Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım inşallah hayırlı olur aşılaman.Allah kalbine göre versin.dr unun istediği tahliller neler.yazarsan yardımcı olabilirim. binlerce tahlil yaptırmış biri olarak az çok öğrendim artık

aynı duygular aynı hissiyat bizi bizden kim iyi anlar ki amin inşallah hep beraber umutlarımız yeşerir

bu gün ağrılarım çok kasıklardakine mi yanayım göğüslerdekine mi bi sağ kasım batışıyo bi sol kasıklarım arada sesleniyorum şişt içerdekiler uslu ve nazik durun canımı yakmadan usul usul işlerinizi halledin ama duyan yok boş bi inşaat çalışmasımı yoksa güzel sağlam bi inşaat mı var içimdee bilemiyorum çok farklı bi duygu hissiyat sen ne büyüksün YA RABBİM bu gün duygusal ve hassasiyetim üzerimde sa bır sabır

Son düzenleme:
canlar nasılsınız? nasıl gidiyor aşılama durumları?
benim aşılamadan sonraki 8. günüm dolmak üzere. doktorum 30 mayısta gel demişti amaaaa arkadaşım dayanamadı test aldı :))))
bu testlerde çeşit çeşit! hani şu sonucu hatıra olarak saklanan özel testler varya onlardan aldık.
hemen heycanla yaptık. ne pozitif ne negatiffff çıktı.
sadece negatifde çok silik bir çizgi çıktı. test bozuk diye götürdük eczacımıza oda testte problem yok.
gebelik oluşum aşımasındasınız dedi. 2 gün sonra daha net olur 11. günde yapın dedi.
şimdi 5 günüm kaldı sonuç için ama artık dayanamıyorummmmmmm.
belirti olarak şu an sadece: göğüslerimde damarlar çıktı...
sizler nasılsınız????

merhaba kızlar benim yarın aşılamam var. 18 mm yumurtam rahim duvarım da 9 mm benim için dua edin. inşallah gelir bebeğim.

canım allah yardımcın olsun. inşallah sorunsuz, ağrısız sızısız yaptırırsın. bende geliyorum arkandan bakalım. bu sefer her iki taraftada 1 er yumurtam var. şimdilik 10mm rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

merhaba canım, inşallah çifter çifter görürsün kırmızı çizgileri. müjdeler verirsin burdan bize. az kalmış. sonu güzel olsunda varsın geç olsun.

birde nefes alırken karnım içinde acayip kemik batması gibi bir sancı başladı bu gün
bu ne olabilir kötü bişeymi? (((

iyi akşamlar kızlar kötü haber kırmızı gözüktü saatlerdir kendime gelemedim çaresizlik çok acı veriyo hiç birşey yapamamak içimi ferah tutmaya çalışıyorum tabiii ne kadar olursa allahın taktiri tabiiii neyse umarım diğer haber bekliyen herkezin güzel sonuçları olur

canımm lütfen üzülme. Allahın bir bildiği vardır. Moralini yüksek tut. Dua et bence. Pes etmek yok denemeye devam.
Zamanı gelmemiştir bebişin...

Öncelikle herkese merhabalar ve geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede istediğimiz bebeklere kavuşuruz. Ben yeni üye oldum, üye olmadan öncede okuyordum ama o kadar çok yorum var ki takip etmek gerçekten zor. Aşılama yaptıran arkadaşlara bir sorum olacaktı. Erkek infertilitesi yüzünden aşılama yaptıran var mı aranızda. Eşimde hareket sorunu ve morfoloji bozukluğu var. Aşılama ile şansımızın olacağını söyleyen de var direk tüp bebek diyende. Sizlerin vereceği cevaba göre biraz daha netleşecek kararım.

hadi inşallah güzel haberini bekliyoruz,sevindim açıkcası bir dahaki sefere kanda baktır bence...

canım hakkınızda hayırlsı bugünlerde geçecek inşallah sende kucağına alacaksın bebeğini...

kızlar yap arkadaşımız ne yaptı acaba bu akaşam test yapcaktı.......................
bende merak ettim gerçekten nerde kaldı acaba ????

topik acayip ilerliyo takip etmek mümkün değil RABBİM İNŞALLAH bol hamişli bi ay nasip eyler kırmızıyı gören arkadaşlar lütfen pes etmek yok vakti gelen çiçek açacak elbet benimde son beş gün geçmez dedim ama koskaca 7 gün geride kaldı bakak görek

kızlar bugün aşılamamın 5.günü.bugüne kadar kasıklarımda falan hiç ağrım yoktu.bugün öğleden sonra sol kasıgımda ara ara keskin,ani batmalar ve hafif hafif adet sancısına benzer bir sancı başladı .normal mi bu?nerden çıktı şimdi bu sancı?aşılamanın ertesi günü bile yoktu?sizde de oldu mu?

cnm ben o sancıyı hala yaşııyorum benim 12. günüm hala var ağrım

merhaba kızlar benim yarın aşılamam var. 18 mm yumurtam rahim duvarım da 9 mm benim için dua edin. inşallah gelir bebeğim.

inşallah hayırlısıyla olur biter aşılaman.umarım sonucunda pozitif olur.

çok çok geçmiş olsun.bir an önce toparlanırsın umarım...

12 m benim ilk aşılamamda böyle olmuştu.3-4 gün sonra karnım kasığım acayip ağrıdı bu ağrı 5-6 gün sürdü.testten bir önceki gün yerini bel ağrısına bıraktı o bel ağrısıda malum adet ağrısıymış meğer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…