Çok tatlı miniğin maşallahNadiren giriyorsun sanırım ama düşüncelerini yazıya dökme biçimin dikkatimi çekmişti daha önce de..Güzel yazıyorsun karakedi
Benim de ilk bebeğim ve seninle aynı duygular içerisindeyim..Eşime kalsa çalışmalara başlayacağız hemen
Ama bebeğime haksızlık olur gibime geliyor..Onu doya doya yaşamak,bebekliğine doymak istiyorum..2 yaşına geldiğinde düşünürüm gibi geliyor :) Herşeyin hayırlısı..
cevap yazdığın için ve dahi güzel sözlerin için teşekkür ederim, her alanda insanlarla iletişimde en önemli şeyin kendini iyi ifade etmek olduğuna inanıyorum. bu yüzden biraz dikkat ediyorum..

beni belki de en çok engelleyen şey kızımın kendi minikliğini yaşayamadan kısa bir sürede abla statüsüne geçmesi düşüncesi.. bir yanım bunu doya doya yaşasın diyor, bir yanım da kendini bildiğinden beri bir kardeşi olursa paylaşmayı, kardeşini korumayı, sahiplenmeyi daha iyi ve kolay öğrenir, küçük yaşından itibaren sosyal hayatında sorun yaşamaz, diyor.
aslında planlamadan zamana bırakmak en iyisi sanırım, hem her ay 'oldu mu olmadı mı' stresine girmem, hem de olunca heyecanını ve mutluluğunu sonuna kadar yaşarım..

Merhaba canım, eğer bebeğin huzurlu rahat bir bebekse, yardımcı olabilecek akrabaların varsa bence de 1,5 yaşına gelince hamile kalabilirsin. Uzun ara bırakınca zor olur hem ikisi birlikte büyürler. Arada 3-4 yaş olunca kıskançlık ve kabullenememe olabilir.
evet, çok şükür yardımcı olabilecek kişiler var çevremde ve eşim de bebek bakımında sandığımdan daha çok yardımcı olduğu için rahatça düşünebiliyorum. cevap verdiğin için teşekkür ederim canım..

ay maviş şirineye bak maşallah sanaben 2. bebebği hemen istıyorum eşim kv.dem herkes ıstıyor aslında, hatta bugun kvdem oğlum kucağındayken arkadan kızı olucak bunun dıyorduu kızkardeşlerine
ahh keşke olsaa ama pkolu olduğumdan dolayı 2. olucanı hiç sanmıyorum insan kendını nezaman hazır hissediyorsa ozaman planlamalı 2. çocuğu
cevap verdiğin için teşekkür ederim canım, seninle birlikte herkes istiyor ve bekliyorsa dene bence