Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eşimin morfolojisi çok kötüymüş doktor öyle söyledi zaten ameliyattan öncede yüzde 1 di.çok etkiliyormu acaba aşılamayı

Tebrik ederim Allah saglikla tamamina erdirsin. Eger olduysa belirtilerinden bahsedermisin. Nasil anladin?

Bende goguslerdeki damarlarda belirginlik vardı.. banyo yaparken farkettim..asilamadan 11 gün sonra..hergün baktım biraz daha belirginlesti..yanlız benim asilamam çok ağrılı oldu.. sonrasındada kasık ağrısı yaşadım..sonrasında sürekli camasirimda islaklik oluyordu renksiz.. evde testini vardı asilamadan 14 gün sonra evde test yaptım silik çizgi çıktı ..sonra kanda baktirdim piitifti.. bit mac gun gecti belimde. Agri midemde yanma basladi..bukadardi belirtilerim

şans işi bu ilk aşılamada 45 ikincide 30 dk yattım ama olmayınca olmuyor işte.

adet olmuyorsun ilaç kullandığın sürece böylece tutunmaya çalışıyor bebek...

hım çok sağolun arkadaşlar rabbim isteyen herkese çok bekletmeden versin inşallah

Cok tsk ederim cevabin icin. Allah evlatlarini aileni sana bagislasin insaallah. Saglikli bir dogum diliyorum simdiden.

Selam arkadaşlar,
uzun süredir giremedim nete.inşaallah hamile haberleri çoğalmıştır.
Benimse moralim çok bozuk az önce hastaneden geldim.2 aşılamamda tutmadı.bu ayda yapacaktık ama e2 tahlilim yüksek çıktığı için aşılama iptal oldu.doktor normal yolla olur dedi.ama dün adet oldum.doktorum sende bir sorun var tutmuyor dedi.istersen başka bir merkeze git. yada tekrar aşılama deneyelim dedi.bende aşılamayı tercih ettim.bu son olacak.sonra tüp bebeğe geçicez mecbur.olmuyorsa bu kadarda zorlamaya gerek yok heralde değilmi

hypou hoşgeldin canım epey talihsizlik olmuş bu defa ama bu kadar bozma moralini.aşılama olupta tutmasa daha kötü olurdu.inşallah önümüzdeki ay herşey yolunda gider ve aşılaman olur.ama dıoktorunun tavrına çok kızdım ne demek sende bi sorun varda tutmuyor.zaten %15 şans var bu olayda.herkes her şeyibile bile yaptırıyor ona noluyorki.bu arada 3.den sonra tüpe geçme fikrinde çok mantıklı.bende 5 mayısta sonucumu alacağım gene tutmazsa bende tüpe geçeceğim.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Dr unuzda alemmis sender nor sorun var diyip gecistirmis... Sorunu arastirmasi gerekluydi bennce.. benimde tedavimde sonuclarim esimin tahlilleri superdi Dr olmamasinin altindaki sebebi arastirdi.. rahimden parca aldirdim patilojiye gitti hag cekti ...tahliller yapti vs bisey cikmadimadi ama olmadi asilama ya karar verdi sukur onda sonic aldim

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.bugün bende ilk aşılamama başladım.hadi hayırlısı olsun inşşallah aşılama vesile olur ve bebeğim bana gelir.çok heyecanlıyım.gonalf aldım yarın başlanıcak.kafam karıştı biraz açıkçası dokotum bi liste verdi yaptırmam gerekn tahliller varmış bakalım bu süreç neler getirecek..:18::18::18:

Amin canım inşaallah.

Hakkinda hayirlisi olsun... Ins guzel sonuclar alirsiniz

kızlarrrrrrrrr şimdi ben YArın test yapcamya kan değeri kaç çıkçakki hamile olduğumu anlıyımmmmmmm

Ins guzel habetler alirsin canim 5 ustu pozitif diyolar ama benimki 470 ti ne ciktigindan Cok 2 gunde 2 Ye katliyormu deger ins bakiyolar...ever katliyorsa o gebeligin yolunda gittiginin gostergesi...yani bana doktorum sana kesin net konusmayi 2. Beta hcg den sonra yapicamdedi artis onemli....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…