2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın bayanlar
biz geldik dün doktora gitmiştik
çok şükür herşey yolunda ama kızım yüzünü kapatmıştıı
göstermedi hiç çok naz yapıyoo
testlerimiz herşeyimiz normal sadece biraz akıntımız vardı
oda hamililekte olur dedi ama yinede fitil verdii
doğum konusunda ne diyorsunuz diye sordum
şimdilik normal diye gidiyoruz ama erken dedi
birdahaki kontrol için birşey demedi bende sormadım
kan değerim biraz düşmüş 2 ye çıkarılım dedii
ama ben düzenli almadığımı söyleyemedim o yüzden
şimdi düzenli almya başlayacağım aslında düşük değilmiş
ama 12 olmasını istiyormuş (benim 11.2)
dün ananemiz aradı triko battaniye ve bikaç kıyafet almış
bizimde hep alan benim tarafımın

Günaydınnnnn herkesee.....
sabahları kalkmak hergun daha bi zor, daha bi işkence haline geliyor... ev hanımı olacam bende yaa bu ne büleee:37:

Günaydın anneler.....
Yoğun bir gün bizi bekler.........
Babamızda hasta ühü :( Faranjit olmuş evde yatıyor...:nazar::emir_bebek:
eyvah eyvah çok geçmiş olsun...
erkeklerin hastalığıda hiç çekilmiyor ya valla allah yardımcın olsun:1::1:

geçmiş olsun canım
dün primadan aradılar adana e bebek magazasından 10 ocaktan sonra alabilirisn paketi dediler
sırf meraktan gidip alacağım
ilk çocuğumda da hala prima kullanıyorum
çok memnunum bunda da devam etmeyi düşünüyorum
tek sorun ilk aya dikkat etmek çok fena pişmişti oğlum
ilk günler ılık su ve pamuk yada bir bezle silmek lazım kaç tane ıslak mendil denedim ama yinede pişmişti
benimki geldi primadan.... kutusunu görsen aman yarabbim içinde kimbilir neler var dersin :1::1:
4 tane prima yeni doğan bebek bezi dışındakiler boş şeyler... ariel den deneme için leke çıkaracı, panten numune şampuan. tupper'dan mama kutusu mudur nedir, nasıl kullanılacağını çözemedim daha :))) cd broşur vs vs..

günaydın bayanlar..
benim nette sorun var sanırım. 2 gündür gidip geliyor. doğru düzgün giremiyorum..umarım herşey yolundadır okuyamadım geçmişi

dünde rüyamda bi oğlum olacağını gördüm:53:
mavi mavi battaniyeler falan alıyodum:53:
ben kızımın herşeyini almışken pembiş pembiş bu rüya ne şimdi yahuuu :53:
hayır olsun bacıımm :))))))

günaydınlarrrr

3 haftadır diyetteyim kızlar. şuan 66 kiloyum. 9 kilo almış bulunmaktayım. birde dikkat etmesem ne olacaktım acaba. bende dün gece hep kız bebekli rüya gördüm ama oğlum olacak. sanırım tersini görüyoruzzz
bende 10 kilo almışım yaa yuhh diyorum kendime ve çok utanıyorumm... ama ben normal yiyiyorum ki öle çok abartılı bi şekilde yemiyorum nereden geldi bu kadar kilo anlamadım... ödem olabülürrr ondandır ondan :27::27::27:

kızlar birde ben bişey soracağım size
ben bebeğimde ilk 3 ay falan ıslak mendil kullanmayacağım.pamuğu ıslatıp öyle sileceğim.
3 ay sonrasına kullanmak için johnson babynin ıslak mendilini aldım. sebamed alacaktım aslında ama orada yoktu bende başka yere bakmadan johnson aldım. sizce oda iyidir dimi. genelde sebamedi önerdiler ya aklıma takıldı.ben böle bişi alırım sona pişman olurum acaba diğerinimi alsaydım diye :26:

canım ben unibaby aldım.
satan kız çok tavsiye etti kesinlikle evde yapacağın pamuklu suyla aynı şey dedi.
hiçbr katkı maddesi yokmuş.
yenidoğan için özel zaten.

bu arada herkese günaydın...
2 dersim boş okuldan takılayım bugün sizlere :1:

bu benim kızım kesin harita kadastrocu felan olcak...
çok akıllı ya..akıl küpüm ya..
sbh vapurda yada otobüsde uyanıo...sonra akşama kadar tam o pantolon lastiğinin göbeme değdiği yerde çalışması hiç bitmio..
balım benim..tıkır tıkır akşama kadar...
akşamda babasıyla ıynuo sonra uyyo...geceleri hiç uyyamıom ama hiç hissetmiom tıkırtısını..
amma akşama kadarda ayajklarını ellerini hiç çekmio donumun lastiğinin altından...
sıpam benim sürekli güldüryo beni..:1::1::1::31:

günaydınlarrr
yine uykusuz bir gece geçirdik...
tam uykuya dalıom, saat çalıo:((
çalışmıo olmayı istiom tam o anda...gece tv izlerdim sbh uyurdum işte:((
alla alla sebamed in ıslak mendilimi var..ilk duyyom bak...şiddetle kınadım kendimi
onu almakta bulmakta sıkıntı olabilirmi hıı? hiç marketlerde vs. görmedim? yada tikkatimimi çekmedi aceba..
ilk aylarda uni baby yeni doğan ı çok öneriolar sankim..

hımm bak sebametin ıslak mendilini bende bilmiyordum, baktım hemen..

Bebeğin cildini besleyerek temizleyen Sebamed Bebe Yağı' nın mendillere emdirilmiş şeklidir.Özellikle bez bölgesinin temizliği içindir, bebek bezlerinin ve idrarın neden olduğu tahrişlere karşı bebeğinizin cildinin direncini arttırır. Tüm vücut temizliğinde kullanılarak, cildin beslenmesi ve korunması sağlanır. Ayrıca göz ve çevresi makyaj temizliğine uygundur. 70 adet mendil içerir.

günaydın.............

ilk 3 ay için unibaby nin sadece pamuk ve su olan ıslak mendili var onuda kullanabilirsin, çok tavsiye ediyolar onu...
o zaman 3 ay onu kullanayım
sebamed daha iyi diyorlar ama johnsonda kötü bir marka değil canım . onu bitir birde sebamedi denersin
sağol canım
günaydınlarrr
yine uykusuz bir gece geçirdik...
tam uykuya dalıom, saat çalıo:((
çalışmıo olmayı istiom tam o anda...gece tv izlerdim sbh uyurdum işte:((

alla alla sebamed in ıslak mendilimi var..ilk duyyom bak...şiddetle kınadım kendimi
onu almakta bulmakta sıkıntı olabilirmi hıı? hiç marketlerde vs. görmedim? yada tikkatimimi çekmedi aceba..
ilk aylarda uni baby yeni doğan ı çok öneriolar sankim..
:53: kız belki yoktur ben satıcı kıza sordum sebamed varmı sizde dedim yok dedi. sebamedin ıslak mendili yok falan gibisinden bişi demedi..dediğin gibi ıslak mendili yoktur belkide:)))çok cahal gördüm gendimi ya
:53::53 amanın hayır olsunnnn
canım ben unibaby aldım.
satan kız çok tavsiye etti kesinlikle evde yapacağın pamuklu suyla aynı şey dedi.
hiçbr katkı maddesi yokmuş.
yenidoğan için özel zaten.

bu arada herkese günaydın...
2 dersim boş okuldan takılayım bugün sizlere :1:

unibaby alayım bende özellikle 3 ay için o zaman. herkes tavsiye ettiğine göre

hımm bak sebametin ıslak mendilini bende bilmiyordum, baktım hemen..

Bebeğin cildini besleyerek temizleyen Sebamed Bebe Yağı' nın mendillere emdirilmiş şeklidir.Özellikle bez bölgesinin temizliği içindir, bebek bezlerinin ve idrarın neden olduğu tahrişlere karşı bebeğinizin cildinin direncini arttırır. Tüm vücut temizliğinde kullanılarak, cildin beslenmesi ve korunması sağlanır. Ayrıca göz ve çevresi makyaj temizliğine uygundur. 70 adet mendil içerir.

heee varmış o zamannn:1:

bu benim kızım kesin harita kadastrocu felan olcak...
çok akıllı ya..akıl küpüm ya..
sbh vapurda yada otobüsde uyanıo...sonra akşama kadar tam o pantolon lastiğinin göbeme değdiği yerde çalışması hiç bitmio..
balım benim..tıkır tıkır akşama kadar...
akşamda babasıyla ıynuo sonra uyyo...geceleri hiç uyyamıom ama hiç hissetmiom tıkırtısını..
amma akşama kadarda ayajklarını ellerini hiç çekmio donumun lastiğinin altından...
sıpam benim sürekli güldüryo beni..:1::1::1::31:

Hemen de iş bulmuş kıza:1:
benmki de akşam eve gitim mi başlıyo tepinmeye.
gündüz hereketli olduğumdan anlayamıyom galiba :50:

ay geçen gece uyuyakalmışım koltukta. tam o anda tel çaldı.
birden korktum nasıl sıçradım ama..
aynı anda kızım da tam anlamıyla çırpındı içerde.
ayyy dedim yavrum benm hissetti kesin korktuğumu.
nasıl bir çırpınıştı ama anlatamam.. :1:

petuşş bugunden sonra sen artık 100den düşücen hayırlısıyla... askerlikte yaparlarmış ya hani 100den düşünce ıslatırlarmış bizde seni mi ıslatsak ne :1::1::1::1:

ya benim kızım kaç gündür sessiz sakin pek bi cılız hareketleri var.acaba benim canım sıkkın bu aralar ondanmı etkileniyoki yavrum:14:

geçen eşimle tartıştık bağırdım yüksek sesle sonra gittim uzandım ağladım. elimi karnıma koydum kızım içerde çıldırdı resmen elimi nereye koysam oraya geçiyodu..üzülme anne der gibi sanki:14:.. o kadar üzüldümki vicdanım sızladı bağırdığım için korktu belkide:14:

ahha bizde ana olacazda görcez işte.....kayın validem duymasın bu cahilliğimi walla..hele böyle gadınlarla arkadaş olduğumu heç duymasın

sbh sbh güldüm çok halimize...:1::1::1:
:1::1::1:

günaydın bayanlar
biz geldik dün doktora gitmiştik
çok şükür herşey yolunda ama kızım yüzünü kapatmıştıı
göstermedi hiç çok naz yapıyoo
testlerimiz herşeyimiz normal sadece biraz akıntımız vardı
oda hamililekte olur dedi ama yinede fitil verdii
doğum konusunda ne diyorsunuz diye sordum
şimdilik normal diye gidiyoruz ama erken dedi
birdahaki kontrol için birşey demedi bende sormadım
kan değerim biraz düşmüş 2 ye çıkarılım dedii
ama ben düzenli almadığımı söyleyemedim o yüzden
şimdi düzenli almya başlayacağım aslında düşük değilmiş
ama 12 olmasını istiyormuş (benim 11.2)
dün ananemiz aradı triko battaniye ve bikaç kıyafet almış
bizimde hep alan benim tarafımın

cnm cok sevındım herseyın yolunda olmasına...

hissediolar bence ya annenin duygularını....
petuşş bugunden sonra sen artık 100den düşücen hayırlısıyla... askerlikte yaparlarmış ya hani 100den düşünce ıslatırlarmış bizde seni mi ıslatsak ne :1::1::1::1:
evet ya....100 den geri sayım başlıo gari..
koca göbekli garılar birbirini ıslatıo düşünsene:1::1::1:
bide plaka sayyolar ya...örneğin 33 e geldi şafak..mersinli ben varım...herkes benim üstüme çöküomuş:)):1::1::1:
ya benim kızım kaç gündür sessiz sakin pek bi cılız hareketleri var.acaba benim canım sıkkın bu aralar ondanmı etkileniyoki yavrum:14:

geçen eşimle tartıştık bağırdım yüksek sesle sonra gittim uzandım ağladım. elimi karnıma koydum kızım içerde çıldırdı resmen elimi nereye koysam oraya geçiyodu..üzülme anne der gibi sanki:14:.. o kadar üzüldümki vicdanım sızladı bağırdığım için korktu belkide:14:
ayy paris ya ben onu 2 kere deneyinmledim kuzum...ben ağlarken yağmur hep daha çok tepişio..
resmen ağlama ben varım burda dio gibi geldi hep:52::52:

bende geçen indirimdeydi unibaby aldım yeni doğan için ablamın kızıda aldı oda memnundu bu arada ben milupayada üye olmuştum geçen ondanda hediye geldi hemde kargosu ücretsizdi ptt kargoyla yollamışlaar içinde 8 li 2-5 kg huggies bez vardı niveanın numelilik kremi ıslak mendili broşür cd falan vardı ve brşürde bebek doğduğunda 6 aylıkken 1 yaşında falanda hediyeler gönderileceği yazıyodu

Günaydınnnnn herkesee.....
sabahları kalkmak hergun daha bi zor, daha bi işkence haline geliyor... ev hanımı olacam bende yaa bu ne büleee:37:

eyvah eyvah çok geçmiş olsun...
erkeklerin hastalığıda hiç çekilmiyor ya valla allah yardımcın olsun:1::1:

benimki geldi primadan.... kutusunu görsen aman yarabbim içinde kimbilir neler var dersin :1::1:
4 tane prima yeni doğan bebek bezi dışındakiler boş şeyler... ariel den deneme için leke çıkaracı, panten numune şampuan. tupper'dan mama kutusu mudur nedir, nasıl kullanılacağını çözemedim daha :))) cd broşur vs vs..

bende 10 kilo almışım yaa yuhh diyorum kendime ve çok utanıyorumm... ama ben normal yiyiyorum ki öle çok abartılı bi şekilde yemiyorum nereden geldi bu kadar kilo anlamadım... ödem olabülürrr ondandır ondan :27::27::27:

bende abur cuburr seven biri değilim. normal yiyorum. sebze meyve seven biriyim. su içsem yarıyor diyorlardı innamıyordum . şimdi aynı durumdayım. gebelik öncesi 8 yıldır 58 kiloda olan biriyim. yeme alışkanlığım hep aynıydı. şimdi resmen her yediğimi sayıyorum. ama alıyorum yinede

hissediolar bence ya annenin duygularını....

evet ya....100 den geri sayım başlıo gari..
koca göbekli garılar birbirini ıslatıo düşünsene:1::1::1:
bide plaka sayyolar ya...örneğin 33 e geldi şafak..mersinli ben varım...herkes benim üstüme çöküomuş:)):1::1::1:

evet petuş ya o öyle hareketlendikçe daha bi ağlaştımm.. resmen ben burdayım yanındayım anne der gibi.canımıniçi benim miniğim.. annelerine şimdiden destekler:14:

günaydııın :)
nasılsınız kızlar keyıfler nasıl
benım kızım gece sureklı oynuyo ya hiç durmuyo sağolsun hareketlerıne uyanmıyorum göbeğim belım rahat etmediği için uyanıyorum ama hep uyanık akşamda öle fırlıcak gıbıydı göbeğimden sağolsun çok haraketli bı kız benı beklıyo:52::52:

cnm o bende de oluyor canım bişiye sıkıldıgında oynamıoo resmen :((( etkılenıoo sanırımm

biz 100 den düşmüşüz benım üzerime çökebılırsınız ahaha:D
kızlar size birşey sorucam benım doğum 4 nisana gelıyo çok güzel bi tarıh aslında 4.4 amaaa
sezeryan olucagım için 2 hafta erken alıyolarkı ben erken alınmasınıda istemıyorum ama ılla 1 hafta erken alırlar sancı felan gelemsın dıye
mart sonuna denk gelıyo ozman 25 mart olsa arası çokmu açılıyo sizce???

Back
X