evet eşim yarın sabah şehir dışına gidiyor 3 günlüğüne![]()
sayılı gün çabuk geçer dadlum sıkma canını

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet eşim yarın sabah şehir dışına gidiyor 3 günlüğüne![]()
sayılı gün çabuk geçer dadlum sıkma canını![]()
sayılı gün çabuk geçer dadlum sıkma canını![]()
hıı anladıım. bende öyle bişey düşünüordum yarın çanta almaya gitcem şimdi fikirleriniz önemli masaüstünde yazıorum sık sık çıkıorum dinlenmek için kızlar. ya çanta bavul mu alıyım bende dioeum ki hani normal bişey alsam dışarı gesmeler e çıkarkende kullanabileceğim şık bişey durun resmini yollim bakın böyle bişey alsam hem normalde kendim kullansam olmazmı sizce? bebişle çıkarkende bi onun bi kendi çantlarmdan almak istemşiorum zor olur die sizce naapam?heee ben varım hazırladım neler koydum hemen sayayım yivvrruummmm
hemşireye vereceğimiz bohçanın içine tam takım olaraktan has. çıkış setini ona ek olarak havlu ağız silme mendili çorap bebe bezi polar battaniye yelek koydum
yedek için 3 takım daha koydum iç zıbınlarıyla beraber ekstra ayaklı alt pijama tekrar penye battaniye 2 adet bol bol mendil çoarap filan bunlara bebem için kendimede daha hazırlamadım ama onun içinede pijama takımı gecelik sabahlık havlu peçete bol bol çamaşır hasta bezi torkidçorap terlik filan işte daha ne koyulacakdsa bilmiyorum yavaş yavaş koyarız heheheh
Yarın İzmirli Koca Göbekler Buluşuyor (Duyan duymayan varsa veya katılmak isteyen)
Saat: 14:00
Yer: Konak - Efes Pastanesi
![]()
evet bebem...akşamı da ettik
bir günü daha yedik beaaa .....
![]()
ne güselll beaaa...bak keyfine..hemen bi plan yap 3 günlük...ben sevyom öyle ara ara şehri ve beni terketmesini:)))evet eşim yarın sabah şehir dışına gidiyor 3 günlüğüne![]()
PETUS anladm anacim senin su rapor isini.bu arada bende 9 kg almistm en son tartildigmda simdi 1 kg daha almisimdr eger daha fazla degilse.ayni almisiz yaneeee
hıı anladıım. bende öyle bişey düşünüordum yarın çanta almaya gitcem şimdi fikirleriniz önemli masaüstünde yazıorum sık sık çıkıorum dinlenmek için kızlar. ya çanta bavul mu alıyım bende dioeum ki hani normal bişey alsam dışarı gesmeler e çıkarkende kullanabileceğim şık bişey durun resmini yollim bakın böyle bişey alsam hem normalde kendim kullansam olmazmı sizce? bebişle çıkarkende bi onun bi kendi çantlarmdan almak istemşiorum zor olur die sizce naapam?
ARWEN KOLEKSİYON DERİ BAVUL ücretsiz kargo - Tekli Bavul & Valiz çeşitleri sahibinden.com'da - 70969230
hıı anladıım. bende öyle bişey düşünüordum yarın çanta almaya gitcem şimdi fikirleriniz önemli masaüstünde yazıorum sık sık çıkıorum dinlenmek için kızlar. ya çanta bavul mu alıyım bende dioeum ki hani normal bişey alsam dışarı gesmeler e çıkarkende kullanabileceğim şık bişey durun resmini yollim bakın böyle bişey alsam hem normalde kendim kullansam olmazmı sizce? bebişle çıkarkende bi onun bi kendi çantlarmdan almak istemşiorum zor olur die sizce naapam?
ARWEN KOLEKSİYON DERİ BAVUL ücretsiz kargo - Tekli Bavul & Valiz çeşitleri sahibinden.com'da - 70969230
evet bebem...
bugünden bana bi baş ağrısı hatıra kaldı ama olsun bitti gün şükür....
ne güselll beaaa...bak keyfine..hemen bi plan yap 3 günlük...ben sevyom öyle ara ara şehri ve beni terketmesini:)))
nefes almayacak şekilde kız kıza planlar yapıom
ivet.....12 yle yırtarız die düşünyom...sen ne düşünyon![]()
Yarın İzmirli Koca Göbekler Buluşuyor (Duyan duymayan varsa veya katılmak isteyen)
Saat: 14:00
Yer: Konak - Efes Pastanesi
![]()
hııı bu bana biraz küççük gibi geldi..hıı anladıım. bende öyle bişey düşünüordum yarın çanta almaya gitcem şimdi fikirleriniz önemli masaüstünde yazıorum sık sık çıkıorum dinlenmek için kızlar. ya çanta bavul mu alıyım bende dioeum ki hani normal bişey alsam dışarı gesmeler e çıkarkende kullanabileceğim şık bişey durun resmini yollim bakın böyle bişey alsam hem normalde kendim kullansam olmazmı sizce? bebişle çıkarkende bi onun bi kendi çantlarmdan almak istemşiorum zor olur die sizce naapam?
evet kızlar öyle böyle 1 haftayı daha yedik.
Kocacımın gececi olduğu bir hafta daha bitti...........
Oğlum kıprış kıprış içimde :)
Güzel hafta sonları diliyorum.
Ben 2 günde eve tıkınıp kalırım pek bi ihtimal belki pazar günü misafirim gelir.
:)
Öpüyoruz nanaklradani, göbüşlerden.
Kuzey bebeğimize ve tüm şifa bekleyenlerlere duamızı esirgemeyelim bu mübarek gecede hepsini kalbimizden geçirelim canlarım...
Allah a emanet olunuz.
![]()
delüm benim ultra şekilde göçebe şekle giriyorum ben anneme gitsem kaynanam surat yapıyor oraya gitsem ben surat yapıyorumevde kalmama izin vermiyo eşim sinir oluyorum bu duruma
![]()
heeee
ben serbest olunca ana yok baba yok bende işte
ben ya bi arakadaşıma gidiom yada birini bize çağıryom hamileykenki terkedilişlerde![]()