Ahsenin doğum günü neydi çınarla arasında ne kadar var acaba? Mama sandalyeniz hayırlı olsun güle güle kullansınyok canım daha oturmuyor babası heveslenmış mama sandalyesi almış bende hemen cektim fotoda öyle görünüyo pek büyümemiş daha 6400 gr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahsenin doğum günü neydi çınarla arasında ne kadar var acaba? Mama sandalyeniz hayırlı olsun güle güle kullansınyok canım daha oturmuyor babası heveslenmış mama sandalyesi almış bende hemen cektim fotoda öyle görünüyo pek büyümemiş daha 6400 gr
Kızlar bugün çınarın kakası çok tuhaftı normalde günde 1-2 defa yapardı bu gün ard arda 3 defa yaptı ama ilki fazlaydı diğerleri az sayılı ama en sonuncuda turuncu kırmızı renkte jel kıvamında birşeyler vardı sonra akşam üstü çok az yapmıştı o da yeşile yakın birşeydi. Hiç böyle birşey yaşadınız mı?
Ahsenin doğum günü neydi çınarla arasında ne kadar var acaba? Mama sandalyeniz hayırlı olsun güle güle kullansın
Çınar 4 mayısta doğdu ,geçen ay az almış ahsen, ama çınar da geçen ay önceki aylara göre az aldı ama 500 gr almıştı bizimkinin kilosu ayına göre normal olduğu için iyi demişti sanırım bu aylardan sonra gelişimleri yavaşlıyor. Ek gıdaya henüz geçmedik 3 ekimde kontrolümüz var o zaman ek gıdaya geçecekmişiz doktor acele etme alerjik durumlar olabilir dedi ama ben acaba bir çay kaşığı elma suyu filan versem mi yavaş yavaş tatmaya başlasın diyorumsagol canım 20 nisan çınar kaç kilo oldu bizim gecen ay 200 gr almıştı bu ay mama takviyesiyle 400 gr almış![]()
Çınar 4 mayısta doğdu ,geçen ay az almış ahsen, ama çınar da geçen ay önceki aylara göre az aldı ama 500 gr almıştı bizimkinin kilosu ayına göre normal olduğu için iyi demişti sanırım bu aylardan sonra gelişimleri yavaşlıyor. Ek gıdaya henüz geçmedik 3 ekimde kontrolümüz var o zaman ek gıdaya geçecekmişiz doktor acele etme alerjik durumlar olabilir dedi ama ben acaba bir çay kaşığı elma suyu filan versem mi yavaş yavaş tatmaya başlasın diyorum[/QUOTE
sen bilirsin canım biz kilo alımı az diye mecburen başladık
hanımlar selam
kızıma birkaç oyuncak verdim hemen sıkıldı,ama şu 4-5 gündür birfiil oynadığı tek oyuncak sarımsak ezici .acayip hoşuna gitti dakikalarca tutuyo ısırıyo,ha bide pet şişe içine fındık koydum onu eline verdim salladıkça hoşuna gidiyo.bu arada aldığımız dişlik ve çıngıraklar bi kenarda bekliyo
bugün kızıma ilkkez demir damlası verdim,2 saat yüzünü buruşturdu öğürdü.sizler hergün veriyormusunuz.
büyük kızım ilkokula başladı onun beslenmesi, giysisi derken yoğun bi tempoya girdik
Geçmiş olsun canım, biz daha damlaya başlamadık gelecek ay başlayacağız, öyle yan etkileri oluyor mu bu damlanın adı neydikıslar bu mesajdan sonra kızım akşam 18 e kadar yüzünü buruşturup minik minik kustu.sonra birden fışkırır şekilde bir kustu çok fenaydı hemen peşinden birdaha.bide çıkaramıyo , öğürüyo,nefesi kesiliyodu çok korktum ya
hemen banyo yaptırdım,emzirdim sakinleşti ve uyudu.
ya demir damlası bozuktu yada aşırı yan etki yaptı ama ben çok tedirgin oldum ve bidaha asla bu damlayı vermeyeceğim.kızımın gözaltları şişti resmen![]()
kıslar bu mesajdan sonra kızım akşam 18 e kadar yüzünü buruşturup minik minik kustu.sonra birden fışkırır şekilde bir kustu çok fenaydı hemen peşinden birdaha.bide çıkaramıyo , öğürüyo,nefesi kesiliyodu çok korktum ya
ya demir damlası bozuktu yada aşırı yan etki yaptı ama ben çok tedirgin oldum ve bidaha asla bu damlayı vermeyeceğim.kızımın gözaltları şişti resmen![]()
kızlar bebeğiniz günde kaç defa kaka yapıyor ? benimki bazen 5 i buluyo dizanterisi tekrarladı diye düşündük temiz çıktı sonuç.acaba ek gıdalardan mı kaynaklanıyor ?
ben nerde yanlış yapıyorum bilemedim ya. lütfen yardımcı olun.bence gün içindeki kaka sayısı çok fazla ve bu da beni çok üzüyor.bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
allah bağışlasın canım çok tatlı maşaşllh bu arada hiç 6 kiloluk bebeğe benzemiyo kilosu gayet iiiii görünüyo ...
kıslar bu mesajdan sonra kızım akşam 18 e kadar yüzünü buruşturup minik minik kustu.sonra birden fışkırır şekilde bir kustu çok fenaydı hemen peşinden birdaha.bide çıkaramıyo , öğürüyo,nefesi kesiliyodu çok korktum ya
Benim esim Surekli Tas dusurur. Ben ona sancisi oldugu zaman yogurdun icinde biriken suyu iciriyorum. Yogurdun mayasi oldugu icin hic zorlanmadan hemen dusuruyor. İstersen bir doktorunuza sorun. Cok gecmis olsun.Arkadaşlar merhaba sizlere bişey sormak istiyorum benim kızımın böbreklerin de taş varmış aranızda bebeğinde böyle bi durumu olan varmı varsa neler yaptı yazarsa çok sevinirim moralim çok bozuk doktor kendi düşürecek diyo ama acı çekmesine dayanamıyorum.acıyla iyice halsizleşti kendini bırakıverdi dermanı yok kafayı kolu kaldıracak yaklaşık 2-3 haftadır böyle ne zaman düzelecek ya offff...
deneme amaçlı yanlızca 2 damla verdim.Geçmiş olsun canım ya. Çok üzüldüm. Acaba damlayı fazla vermiş olabilir misin? Kilosuna göre, her kilo için bir damla vereceksin. Bazı doktorlar 10 damla falan ver diyorlarmış ama aslında kilosuna göre vermen gerekiyor. 7 kiloysa 7 damla yani. Bir de damlanın markası nedir ? Bebişler demir damlasını pek sevmiyorlar, Ferrum'un tadı güzel diye ondan aldım ben de, fakat henüz kullanmaya başlamadım cesaret edip de. Diğer markalardan biri toplatılmış daha önceden sanırım sağlık ocağının dağıttığı markaydı adı Ferro Sanal mı ne öyle bir şeydi. Santafer de kullanan var forumda ama şikayet duymadım henüz ondan.
evet ferro sanol ve sadece 2 damla verdimgecmiş olsun canım hangi damlayı kullanıyordun ferrol sanol muydu acaba toplatıldı bir kısmı inşallah o degildir