2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydın kızlar pazar günü eltim doğum yapmıştı dün öğlen eve çıkmış fakat bebeği yanında yoktu :14: cumartesi akşam evde suyu gelmiş ama ne ağrısı nede sancısı varmış suyun geldiğini anlamış ve hastaneye gitmişler eltimin kalbide problemli olduğu için son haftaya kadar beklemişler 40.haftada dünyaya geldi hastanede suni sancı verince kalp ritmi bozulmuş ve titremeye başlamış açılmada olmamış neyse son bi gayretle bebek doğmuş ama gelelim bebeğimize kucağına alıp emzirdiğinde bebeğin ağzında köpükler olmuş ve nefesi kesilmiş hemşireye vermişler gidiş o gidişmiş sonra öğreniyorlar ki bebeğin akciğerinde delik varmış bugün ameliyat olacak Allah yardım etsin miniğimize kızlar dua edelim bugün inşallah....Akşam çok kötü oldum bunları anlattıkça ve bu eltimin 3.çocuğu...Aslında bu sorun anne karnında tespit edilmişti.

Bana dedi ki sakın bu halim seni korkutmasın benim kalbim problemli olduğu için böyle oldu bebeğim kurtulsun o dikişlerde geçiyor ağrıda geçiyor dedi şuan hep onu düşünüyorum dedi dikiş falan umurumda değil dedi ve sakın sezeryanı düşünme dedi normal olunca öyle rahatlıyorsun ki dedi bunu yaşayıp görüceksin dedi öyle büyük mutluluk ki dedi

Kızlar elimizden geldiğince normal doğumu isteyeceğiz inş.bi sorun çıkmadıkça... tamam korkuyoruz ama geçecek hepsi o anı hep hatırlamak istiyorum inş.

çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda herşey yoluna girer, dualarımız sizinle......

Canım çok geçmiş olsun allah şifasını tez zamanda versin... tabi insan yavrusunun derdine düşünce dikişi de unutur acıyı da.

ben aksilik olmazsa normal doğum istiyorum zamanında petuş da söylemişti ve diğer arkadaşlar haydi çatır çatır doğuralım diye :9: hatta topik açalım bize motive olmak için :) sonuçta imkanı olmayan yerlerde insanlar doktorsuz bile doğuruyor maksimum bir gün çekerim acı... Benim regli sancım berbat sancılı geçerdi hastanelik oluyordum resmen evlendikten sonra biraz düzeldi ama yine hastanelik olmadım değil... Ondan biraz daha fazla sancı olduğunu düşünsem sonuçta geçecek diye motive ediyorum kendimi... Yaşımız da genç neden normal doğum olmasın koşullar el verdikçe... Normal doğum isteyen arkadaşlar doktor bol bol yürüyüş tavsiye ediyor...

Bu arada kuru kayısı ve acı biber turşusu işe yaradı dün akşam gittim aldım akşam yemeğinde yedim 5-6 tane sabah kayısı ve ardından ılık su... çıktım wc ye şu anda da her an gidecek gibiyim :9: :9: allah razı olsun ne diyeyim :16:

evet canım ya...ben hiç kokrmuom walla ağrıdan sızıdan..ben uyuşturulmadan karaciğer biopsisi oldum kızlar...
hmde bi acemi asistanın elinde...6 kez girdi alamadı parça...7 e hocasını çağırdı...
ertesi gün hiç bişi olmamış gibiydim..
mantık hep şu yani annelerimiz nasıl yapmışsa bizde yaparız..benim tek derdim zaman..onuda düşünmüom şimdilik..37. haftayı görelim bi bakalım..o zmn bakcaz o kısmına..

evet canım ya...ben hiç kokrmuom walla ağrıdan sızıdan..ben uyuşturulmadan karaciğer biopsisi oldum kızlar...
hmde bi acemi asistanın elinde...6 kez girdi alamadı parça...7 e hocasını çağırdı...
mantık hep şu yani annelerimiz nasıl yapmışsa bizde yaparız..benim tek derdim zaman..onuda düşünmüom şimdilik..37. haftayı görelim bi bakalım..o zmn bakcaz o kısmına..

he he korkmuyon bi ağda bile yaptıramıyon :)))))

he he korkmuyon bi ağda bile yaptıramıyon :)))))

ya o ayrı bişi..onu yaptırdım ben daha önce bi kaç kere..yine yaptırrım..
ondada mantık şu yarım saat sıkcan dişini, sonra herşeyi unutmuş olcan:))
ama utanıom şu anda bu halde gitmeye....durumlar çok karışık :))

Aynen dediğin gibi zorunlu bir durum olmadıkça neden normali olmasın. Annelerimiz yapmış elbette biz de yaparız allahın izniyle... Hayırlısıyla o haftalara da geleceğiz. Hakkımızda ne en hayırlı olacak ise o olsun inşallah...

Bugün şöyle güzel bir konu belirleyelim hem bilgilenebileceğimiz hem de tüm arkadaşların katılım ve paylaşımlarının olabileceği... Bu konuda üstatlardansın petuş hadi he beraber bir konu bulup konuşalım üstünde kaldıysa tabi konuşmadığımız :)

erkek annelerı ogluslarınıza ne isim koycaksınız?
erkek olsaydı çağan efe koyacaktık biz:))
Aynen dediğin gibi zorunlu bir durum olmadıkça neden normali olmasın. Annelerimiz yapmış elbette biz de yaparız allahın izniyle... Hayırlısıyla o haftalara da geleceğiz. Hakkımızda ne en hayırlı olacak ise o olsun inşallah...

Bugün şöyle güzel bir konu belirleyelim hem bilgilenebileceğimiz hem de tüm arkadaşların katılım ve paylaşımlarının olabileceği... Bu konuda üstatlardansın petuş hadi he beraber bir konu bulup konuşalım üstünde kaldıysa tabi konuşmadığımız :)

benim çenem düştü resmen çalışmayı unuttum bugün..
dün iki çalışınca bugün hak göryom kendimde çalışmamayı:))
canım değinmediğimiz konu kalmadı nerdeyse ya...ben öyle yararlı bişi yapamamda güzel katılırım sağlarım ama:)

erkek olsaydı çağan efe koyacaktık biz:))

benim çenem düştü resmen çalışmayı unuttum bugün..
dün iki çalışınca bugün hak göryom kendimde çalışmamayı:))
canım değinmediğimiz konu kalmadı nerdeyse ya...ben öyle yararlı bişi yapamamda güzel katılırım sağlarım ama:)

çağan güzel isim ama benım kocam boyle ısımler sewmıyo daha tarıhı ısımler bulmaya calısıyo ben de onları istemıyorum uzlasamadık bu konu da daha :)

babamız alpaslan ya da alperen dıyodu alpaslan daha agır basıyodu ben de onu ıstemıyorum sımdılık alperen gıbı gorunuyo bakalım değişmezsek :)

Biz daha isim bulamadık. Geçenlerde Arda ismi hoşumuza gitmişti ama anlamı pek hoşumuza gitmedi. Daha arayıştayız bakalım.

Back
X