- 27 Kasım 2011
- 467
- 11
- 33
Evet canim ilk asilamamdi 14 şubatta yaptitdim
..suan 12 haftalık olduk.. darısı tüm isteyenlerin başına
Tebrik ederim Allah saglikla tamamina erdirsin. Eger olduysa belirtilerinden bahsedermisin. Nasil anladin?
kızlar ya ben aşılamadan sonra 10 dk falan yattım 30 dakika olması gerekşyor değilmi
hangi kanama yani tam anlayamadımda
ay çok sevindim ya çok stres oldum Allah kavuştursun bebeğine senide benide tabi
şans işi bu ilk aşılamada 45 ikincide 30 dk yattım ama olmayınca olmuyor işte.
adet olmuyorsun ilaç kullandığın sürece böylece tutunmaya çalışıyor bebek...
Bende goguslerdeki damarlarda belirginlik vardı.. banyo yaparken farkettim..asilamadan 11 gün sonra..hergün baktım biraz daha belirginlesti..yanlız benim asilamam çok ağrılı oldu.. sonrasındada kasık ağrısı yaşadım..sonrasında sürekli camasirimda islaklik oluyordu renksiz.. evde testini vardı asilamadan 14 gün sonra evde test yaptım silik çizgi çıktı ..sonra kanda baktirdim piitifti.. bit mac gun gecti belimde. Agri midemde yanma basladi..bukadardi belirtilerim
hım çok sağolun arkadaşlar rabbim isteyen herkese çok bekletmeden versin inşallah
ne olur bana hamile kaldığını söyle
Tesekkur ederim canim aminn cumlemizinkini bagislasin ins...Cok tsk ederim cevabin icin. Allah evlatlarini aileni sana bagislasin insaallah. Saglikli bir dogum diliyorum simdiden.
Selam arkadaşlar,
uzun süredir giremedim nete.inşaallah hamile haberleri çoğalmıştır.
Benimse moralim çok bozuk az önce hastaneden geldim.2 aşılamamda tutmadı.bu ayda yapacaktık ama e2 tahlilim yüksek çıktığı için aşılama iptal oldu.doktor normal yolla olur dedi.ama dün adet oldum.doktorum sende bir sorun var tutmuyor dedi.istersen başka bir merkeze git. yada tekrar aşılama deneyelim dedi.bende aşılamayı tercih ettim.bu son olacak.sonra tüp bebeğe geçicez mecbur.olmuyorsa bu kadarda zorlamaya gerek yok heralde değilmi
Selam arkadaşlar,
uzun süredir giremedim nete.inşaallah hamile haberleri çoğalmıştır.
Benimse moralim çok bozuk az önce hastaneden geldim.2 aşılamamda tutmadı.bu ayda yapacaktık ama e2 tahlilim yüksek çıktığı için aşılama iptal oldu.doktor normal yolla olur dedi.ama dün adet oldum.doktorum sende bir sorun var tutmuyor dedi.istersen başka bir merkeze git. yada tekrar aşılama deneyelim dedi.bende aşılamayı tercih ettim.bu son olacak.sonra tüp bebeğe geçicez mecbur.olmuyorsa bu kadarda zorlamaya gerek yok heralde değilmi
hypou hoşgeldin canım epey talihsizlik olmuş bu defa ama bu kadar bozma moralini.aşılama olupta tutmasa daha kötü olurdu.inşallah önümüzdeki ay herşey yolunda gider ve aşılaman olur.ama dıoktorunun tavrına çok kızdım ne demek sende bi sorun varda tutmuyor.zaten %15 şans var bu olayda.herkes her şeyibile bile yaptırıyor ona noluyorki.bu arada 3.den sonra tüpe geçme fikrinde çok mantıklı.bende 5 mayısta sonucumu alacağım gene tutmazsa bende tüpe geçeceğim.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
merhaba arkadaşlar.bugün bende ilk aşılamama başladım.hadi hayırlısı olsun inşşallah aşılama vesile olur ve bebeğim bana gelir.çok heyecanlıyım.gonalf aldım yarın başlanıcak.kafam karıştı biraz açıkçası dokotum bi liste verdi yaptırmam gerekn tahliller varmış bakalım bu süreç neler getirecek..:18::18::18:
kızlarrrrrrrrr şimdi ben YArın test yapcamya kan değeri kaç çıkçakki hamile olduğumu anlıyımmmmmmm
kızlarrrrrrrrr şimdi ben YArın test yapcamya kan değeri kaç çıkçakki hamile olduğumu anlıyımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?