Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

5. günüm çok heycanım yok sanki olmuyacakmış gibi bilmiyorum 10 gün sonra ne durumda olurum.

bana doktorum progeston vermedi cnm
ne işe yarıyor acaba progeston biliyormusunuz

progestan kanamayı engelliyor.

Allah gönlüne göre versin inşallah pozitiftir sonucun
Günaydın kizlarrrrrrrr yarın sonucu öğrenmeye gidiyorum ins hamileyimdir ama COK karnım agriyo ins adet olmam yok co üzülürüm dua edin

inşallah pozitif çıkar sonucun...
Veeeeeee 200. sayfa olmuşuz
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

maşallahımız var bu ay.elimize çenemize kuvvet...
Sanırım hasta oldum gibi,hafif bi kanama oldu akıntıyla beraber..Bitti galiba(
suret kaçıncı günün.hemen umutsuzluğa kapılma bekle biraz daha...

Canım bugün 12.günüm,beklicem biraz daha okudunmu bilmiyorum ama bi geldi hafiften bidaha gelmedi.

bugün 4.günüm.zaman ne hızlı geçiyor.daha ben 3.aşılamamın yapıldığına inanamıyorken 4 gün gitti bile...

iki gün sonra aşılamam işlem süresi ne kadar sürüyor heyecanlanıyorum galiba :)))

canım hiç heyecanlanma.işlem 3-4 dk anca sürüyor.inan bana normal muayeneden bile daha kısa ve acısız bir işlem.merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin.

canım hiç heyecanlanma.işlem 3-4 dk anca sürüyor.inan bana normal muayeneden bile daha kısa ve acısız bir işlem.merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin.

kasıklarımda ağrı var sanki adet olacakmışım gibi ama bazende sancı şeklinde gelio o neden olur?

kasıklarımda ağrı var sanki adet olacakmışım gibi ama bazende sancı şeklinde gelio o neden olur?

çatlatma iğnesi vurunduktan sonra sanki adet olacakmış gibi bir bel ve kasık ağrısı oluyor canım.işlemden sonrada 4-5 gün devamlı olacaktır.meraklanma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…