ben çıkıyorum arkadaşlar salık ocağının yolunu tutacam benim için dua edin lütfennnnnnnnnn haberide alınca yazarım..
merhaba tatlım iyiyim , işte dogum kontrol hapı kullanıyorum bitince tekrar gidecegim.
bana progestanı adet oluncaya kadar kullan dedi ama adet olmazsanda devam edecegiz demişti dolayısı ile sende devam edeceksin.
senin nasıl gidiyor.
benim sağ9,5 sol 14,5 ama 3-4 gün önceydi bu akşam çatlatma iğnesi olcam..18-21 mm boyutlarında olması gerekiyor.
bana doktorum progeston vermedi cnm
ne işe yarıyor acaba progeston biliyormusunuz
benim yarın aşılama sonrası 14. günüm bitiyor.dün gece heyecandan uyuyamadım.acaba bugun bir kan testi y
aptırsam mı diyorum.vakit son günlerde zor geçiyormuş.umarım yarın çok çok iyi bir haber verebilirim sizlere.
Günaydın kizlarrrrrrrr yarın sonucu öğrenmeye gidiyorum ins hamileyimdir ama COK karnım agriyo ins adet olmam yok co üzülürüm dua edin
Veeeeeee 200. sayfa olmuşuz
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
suret kaçıncı günün.hemen umutsuzluğa kapılma bekle biraz daha...Sanırım hasta oldum gibi,hafif bi kanama oldu akıntıyla beraber..Bitti galiba(
Canım bugün 12.günüm,beklicem biraz daha okudunmu bilmiyorum ama bi geldi hafiften bidaha gelmedi.progestan kanamayı engelliyor.
Allah gönlüne göre versin inşallah pozitiftir sonucun
inşallah pozitif çıkar sonucun...
maşallahımız var bu ay.elimize çenemize kuvvet...
suret kaçıncı günün.hemen umutsuzluğa kapılma bekle biraz daha...
5. günüm çok heycanım yok sanki olmuyacakmış gibi bilmiyorum 10 gün sonra ne durumda olurum.
benim sağ9,5 sol 14,5 ama 3-4 gün önceydi bu akşam çatlatma iğnesi olcam..
bugün 4.günüm.zaman ne hızlı geçiyor.daha ben 3.aşılamamın yapıldığına inanamıyorken 4 gün gitti bile...
burada bir arkadaşımız günde 2 mm büyüyorlar emişti yanlış hatırlamıyorsam eger öyleyse ideal boyuta gelmişlerdir
iki gün sonra aşılamam işlem süresi ne kadar sürüyor heyecanlanıyorum galiba :)))
canım hiç heyecanlanma.işlem 3-4 dk anca sürüyor.inan bana normal muayeneden bile daha kısa ve acısız bir işlem.merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin.
kasıklarımda ağrı var sanki adet olacakmışım gibi ama bazende sancı şeklinde gelio o neden olur?
çatlatma iğnesi vurunduktan sonra sanki adet olacakmış gibi bir bel ve kasık ağrısı oluyor canım.işlemden sonrada 4-5 gün devamlı olacaktır.meraklanma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?