2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
beni de 17. haftamda aramışlardı, meğer kendi hastanem medical park devlete bildirmemiş hamile olduğumu. menzil'in tavsiyesiyle cinsiyetine baktırmak için onun doktoruna gitmiştim bi kerelik. o hastane haber vermiş de öyle öğrenilmiş. aile hekimliği devlete rapor yazdı hastane haber vermemiş diye, sorumluluk hastanede yoksa ebenin maaşından kesiyolar çünküm :ssz::ssz::ssz:

ben geleni arabada bekletiyorum, 5 dk en azından oturacakları odayı düzenliyorum. madem habersiz geliyonuz 5 dk bekleyeceksiniz diyorum. bi daha habersiz gelemiyolar :21:

canım hangi medical parka gidiyorsun?

ya tenini nemlendir tabi canım ama inan çatlayacaksa engel tanımıyor...birde bu senin cilt yapınla alakalı esnek bir cildin varsa çabuk sarkıyosun ama çatlamıyosun..sıkı bir cildin varsa çatlıyosun ama sarkmıyosun..kişiden kişiye değişiyorrrr:36::36:

Ben aktardan Kakao,Joboba,ceviz ve susam yağı aldım bi kavanozda karıştırdım ondan sürüyorum benimde henüz yok gibi ama öyle bacak arkası felan hiç bakmadım baksamda görecek halde değilim zaten:1:

ben hamilelik öncesi spor yapıyordum birde
mutlaka her banyoda sonra bebe yağı sürerdim senelerdir
onların bana geri dönüşümü bu herhalde:27:

kızlar oğluşum acaip hareketli. o kadar ki bazen canımı yakıyor. özellikle banyodan sonra çok hareketli oluyor. yediklerim içtiklerim etki mi ediyor acaba die kendime bi dikkat edim dedim hiç alakası yok. kıpır kıpır bir an durmuyor. bir de oldukça aşağıda. doktorum normal olduğunu söyledi ama içim rahat değil. aynı durumda olan var mı???

ev berbat kalkıp bi süpüreym diyorum
dememle vazgeçmem bir oluyor
geçen haftasonu eşim süpürmüştü sağolsun
ben de vileda ile silecektim
viledanın sapı koptu eşim eğilip sildi
ama adam işte şimdi akşam iş çıkışı da yazık
bu arada misafir üstüne misafir
yarın gelme ihtimali olan bi misafirim var akşama da kayınbiraderm gelecek
kalkıp yapsam iyi olacak amaaaaannn
siz kendiniz mi yapıorsunuz

kızlar oğluşum acaip hareketli. o kadar ki bazen canımı yakıyor. özellikle banyodan sonra çok hareketli oluyor. yediklerim içtiklerim etki mi ediyor acaba die kendime bi dikkat edim dedim hiç alakası yok. kıpır kıpır bir an durmuyor. bir de oldukça aşağıda. doktorum normal olduğunu söyledi ama içim rahat değil. aynı durumda olan var mı???

aynen cnm 1-2 haftadır hareketleri çok arttı.benimde aşağıda eğilemiyorum çömelemiyorum.sabah uyandığımda bile tepiklemeye başlıyor yafrum yediklerimizle ilgisi yok gibi evet.

ben varım canım bazen ayaklarını resmen oranın üstünde hissediyorum normalmiş bende sordum:9:

cnm kolay gelsin ya ben kendime zor bakıyorum.bi de bu kadar misfiri nasıl ağırlıyorsun maşallah.ben her hafta yarım gün kadın alıyordum ama şimdi izne ayrıldım.evde çok canım sıkılır bari ev işleriyle oyalanayım yavaş yavaş yaparım diye artık almıyorum.bakalım inş. yapabilirim.eşim süpürür ben de silerim diye düşünüyorum senin gibi:1:

31. haftamızdayız annesi 12 kilo almış
bebeğimz 1715 gr olmuş :49:
doktorumuz konuşmayı pek sevmedgnden bi şey demedi
gelişi güzel in haricinde

hu huuuu güzel annişler biz geldikkkk baya bi geç geldik bugün anca :49::49:
herkesin kandili mübarek olsun hayırlı cumalar olsun inş. bugün edilen dualarımızın arasına hepimizin bebişlerini katmayı unutmayalım..
umarım keyifler yerindedir??
benim artık gece uykusu denen bişey kalmadı kalça toto ağrsından ağlıyorum artık..okadar acı çekmişimmki dün akşam benim tepki şu olmuş '''' vıy vıy vıy vıy vıy '' arka arkaya nerdeyse 20 defa demişim eşim sabah nasıl gülüyo nasıl dalga geçiyo...vıy vıy nedir yaaa alaşkına :52::52: bide üstüne boynum tutulmuş off offff :43:
bu arada benin berat efem çok hareketli sürekli hareket eden bi bebek değil ben anladım benim oğluşum uslu bi çocuk olacak sabah bi ediyo akşam bi ediyo onlardada baya belli ediyo kendini bi 15 dk hareket ediyo ama sabah akşama arası pek bişey yok sıpa yaaaa:emir_bebek::emir_bebek:

midemin bulantısından hiç bişey yiyemıyorum sabahtan beri kusuyorum
kendım neyse de bebeğim aç kalacak ya :(:(

ben haziran ayından bu yana (fıtık ameliyatı oldum)
hiç bişey yapmıyorum
eşim sağolsun...

cnm kolay gelsin ya ben kendime zor bakıyorum.bi de bu kadar misfiri nasıl ağırlıyorsun maşallah.ben her hafta yarım gün kadın alıyordum ama şimdi izne ayrıldım.evde çok canım sıkılır bari ev işleriyle oyalanayım yavaş yavaş yaparım diye artık almıyorum.bakalım inş. yapabilirim.eşim süpürür ben de silerim diye düşünüyorum senin gibi:1:

okul başlayacak yakında en uygun zamanım aslında ama misafirden gözümüzü açamadık
biz daha yeni evli sayılırız pek gelen gidenimiz olmazdı
nerdeyse milleti kolundan tutup zorla biz getirirdik
o yüzden bu durumdan şikayetçi değilim aslında
ama ah şu ev hep temiz kalabilse:41:

hu huuuu güzel annişler biz geldikkkk baya bi geç geldik bugün anca :49::49:
herkesin kandili mübarek olsun hayırlı cumalar olsun inş. bugün edilen dualarımızın arasına hepimizin bebişlerini katmayı unutmayalım..
umarım keyifler yerindedir??
benim artık gece uykusu denen bişey kalmadı kalça toto ağrsından ağlıyorum artık..okadar acı çekmişimmki dün akşam benim tepki şu olmuş '''' vıy vıy vıy vıy vıy '' arka arkaya nerdeyse 20 defa demişim eşim sabah nasıl gülüyo nasıl dalga geçiyo...vıy vıy nedir yaaa alaşkına :52::52: bide üstüne boynum tutulmuş off offff :43:
bu arada benin berat efem çok hareketli sürekli hareket eden bi bebek değil ben anladım benim oğluşum uslu bi çocuk olacak sabah bi ediyo akşam bi ediyo onlardada baya belli ediyo kendini bi 15 dk hareket ediyo ama sabah akşama arası pek bişey yok sıpa yaaaa:emir_bebek::emir_bebek:

ay çok güldüm canım vıy vıy he:9::9::9:bu hamilelik bizi 80 lik nineler gibi yaptı:9::9::9:

ben haziran ayından bu yana (fıtık ameliyatı oldum)
hiç bişey yapmıyorum
eşim sağolsun...

hazirandan bu yana mı helal valla eşine:65:

ay çok güldüm canım vıy vıy he:9::9::9:bu hamilelik bizi 80 lik nineler gibi yaptı:9::9::9:

artık kendime bile şaşar oldum :52::52: valla canım yaa gece aynen o moddayım ben ağrılardan ne dönebiliyorum ne uyuyabiliyorum...
of dersin uf dersin nebilim ayy falan dersinde vıy vıy nasıl bişeyki yaa sabahtan beri gülüyoz karşılıklı:52::52:

Selam kızlarr..
Ya moralim cok bozuk. Bugun saat 13:30da kızımla randevumuz vardıı.
Sabah drumuzun asistanı aradı 08:30'da haliyele uyuyodum ve buugun
Gamze hanımla olan randevunuzu ertelemek zorundayım dedi
peki ne zmana dedim pazartesi 12:15 dedi peki tamam kolay gelsin dedim kapadım
uyku haliyle itirazz bile edemedim neden bile diye soramadım
ne guzel banyo yapmıştım giyeceklerimi hazırlamıstım cokta heyecanlıydım ama ama ama :14::14::14:
zaten stres içindeyim durumum ne neolcak acaba yine bi aksilik var mı diye beynimi yiyorum :43:

bu arada banyodan cıkınca bende nefrazen gibi bi kontrol ettim vucudumu
diz kapagının arkası catlar mı bi insanın yaaa
kıııııpppkııırrrrmııızıııı cizgilerle doldu vucudum bi tek göbegimde yok napıcaz yaa nasıl gececek bunlar???
gecmiyomustaa bi tek kırmızı kalmıcakmıs beyaz olcakmısss eşimde cok destek bu konuda bi kaç cizgi ne senin guzelliginden
alır ne benim sevgimden diyoo ama gelde sor banaa oofff yaaa ooffff beeeeee ooooooooffffffffffff

burdan kızım Zeynep'e sesleniyorum:
Anneciiimmm canım kızımm ben bebeğim için herseye deger dediysem
sende bu kadar acımasız olmasaydın be annemmm
annenn taş gibi hatundu, ne kadınnndııı şimdi k.çını zor kaldırıyo
önceden babana butun enerjisiyle destek olurduu :23::23:
şimdi babanın destegi olmadan yerinden kalkamıyoo.. azcık insaf kızm bari göbişi catlatmaa:20:
seni aldıgı nefesten bile cok seven, düşünen annen.. (Aylin)

ne damardan giriyon be :5:

eşim geçen hafta param olsa 5 çocuk yapardım dedi, gırtlağına çöktüm. 5 ayrı kadından yap sen o 5 çocuğu çok istiyosan, para benim gece sırt ağrımı geçirmiyo, trilyoner de olsan midem için yapabileceğim 10 liralık şurubu içmek. stres, telaş... bunlar parayla azalmıyo!!!
bi de bu çatlakları görünce hadi dedim hangi para geçirecek bunları, %100 etkili bi çözüm yok :ssz::ssz::ssz:

bi de ben basenlerimden şikayetçi biri olarak denize bikini üstü basen hizası şort ile girerdim. çatlaklara ağlarken, bi daha hiç bikini giyemeyeceğim dedim, tam popomda oldukları için. eşim de zaten giymiyodun ki dedi. cevap eskiden giymiyodum, şimdi giyemiyo olacağım artık terrcih benim elimde değil :5:

bebikimi cücem diye seviyom, boyundan büyük dert açıyo çünkü başıma. dün seviyorum karnımı, cücem benim babası kılıklım sen anneden yüz buldun suyunu mu çıkarıyon :27:

banyo yapmak bu kadar mı zor gelir insana yaaaaaaaa:14::14::14:
eşim evde yokken banyoya girmeye korkuyorum, akşamları da rehavet çöküyo o işten gelince. bu nedenle cumartesi günü kafama havuz bonesi takıp sadece vücudumu keseliyorum, pazar günü de girip sadece saçımı yıkıyorum, şampuanı durularken üstümü başımı şöyle bi ovuyom sadece elimle yeterli oluyo.

canım hangi medical parka gidiyorsun?
fatih, sen de mi medical'a gidiyosun?

Back
X