Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi geceler canlar..
beni merak edenleriniz olmuş.. hepinizden Allah razı olsun..
benim tam da beklediğim anladığım üzere kırmızılarım bu sabah teşrif ettiler.. çok ağrılı sürüyor.. uzun zamandır böyle yoğun ve ağrılı olmamıştı..
kırmızıları gördüğümde içimde tuhaf bir burukluk oldu.. sonrasında 1-2 damla gözyaşı ve umutsuzluk yok diye sürekli kendimi telkin ettim.. doktorcuğumu aradım.. kadın ben neşeli neşeli konuşunca hadi iyi haber ver dedi. yok ben adet oldum dedim.. kadın ağlayacaktı nerdeyse.. cuma günü kontrole gideceğim.. yumurtalıkları bi kontrol edelim sonra karar verelim ne yapacağımıza dedi.. ben hemen devamında 2. aşılamamı yaparım diyordum ama bu ay ara vereceğim.. çok yoğun geçicek bu ay, annem gelicek, kuzenimin nişanı filan olucak.. o süreçte belki kargaşa esnasında kafam da rahat olur belki kendiliğinden geliverir bebiş belli mi olur cuma günü doktorla görüşünce yeni sürecimi bildiririm.. ama artık sizi bırakmam.. sürekli takipte olacağım..

surett canım hafif bi kanaman olmuş inşallah yerleşme kanamasıdır.. iyi haberlerini bekliyorum

herkeslere bu süreçte destekleri için teşekkür ederim.. inşallah iyi sonuçlar sizlerden gelir..

canım tabıkıdee merakk ettıkk senı ama ben anladım canımm kırmızılarıı...
Allah hersyeın ahyırlısını versın..,
yenı surecını paylaş kocaman opuyorummm

canım benden sana tavsıye erkek ınfertılıtesı olunca asılamada ışın cok zor..
Cunku hersey tam ols bıle yanı sende ve esınde sorun yoksa bıle asılama cok zor tutuyoo
drekt tupe gec hıc kendını oyalama bu işin maddı manevı boyutuda avr ve oldukca zorr

kızlar 2 saat sonra doktora gidiyorum inş güzel haberler alırım dua edin neolur çok ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrr çok heycanlıyım.......................

tuncss çok üzüldüm inan.ama maalesef yapacak bir şey yok.neyseki sen daha yolun başındasın...
kızlar 2 saat sonra doktora gidiyorum inş güzel haberler alırım dua edin neolur çok ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrr çok heycanlıyım.......................

inşallah güzel haberlerle dönersin...

canım üzüldüm gerçekten umutluydum ben nedense kısmet değilmiş, inşallah ara verdiğin ay kendiliğinden olur canım.bu nişan hazırlıklarında falan biraz kafanı toplarsın senin için çok iyi olur.

evet bende dün akşam dr gittim ama malesef ağlayarak çıktım
aslında o kadar emindimki dr bana güzel şeyler söyleyecek diye
yapılan muayeneden sonra ve elimdeki eski fsh değerlerime göre yumurta rezervlerin hatta sol özellikle bitiyo dedi
benden amh testi istedi onu yaptıracam ona göre tüp bebek veya canını hiç sıkma yaşamına devam et diyecem dedi
şook olarak ayrıldım ordan yapacak bişey yok tabikide bu cevapları duymak çok ağırıma gitti allah yavruma üzün ömür ve sağlık versin
inşallah hepiniz anne olursunuz
dün akşamdan itibaren resmen hayatım değişti gibi hissettimm

Hayirli hbrler insaallah. Yuzumuz gulsun bu ay. Benim 6. Gunum. Gogusler uykuda bile aciyor. Sistikce sisti. Kasik agrimda asilamadan beri hic durmadi. Iyi mi kotu mu bilmiyorum. Ben normalde 27 gunde bir olurum adetimi ama ilaclarin etkisiyle erken gelebilir diyorlar. Sanirim haftaya sali carsamba netlesir. Yani kaldi bir hafta.

canım öyle umutsuz olma lütfen doktorlar herşeyi bilmiyor,rabbim istedikten sonra hiçbirşey engel olmaz birde baktın rabbim sana bir mucize verir,umudunu hiçbir zaman kaybetme.

seyhan bu kadar üzme kendini.galiba bi çocuğun var senin ikinci için uğraşıyorsun.inan bana senin yerinde olsam hiç üzülmezdim sen azından hamileleik ve annelik duygularını tatmışın.bide bizleri düşün...

Canım üzerine konuşmak istemiyorum,çünkü hepimizin duyguları bir,hepimizin umutlarıda..Rabbim bunaltmasın inşallah,benimde kanamam oldu ama garip oldu asıl gün yarın bakalım ne olacak?Eğer regli olursa bende bu ay dinlencem çünkü öyle yada böyle insan çok yoruluyo..

Bugun aşılamamın 13. günü. Hala test yapmadım. Bekliyorum bakalım:) Adet olacakmışım gibi geliyor ama yine de ufak bir umut var içimde. Herşeyden önemlisi, bir ay daha yumurta şu kadar oldu, bu kadar oldu, iğne yap, şimdi aşılan vs vs istemiyorum artık bunları tekrar yaşamak ama yazılıysa mecbur yaşayacağız:)Bu site beni çok rahatlattı bu konuda. Aynı durumdaki başka arkadaşların da yazdıklarını okumak.

çok geçmiş olsun tucs ara vermen iyi olur bende ara vermiştim 1 ay moral olarak toparlanıyosun..inşallah 2.aşılamanda hamile kalırsın umudunu yitirme..

hayırlı haberlerini bekliyorum cnm

seyhan sakın umudunu yitirme hiç belli olmaz bu durumlar allah ol derse kesin olur çocuğuna daha sıkıca sarıl şimdi..

Canım test yapmadım doktorumu aradım perşembe günü yap dedi,kanamada kesildi dün bugün sabah lekelenme şeklinde geldi yine gitti..

bence kesin hamilesin sen içime birden öyle doğdu..inşallah yarın güzel haberini alırız..

Çok nazlı bu bebekler, bekletir bekletir hiç beklemediğin anda çıkar gelirler, o yuzden kargaşaya bırakmak kendini gayet mantıklı. Daha doğmadan saklanbaş oynayan bebekler bunlar:)

kızlar günaydın. ne zamandır nete giremiyorum ev misafir dolu. Merak ettim listede son durum ne aramızda güzel haberi alanlar varmı?
bende 14 nisanda yaptırmıştım bugün 12. gün test yapsam çıkarmı ????

Kızlarr selamlarr napıyorsunuz bakimm :)Dr 'umun tavsiyesi üzerine 23 nisanı fırsat bilip istanbuldan kaçıp güzelcene tatilimi yapıp geldimm :) Gez toz iyice kafanı dağıt dedi bakalım bu hafta tüp bebek için startı veriyoruz. Hayırlı uğurlu olsunn :) Geçmişi çok fazla okuyamadımm. Varmı güzel hamiş haberlerii ?? Aşılama yaptıranlar,tedaviye başlayanlar ,gün sayanlar içinde hayırlı uğurlu olsunnn inş. güzel haberlerinizi alırızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…