Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hamilelerimize ve hamile adaylarımıza bir sorum olacak.gebelikten önce akıntınız nasıldı?ve şuan gün sayan arkadaşlarımız akıntınız ne durumda?kıvamı nasıl?çatlama iğnesi akıntıyı etkiliyor mu?

benden sadece progestan akıyor onun haricinde akıntı problemim yok.çatlatma iğnesinden sonra jel gibi yoğun bi akıntım oldu ama ilk aşılamada farketmedim acemiliğime geldi ama 2. ve 3.aşılamda dikkat edince farkettim.
senin sorunun nedir kaç yaşındasın

yazın 28 yaşıma gireceğim.pkoluyum

bende 28 sayılırım bendede pko başlangıcı var

arkadaşlar merhaba bugün aşılama oldumda kasık ağrım çok fazla oldu bunun sebebi nedir acaba bilen arkadaşlar varmı

Benim bugun 5. Gunum ve akintim yok. Catlatma ignesinden sonra pembemsi akintim olmustu. Doktora sordugumda iyi bi sey bu dedi. Asilamadan sonrada hic akintim olmadi. Eger tutmussa haftasonuna dogru akintimin artmasini bekliyorum. Cunku haftaya adet tarihim yaklasiyor.

birde kullandığınız bu progestan ne işe yarıyor doktor bana vermedi

iki gün sonra aşılamam işlem süresi ne kadar sürüyor heyecanlanıyorum galiba :)))

en fazla 5 dk sürüyor .Bir alet takılıyor sonrada benim doktorum 3 defa ıslak gazlı bezle 3 defada kuru gazlı bezle içeriyi temizledi ve sonra boşalttı enjektörü hepsi bu sonra 45 dk yatıyorsun

en fazla 5 dk sürüyor .Bir alet takılıyor sonrada benim doktorum 3 defa ıslak gazlı bezle 3 defada kuru gazlı bezle içeriyi temizledi ve sonra boşalttı enjektörü hepsi bu sonra 45 dk yatıyorsun

mda kuzum ya napıyosun karşılaşamıyoruz senle.

arkadaşlar merhaba bugün aşılama oldumda kasık ağrım çok fazla oldu bunun sebebi nedir acaba bilen arkadaşlar varmı

Catlatma ignesinin etkisi olabilir cnm cok normal. Benimde agridi. Hatta karnim bayaa sisti iki gun sonra hafifliyor. Bir de spermleri enjekte ettikleri sivi da agri yapiyormus diye duymustum. Hadi hayirlisi insaallah tutar.

kızlar ya ben aşılamadan sonra 10 dk falan yattım 30 dakika olması gerekşyor değilmi

çok teekkürler kızlar cevaplar için

Kisaca ben gecirdigim surecten bahsedeyim. Adetimin 3. Gunu Puregon 300'e basladim. Ilk 3 gun 150 doz, geri kalan 6 gun 100 doz yaptim. Catlatma ignesini yapacagim gun 1 tane 19 mm 3 tanede 15 mm yumurtam vardi. Igneden sonrada olgunlasmaya ve dollenme icin uygun hale geldikleri icin doktorum hepsiylede sansimin oldugunu soyledi. Esimin yikama sonrasi sayisi 26 milyon ve %80 iyi kalite. Tabi degerler sadece sayilari gosteriyor. Allah takdir ederse olacak. Cevremde asilamayla hamile kalan kimse yok. Siz umudum oldunuz. Yoksaki diger tup bebege gecerdim. Bu asilamam tutmazsa zaten direk Tup istiyorum. Cunku asilamada oldukca maliyetli bir tedavi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…