Canım bari senin yüzün gülsün inşallah..Kanamanın devamıda gelmedi ama benim umudumu bitirmeye yettiTest alsammı sence yinede yapmaya değermi??
İnşallah yarın sevindirici haberler alırsın.Rabbim hayal kırıklığına uğratmasın kimseyi.giderken dua etmeyi unutma canım..
canım ben aşılamadan sonra 10 dak bile yatmadım...kızlar ya ben aşılamadan sonra 10 dk falan yattım 30 dakika olması gerekşyor değilmi
canım inşallah yarın pozitif sonuçla gelirsin...Günaydın kizlarrrrrrrr yarın sonucu öğrenmeye gidiyorum ins hamileyimdir ama COK karnım agriyo ins adet olmam yok co üzülürüm dua edin
Normalde yarın 14, gunum benım.kontrole gıtmem gereklıydı.dodktorumu aradım.yarın gelme bu haftayı da gecır dedı bana.nasıl bekleyeceğim ben.acaba baska bır yerde test yaptırsam mı-yada kendım evde mı yapsam bilemedim.bırde cok karnım ağrıyor son 2-3 saattır.regl olcam dıye gerıldım...
Normalde yarın 14, gunum benım.kontrole gıtmem gereklıydı.dodktorumu aradım.yarın gelme bu haftayı da gecır dedı bana.nasıl bekleyeceğim ben.acaba baska bır yerde test yaptırsam mı-yada kendım evde mı yapsam bilemedim.bırde cok karnım ağrıyor son 2-3 saattır.regl olcam dıye gerıldım...
Normalde yarın 14, gunum benım.kontrole gıtmem gereklıydı.dodktorumu aradım.yarın gelme bu haftayı da gecır dedı bana.nasıl bekleyeceğim ben.acaba baska bır yerde test yaptırsam mı-yada kendım evde mı yapsam bilemedim.bırde cok karnım ağrıyor son 2-3 saattır.regl olcam dıye gerıldım...[/QUO
Dr banada oyle dedi 14. Gun Kanda baktirdim ben bi klinikte.. DR kalwsa adetim gecicek 5 gun sinra bakucak kanda...
Ballad Dr banada oyle dedi 14. Gun Kansas baktirdim ben bi klinikte.. ins kalsa adetim gecicek 5 gun sinra bakucak kanda...
eşimle konustum şimdi.akşam özel bir hastanede yaptırıcaz.sonucu da 2 saat sonra verıyorlarmış.
bekleyemıyeceğim daha fazla çünkü,
haber bekliyoruz sendenben çıkıyorum arkadaşlar salık ocağının yolunu tutacam benim için dua edin lütfennnnnnnnnn haberide alınca yazarım..
vallahi öyle oldu sende görünmüyorsun bugünlerdemda kuzum ya napıyosun karşılaşamıyoruz senle.
Selam arkadaşlar,
uzun süredir giremedim nete.inşaallah hamile haberleri çoğalmıştır.
Benimse moralim çok bozuk az önce hastaneden geldim.2 aşılamamda tutmadı.bu ayda yapacaktık ama e2 tahlilim yüksek çıktığı için aşılama iptal oldu.doktor normal yolla olur dedi.ama dün adet oldum.doktorum sende bir sorun var tutmuyor dedi.istersen başka bir merkeze git. yada tekrar aşılama deneyelim dedi.bende aşılamayı tercih ettim.bu son olacak.sonra tüp bebeğe geçicez mecbur.olmuyorsa bu kadarda zorlamaya gerek yok heralde değilmi
5 ve üzeri olması gerekliymiş canımkızlarrrrrrrrr şimdi ben YArın test yapcamya kan değeri kaç çıkçakki hamile olduğumu anlıyımmmmmmm
merhaba arkadaşlar.bugün bende ilk aşılamama başladım.hadi hayırlısı olsun inşşallah aşılama vesile olur ve bebeğim bana gelir.çok heyecanlıyım.gonalf aldım yarın başlanıcak.kafam karıştı biraz açıkçası dokotum bi liste verdi yaptırmam gerekn tahliller varmış bakalım bu süreç neler getirecek..:18::18::18:
sonuç kağında referans değerler gebe olmayan kadınlarda 0-7 .eğer 7 nin üstündeyse hamilesindir.kızlarrrrrrrrr şimdi ben YArın test yapcamya kan değeri kaç çıkçakki hamile olduğumu anlıyımmmmmmm
eşimle konustum şimdi.akşam özel bir hastanede yaptırıcaz.sonucu da 2 saat sonra verıyorlarmış.
Iyi karar vermissin.. en azindan kafanda soru isaretleriyle 1 haftada daha beklememis olursun.. ins guzel haberlerle gelirsineşimle konustum şimdi.akşam özel bir hastanede yaptırıcaz.sonucu da 2 saat sonra verıyorlarmış.
az önce doktorumu aradım,kanamanın tekrarlamaması önemli,14.ünü mutlaka test yap ve gel dedi,bebek olabilir dedi..progestanı ben aşılamanın ilk günü almaya başladım.Cumadan beri benim de aynı, ama inatla perşembeyi bekliyorum. Cumadan beri Progestan kullanıyorum.
az önce doktorumu aradım,kanamanın tekrarlamaması önemli,14.ünü mutlaka test yap ve gel dedi,bebek olabilir dedi..progestanı ben aşılamanın ilk günü almaya başladım.
merhaba kızlar benim yarın aşılamam var. 18 mm yumurtam rahim duvarım da 9 mm benim için dua edin. inşallah gelir bebeğim.
İnşallah canım ya,şurada insanlar birbirleriyle kardeş gibi oluyo resmen,hiç tanımıyoruz birbirimizi ama umudumuz bir olunca yoldaş oluyoruz,dualarımız bir inşallah,rabbim isteyen bu kadar manevi ve maddi emek veren herkese hayırlı evlatlar nasip etsin,çok teşekkür ederim..inşallah rabbim gönlüne göre verir hayalerini umutlarını rabbim daim eyler güzel haberlerini alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?