merhaba arkadaşlar.bugün bende ilk aşılamama başladım.hadi hayırlısı olsun inşşallah aşılama vesile olur ve bebeğim bana gelir.çok heyecanlıyım.gonalf aldım yarın başlanıcak.kafam karıştı biraz açıkçası dokotum bi liste verdi yaptırmam gerekn tahliller varmış bakalım bu süreç neler getirecek..:18::18::18:
İnşallah canım ya,şurada insanlar birbirleriyle kardeş gibi oluyo resmen,hiç tanımıyoruz birbirimizi ama umudumuz bir olunca yoldaş oluyoruz,dualarımız bir inşallah,rabbim isteyen bu kadar manevi ve maddi emek veren herkese hayırlı evlatlar nasip etsin,çok teşekkür ederim..
merhaba kızlar benim yarın aşılamam var. 18 mm yumurtam rahim duvarım da 9 mm benim için dua edin. inşallah gelir bebeğim.
demekki sende daha başlangıcındasın cnm önceden anlaşılması çok iyi olmuş..maşallah ne güzel eşindede sendede bişey yokmuş..çok düşünmemek kafaya takmamak gerekiyo düşünerek ilişkiye girersen olmazmış zaten..vakti zamanı var daha desene anne olmak için..2 kere yaptığın düşük normal yollardan mı oldu peki?benim kilom var yaa evlendikten sonra 20kg aldım su içsem yarıyo derler ya aynen öyleydi e tabi bebekte olmadı haliyle..şubatta aşılama yaptırdım tutmadı herşey çok iyiydi ama olmadı..bende diyete başladım geçen aydan bu yana diyetteyim 6kg verdim şimdilik..devam ediyorum hala..allahtan kıllanma yok bende oda olsaydı yanmıştım valla..[/QUOTE
diğer ikisinde normal yolla hamile kaldım.sonra ne olduysa oldu her şey alt üst oldu.düşünerek ilişkiye girmemek mümkün değil ki.klomen kullandım 4 ay.ilişkinin saati günü belli.gel de kasılma.gel de düşünme.aklımdan çıkmıyor ki.canım bizim gelinimiz(amannn duymasın) 80 kilo hamile hamile kaldı.kilonun alası onda vardı.adet düzensizliği de vardı.ama gel gör ki tedavisiz oldu bebeğimiz.diyeceğim o ki kilonu da çok kafana takma.vermen çok güzel. ayda 6 kilo süperrrr....kaç kilo fazlan var canım?
doğru söylüyosun cnm herşey monotonlaşıyo eşlerimizde bu durumdan rahatsız zaten yap deyince yap,yapma deyince yapmanasip işte herkeste başka oluyo ister kilolu ol ister olma allah ol dedikten sonra oluyo işte..evet canım zorlanıyorum ama sırf kolay anne olabilmek için veriyorum kiloları..5kg daha verirsem tamam olucak inşallah..
Sanırım hasta oldum gibi,hafif bi kanama oldu akıntıyla beraber..Bitti galiba(
suretcim bence bu kanama yerleşme kanaması inşallah hamilesindir haberlerini bekliyoruz..
bendede pko başlangıc var ama kıllanmam yok kiloda evlendikten sonra aldım normal kilomdan 5 kilo fazlam var boyum 175 kilomda 71
boyuna bakıldığında kilon fazla durmaz cnm orantılıdır yani..evlendikten sonra herkes alıyo ama bizim gibi pcolular daha fazla alıyo..sen şanslıymışsın başlangıcındasın daha..inşallah kolayca hamile kalırsın..
göbekten vurulan iğne acıtıyormu???........
hiç acıtmıyo o kadar inceki girdiğini bile anlamıyorsun..
ben çıkıyorum arkadaşlar salık ocağının yolunu tutacam benim için dua edin lütfennnnnnnnnn haberide alınca yazarım..
inşallah hamilesindir karalcım hayırlı haberlerle gel..
arkadaşlar merhaba bugün aşılama oldumda kasık ağrım çok fazla oldu bunun sebebi nedir acaba bilen arkadaşlar varmı
aşılaman hayırlıolsun kullandığın ilaç ve çatlatma iğnesinden dolayı ağrının olması normal..
Selam arkadaşlar,
uzun süredir giremedim nete.inşaallah hamile haberleri çoğalmıştır.
Benimse moralim çok bozuk az önce hastaneden geldim.2 aşılamamda tutmadı.bu ayda yapacaktık ama e2 tahlilim yüksek çıktığı için aşılama iptal oldu.doktor normal yolla olur dedi.ama dün adet oldum.doktorum sende bir sorun var tutmuyor dedi.istersen başka bir merkeze git. yada tekrar aşılama deneyelim dedi.bende aşılamayı tercih ettim.bu son olacak.sonra tüp bebeğe geçicez mecbur.olmuyorsa bu kadarda zorlamaya gerek yok heralde değilmi
hoşgeldin cnm yoktun uzun zamandır..moralini hiç bozma canım 3.aşılamada tutar inşallah..doktorunda sana yardımcı olması gerekirken başından atmak istemiş sanki..olmuyorsa zaorlamaya gerek yok deme sakın olucak aşılama olmadı tüp olucak ilkinde tutmazsa 2.sinde olur yeterki sen pes etme..
eşimle konustum şimdi.akşam özel bir hastanede yaptırıcaz.sonucu da 2 saat sonra verıyorlarmış.
bekleyemıyeceğim daha fazla çünkü,
güzel haberlerle gelirsin inşallahh
canlar nasılsınız? nasıl gidiyor aşılama durumları?
benim aşılamadan sonraki 8. günüm dolmak üzere. doktorum 30 mayısta gel demişti amaaaa arkadaşım dayanamadı test aldı :))))
bu testlerde çeşit çeşit! hani şu sonucu hatıra olarak saklanan özel testler varya onlardan aldık.
hemen heycanla yaptık. ne pozitif ne negatiffff çıktı.
sadece negatifde çok silik bir çizgi çıktı. test bozuk diye götürdük eczacımıza oda testte problem yok.
gebelik oluşum aşımasındasınız dedi. 2 gün sonra daha net olur 11. günde yapın dedi.
şimdi 5 günüm kaldı sonuç için ama artık dayanamıyorummmmmmm.
belirti olarak şu an sadece: göğüslerimde damarlar çıktı...
sizler nasılsınız????
iyi akşamlar kızlar kötü haber kırmızı gözüktüsaatlerdir kendime gelemedim çaresizlik çok acı veriyo hiç birşey yapamamak içimi ferah tutmaya çalışıyorum tabiii ne kadar olursa allahın taktiri tabiiii neyse umarım diğer haber bekliyen herkezin güzel sonuçları olur
canlar nasılsınız? nasıl gidiyor aşılama durumları?
benim aşılamadan sonraki 8. günüm dolmak üzere. doktorum 30 mayısta gel demişti amaaaa arkadaşım dayanamadı test aldı :))))
bu testlerde çeşit çeşit! hani şu sonucu hatıra olarak saklanan özel testler varya onlardan aldık.
hemen heycanla yaptık. ne pozitif ne negatiffff çıktı.
sadece negatifde çok silik bir çizgi çıktı. test bozuk diye götürdük eczacımıza oda testte problem yok.
gebelik oluşum aşımasındasınız dedi. 2 gün sonra daha net olur 11. günde yapın dedi.
şimdi 5 günüm kaldı sonuç için ama artık dayanamıyorummmmmmm.
belirti olarak şu an sadece: göğüslerimde damarlar çıktı...
sizler nasılsınız????
canım hakkınızda hayırlsı bugünlerde geçecek inşallah sende kucağına alacaksın bebeğini...iyi akşamlar kızlar kötü haber kırmızı gözüktüsaatlerdir kendime gelemedim çaresizlik çok acı veriyo hiç birşey yapamamak içimi ferah tutmaya çalışıyorum tabiii ne kadar olursa allahın taktiri tabiiii neyse umarım diğer haber bekliyen herkezin güzel sonuçları olur
bende merak ettim gerçekten nerde kaldı acaba ????kızlar yap arkadaşımız ne yaptı acaba bu akaşam test yapcaktı.......................
iyi akşamlar kızlar kötü haber kırmızı gözüktüsaatlerdir kendime gelemedim çaresizlik çok acı veriyo hiç birşey yapamamak içimi ferah tutmaya çalışıyorum tabiii ne kadar olursa allahın taktiri tabiiii neyse umarım diğer haber bekliyen herkezin güzel sonuçları olur[/QUOTE Üzüntünü çok iyi anlıyorum canım,bişey söylemek havada kalıyo ama sabır diliyorum sana,kolay olmuyo elbette bu yolda ilerlerken tüm zorluklara katlanıpta olumsuz sonuçlanması ama çaresiz hissetme kendini,her ay yeni bir umut zor olsada..
cnm ben o sancıyı hala yaşııyorum benim 12. günüm hala var ağrımkızlar bugün aşılamamın 5.günü.bugüne kadar kasıklarımda falan hiç ağrım yoktu.bugün öğleden sonra sol kasıgımda ara ara keskin,ani batmalar ve hafif hafif adet sancısına benzer bir sancı başladı .normal mi bu?nerden çıktı şimdi bu sancı?aşılamanın ertesi günü bile yoktu?sizde de oldu mu?
cnm ben o sancıyı hala yaşııyorum benim 12. günüm hala var ağrım
merhaba kızlar benim yarın aşılamam var. 18 mm yumurtam rahim duvarım da 9 mm benim için dua edin. inşallah gelir bebeğim.
iyi akşamlar kızlar kötü haber kırmızı gözüktüsaatlerdir kendime gelemedim çaresizlik çok acı veriyo hiç birşey yapamamak içimi ferah tutmaya çalışıyorum tabiii ne kadar olursa allahın taktiri tabiiii neyse umarım diğer haber bekliyen herkezin güzel sonuçları olur
kızlar bugün aşılamamın 5.günü.bugüne kadar kasıklarımda falan hiç ağrım yoktu.bugün öğleden sonra sol kasıgımda ara ara keskin,ani batmalar ve hafif hafif adet sancısına benzer bir sancı başladı .normal mi bu?nerden çıktı şimdi bu sancı?aşılamanın ertesi günü bile yoktu?sizde de oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?