2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım ben balıkesirde yaşıyorum meltem mobilyayı internette görüp balıkesirde satış yapan mağazasını buldum ve gittim..3 ürünü vardı meltemin takım halinde ve acayip sağlamlardı..taş gibi yani...biz kalitesini çok begenmiştik ömürlük takımlardı..yalnız fiyat olarak pahalı gelmişti bana almak istemedim

aynen canım bende gördüm gerçekten çok kaliteli. dedğin gibi biraz tuzlu kral odasını beğendm 3500 e geliyor almak istiyorum ama o kadar para verip birde pişman olmamak için biraz araştırayım dedim.

32 haftalık hamileyim bebeişim erkek biraz gecikmeli geldim ama bundan sonrasını birlikte geçirmek isterim

canım ben topiğin daimi okuyucusuyum. gündz evde pc olmadığı için sadece akşamları okuyorum bazen birilerini bulursam yazıyorum. ama çok güzel burası herşeyi burdan öğrendim bende. birbirimize yardımcı oluyoruz. sen devamlı yazarsan tanırsın arkadaşları. benimde oğluşum olacak. isim olarak ne düşündüm bizim her ay değişiuor bu sıralar emir de takıldık

.

canım ben topiğin daimi okuyucusuyum. gündz evde pc olmadığı için sadece akşamları okuyorum bazen birilerini bulursam yazıyorum. ama çok güzel burası herşeyi burdan öğrendim bende. birbirimize yardımcı oluyoruz. sen devamlı yazarsan tanırsın arkadaşları. benimde oğluşum olacak. isim olarak ne düşündüm bizim her ay değişiuor bu sıralar emir de takıldık[/QUOTE]

emire mi takıldınız:) ben cinsiyetini öğrendiğim gün emir ismine karar vermiştim:)çok beğendiğim bi isim anlamıda hoşuma gidiyor herkeste çok beğendi şimdiden emir diye seviyolar karnımı:)

.

canım ben topiğin daimi okuyucusuyum. gündz evde pc olmadığı için sadece akşamları okuyorum bazen birilerini bulursam yazıyorum. ama çok güzel burası herşeyi burdan öğrendim bende. birbirimize yardımcı oluyoruz. sen devamlı yazarsan tanırsın arkadaşları. benimde oğluşum olacak. isim olarak ne düşündüm bizim her ay değişiuor bu sıralar emir de takıldık

emire mi takıldınız:) ben cinsiyetini öğrendiğim gün emir ismine karar vermiştim:)çok beğendiğim bi isim anlamıda hoşuma gidiyor herkeste çok beğendi şimdiden emir diye seviyolar karnımı:)[/QUOTE]

ayh ne kadar güzel zevklerimizde aynı. emirler çok yaramaz oluyorlarmış. bakalım bizim oğlanlar bizi zorlayacaklar mı. şuan karnımdaki hareketlerinden ve koç burcu olması sebeiyle tahmin edebiliyorum nasıl olacağını ama. allah yardımcımız olsun:1:

ayyy yavaş yavaşş büyürken farkedilmiyo pek ama bi araya koyunca garip olmuş di mii :1: Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar:

valllahi öyle bnde resmlere bakıp ole iç çekerkenn denk geldi aynı kıyafetle iki resmi gornce sizede göstermek istedim ilk resmde sanırım 15 16. hafta fln ikinciside 29 ikisi arasında 7 kilo fark var
bnde cok sey ogrendim burda en güzeli birbirine yakın insanlar aynı sorunları yasıyoruz aynı heyecanlar kont gidiyoruz bir kac haftas farklarla birbirimizin kiosuun bebeklerin gelisimlerini takip edep yorumda bulunuyoruz kendimizle ilgiili

emire mi takıldınız:) ben cinsiyetini öğrendiğim gün emir ismine karar vermiştim:)çok beğendiğim bi isim anlamıda hoşuma gidiyor herkeste çok beğendi şimdiden emir diye seviyolar karnımı:)

ayh ne kadar güzel zevklerimizde aynı. emirler çok yaramaz oluyorlarmış. bakalım bizim oğlanlar bizi zorlayacaklar mı. şuan karnımdaki hareketlerinden ve koç burcu olması sebeiyle tahmin edebiliyorum nasıl olacağını ama. allah yardımcımız olsun:1:[/QUOTE]

Emir ler de mi yaramaz oluyormuş?Bütün oğlanlar yaramaz oluyor demek benim oğlumun ismi de Egemen olacak duyanlar bana da Egemenler yaramaz olur demişti.Ben de yaramaz olsun varsın oğuşum dedim tabi akıllı da olsun.

bizde 16 . haftada fln kararı vermistik poyraz olsun die simdi herkez poyraz bey nasıl fln die soruyo ama bi yandanda poyraz güzelde bide kuranda gecen bişi olsaydıda demeden edemiyol bnde yanına bi isimmi eklesek diyorum uyan işim olmuyo kardesmde poyraz emir diyoda pek uyumlu gelmedi bana sizce ne eklesek gerci esimde ne koysak biz poyrazı kulanıcaz kimi kandırıyoruz diyo babamda göbek adını ahmet koyarız diyo

ayh ne kadar güzel zevklerimizde aynı. emirler çok yaramaz oluyorlarmış. bakalım bizim oğlanlar bizi zorlayacaklar mı. şuan karnımdaki hareketlerinden ve koç burcu olması sebeiyle tahmin edebiliyorum nasıl olacağını ama. allah yardımcımız olsun:1:[/QUOTE]

aynen benimkide çok harekeli hiç durmuyo kıpır kıpır artık içimde oturup kalktığını düşünüyorum şiddetli tekmelerinden:1: kaç haftalıksın kilosu kaç oğluşunun

cemile ben 29 haftalığım 20 temmuz gibi gözüküyor doğumum.

valllahi öyle bnde resmlere bakıp ole iç çekerkenn denk geldi aynı kıyafetle iki resmi gornce sizede göstermek istedim ilk resmde sanırım 15 16. hafta fln ikinciside 29 ikisi arasında 7 kilo fark var
bnde cok sey ogrendim burda en güzeli birbirine yakın insanlar aynı sorunları yasıyoruz aynı heyecanlar kont gidiyoruz bir kac haftas farklarla birbirimizin kiosuun bebeklerin gelisimlerini takip edep yorumda bulunuyoruz kendimizle ilgiili

evet ktg ben bişeyden koksam hemen bakıyorum buraya herkesin geçirdiği şeyler olduğunu görüp rahatlıyorum. çünkü ilk defa yaşadığımız şeyler.

bnmkide gün içinde cok az uyuyo hep hareketli duramdan donüyo kıpırdanıyo bu bi kac gndrde bayagı sert hoplatıyo beni aniden olunca ...bnm kaburgama cok baskı yapıyo nefesm kesiliyo sanki bnm bebişim gecen hafta 28. haftasında 1400gr dı

ayh ne kadar güzel zevklerimizde aynı. emirler çok yaramaz oluyorlarmış. bakalım bizim oğlanlar bizi zorlayacaklar mı. şuan karnımdaki hareketlerinden ve koç burcu olması sebeiyle tahmin edebiliyorum nasıl olacağını ama. allah yardımcımız olsun:1:

Emir ler de mi yaramaz oluyormuş?Bütün oğlanlar yaramaz oluyor demek benim oğlumun ismi de Egemen olacak duyanlar bana da Egemenler yaramaz olur demişti.Ben de yaramaz olsun varsın oğuşum dedim tabi akıllı da olsun.[/QUOTE]

aslında haklısın erkek çocuğu olacak biraz yaramazlık. zaten istemem hareketsiz çocuk hareketl olması sağlık lı olduğu anlamına gelir. rabbim onlara sağlık versin geçireceğiz bazı dönemler.

bizde 16 . haftada fln kararı vermistik poyraz olsun die simdi herkez poyraz bey nasıl fln die soruyo ama bi yandanda poyraz güzelde bide kuranda gecen bişi olsaydıda demeden edemiyol bnde yanına bi isimmi eklesek diyorum uyan işim olmuyo kardesmde poyraz emir diyoda pek uyumlu gelmedi bana sizce ne eklesek gerci esimde ne koysak biz poyrazı kulanıcaz kimi kandırıyoruz diyo babamda göbek adını ahmet koyarız diyo

biliyorum bu baskıyı canım. ama bir ismin kuranda geçmesinden önce anlamı önemli olan. aynen eşinin dediği gibi kimseyi kandırmaya gerek yok. bende eşime kayınpederimin isminide koyalım diyorum. diyor ki babamın ismi bende isterim kotymak ama biz asla o iismle seslenmeyeceğiz çocuğa emir diyeceğiz bu çocuğa. kimseyi kandırmaya gerek yok kağıt üzerinde olduktan sonra koymanın anlamı yok.

aynen benimkide çok harekeli hiç durmuyo kıpır kıpır artık içimde oturup kalktığını düşünüyorum şiddetli tekmelerinden:1: kaç haftalıksın kilosu kaç oğluşunun[/QUOTE]

29 haftalığım 25 gün önce gittiğim randevuda 970 gramdı pazartesi tekrar randevum var çokmerak ediuyorum kaç kilo oldu.

bnmkide gün içinde cok az uyuyo hep hareketli duramdan donüyo kıpırdanıyo bu bi kac gndrde bayagı sert hoplatıyo beni aniden olunca ...bnm kaburgama cok baskı yapıyo nefesm kesiliyo sanki bnm bebişim gecen hafta 28. haftasında 1400gr dı

evet yaa kaburgalara baskı yapmasıda fena nefes kesiliyo bide çatımmı genişledi nedir bacakları kapatıp oturamıyorum uzun süre evde ayırıp oturuyom eşimde krolar gibi oldun iyce diyo:1:

Benim oğlumda çok hareketli bu aralar nedense.Büyüdükçe daha güçlü hissediyoruz bir de tepkilerini.Gece uyutmuyor bile beni bazen.Sürekli pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum yatarken.

evet yaa kaburgalara baskı yapmasıda fena nefes kesiliyo bide çatımmı genişledi nedir bacakları kapatıp oturamıyorum uzun süre evde ayırıp oturuyom eşimde krolar gibi oldun iyce diyo:1:

:1: benimkide beni penguene benzetiyor bacaklarımı açıp yürüyormuşum.

Benim oğlumda çok hareketli bu aralar nedense.Büyüdükçe daha güçlü hissediyoruz bir de tepkilerini.Gece uyutmuyor bile beni bazen.Sürekli pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum yatarken.

erkekler daha hareketli sanırım . bir kaç haftadır çok sert hareketleri. gece uykusu zaten haram oldu. sabaha karşı artık uyuyup kalıyorum. sadece sola yatın diyorlar. zaten sağa yada sırt üstü yatsam benim oğlan hemen vuruyor. resmen dön diyor bana.keyfine düşkün kerata

bnm ayaktayken sorunum yok oturunca yqada yatınca bacaklarım kasıklarım cok agrıyo zor kalkıyorum bu 2 ay nasıl geccek die düsünmweye basladım valla

saga yatıyorum saga bacagım agrıyo kalkıyorum donüyorum o dönmekte tam iskence sanki kaplumbaga gibi zorla donüyorum bu seferde sola yatıyorum sol tarafım agrıyo

bnm ayaktayken sorunum yok oturunca yqada yatınca bacaklarım kasıklarım cok agrıyo zor kalkıyorum bu 2 ay nasıl geccek die düsünmweye basladım valla

elevit yada magnezyun içiyormusun canım o ağrılar o yüzden oluyrmuş öyle diyrolar. gerçi ben biraz içtim bıraktım ha içmeyi hşç sevmiyorum. inşallah bebeğime kötülük yapmıyorumdur

elevit yada magnezyun içiyormusun canım o ağrılar o yüzden oluyrmuş öyle diyrolar. gerçi ben biraz içtim bıraktım ha içmeyi hşç sevmiyorum. inşallah bebeğime kötülük yapmıyorumdur

içiyorumda beni hiç etkilemiyo cnm magnezyumu yeni içmeye basladım gerci ilk içtigim gün rahat yattım sonra yine aynı

aynen öyle heleki benim gibi her şeyi problem eden biri için.mesela az öncede gebelikte şampuan kullanımını okudum zararlı diyen var demeyen var iyide neyle yıkıycaz saçımızı onu anlamadım . kepeğe karşı etkili şampuan kullandıım hayatım boyunca ben. artı saç kremi yani:17:

Back
X