Günaydın kızlar pazar günü eltim doğum yapmıştı dün öğlen eve çıkmış fakat bebeği yanında yoktucumartesi akşam evde suyu gelmiş ama ne ağrısı nede sancısı varmış suyun geldiğini anlamış ve hastaneye gitmişler eltimin kalbide problemli olduğu için son haftaya kadar beklemişler 40.haftada dünyaya geldi hastanede suni sancı verince kalp ritmi bozulmuş ve titremeye başlamış açılmada olmamış neyse son bi gayretle bebek doğmuş ama gelelim bebeğimize kucağına alıp emzirdiğinde bebeğin ağzında köpükler olmuş ve nefesi kesilmiş hemşireye vermişler gidiş o gidişmiş sonra öğreniyorlar ki bebeğin akciğerinde delik varmış bugün ameliyat olacak Allah yardım etsin miniğimize kızlar dua edelim bugün inşallah....Akşam çok kötü oldum bunları anlattıkça ve bu eltimin 3.çocuğu...Aslında bu sorun anne karnında tespit edilmişti.
Bana dedi ki sakın bu halim seni korkutmasın benim kalbim problemli olduğu için böyle oldu bebeğim kurtulsun o dikişlerde geçiyor ağrıda geçiyor dedi şuan hep onu düşünüyorum dedi dikiş falan umurumda değil dedi ve sakın sezeryanı düşünme dedi normal olunca öyle rahatlıyorsun ki dedi bunu yaşayıp görüceksin dedi öyle büyük mutluluk ki dedi
Kızlar elimizden geldiğince normal doğumu isteyeceğiz inş.bi sorun çıkmadıkça... tamam korkuyoruz ama geçecek hepsi o anı hep hatırlamak istiyorum inş.
çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda herşey yoluna girer, dualarımız sizinle......