Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bari senin yüzün gülsün inşallah..Kanamanın devamıda gelmedi ama benim umudumu bitirmeye yettiTest alsammı sence yinede yapmaya değermi??

Cumadan beri benim de aynı, ama inatla perşembeyi bekliyorum. Cumadan beri Progestan kullanıyorum.

Normalde yarın 14, gunum benım.kontrole gıtmem gereklıydı.dodktorumu aradım.yarın gelme bu haftayı da gecır dedı bana.nasıl bekleyeceğim ben.acaba baska bır yerde test yaptırsam mı-yada kendım evde mı yapsam bilemedim.bırde cok karnım ağrıyor son 2-3 saattır.regl olcam dıye gerıldım...

kızlar ya ben aşılamadan sonra 10 dk falan yattım 30 dakika olması gerekşyor değilmi
canım ben aşılamadan sonra 10 dak bile yatmadım...

Günaydın kizlarrrrrrrr yarın sonucu öğrenmeye gidiyorum ins hamileyimdir ama COK karnım agriyo ins adet olmam yok co üzülürüm dua edin
canım inşallah yarın pozitif sonuçla gelirsin...

canım başka yerde yaptır testi ne olacakki beklemektense...eninde sonunda gerçekle karşılaşmicazmı ben anlamıyorum bu doktorları zaten 12.günde çıkıyo kanda...idrarda çıkmıyo hadi bir ihtimal silik çıkar 14 gün ,benimki öyle oldu biz öylesine denemiştik eşimle pozitifti kanda baktırmıştık, ama idrarda silik çıktı...

Son düzenleme:

cnm benim 3 gündür ağrıyo korkudan ölcem ama hala olmadım hele bu gün kesin olcam diye kendimi ona kitlettim ama olmuyorum şimdide sol yumurtalığıma bişeler batıyo yarın test yapmaya gitcem bakalım ağrılara inanmayın............

Son düzenleme:

.............:........

Son düzenleme:
Ballad Dr banada oyle dedi 14. Gun Kansas baktirdim ben bi klinikte.. ins kalsa adetim gecicek 5 gun sinra bakucak kanda...

eşimle konustum şimdi.akşam özel bir hastanede yaptırıcaz.sonucu da 2 saat sonra verıyorlarmış.
bekleyemıyeceğim daha fazla çünkü,

eşimle konustum şimdi.akşam özel bir hastanede yaptırıcaz.sonucu da 2 saat sonra verıyorlarmış.

bugün zaten 14.günün kanda çıkar okadar beklemene gerek yok stresten kurtulmuş olursun.inşallah pozitiftir canım haberini bekleyeceğiz.....

ben çıkıyorum arkadaşlar salık ocağının yolunu tutacam benim için dua edin lütfennnnnnnnnn haberide alınca yazarım..
haber bekliyoruz senden
mda kuzum ya napıyosun karşılaşamıyoruz senle.
vallahi öyle oldu sende görünmüyorsun bugünlerde

canım ya tüh neyse inşallah bir dahaki tedavin güzel olsun, o nasıl doktormuş ne demek başka yere git deli olacagım ya bu doktorlara ne olmuş böyle

kızlarrrrrrrrr şimdi ben YArın test yapcamya kan değeri kaç çıkçakki hamile olduğumu anlıyımmmmmmm
5 ve üzeri olması gerekliymiş canım

bekleme hemen git bir merkezde yaptır

bu akşam pek heyecanlı olacak imdiden haberler bekliyoruz inşallah güzel haberler ile gelirler

aşılama serüvenine hoşgeldin.inşallah herşey yolunda gider ve ilk aşılamada hamile kalanlardan olursun.
kızlarrrrrrrrr şimdi ben YArın test yapcamya kan değeri kaç çıkçakki hamile olduğumu anlıyımmmmmmm
sonuç kağında referans değerler gebe olmayan kadınlarda 0-7 .eğer 7 nin üstündeyse hamilesindir.

yab asla bekleme.git bi yerde yaptır testini.sağlık ocaklarında bile yapılıyor.

Iyi karar vermissin.. en azindan kafanda soru isaretleriyle 1 haftada daha beklememis olursun.. ins guzel haberlerle gelirsin
..

Cumadan beri benim de aynı, ama inatla perşembeyi bekliyorum. Cumadan beri Progestan kullanıyorum.
az önce doktorumu aradım,kanamanın tekrarlamaması önemli,14.ünü mutlaka test yap ve gel dedi,bebek olabilir dedi..progestanı ben aşılamanın ilk günü almaya başladım.

merhaba kızlar benim yarın aşılamam var. 18 mm yumurtam rahim duvarım da 9 mm benim için dua edin. inşallah gelir bebeğim.

az önce doktorumu aradım,kanamanın tekrarlamaması önemli,14.ünü mutlaka test yap ve gel dedi,bebek olabilir dedi..progestanı ben aşılamanın ilk günü almaya başladım.

inşallah rabbim gönlüne göre verir hayalerini umutlarını rabbim daim eyler güzel haberlerini alırız inşallah

merhaba kızlar benim yarın aşılamam var. 18 mm yumurtam rahim duvarım da 9 mm benim için dua edin. inşallah gelir bebeğim.

Canım inşallah kolayca geçer aşılaman sonra da hayırlısıyla bebeğine kavuşursun.yumurtan da gelişmiş ne güzel.Allah'ım kalbimizden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın.

inşallah rabbim gönlüne göre verir hayalerini umutlarını rabbim daim eyler güzel haberlerini alırız inşallah
İnşallah canım ya,şurada insanlar birbirleriyle kardeş gibi oluyo resmen,hiç tanımıyoruz birbirimizi ama umudumuz bir olunca yoldaş oluyoruz,dualarımız bir inşallah,rabbim isteyen bu kadar manevi ve maddi emek veren herkese hayırlı evlatlar nasip etsin,çok teşekkür ederim..

bu gün 7.günüm müthiş göğüslerim de acı ağrı var hayatımda böyle acı yaşamadım ben birde altıma kaçırır gibi çamaşırım ıslak ve kokulu oluyo nasıl bişe anlamadım ya bi uşak sahibi olmaya çalıyoz ama nasıl buda bizim kaderimiz ablamın 5. aşılama denemesinde 3 çüz tuttu ve dünyadalar şimdi 6 yaşındalar çok ballılar bayılıyorum onlara teyzesinin balları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…