Kızlar merabalar uzun zamandır takip ediyorum ama pek yazmaya fırsat olmuyor çeşmediyim şuan tatilde sıcacık burası oğlum çıtçıtlı bady ile duruyo ve de üstüne terliyo boluya gidince ne olacak bilmiyorum bi süre alışamıcaz heralde..metehan 9'nda 6 ayını tamamladı 23 24 gibi 6 aylık aşısı yapılacak sizlerden takip ettiğim kadarıyla baya sıkıntılı olmuş.Bundan öncekilerde herhangi bir sıkıntı olmamıştı ateş falan yoktu bu biraz daha ağır galiba inş.fazla acılı olmadan atlatırız
...Kızlar ek gıda işi nasl gidiyor benim etrafımdan tüm söylenenler bunların içersiinde çok tecrübelileride var ne yemek yiyorsanız ondan tattırın diyor fazla tuzlu ve baharatlı olmamak şartıyla ayrı bişey hazırlama sizle birlikte masaya otursun ne yiyorsan uygun kısmından bebeğede ver diyolar sizlerde varmı böyle yapan...Ayyy baya bi biriktirmişim Metehan aşırı hareketlendi sürekli yerde dönüp duruyo ince bir yorgan seriyorum yere onda dursun diye bi bakyuorum parkenin üzerine kadar gelmiş..:)göbeğini kaldırıp kaldırıp yere vuruyor o kdar hızlı yapıyorki onun yarısı kadar ben yapsam hiç kilo falan kalmaz heralde..
Bu arada bayram sonrası işe başlıyorum öğleden sonra süt izinli olacam ama korkuyorm oğluma dayanabilirmiyim acaba özlermiyim falan diye:??
((((((((

Bu arada bayram sonrası işe başlıyorum öğleden sonra süt izinli olacam ama korkuyorm oğluma dayanabilirmiyim acaba özlermiyim falan diye:??