hoşgeldin canım tekrarkendini kilo açısından yalnız hissetmemen için yazıyorum 53 ile hamile kaldım 66-67 arasında gidip geliyorum
![]()
aynı durumdayız bende 58 le hamile kaldım 67 yım. ki 3 haftadır diyet yapıyorum yapmasam eski hızımla gitsem 70 i geçmiştim eminim.birde benim dr um çok pimpirikli azarlıyor re4smen. onun korkusundan yemek yiyemiyorum
şu an çok şaşkınım
tam da ben hazırlanırken önümdeki bayana doktor bu problemi anlatıyordu bugün..bebeğinde böbrek genişlemesi varmış ve karnından su almaları gerekiyormuş..çeşitli sebeplerden olurmuş ve genelde kız çocuklarında görülürmüş..down sendromlu bi bebek olmasıda ihtimaller arasındaymış..nedenini araştırmak için su alınması şartmış karından ama istemezsenizde siz bilirsiniz dedi doktor çok üzüldüm kadın perişandı![]()
canım bunların hepsi önlem. bir kaç tane daha olumsuz bişey olsa o risk var derdim ama tek bir şey için kalkıp sana down sendromu yada sıvı alalım diyemem dedi. istersen yaptırırsın dedi. ama biz bir olumsuzu hemen yönlendirmiyoruz dedi sıvı alımına.