmmm

bakıyorumda şu kilo konusu gündemden hiç düşmüyo heee bende 6 kilo aldım :27::27::27:

Back
X