2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hoşgeldin canım tekrar :D kendini kilo açısından yalnız hissetmemen için yazıyorum 53 ile hamile kaldım 66-67 arasında gidip geliyorum:D:D:D

aynı durumdayız bende 58 le hamile kaldım 67 yım. ki 3 haftadır diyet yapıyorum yapmasam eski hızımla gitsem 70 i geçmiştim eminim.birde benim dr um çok pimpirikli azarlıyor re4smen. onun korkusundan yemek yiyemiyorum

şu an çok şaşkınım:53::53:
tam da ben hazırlanırken önümdeki bayana doktor bu problemi anlatıyordu bugün..bebeğinde böbrek genişlemesi varmış ve karnından su almaları gerekiyormuş..çeşitli sebeplerden olurmuş ve genelde kız çocuklarında görülürmüş..down sendromlu bi bebek olmasıda ihtimaller arasındaymış..nedenini araştırmak için su alınması şartmış karından ama istemezsenizde siz bilirsiniz dedi doktor çok üzüldüm kadın perişandı:5:

canım bunların hepsi önlem. bir kaç tane daha olumsuz bişey olsa o risk var derdim ama tek bir şey için kalkıp sana down sendromu yada sıvı alalım diyemem dedi. istersen yaptırırsın dedi. ama biz bir olumsuzu hemen yönlendirmiyoruz dedi sıvı alımına.

bende yağmuru şarapla tanıştırcam noelde:)))
1 kadehden bişi olmaz...o kadarda alışmasınlar, bu kirli dünyada bu kadar streil yaşanmazzzzz

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/476359-2012-nisan-annelerinin-yeni-takip-listesi-2.html

walla inş. tersidir dicem bi türlü aynısıdır dicem bi türlü..
bizim yağmur gündüz kudurgan gece sesi çıkmıo...bu düzen devam etse keşke yinede doğunca..gündüz anane-babanne bakcak nede olsa...akaşmda babası ben yağmur mutlu mutlu uyuruz işte:16::16::16:

canım 1 kadehtn gercekten bişi olmaz yılbaşı gunu bizde dısarıda olucaz goturucem 2 kadeh sarap valla :DD:D:

aynı durumdayız bende 58 le hamile kaldım 67 yım. ki 3 haftadır diyet yapıyorum yapmasam eski hızımla gitsem 70 i geçmiştim eminim.birde benim dr um çok pimpirikli azarlıyor re4smen. onun korkusundan yemek yiyemiyorum

canım aynı durumdayız bende oyle diyet yapıyorum oyle durdu kilo almam ama herşey yasak yaa tatlı yook :( meyve 1 poesiyon ekmek cok yok yemek az ye sık ye bilmemnee bazen bunaltıyoo vallaa banada doktorum resmen gecen gittigimde yalvardı ne olur bidahaki kontrolune almadan gel diyee kılonu koru :DD:D:

canım bunların hepsi önlem. bir kaç tane daha olumsuz bişey olsa o risk var derdim ama tek bir şey için kalkıp sana down sendromu yada sıvı alalım diyemem dedi. istersen yaptırırsın dedi. ama biz bir olumsuzu hemen yönlendirmiyoruz dedi sıvı alımına.

evt...demin bahsettiğim kadında zeka testi bie yaptırmak istememiş doktor nedeni çok önemli dedi..geçicide olabilir tek başına böbrek büyümesi fln ama birçok problemle birlikte buda olabilir onu araştırmak gerekiomuş:31:

merhaba canım arkadaşlarım 10 günden fazla zamandır internet yok öyle boşlukta kaldım ki hepinizi ne kadar çok özledim.pazartesi ayrıntılımız vardı çok şükür iyiymiş her şey yolunda teyzeleri artık pipisini de gördük oğluş olduğu kesinleşti.ben acayip dombili bişi oldum ya:1: 3 haftada ben 4 kilo kuzu 200 gr almış nasıl bir orantıdır bu didim dr güldü doğru orantı olmadığı kesin ama...54 le hamile kaldım 68 kiloyum siz düşünün artık rekor bendedir sanırım.sizden ayrı kalmak zormuş valla bir an önce internet sorunu hallolur şimdi de karşı komşudan giriyom daha fazla hasretinize dayanamadım.hepinizi kocaman öpüyom annişler:16::16::16:

canımmm hoşgeldinn maşalah bebişee bi oğluş daaha geliyo ölemiiii benim paşamın arkadaşı erkek olacak ne güzel yazın seydişehirde artık bol bol kısır günleri başlasınnnnn ozamannn :46::46:

selam kızlar:3:,özledim sizi kaç gündür giremediim:54::54:
kız kardeşim geldi çarşamba günü takıldık birkaç gün...dün de kuzenime gittik beraber teezemlere...
neyse,bıraktım onu eve geldim..
bu sabah kontrolüm vardı benim..doktorum kalp kapakçıklarını gösterdi ve ne güzel atıyor kalbiğ maşallah dedi:nazar::nazar:
765g,22cm olmuş miniğim..
herşey mikemmel de benim doktorum niye renkli ultrason'u geç verdi anlamadım..13 ocakta renkli ultrasyonumuz..aslında bana bu gittiğimde şeker yüklemesi yapması lazımdı..sanırım her doktorum kendine göre prensipleri var..benim doktorum 6 aydan sonra öneriomuş renkli ultrasonu:31:
veeee dün gece midemden uyuyamadığımı söyledim doktora,o da midenmi yandı idrar yollarınmı dedi..hyr dedim tam da göğüsümn orta alt kısmı yanıyodu...şurup verdi 3 tane ama hepsi aynı..sanırım doğuma kadar beni idare etsin diye her yemekten sonra içicem..
bu arada 62 kiloyum kızlar yani yaniiii bennn tam 9-10 kilo almışım:5:
anam el 9-10 kiloyla doğuma gidio benim daha 3,5 ayım var doğum aklımı kaçırıcam yineee bennn:27::14:

kuzummmm maşalahh yaa kurban olsunlar yesinler miniğini :emir_bebek::emir_bebek:

bende yağmuru şarapla tanıştırcam noelde:)))
1 kadehden bişi olmaz...o kadarda alışmasınlar, bu kirli dünyada bu kadar streil yaşanmazzzzz

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/476359-2012-nisan-annelerinin-yeni-takip-listesi-2.html

walla inş. tersidir dicem bi türlü aynısıdır dicem bi türlü..
bizim yağmur gündüz kudurgan gece sesi çıkmıo...bu düzen devam etse keşke yinede doğunca..gündüz anane-babanne bakcak nede olsa...akaşmda babası ben yağmur mutlu mutlu uyuruz işte:16::16::16:

iki ucu poklu değnek desene:52::52:

evt...demin bahsettiğim kadında zeka testi bie yaptırmak istememiş doktor nedeni çok önemli dedi..geçicide olabilir tek başına böbrek büyümesi fln ama birçok problemle birlikte buda olabilir onu araştırmak gerekiomuş:31:

yok ben diğer testleirmi yaptırdım temiz çıktığı için belkide bana bu kadar korkma dedi. hamdolsun. ayh ne zor ya.o kadını düşünemiyorum. yaşadığı stttresi . allah yardımcısı olsun

Doğum eğitimi kursları sadece çiftler için değildir. Kurslar genellikle bekâr anneler veya eşi kurslara katılamayan hamile kadınlar içindir. Size uygun kurslar konusunda doktorunuza danışınız.

Babaya Tavsiye

Artık eşiniz için zor olabilecek günlük ev işlerini yapmayı teklif edin. Küveti veya tuvaleti temizlemek büyük bir yardım olabilir. Yüksekte veya ulaşılması zor bir yerde bulunan herhangi bir şeyi yerine koyarak eşinizin güvenliğine katkıda bulunabilirsiniz.

Son düzenleme:
Doğum eğitimi kursları sadece çiftVirüsler için değildir. Kurslar genellikle bekâr anneler veya eşi kurslara katıVirüslamayan hamile kadınlar içindir. SiVirüsze uygun kurslar konusunda doktoVirüsrunuza danışınız.

Babaya Tavsiye

Artık eşiniz için zor olabilecek günVirüslük ev işlerini yapmayı teklif edin. Küveti veya tuvaleti temizlemek büVirüsyük bir yardım olabilir. Yüksekte veya ulaşılması zor bir yerde buluVirüsnan herhangi bir şeyi yerine koyarak eşinizin güvenliğine katkıda bulunaVirüsbilirsiniz.

bu virüs de nesiii alalaa...
neyse bunu benim adama açarım. ancak şöle bi durum var, benimkine yemek yaptır paso, balık pişirsin efendim salata felan yapsın, ama o mutfak savaş alanı gibi olur çıkar, hele temizlik hak getiree... askıda çamaşır var toplar mısın derim bi hafta daha askıda kalır valla... ve bu ara yardıma deli ihtiyacım var totoşum çok fena ağrii... üstüne yatamıyorum sol kalçamın...

ben doritos seviyorum zaten evde de vardı:39::1:
yanlız değilim o zman :):)
alkolik qarılara bakk yaa,şartmı içmeniz yanii hıhhh:63:
kuzummmm maşalahh yaa kurban olsunlar yesinler miniğini :emir_bebek::emir_bebek:

tşk. ederiz tuni teyzesi,hepimizin bebişine maşallahh:nazar::54::54:

yok ben diğer testleirmi yaptırdım temiz çıktığı için belkide bana bu kadar korkma dedi. hamdolsun. ayh ne zor ya.o kadını düşünemiyorum. yaşadığı stttresi . allah yardımcısı olsun
kadın ultrasyona bağlı iken bana gülümsemişti,sonra bunları duyduğunda montunu koltuğun üstünde unutup çıkıyordu sekreter verdi..düşünemiyorum,Allah vermesin başımıza öyle şeyler inş.:50:

Son düzenleme:
bu virüs de nesiii alalaa...
neyse bunu benim adama açarım. ancak şöle bi durum var, benimkine yemek yaptır paso, balık pişirsin efendim salata felan yapsın, ama o mutfak savaş alanı gibi olur çıkar, hele temizlik hak getiree... askıda çamaşır var toplar mısın derim bi hafta daha askıda kalır valla... ve bu ara yardıma deli ihtiyacım var totoşum çok fena ağrii... üstüne yatamıyorum sol kalçamın...

çok pis o kalça ağrısı ya...
benimde bi 10 gün kadar önce sağ kalça pertti...
basmak yürümek uyumak eziyetti yani...
dr çok önce magnezyum tozu vermişti..
düzenli içiodum ama son zmnlarda içmez olmuştum..
o ağprıyı 3-5 gün çekince hemen düzenli içmeye başladım..
geçti çok şükür...

ben doritos seviyorum zaten evde de vardı:39::1:

alkolik qarılara bakk yaa,şartmı içmeniz yanii hıhhh:63:

tşk. ederiz tuni teyzesi,hepimizin bebişine maşallahh:nazar::54::54:

kadın ultrasyona bağlı iken bana gülümsemişti,sonra bunları duyduğunda montunu koltuğun üstünde unutup çıkıyordu sekreter verdi..düşünemiyorum,Allah vermesin başımıza öyle şeyler inş.:50:

off çok üzüldüm kadına..şu an eminim ağlıyordur evinde... çok zor bir durum.Rabbim kimseye vermesin evlatla imtihanı.

detaylı ultrason yaptırdım kızlar bugün zeynep kamilde. herkes yaptırdı mı ya.. birde ben pendik sskdan renkli doppler içinde gün almıştım ayın 15inde de oraya gitcem. başka da test kalmıyo heralde. of bu devlet hastaneleri çok kötü yaa kadın 20 dk boyunca baktı bebeğime ama ağzından laf çıkmadı bir de kendine döndürmüş ekranı. hiçbir şey göremedim. nys ki normalmiş herşey onu dedi allahtan.

çok pis o kalça ağrısı ya...
benimde bi 10 gün kadar önce sağ kalça pertti...
basmak yürümek uyumak eziyetti yani...
dr çok önce magnezyum tozu vermişti..
düzenli içiodum ama son zmnlarda içmez olmuştum..
o ağprıyı 3-5 gün çekince hemen düzenli içmeye başladım..
geçti çok şükür...

aynı acı bende de oldu ya gece uykumdan uyanıyordum sağa sola dönerken. kalçam kalkmıyordu yerinden. bana da verdi doktor magnezyumu ama ben iyi gelmiyo diye içmiyordum. bende kullanayım o zaman. şimdi yok ama arada bir başlıyo kasılma gibi çok fena.

detaylı ultrason yaptırdım kızlar bugün zeynep kamilde. herkes yaptırdı mı ya.. birde ben pendik sskdan renkli doppler içinde gün almıştım ayın 15inde de oraya gitcem. başka da test kalmıyo heralde. of bu devlet hastaneleri çok kötü yaa kadın 20 dk boyunca baktı bebeğime ama ağzından laf çıkmadı bir de kendine döndürmüş ekranı. hiçbir şey göremedim. nys ki normalmiş herşey onu dedi allahtan.

bende 13 ocakta gircem detaylıya inş..hastanemizde var ve 75 tl bence gayet uygun..arkadaşlar daha pahalıya yaptırdı sanırım:26:

Back
X