rica ederim sun.Allah hepimizden razı olsun...
rica ederim sun.Allah hepimizden razı olsun...
benden sadece progestan akıyor onun haricinde akıntı problemim yok.çatlatma iğnesinden sonra jel gibi yoğun bi akıntım oldu ama ilk aşılamada farketmedim acemiliğime geldi ama 2. ve 3.aşılamda dikkat edince farkettim.hamilelerimize ve hamile adaylarımıza bir sorum olacak.gebelikten önce akıntınız nasıldı?ve şuan gün sayan arkadaşlarımız akıntınız ne durumda?kıvamı nasıl?çatlama iğnesi akıntıyı etkiliyor mu?
senin sorunun nedir kaç yaşındasın
benden sadece progestan akıyor onun haricinde akıntı problemim yok.çatlatma iğnesinden sonra jel gibi yoğun bi akıntım oldu ama ilk aşılamada farketmedim acemiliğime geldi ama 2. ve 3.aşılamda dikkat edince farkettim.
yazın 28 yaşıma gireceğim.pkoluyum
hamilelerimize ve hamile adaylarımıza bir sorum olacak.gebelikten önce akıntınız nasıldı?ve şuan gün sayan arkadaşlarımız akıntınız ne durumda?kıvamı nasıl?çatlama iğnesi akıntıyı etkiliyor mu?
iki gün sonra aşılamam işlem süresi ne kadar sürüyor heyecanlanıyorum galiba :)))
en fazla 5 dk sürüyor .Bir alet takılıyor sonrada benim doktorum 3 defa ıslak gazlı bezle 3 defada kuru gazlı bezle içeriyi temizledi ve sonra boşalttı enjektörü hepsi bu sonra 45 dk yatıyorsun
birde kullandığınız bu progestan ne işe yarıyor doktor bana vermedi
arkadaşlar merhaba bugün aşılama oldumda kasık ağrım çok fazla oldu bunun sebebi nedir acaba bilen arkadaşlar varmı
kızlar ya ben aşılamadan sonra 10 dk falan yattım 30 dakika olması gerekşyor değilmi
progestan kanamayı önler canım.
Ben aşılama sonrası sadece 5 dk yattım..
Evet canim ilk asilamamdi 14 şubatta yaptitdimne olur bana hamile kaldığını söyle
çok teekkürler kızlar cevaplar için
Ben aşılama sonrası sadece 5 dk yattım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?